duminică, 28 iulie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (118) pentru 28 iulie 2019 – Mai multe despre MESAJELE de pe Internet şi „Teoria Conspiraţiei”.




PoVestea ZILEI (118)
(pentru)
28 iulie 2019

Mai multe
despre
MESAJELE
de pe Internet
şi
Teoria
Conspiraţiei





Cu ceva timp în urmă (poate aprox. un an), noi am afirmat că pe acest blog vom veni şi cu un alt stil de prezentare a unor mesaje canalizate (pe care am decis să le expunem aici, pe acest blog)...

...Anume, prin prezentarea mai multor mesaje canalizate relevante, într-o aceeaşi PoVestire şi cu evidenţierea celor mai interesante informaţii din respectivele articole – ca un fel de „Revistă a Presei” la nivel informaţional-spiritual.

Ei bine, considerăm că Acum „A sosit momentul” şi pentru aşa ceva...

...Însă, înainte de „a da citire” acestora (în următoarea noastră PoVestire, de mâine), haideţi ca astăzi să ne reamintim de relevanţa acestui aspect, de care tot mai mulţi, cumva, parcă s-au săturat, într-un fel sau altul (şi nu doar digestiv)...

Deşi majoritatea dintre cei ce navighează pe astfel de site-uri (de informaţie alternativă la media oficială) par a fi interesaţi doar de „Teorii ale conspiraţiei” (care, ştim bine, nu sunt deloc doar „teorii”, de la problematica vaccinurilor, a chemtrails, controlul planetar ş.a., până la ultima fierbinte chestiune a 5G-ului), totuşi, există şi cei care caută să descopere ŞI acele „Gene (Raze) de Lumină”, adică informaţii-mesaje care penetrează Vălul Carantinei Planetare (mai ales cel informaţional), venite de la „Prieteni din nevăzut”, adică din alte Dimensiuni şi alte Civilizaţii extra-terestre – în condiţiile în care, cu fiecare an şi chiar lună, Vălul devine tot mai subţire (de fapt, mai sunt doar părţi din unele dintre ultimele sale învelişuri) iar comunicarea inter-dimensională se face din ce în ce mai uşor şi, mai ales, tot mai clar !




Nu degeaba, pe acest blog, în anii trecuţi, în ne-numărate articole am reluat aceeaşi şi aceeaşi idee : acolo unde este atenţia ta, este şi energia ta, acolo este însăşi Fiinţa ta... şi, ca un corolar (efect), asta înseamnă că acelui loc (sau Fiinţă / relaţie) către care ne îndreptăm atenţia, îi dăm din Energia, deci din Puterea noastră.

De aceea am tot repetat şi repet : este important SĂ LUĂM LA CUNOŞTINŢĂ de Actualitatea Planetară şi despre manipulările şi conspiraţiile existente, încă, pe Planetă, însă este nevoie de foarte multă atenţie şi discernământ : aşa cum „Ştirile de la ora 5” (urmate de cele de la ora 19.00 şi 20.00) îi cam „prind” pe majoritatea umanilor (care au televizor şi nu prea au repere spirituale) şi care implică, în mod automat, o „deversare” informaţională de energii de joasă speţă (este ca şi cum te-ai pune la masă şi ai mânca numai resturi otrăvite şi toxine puternice), la fel este şi cu aceste articole despre toate ticăloşiile pe care le deversează Cabala, încă, pe Planetă : a sta focusat MAJORITAR pe aceste subiecte înseamnă a hrăni corpurile energetice doar cu energii de joasă frecvenţă...

...În timp ce acele mesaje canalizate – dar care, mare ATENŢIE, sunt autentice, nu „făcături” – vin cu o energie de înaltă frecvenţă, cu care partea noastră psihică, „înfometată” de aşa ceva, se hrăneşte (ca şi unul care nu a mâncat de câteva zile sau chiar de săptămâni).

Şi, pentru că pe „piaţa” de gen din media alternativă există o proliferare / infla(ma)ţie a articolelor despre toate ticăloşiile Cabalei, „condimentate” cu „mesaje” de cea mai comică „lucrare” (create în, marea lor majoritate, de peste 90%, în Laboratoarele cabalei), probabil că de aceea, în scurtele momente în care am putut să mai ajungem pe acest blog, am simţit acut nevoia de a veni cu acele Mesaje pe care le-am testat şi perceput ca fiind autentice şi care, în primul rând, veneau cu acea încărcătură de Lumină şi Iubire ce prevala mesajului propriu-zis, fiind mai importantă decât informaţia transmisă (pe care, fie vorba între noi, le cam plictisea „de moarte” pe bietele minţi, dornice doar de senzaţional).

Însă, pentru realizarea Echilibrului şi, mai ales, a ARMONIEI mult-dorite, cum spuneam, este, oarecum, important (de fapt, interesant) de aflat şi despre ce vrăji au mai făcut băieţii (cei coloraţi, ai cabalei cea „simpatică”), însă, dragi prieteni, repetăm : doar atât, să „luaţi la cunoştinţă”, ca o simplă şi rapidă informare, în mod cât mai detaşat posibil, fără implicare emoţional-nervoasă.

Nu vă mai concentraţi atât de mult cu mintea şi cu psihicul pe aceste chestiuni, căci altfel puteţi rămâne blocaţi pe acolo – aşa cum văd că au cam păţit unii bloggeri care, tot învârtind fusul conspiraţiilor, expun din ce în ce mai rar frecvenţele de Lumină şi Armonie...

Este iarăşi simplu : „Cum, domle, să nu mai studiem despre această totală conspiraţie, când Planeta este la un pas de control absolut ?” – se lamentează mintea celor „cunoscători”, dar care nu văd PERSPECTIVA şi Întreaga Imagine (şi pe care, într-adevăr, nu au cum să o perceapă, prin situarea atenţiei lor doar în acele zone „de luptă”, de tip 3-4D ca nivel de conştiinţă).




În fine, Soluţia este atât de Simplă : focusarea (pre)dominantă / majoritară pe Lumină şi Iubire, pe tot ceea ce înseamnă vibraţii înalte, armonioase – ca fiind „hrana” noastră de bază.

În acest fel, este firesc ca şi Nivelul de Conştiinţă al acelei Fiinţe să se modifice, în sens ascendent...

De altfel, aceasta nu este „găselniţa” sau descoperirea noastră, ci este tot o informare, la fel de simplă, venită dinspre FONDATORI (ştiţi, poate, cei din Dimensiunea a 12-a, acei „FII de DUMNEZEU – şi îmi place atât de mult acestă sintagmă pentru că provoacă la maxim sistemele de credinţă ale celor religioşi) : Nivelul de Conştiinţă al unei persoane / Fiinţe îl putem identifica, cu destul de mare precizie, în funcţie de UNDE anume se situează, (pre)dominant, ATENŢIA acestuia.

Clar ?
Mai simplu de atât nu credem că se poate ! (deşi, orice se poate, până la urmă...).




Şi, pentru că, prin forţe proprii (în acest mediu social, încă atât de „toxic”) nu prea ştim nici măcar să le identificăm sau să le „definim” (deci, cu atât mai mult, să „preparăm” sau să „mâncăm” „chestiile” astea, numite „Lumină şi Iubire”), atunci pare-se că cel mai facil ajutor ar putea veni, dincolo de propriile noastre străduinţe de a le atrage, către conştientul nostru, prin MEDITAŢIE (aşa cum se pricepe fiecare – şi, credeţi-mă, priceperea noastră la acest subiect este încă foarte-foarte mică, deşi se vorbeşte atât de mult DESPRE aceasta şi practica acesteia) – deci, un foarte simplu ajutor pare a veni prin aceste mesaje-informări autentice, care hrănesc corpurile energetice cu o „substanţă fundamentală”, bazată pe această LUMINĂ şi IUBIRE pe care, cei ceva mai senzitivi, o pot SIMŢI (şi pe care încă nu o putem cuantifica – dar, încă puţin, căci şi aparatura de acest gen este pe drum” !).

Şi, ca lucrurile să fie clare : nu avem pretenţia că tot ceea ce expunem pe acest blog Christalin este „adevăr absolut”, ci, repetăm iar şi iar, aici expunem doar „punctul nostru de vedere” (sau, mă rog, „orizontul” sau percepţia, în privinţele respective), bazate atât pe un antrenament al percepţiei acestui tip de hrană / prană (pe care corpurile subtile, suficient de rafinate, o recepţionează, dincolo de orice poveşti şi lamentări ale minţii) şi pe acele „măsurători radiestezice”, bazate pe un antrenament la fel de consistent şi îndelungat, având drept fundaţie nu doar „lucrul cu ansa” (la nivel de mii şi mii de măsurători), ci, mai ales, practica meditativă îndelungată cu această „materie primă”, de Lumină şi Iubire.

Practic, aceasta este particularitatea acestui Univers Christalin, care acum trece la un alt nivel : acela de a fi un Filtru Selectiv pentru mareea informaţională care curge pe Net în valuri-valuri (încât umanii snt mai ameţiţi decât dacă ar fi băut alcohol la greu)... şi venind cu anumite nuanţări, în cazul unor informări şi informaţii pe care, mulţi, la momentul respectiv, le-au luat hei-rup-istic ca fiind „adevăruri imuabile” – în timp ce noi, pe acest blog, pentru că am făcut ceva „contra vântului”, mergând chiar contra-curentului, am fost priviţi, iarăşi, ca  fiind ciudaţi... pentru ca, în timp, situaţia să se confirme, într-un fel sau altul, în sensul expus de noi.

(Nu mai detaliez despre A căzut Voalul ! şi „Acuş vine Evenimentul !”, pe care Cobra le lansa în perioada sa „romantică” (între timp, se pare că s-a maturizat în acest aspect) sau de PoVeştile atât de nemuritoare despre „Acuş vine Nesara / Gesara” (şi alte chestii derivate), „Acuş vine Resetarea monetară”, cu abundenţa de bani, cu căderea guvernului american şi cu deja celebrele „În data de..., la ora de..., va fi dat, în fine, Anunţul oficial al Guvernului...”, aşa, „la ceas de seară” (başca despre aterizarea extra-tereştrilor, despre care nu mai insist)... inclusiv prin aceste continue „fumigene a la Fulford” (deşi, iată, şi acesta dă semne de maturizare, prin începerea nuanţării afirmaţiilor pe simpaticul său blog, în privinţa la fel de simpaticelor sale „surse”, de tipul „Loja P2”, „Dragonul” de nu-ştiu-ce-culoare şi a altor grupuri şi grupuleţe).




Aşadar, din toate aceste complexe aspecte şi situaţii, concluzia o puteţi trage doar fiecare dintre voi...

...Urmând ca noi, în partea a doua a acestui articol (căci, iată, „s-a făcut” de două părţi), vom veni cu promisele mesaje, ca o „mică porţie de Lumină şi Iubire” pentru cei dornici de un alt tip de hrană – alta decât cea de tip „hard”/grea, de genul „fripturi suculente”, cu sosuri grele şi picante, intens sărate şi condimentate cu nenumărate conspiraţii... deci, acest tip de hrană să fie înlocuit cu un alt tip : o „Hrană cu Lumină” de tip „Vegan”, spre „Raw”, crudă, care,, ce-i drept, poate că pentru unii nu-i atât de „excitantă” gustativ (adică excitantă informaţional, pentru mental)...

În ultimă instanţă, să nu uităm că ”Vegan”, gustativ-informaţional chiar asta şi înseamnă : „Iubitor de Viaţă”, şi NU de conspiraţii şi cabale nefericite (care, fie vorba între noi, nu se vor termina prea curând, chiar şi după Eveniment)...


Până data viitoare, ne putem Bucura, încă odată, de Lumina şi Iubirea din noi înşine, care abia aşteaptă ca atenţia noastră să le acorde puţină... Atenţie !


Cu acelaşi drag,


MarYan

7 comentarii:

  1. Personal,sunt profund recunoscător pentru aceste informări,chiar idei de sprijin de a face trecerea (ascensiunea),propuneri şi sugerări creatoare,soluții şi nu mă consider că fac parte din I-a categorie suptă de senzațional,ci dimpotrivă folosindu-mi discernământul am apreciat rafinamentul acestor puneri în plan ,tactul şi diplomația admițând în sinele meu valoarea de adevăr demonstrat faptic diferit de GOGOAŞA ORDINARĂ (defapt o
    MINCIUNICĂ) servită de TELEVIZIUNE cum că Pămîntul este poate singura planetă cu viață inteligentă,cel mult nişte bacterii pe Marte,bla,bla,bla,...livrate încă de pe timpul comunismului la noi de Alexandru Mironov,la antipod cu ce scriu cărțile:PROIECTUL KOALA,PROIECTUL MONTAUK,ISTORIA REALĂ A PAMÎNTULUI,CĂLĂTORIE PE VAMFIM,CONEXIUNE CU ARCTURIENII,SATURN,E.T.C.,despre care ar fi fost de un real folos să fie puse în temă,însă ei ca nişte autişti continuă şi în ziua de azi să vorbească la fel ca televizorul.
    Toate acestea m-au transformat într-o ființă optimistă,plină de încredere,savurând această plăcută oază de speranță şi aşteptând frenetic,


    EVENIMENTUL.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos şi concis expus.
      Mulţumesc pt opinie!

      Ștergere
    2. Stimate Domnule/Doamna,in legatura cu EVENIMENTUL, eu cred ca mai aveti mult,mult de tot de asteptat!S-ar putea chiar sa nu fie de ajuns o singura viata,aceasta...

      Ștergere
    3. Stimate Dumnule/Doamnă ("Anonim"), despre Eveniment mai toată lumea îşi dă cu părerea, în funcţie de dorinţa, dar şi crednţa sa ("Eu cred că...").
      Despre Eveniment se pot scrie atât de multe, însă despre ce înseamnă cu adevărat acest Moment / Eveniment, prea puţini îl percep cu adevărat, cu atât mai mult să înţeleagă despre ce este vorba...

      De aceea voi reveni în foarte scurt timp cu un Editorial, "ca pe vremuri", ca să închei anumite cercuri (informaţionale) cu privire la acest atât de delicat şi complex subiect.

      Aşa ca, vorba crainicului, "staţi pe aproape" - astfel că, după aceea, aţi putea continua cu alte păreri şi credinţe, de data aceasta, poate mai sustenabile :)..

      Ștergere
    4. Domnule "Noul Univers Christalin" tin sa va amintesc,cu respect,ca "numai prostii au certitudini"...

      Ștergere
    5. Perfect de acord - mai ales în privinţa acelor certitudini bazate pe credinţe "ferme", "de neclintit"...:).

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere
  2. ATENTIE, VINE 5G ! TEHNOLOGIA DE CARE NIMENI NU ARE NEVOIE IN AFARA DE MASONI.

    1.De doua - trei luni marea masa a locuitorilor din Bucuresti si alte 7 orase cele mai mari ale.tarii se plingeau de oboseala, stari.de somnolenta si dureri articulare fara a identifica sursa patologica.
    2. Cei mai multi oameni din zonele mentionate erau apatici, abatuti, mergeau cu privirea in pamint sau deveneau brusc violenti.
    3. Numarul.accidentelor de circulatie a crescut subit, alarmant in Bucuresti si marile orase.
    4. Numarul.altercatiilor, scandalurilor si al faptelor antisociale s-a multiplicat in perioada analizata in marile orase.
    5.A crescut mult incidenta atacurilor cerebrale si infarcturilor miocardice.
    6. A crescut rata sinuciderilor si a violentei in familie si crimelor, cea a atacurilor depasind orice alta perioada.

    DE CE OARE ASA SUBIT ?!? UN FACTOR DEOSEBIT DE FAVORIZANT VI-L SPUNEM NOI: DE TREi LUNI IN BUCURESTI SI 7 MARI ORASE ALE ROMANIEI SE TESTEAZA TELEFONIA 5 G. TOATE CELE DE MAI SUS AU FOST FAVORIZATE DE ACESTE TESTE CARE...CONTINUA IN MOD CRIMINAL!!!! ATENTIE ROMANI VI SE PREGATESTE EXTERMINAREA!!!

    RăspundețiȘtergere