luni, 29 iulie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (119) pentru 29 iulie 2019 – Mai multe MESAJE despre 5D, Abundenţă şi Transformare.




PoVestea ZILEI (119)
(pentru)
29 iulie 2019

Mai multe MESAJE
despre 5D,
Abundenţă şi
Transformare





După cum afirmam şi în prima parte a acestui subiect, expus în PoVestirea anterioară, de ieri („PoVestea Zilei (118) din 28 iulie 2019 : Mai multe despre Mesajele de pe Internet şi Teoria Conspiraţiei”)...

...Iată că Vreme a sosit ca, până la urmă, să ajungem şi la acest tip de abodare a articolelor noastre, de pe acest blog Christalin – prin expunerea mai multor mesaje pe care le-am găsit a fi relevante, în decursul timpului, şi care par a-şi păstra actualitatea – mai ales în aceste  momente, de tip „ante-Eveniment”.

Aşa că, fără altă multă vorbărie (că destul „am comis-o” în prima parte din PoVestirea anterioară), acum haideţi „să dăm citire” (adică „citare”) la 5 mesaje care, foarte interesant, veţi vedea că au fost transmise exact acum un an, în perioada sfârşit de Iulie – început de August 2018 şi care au fost expuse pe blogul care încă era public în acea vreme („Magie pe Geea”) dar pe care fostul meu „coleg eltist”, Norocel, a decis să îl „privatizeze”, cumva, prin „trecerea de la Grădiniţă la etapa (de evoluţie) numită Şcoală” – adică, mai pe româneşte : acces pe blog contra cost... (Mă rog, No Comment – este strict decizia sa.)

Aşadar, iată cele 5 mesaje pe care le găsim a fi interesante şi din care am extras citate, din fiecare, ce pot fi interesante, dacă nu chiar utile şi relevante :





...„Am spus într-o transmisie anterioară, că acum sunteți în eșaloanele superioare ale celei de-a patra dimensiuni (4D).

Deci unde vă îndreptați acum ?
Există altceva de descoperit înainte de a trece în a cincea dimensiune (5D) ?

Răspunsul este : „DA” absolut !
Ceea ce faceți în acest moment este să pregătiți pentru valurile de energie ce sosesc.
Vă pregătiți fizic, mental, emoțional și, bineînțeles, energetic.

Mulți dintre voi vă întrebați ce ar trebui să faceți.
Vă întrebați care este Misiunea voastră.
Pregătirea pentru Schimbare nu pare destul de importantă pentru voi, dar a vă pregăti este Misiunea voastră, Acum.

Deci, cum o faceți ?
Cum vă pregătiți pentru aceste valuri de energie ?

Faceți asta, prin menținerea în mod conștient a unei vibrații mai înalte.

O faceți prin împământare. O faceți conectându-vă cu natura. O faceți prin canalizare (channeling).
 
O faceți căutând abilitățile voastre de dimensiunea a cincea și șlefuind acele abilități, pe măsură ce le găsiți. Puteți face acest lucru mâncând alimente mai ușoare, hidratându-vă și eliberând lucrurile care nu vă mai folosesc, cum ar fi alcoolul.

Faceți acest lucru deschizându-vă pentru a primi energiile cu frecvență mai înaltă și prin a le împământa în corpurile voastre fizice.

Pe măsură ce vă pregătiți pentru acest aflux masiv de energie care sosește, faceți mult mai mult în mod conștient decât credeți. Faceți aceste schimbări din cauza a ceea ce știți adânc în interiorul vostru că trebuie să faceți.

Aceasta nu este prima voastră aventură și nu va fi nici ultima.
Și, apropos, învățați de la ființe care au trecut prin aceste schimbări, iar deschiderea voastră de a primi transmisiile noastre vă servește foarte bine.”...





...„Pământul continuă să ascensioneze în spirală și conștiința voastră face același lucru.

Deschiderea pe care ați permis-o ​​pentru a primi energii de frecvență mai înaltă este, de asemenea, un factor foarte important. Astfel faceți să devină mai ușor pentru ca cei ca noi să vă putem sprijini.

Vă ridicați vibrațiile în fiecare zi, iar aceia dintre voi care lucrați cu voi înșivă, sunteți cei care conduceți această evoluție spirituală pentru întreaga umanitate.

La ce anume vă puteți aștepta, pe măsură ce primiți mai mult din Sinele vostru de dimensiunea a cincea (5D), este o creștere a activității paranormale în viața voastră.

puteți aștepta la o subțiere a vălului între a patra și a cincea dimensiune, și vă puteți aștepta, de asemenea, să aveți câteva zile în care vă simțiți foarte obosiți și foarte însetați.

Asigurați-vă că vă îngrijiți fizic pentru a vă acomoda cu energiile de frecvență mai înaltă.

Și Sinele vostru Superior evoluează și se expansionează.
Este din ce în ce mai dificil să ignorați acest aspect a cine sunteți cu adevărat, iar Sinele vostru Superior își strălucește Lumina atât de puternic, încât o mare parte din ceea ce v-a ținut în cea de-a treia și a patra dimensiune se va topi pur și simplu.

Astfel, fuzionați din ce în ce mai mult cu energiile Sinelui vostru Superior, îmbinând ego-urile a cine sunteți cu adevărat, iar lucrurile devin tot mai interesante ca rezultat.”...





...„Niciodată înainte în istoria unui PROCES de ASCENSIUNE, nicăieri în Creație, nu a mai fost o astfel de strălucire spontană pe vreo altă planetă.

Pământul este cel mai merituos pentru tot ceea ce a trebuit să îndure.
 
Lucrătorii în Lumină merită tot respectul, toate darurile și cinstea pentru munca pe care au făcut-o. Fără voi, iubitul Pământ probabil că nu ar fi supraviețuit...

Planul Divin se desfășoară la potential maxim.
Voi faceți parte din acest plan, o forță integrală pentru finalizarea acestuia.

Vi se va da tot ce aveți nevoie. Toată Abundența este a voastră.
Va mai rămâne foarte puțin din trecut, pentru că nu veți mai avea nevoie de el.

Această ultimă sută de metri spre casă, va trece foarte repede.
Încă este necesar să rămâneți vigilenți și să conștientizați ce se petrece în jurul vostru.
Inteligenţa voastră, intuiția crescută și abilitățile psihice, sensibilitățile, discernământul și determinarea pentru Ascensiunea Planetei sunt parte integrantă a succesului acestei Misiuni.

În plus față de bucuria reuniunii, Cerul se va lumina cu potențial, în timp ce Inimile voastre vor cânta muzica Cosmosului.

Asta am așteptat atăt de mult timp.
Veți deveni mai frumoși și veți afla despre sacralitatea vieții.
Valurile Iubirii devin din ce în ce mai puternice iar unii dintre voi simțiți deja acest lucru.”...





...„Ca întotdeauna eu și noi, noi toți, care vă îndrumăm în aceste momente, suntem bucuroși să fim alături de voi pentru a putea împărtăși, experimenta și a vă sprijini în Procesul Ascensiunii voastre, așa cum am fost ajutați și noi în diferite momente, așa cum și eu am fost ajutat.

S-a spus că voi, aceia dintre voi, Lucrătorii în Lumină, sunteți pregătiți să fiți în primul Val al Ascensiunii.

Voi învățați să vă acomodați primii la energii.
Voi înțelegeți ce se petrece în lume, însă prin conștientizare, nu prin înțelegerea iluzorie tridimensională, ci printr-un nivel mult mai înalt de înțelegere – o mai profundă revelație, ați putea spune.

Voi vedeți lucrurile ca ceea ce sunt... văzând lumea ca ceea ce este, nu doar bazându-vă pe aparențe.

Pe măsură ce vă pregătiți pentru acest prim Val al Ascensiunii, mulți dintre voi veți trece prin acel val, făcând parte din acel val, iar apoi vă veți întoarce după o anumită perioadă de timp, după ce vă veţi aclimatiza la acele energii mult mai înalte.

veți întoarce apoi și îi veți ajuta pe semenii voștri din cel de-al doilea val.
Veți îndruma acel al doilea val, așa cum vă îndrumăm noi, acum.

Pe măsură ce cei din al doilea val trec și ei, aceștia la rândul lor se vor întoarce și îi vor ajuta pe cei din cel de-al treilea val.

Acesta este modul în care se desfășoară Procesul Ascensiunii, până la finalizarea sa.

Noi Sunem toți Unul.
Toți avem pozițiile, responsabilitățile noastre.

Nimeni nu este superior altuia. Vă puteți imagina o lume ca aceasta ?
Nimeni nu are controlul asupra altuia.
Sunteți toți acolo pentru a păstra controlul pentru voi.”...





...„A sosit timpul ca umanitatea să se ridice pentru a fi văzută ca Civilizația puternicilor războinici ai Adevărului, ai Luminii, a ceea ce sunt, a ceea ce sunteți, prieteni.

Acele vremuri ale întunericului au adus discordie între noi și voi, iar mulți dintre noi au fugit, întorcându-se acasă, în Pleiade.

Toate lucrurile mărețe, minunate și înțelepte se reîntorc din nou în planul Pământului, pentru că Gaia se înalță, rapid și accelerat.

Voi, prietenii mei umani, Războinici ai Luminii, sunteți aici pentru a echilibra, pentru a ancora energiile, pentru a menține spațiul sigur pentru cei ce se poticnesc și a fi farurile de Lumină care ați venit Aici să fiți, ființe din Energia Sursă.

Noi, Dragonii suntem războinici puternici ai Luminii.
Primiți-ne în casele voastre, în spațiile voastre.
Permiteți-ne să ardem zgura pentru voi, astfel încât să extindeţi Spațiul pentru Noile Energii, permiteți-ne să curățăm și să purificăm, pentru a vă putea ridica și voi.

Nu mai există loc pentru energiile mai dense – aceste lucruri dispar acum.
A sosit Timpul pentru Nou, pentru ca energiile superioare ale Luminii Christice să umple fiecare celulă al ființei voastre, Acum, făcându-i loc pentru ca Noul Voi să strălucească la fel ca Sinele vostru Christic.

Permiteți-ne să lucrăm cu câmpurile voastre energetice.”...


În fnalul acestui articol, doar atât am mai avea de adăugat : dacă veţi considera că poate fi util acest mod de expunere a unor astfel de informaţii şi, mai ales, ENERGII – după cum am tot subliniat, îndelung, în PoVestirea anterioară – atunci aşteptăm şi feed-back-ul (reacţia) vostru, pentru a continua aceste posibile „1001 PoVestiri”...


Cu acelaşi drag,


MarYan

4 comentarii:

  1. Multumim pentru mesaje, intotdeauna utile astfel de energii si incurajari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinara aceasta idee de prezentare a "esenței",este pentru mine un real ajutor.Va multumesc pentru tot ceea ce faceți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună dimineaţa prieten drag ! Mă bucur că te-am regăsit,nu pentru că ai fi rărit postările ci pentru că eu am avut unele probleme cu PC-ul meu. Am citi şi postat cu drag pe pagina mea spirituală de pe F.b. acest corolar de mesaje primite de la dragii noştrii de lîngă noi.

    RăspundețiȘtergere