joi, 25 iulie 2019

Arhanghelul MiKaEl prin Celia FENN : PORTALUL LEILOR 8 / 8 din 2019 – Încorporarea Completă a Sufletului, pe măsură ce intrăm în CICLUL CREATIV 2019 / 2020 (9 iulie 2019).



Arhanghelul MiKaEl
prin

PORTALUL  LEILOR
8 / 8 din 2019 :
Încorporarea Completă
a Sufletului,
pe măsură ce intrăm în CICLUL CREATIV
2019 / 2020

(Traducere : Ambarees)

– 9 iulie 2019 –





Nota MarYan :

Astăzi, Joi, 25 iulie 2019, pare-se că ne situăm, temporal vorbind, într-un Moment astronomic şi astrologic foarte interesant, pe care anticii îl cunoşteau (printre care mayaşii şi egiptenii)...

...Respectiv Momentul de TRECERE la un AN NOU Planetar (altfel decât cel din 31 Decembrie), punctat în mod foarte concret de Conjuncţia astronomică şi astrologică, pe Cer(c)ul Zodiacal Planetar, dintre Soarele nostru RA şi Soarele SIRIUS.

Pentru că momentul este chiar „interesant”, am concentrat şi sintetizat informaţiile din Mesajul Arhanghelului MiKaEl (transmis prin aceeaşi „veterană” în astfel de „misiuni” – canalizări, Celia Fenn, căreia i-am aflat, întotdeauna, un bun nivel al Adevărului Divin în mesajele sale) în următorul calup informaţional :

ANUL SACRU începe pe 26 iulie, cu ANUL NOU Planetar, și este precedat de sărbătoarea „Ziua dinafara Timpului” de pe 25 iulie. Pe 25 iulie, strămoșii voștri antici știau să sărbătorească TRECEREA de la Vechiul Ciclu la Noul Ciclu, prin bucurie creativă și sărbătoare.
Pe 26 iulie, NOUL CICLU era inițiat. 26 iulie a fost sărbătorit de Maiaşi și de vechii Egipteni, ca fiind momentul în care Timpul / Spațiul a fost reînnoit pentru un alt CICLU de CREAŢIE al Inteligenţei Divine.
Acesta a fost și momentul în care Steaua Regală SIRIUS a fost și este în conjuncție cu Soarele nostru și se ridică în conjuncție la răsăritul soarelui… SIRIUSIENII și Ființele Regale din LEU au fost și rămân Învățătorii Stelari Maeştri, care au ajutat, ghidând Omenirea pe Calea Înălțării și a Evoluției.”

În acest fel, sperăm că informaţiile referitoare la acest Moment al anului vor fi cât mai bine sedimentate şi fixate, pentru a nu se mai uita atât de uşor, precum multe alte informaţii „ezoterice”, care, aşa cum vin, tot aşa şi pleacă...

Şi, înainte de a da citire acestui la fel de vibrant (încărcat de energia plină de Lumină şi Iubire a Arhanghelului MiKaEl, adică Mihail, în termeni „creştini”) şi autentic Mesaj canalizat (care face parte dintre acele puţine 10% mesaje de pe Internet care par a fi autentice, şi nu „făcături” ale „artiştilor digitali”), haideţi să ne re-amintim, foarte pe scurt, de importanţa acestei Conjuncţii :

Dacă Steaua ALCYONE este Soarele Central în jurul căruia se rotesc ceilalţi sori din Sistemul PLEIADELOR, dar şi Soarele nostru RA, ei bine, Soarele SIRIUS este cel care se roteşte şi el în jurul Soarelui Alcyone, însă ÎN TANDEM cu Soarele nostru (unul după celălalt, pe o Elipsă al cărei FOCAR se roteşte în jurul lui Alcyone) :


Deşi am tot amintit de aceste aspecte – mai ales, în detaliu, în lucrarea noastră „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012” (Vol. 1) – poate că nici acum nu sunt (bine)cunoscute sau (bine)înţelese... însă, dincolo de înţelegerea Mecanicii Cereşti, cel mai important de reţinut este faptul că, nu întâmplător, SIRIUS, ca şi companion al Soarelui nostru, este considerat a fi „Tatăl” proiectului Uman Homo Sapiens, în tmp ce ALCYONE, ca Steaua Centrală în jurul căreia ne rotim iată, cu toţii (Soare RA, Sirius şi alţii), este considerată a fi „Mama” acestui Proiect Homo Sapiens (OM-ul modern, cel care, de fapt, abia acum începe să iasă la Suprafaţă, prin activarea următoarelor perechi de ADN şi a chakrelor sale cu care „a fost dotat” încă din prima „fabricaţie” şi care au stat în adormire, până acum...).

Iată, aşadar, acest deosebit mesaj în această deosebită zi, deTrecere(„Pasaj” sau „Pesah” în ebraică, adică... „Paşte”), pentru mâine, 26 iulie, într-o Nouă Zi Planetară ! :






Dragilor, staţi pe marginea unei Mari Schimbări !
Puteți spune că acest lucru a fost în acest fel de mulți ani și, într-adevăr, ar fi corect, pe măsură ce Calea Transformării şi Ascensiunii s-a desfășurat pe dinaintea voastră.

Dar, în acest moment al Portalului Leilor din 2019, intraţi într-adevăr într-un Timp al Transformării Accelerate, care vă va duce în 2020 și care va culmina numai în 2021.

Este un moment în care eliberaţi ultimele vestigii ale Vechiului, activând pe deplin Întruparea Sufletului, aspect care este scopul principal al Procesului Înălțării.

Pe măsură ce acest lucru se încheie, deveniți Lumină întrupată, Spirit întrupat, trăind fără frică pe Calea Iubirii Creative, care este destinul vostru de când aţi ales să vă întrupați în formă fizică.


După cum știți, Iubiților, Poarta Leilor este un moment foarte special în Anul Sacru.

Este momentul în care începe un nou Ciclu al Creaţiilor Timpului, și puteți termina și iniția Linii de Timp sau Cicluri Temporale, așa cum preferăm să le numim.

Puteți, de asemenea, să săriţi Linii Temporale, Realități (Dimensiuni) și chiar Universuri, în căutarea creativă de a trăi cea mai bună viață (vieți), îmbinând toată experiența în puterea şi prezenţa momentului ACUM..


ANUL SACRU începe pe 26 iulie, cu ANUL NOU Planetar, și este precedat de sărbătoarea „Ziua dinafara Timpului” de pe 25 iulie.

Pe 25 iulie, strămoșii voștri antici știau să sărbătorească TRECEREA de la Vechiul Ciclu la Noul Ciclu, prin bucurie creativă și sărbătoare.

Pe 26 iulie, NOUL CICLU era inițiat.
26 iulie a fost sărbătorit de Maiaşi și de vechii Egipteni, ca fiind momentul în care Timpul / Spațiul a fost reînnoit pentru un alt CICLU de CREAŢIE al Inteligenţei Divine.

Acesta a fost și momentul în care Steaua Regală SIRIUS a fost și este în conjuncție cu Soarele nostru și se ridică în conjuncție la răsăritul soarelui, în emisfera nordică și în mod special în Egipt, în vremea respectivă, la timpul creşterii Fluviului NIL, care reprezenta revenirea abundenței pe Pământ, iar pentru oameni un alt ciclu de viață.

SIRIUSIENII și Ființele Regale din LEU au fost și rămân Învățătorii Stelari Maeştri, care au ajutat, ghidând Omenirea pe calea Înălțării și a Evoluției.

Portalul Leilor este păzit de doi dintre Leii Regali Siriusieni cunoscuți în textele Sacre sub numele de “Leii de Ieri şi de Mâine”.

Ei sunt păzitorii care se asigură că doar cei care sunt împământaţi în momentul Prezent și conştienți de Calea lor, pot să tranziteze Portalul și să creeze un alt Ciclu de viață într-un mod conștient.

Ei nu sunt doar tutori, ci și profesorii, care lucrează cu Îngerii și cu Arhanghelii pentru a-i ghida pe cei care sunt pregătiți în călătoria lor de Trezire și Creație.

Fiecare dintre voi, care citiţi aceste cuvinte, aveţi capacitatea să faceţi acestă tranziţie constient, pentru că nu ați fi fost atrași de aceste cuvinte dacă nu ați fi în frecvența necesară pentru a atrage acest Adevăr și o parte a Puterii și a Creației Împuternicite de Portalul Leilor din 2019.


Portalul Leilor începe să se deschidă pe 26 iulie și ajunge la deschiderea completă pe 8 august sau pe 8 / 8, sub Constelația Leului.

Ulterior, începe să se închidă, terminând până la data de 12 august.
13 august este sărbătoarea finalizării și a mișcării înainte, deoarece Pământul este, acum, sub îndrumarea Profesorilor Stelari, Leii Regali din ALPHA LEONIS, Inima Leului, care ghidează Pământul prin Constelația Fecioarei, spre Echinocţiul din Septembrie.

Acesta va fi un moment puternic și, într-adevăr, veți fi chemați să intrați în toată puterea voastră, ca Maeștri ai Luminii și Creației, şi ca Suflete Angelice Întrupate în Corpuri Umane.




2019 până în 2020 :
Un TIMP de Mare Potențial şi PUTERE


Iubiților, vom spune doar ceva despre frecvența și puterea ciclului și a următorilor doi ani care vor veni.

În acest moment veți “închide” un ciclu de creștere și Transformare Spirituală, care a început în 1999 și va culmina în 2021.

Aceasta este Călătoria Arhetipală a Căutătorilor, așa cum era cunoscută anticilor, urmând o cale a simbolurilor, care au eliberat puterea și înțelepciunea celor ale căror inimi și suflete au fost deschise Procesului.

În anul 2019 accentul Călătoriei este pe energia Divinului Feminin, ca lider spiritual și profesor, pentru că Divinul Feminin stabileşte tonul creației în acest Mileniu dominat de frecvența numărului 2, care este frecvența spirituală a Divinului Feminin.

2019 este un an 3, care este frecvența numărului Mamei Pământ și a Abundenței.

Împreună, aceste frecvențe numerice servesc la împuternicirea Divinului Feminin în rolul său de Conducător și Creator al Noului Pământ, în același timp împuternicind creșterea Noul Masculin pentru Noul Pământ.

2020 aduce o Nouă Energie, care în frecvență este un dublu număr maestru, un dublu 2 pentru a împuternici Divinul Feminin și un dublu 0 pentru a sugera Vidul, Zero-ul și germinația unei semințe noi, care va fi manifestată în dans de către Divinul Feminin, prin Dansul Creației sale, pe măsură ce naște un Nou Ciclu pentru Noul Pământ.

În același timp, Noul Masculin Divin va fi pe deplin împământat pe Pământ și își va exprima energiile, ca putere și creație manifestă și dând naştere unor noi COMUNITĂŢI de LUMINĂ pentru Noul Pământ.

Așadar, asiguraţi-vă Dragilor că acest Ciclu al vieții voastre va fi extrem de puternic și creativ.

Veți naște și veţi dansa în Creație tot ceea ce doriți, dacă concentrarea și intenția voastră va fi clară și dacă vă veţi preda fluxului Inteligenței Creative Divine, permiţând Procesul de Germinație și Naștere la nivel spiritual.




Finalizarea Încorporării SUFLETULUI :
Completarea acestei Faze a PROCESULUI ASCENSIUNII cu SĂRBĂTORIREA


Accentul, pe plan personal, asupra acestui ciclu va fi reprezentat de finalizarea procesului Încorpoării Sufletului, care a început în Ciclul 2018-2019.

În acest ciclu trecut, aţi fost activaţi prin intermediul Codurilor de Lumină Diamantine și de Aur, pentru a se activa modelul original al ADN-ului pentru Divinul Uman.

Aceasta a creat Spațiul pentru ca Sufletul să coboare pe deplin în corp și să termine această fază a Ascensiunii Conștiinței.

Acest lucru nu este în niciun caz un proces ușor, deoarece presupune vindecarea profundă și eliberarea tuturor modelelor vechi de gândire și a convingerilor, care nu sunt congruente cu Frecvența Sufletului.

Cu alte cuvinte, Eul trebuie să elibereze toate comportamentele și credințele care împiedică sufletul să își exprime pe deplin energiile, în cadrul experienței umane.


Deci, iubiților, ați fost angajați într-un proces intens de purificare și curățare la nivel emoțional, mental și fizic. Atât de intens a fost acest process, încât mulți dintre voi l-ați simțit, ca și cum nu ați putea merge mai departe.

Dar, asigurați-vă Preaiubiților, că acest proces își atinge punctul culminant.

În acest ciclu care vine, Sufletul va putea intra pe deplin în Uniunea Sacră a Corpului și a Sufletului și va începe să trăiască ca Unu.

Nu vor exista diferențe între Trup și Suflet, iar Corpul va fi pentru a exprima, clar, energia creatoare a Sufletului.

Acest lucru va fi inaugurat printr-o perioadă de pace și armonie interioară mare, care va începe să se reflecte treptat în lumea exterioară, deoarece, tot mai mulți Lucrători ai Luminii și Arătători de Cale completează Procesul.

Dragilor, foarte curând, tot ceea ce veţi face va fi o expresie a Sufletului şi a Creaţiei Divine.

Veți putea simți în interiorul corpului vostru momentele în care sufletul vostru va dansa în lumină sau dacă nu va fi în largul său cu alegerile voastre, deoarece acestea nu sunt în armonie cu planul vostru de viață.

Apoi, veți fi ghidaţi ușor pentru a face noi alegeri care sunt mai mult în armonie şi, astfel, veți merge mai departe în Călătoria voastră, creând Abundență, Pace și Bucurie în realitatea Noului Pământ.




Acest proces de activare a Modelului Divin Uman și infuzarea acestuia cu Lumina Divină de Diamant va fi, de asemenea, manifestat la nivelul Conştiinţei Colective.

Aici veți vedea și veți simți vechile tipare ale vieții comunitare și ale existenţei, cedând locul noilor idei de Comunitate și noilor modalități de a fi și de a împărtăși resursele.

În cadrul noilor Comunități veți elibera, de asemenea, vechile modele ale egoului și ale minţii dominante, pentru a face loc sufletelor infuzate mai mult de modurile de a fi și de a interacționa.

Mulți dintre voi vă veți simți chemați să inițiați noi forme de Comunităţi, ca parte a Misiunii Sufletești, pentru a activa Energia Sacră, a Pământului, și unii vor fi ghidați să ajute la transformarea comunităților, care există deja prin infuzarea lor cu Lumina Sufletului Divin-Feminin și a Noului Masculin.

În acest ciclu vor exista niveluri crescute a ceea ce noi numim “Vindecare Ancestrală” la nivel individual și de comunitatate, și chiar la nivel național, deoarece tot ceea ce aparține minții și ego-ului începe să cedeze structurilor bazate pe Inimă, Sufletul și Iubirea plină de Compasiune.




Trecutul și Viitorul vor fi schimbate pentru totdeauna, în timp ce vă concentrați în acest ciclu și faceți schimbările, care vor determina că acest Ciclu de Timp al anului 2019/2020 va fi cel care schimbă totul și creează Viitorul de Aur pe care îl căutați pentru a fi creat și trăit.

Ce Înseamnă aceasta pentru Voi, ca Deschizători de Cale, ai Noului Pământ ?

Dragilor, acesta NU va fi un timp uşor pentru voi, deoarece haosul şi furtunile din jurul vostru continuă, drept combustibil pentru focurile transformării şi schimbării.

Dar știm că, pe măsură ce Sufletul vostru devine mai mult din ceea ce sunteți și este exprimat, ca cine sunteți voi, veți fi mai încrezători pe Calea voastră înainte și în capacitatea voastră de a crea ceea ce doriți.

Mereu aduceţi-vă aminte CINE SUNTEŢI și CE aţi venit să creaţi și să trăiţi pe Pământ, ca Suflete și Ființe de Lumină și Energie Infinită.

Nu uitați niciodată cât de binecuvântați sunteți să păstrați această conștientizare și conștiință, în timp ce atât de mulți trăiesc în confuzie, și doar luptă cu ego-ul speriat pentru a-l îndruma

Literal şi emoţional, indiferent ce furtuni se pot dezlănţui în jurul vostru, păstrați-vă pacea interioară și rămâneți împământaţi.

Amintiți-vă, ca Suflet Întrupat și Divin Uman, că trăiți din “interior spre exteriorși nu din “exterior spre interior !

Aceasta înseamnă, pur și simplu, că orice se întâmplă în drama vieții, “înafara” voastră, știţi că locul Păcii, Siguranței, Abundenței și Iubirii e în voi.

Nu dați puterea voastră dramelor !

Nu vă dați puterea dramelor fricii și lipsei, ci concentrați-vă pur și simplu pe pasiunea voastră și pe ceea ce doriți să creați și să experimentați pe Pământ, ca o Binecuvântare Divină.




În acest moment, în acest ciclu, există două versiuni ale Pământului care co-există : Pământul Multi-Dimensional și Pământul Alternativ, al dimensiunii inferioare, deoarece Pământul 3-Dimensional nu mai există.

O parte din haosul pe care îl experimentați se datorează schimbării dintre dimensiuni, care pentru majoritatea oamenilor este inconștientă și aleatorie.

Dar pentru voi, care acumulați experiență prin îndrumarea sufletului vostru, învățați să vă deplasați între Dimensiuni și într-adevăr între lumi și Linii de Timp, cu har și eleganță, și fără traume și drame.


Acesta va fi, de asemenea, un moment în care va trebui să vă îngrijiți de corpul vostru.

Acum este Templul Sacru al Sufletului vostru și pentru corp va dura ceva timp să se adapteze la frecvențele și conștientizările mai mari, care vin pentru a fi infuzate cu percepțiile și sentimentele sufletului.

Organismul se poate simți epuizat, deoarece trebuie să ruleze aceste frecvențe intense și să trateze experiențele intense, care sunt mult mai puternice decât orice ar putea crea mintea veche a eului.

Cheia, aici, este întotdeauna PREDAREA.

Relaxați-vă și permiteți-le sufletului și sinelui superior să vă sprijine, să creeze miracolele care vă vor duce la noi nivele de Iubire, Experiență și Bucurie, unde corpul vostru acceptă și se aclimatizează cu aceste fluxuri de energie intense și puternice, ale Sufletului.


Fiţi treji, fiţi conștienţi şi fiţi împuterniciţi.

Voi sunteţi Schimbarea în Formă Umană.
Aceasta este ceea ce ați venit să experimentați.

Vă dorim Bucurie pentru când veţi traversa Poarta Leilor.
Tărâmurile Îngerilor sunt aici pentru a vă susține, Învățătorii Galactici sunt aici pentru a vă călăuzi, iar Maeștrii menţin energiile celor care au deschis Calea.

Trebuie doar să faceți alegerile și să vă focalizați intenția, pe măsură ce creați Visul.

Viitorul este al vostru și este Acum !


Arhanghelul MiKaEl.



prin


7 comentarii:

  1. mulțumesc și io și spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere
  2. Recomand cartea ”Lăcașurile secrete ale Leului” de George Hunt Williamson...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În fine, Valdemar, iată cel puţin un element comun (între noi) : "Lăcaşurile secrete ale Leului".
      Mulţumesc că ai amintit de această carte pe care, acum exact 25 de ani, s studiam într-un tren de munte, şi care a lăsat urme (re-activări) adânci în memoria ancestrală - des amintită şi în cursurile metafizice "eltiste" din acele "frumoase vremuri nebune"...
      MarYan.

      Ștergere
  3. Vă mulţumesc şi eu, celor care, mulţumind, probabil că aţi simţit o anumită rezonanţă cu cele ex-puse în acest incitant (şi atât de actual) articol !

    Cu acelaşi Drag şi Bucurie (pe care sper să le pot re-aminti cât mai multor fraţi si surori de "încarnare"),
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere