marți, 4 iunie 2019

TANAAZ : Astrologie intuitivă – LUNA IUNIE 2019.



TANAAZ

Astrologie intuitivă :

LUNA IUNIE
2019



Nota MarYan :

După un timp propriu alocat pentru re-locare (interioară), iată că re-venim cu informaţiile astrologice ale momentului, care, pentru luna Iunie 2019, ţin ca şi „Cap de Afiş”...

...Solstiţiul de Vară care în acest an se va manifesta vineri, 21 Iunie 2019, la ora 18.54, a României.

Însă, până la acel Moment – de care vom mai vorbi, cu siguranţă – ceea ce deja a fost, faţă de momentul scrierii acestei Note, este reprezentat de Momentul de Lună Nouă de luni, 3 Iunie şi care, deşi „a trecut” (zice o minte de tip 3D), este interesant de a vedea cam ce anume ne-a transmis acest Moment de ieri şi care „lasă urme” pentru întreaga perioadă următoare, de 28,5 zile.

De aceea considerăm că este util de a fi urmărit şi alt articol al lui Tanaaz, având exact acest subiect („Luna Nouă din Iunie 2019”), dar şi o altă perspectivă a ceea ce ne oferă perioada acestei luni, venită prin Jamye Price („Energiile de Ascensiune din Iunie 2019 – Renaştere”).

Astfel, pentru cei interesaţi de acest Subiect al Astrologiei (adică a Relaţiilor/Inter-acţiunilor dintre Energiile Fiinţei fiecăruia dintre noi, cei prezenţi la Suprafaţa Planetei, cu Energiile acestor Astre de tip Fondatori), credem că aceste articole pot fi cel puţin utile, poate chiar de ajutor în orientarea unor anumite activităţi pe parcursul acestei luni (aspecte asupra cărora vom reveni în scurt timp, într-o PoVeste corespunzătoare) :






Până la sfârșitul lunii Iunie vom intra în Sezonul ECLIPSELOR, dar dacă ne întoarcem la începutul lunii, există o lumină și o strălucire care ne vor ghida înainte.

Prima Aliniere Cosmică majoră pentru luna Iunie 2019, este Luna Nouă care cade în data de 3 Iunie, în semnul Gemenilor.

Tema pentru această Lună Nouă va fi Comunicarea și vom avea șansa de a înota prin fapte și cifre, pentru a ne trezi la adevărul nostru.


Adevărul este subiectiv.

Ne uităm cu toții la viață și la evenimentele care se desfășoară prin lentilele colorate ale propriei noastre percepții, iar sub Luna Nouă din Gemeni, va trebui să decidem dacă acceptăm ceea ce am crezut că este adevărat sau dacă ne schimbăm puțin tonul.

Nu este niciodată prea târziu să începem din nou, nu este niciodată prea târziu să privim lucrurile într-o lumină diferită și să trecem peste lucruri pentru a dezvălui un Nou Adevăr - şi aceasta ne cheamă să facem Luna Nouă.

Luna Nouă este, de asemenea, un moment minunat de a stabili intențiile și de a vă gândi la ceea ce doriți și vreți aproape de inima voastră.

Este un moment pentru a vă vedea clar Viziunea, astfel încât să o puteți manifesta în realitate, și ajungerea la esenţa Adevărului vostru vă va ajuta cu acest lucru.


După Luna Nouă, pe 12 Iunie, MARTE intră, în cele din urmă, pe terenul său obișnuit de acțiune.

Din 20 aprilie, Marte a fost în afara limitelor și energia sa a fost mai puternică și mai exaltată decât de obicei.

Dacă v-ați simțit iute la mânie sau puțin mai iritabili decât de obicei, Marte, revenind pe teritoriul său normal, ar trebui să ajute la a aduce un sentiment de ușurință.

Dacă iritabilitățile au apărut pentru voi, luați acest lucru ca un semnal sau un semnalizator că trebuie să priviți mai profund și să aflați ce vă supără, astfel încât să puteți elibera și să puteți ușura aceste declanșatoare, odată pentru totdeauna.

Pentru îndrumare, gândiți-vă în urmă la ceea ce s-a întâmplat în viața voastră în jurul zilelor de 20 aprilie și 19 mai 2019, pentru indicii către ceea ce vă poate orienta Marte ca să eliberați sau prin ce anume să treceți.


Urmând acest lucru, pe data de 17 Iunie avem LUNA PLINĂ în semnul SĂGETATORULUI.

Aceasta este o frumoasă Lună Plină si un tratament de bun venit, înainte de a intra in sezonul Eclipselor.

Pentru că este ultima Lună Plină înainte de Eclipsă, vom fi ocupați să încheiem lucrarea Ciclului precedent de Eclipse.

Gândiți-vă la ceea ce s-a întâmplat în viața voastră în Ianuarie 2019, deoarece evenimentele din acel moment ar putea juca un rol la ceea ce vi se cere să lucrați.

Eclipsele nu sunt menite să fie înfricoșătoare, ci mai degrabă sărbătorite, deoarece ne pun acolo unde trebuie să fim.

Ele sunt ca și cum mâna Universului coboară și ne ajută să îndreptăm lucrurile și să le punem în ordine.

Pe această Lună Plină din Săgetător, vom primi un gest blând în direcția cea bună, așa că asigurați-vă că acordați atenție, deoarece această Lună Plina ne va pregăti frumos pentru ceea ce va veni în Iulie 2019.

În ciuda conturului Eclipsei, Luna Plină a lunii Iunie este una prietenoasă și va părea diferită de șirul de Luni Pline puternice pe care le-am avut de la începutul anului.




Pe 21 iunie 2019, Soarele va intra în RAC, semnalând SOLSTIŢIUL.

În emisfera nordică, acesta este începutul oficial al verii, iar în emisfera sudică, acesta este începutul oficial al iernii.

Anul astrologic este un sfert parcurs, iar anul calendaristic este la jumătatea drumului, iar acest lucru este simbolizat prin schimbarea anotimpurilor.

Solstițiul marchează, de asemenea, momentul în care zilele încep să devină mai scurte în nord și să devină mai lungi în sud – un semn că, indiferent de sezonul în care vă aflați, schimbarea este întotdeauna după colț.

Pe măsură ce Soarele intră în Rac, suntem chemați să ne contactăm cu noi înșine și să ne gândim cum vrem să ne canalizăm propria energie.

Ne conducem energia în lucruri care ne umplu și ne fac să ne simțim bine ?
Sau ne pierdem energia, devenind furioși și prinși de lucruri peste care nu avem control ?

Racul este un semn de apă și un semn intuitiv, așa că în timp ce Soarele se află în această locație, este timpul ca toți să fim conduși de inimile noastre și să ne atingem puterea și înțelepciunea care pot veni din emoțiile noastre.

Emoțiile noastre pot fi precum un GPS pentru sufletul nostru, deci este important pentru noi să onorăm modul în care simțim, procesăm și eliberăm emoțiile pe care nu le dorim și să salutăm emoțiile pe care le dorim.

Negându-ne dreptul de a simți toate emoțiile curcubeului, ne negăm nouă înșine oportunitatea de a înțelege și de a privi în înțelepciunea și adevărul care emană din sufletul nostru.


În aceeași zi, NEPTUN merge retrograd, care ne dă un total de patru planete retrograde.

În timp ce noi nu simțim aceste mișcări retrograde particulare, la nivel de zi cu zi, le simțim la nivel intern și ne determină să ne simțim mai reflectivi.

Neptun este Planeta Artei, Creativității, Magiei și Spiritualității.
De asemenea, reprezintă Voalul dintre iluzie și realitate.

Energia lui Neptun este de fapt destul de puternică pe parcursul lunii Iunie și, în timp ce este retrograd, ne va ajuta să sortăm prin zonele din viața noastră care ne par puțin cețoase sau confuze.

Acesta este un moment minunat pentru a scrie și pentru a vă documenta sentimentele sau visele, deoarece aceste intuiții pot fi de folos, atunci când facem această călătorie sub energia lui Neptun.

Pentru a vă ajuta să deblocați și să accesați darurile frumoase oferite pe tot parcursul lunii, încercați propria Meditaţie îndrumată Cosmic, din luna Iunie.

Este concepută pentru a vă ajuta să vă conectați cu Adevărul vostru, să vă protejați energia și să aduceți armonie și iubire în Ființa voastră.


În ansamblu, luna Iunie 2019 este o lună liniștită, în care putem începe să vedem volanul întors către ceea ce vor aduce Eclipsele...

Acesta este un Moment pentru a colecta informații, pentru a sorta faptele de ficțiune și pentru a descoperi ce vrem să ținem aproape de inimile noastre, ca Adevăr.


TANAAZ


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu