joi, 31 octombrie 2019

CERES HAVI prin Eona Nivid : Actualitatea Cosmică - Mesaj Energetic din 19 octombrie 2019.



CERES HAVI
prin
Eona Nivid

Actualitatea Cosmică

Mesaj Energetic
din
19 octombrie 2019





Nota MarYan :

Iată, la final de lună Octombrie 2019, un nou mesaj venit printr-un canalizator (sau canalizatoare) mai puţin cunoscut şi, probabil, ajuns „în premieră” în acest Univers Christalin...

...Respectiv Eona Nivid, care ne oferă o Actualizare Cosmică a ceea ce se petrece pe Planetă, în aceste Momente cu adevărat extra-ordinare.

Deşi informaţiile nu sunt deloc o surpriză pentru cei care urmăresc aceste aspecte, la nivel atât Planetar, cât şi Universal, în acest moment – aspecte expuse îndelung şi pe acest blog, şi care cer o mai mare detaliere – totuşi, ceea ce este prezentat aici este important de a fi parcurs şi cercetat, pentru a ne reaminti de aceste aspecte, începând cu elementele Marelui Ciclu Precesional care, precum Fondatorii şi alţi Mesageri, şi acesta îl vede ca având Punctul de Încheiere şi de Nou Început în acel fascinant Portal care a fost 21 decembrie 2012.

Toate aceste date ne amintesc că lucrurile se mişcă, cu adevărat, la nivelele mai înalte, rămânând ca noi NU să le aşteptăm ca aceste Noi Energii să ajungă, cândva, şi în Planul Fizic, ci, ca noi să le atragem, prin Prezenţa şi vibraţia noastră, pentru Încorporarea acestora în corpurile noastre fizice şi în Corpul planetar al Mamei Pămâmt.

Cum ? Păi tot aşa, ca şi până acum : prin MEDITAŢIE, cât mai dedicată, pentru conectare şi ajutor personal şi planetar, co-relată, eventual, după afinitatea fiecăruia, cu RUGĂCIUNEA cea autentică, expusă ca Mulţumire, la timpul prezent.

De asemenea, foarte interesante şi importante sunt şi scurtele precizări dinspre finalul acestui mesaj, în privinţa Simptomelor pe care le putem avea, cu toţii, în aceste vremuri de Ascensiune, care au fost deseori expuse şi care sunt sintetizate şi aici, foarte pe scurt (exact pe gustul unui cercetător al acestui blog, care tocmai aşa ceva cerea, acum puţin timp, într-un coment...).

Din această perspectivă, este foarte interesant să punctăm şi noi faptul că, într-adevăr, parte din acele simptome – inclusiv dintre cele „exotice”, de genul încețoșarea vederii”, „efecte luminoase în câmp vizual”, „tremur incontrolabil al mâinilor” ş.a. – le descoperim şi noi, tot mai des, în contextul consultaţiilor la pacienţi veniţi „în cazuri de urgenţă”, care mai mult sunt speriaţi şi uimiţi de ceea ce se petrece cu corpul şi cu organele lor...

Aşadar, iată despre ce este vorba în acest Mesaj :






Va salutăm dragii noştri frați și surori,
noi suntem CERES HAVI Semi-Zeii, Oamenii de Lumină din viitor,
transmitem pentru voi următorul mesaj energetic prin intermediul Eona Nivid.


Umanitatea, Pământul și tot ceea ce trăiește pe el, crește într-o Conștiință Superioară, în acest moment.

În această perioadă şi în cea imediat următoare, un nou Val Energetic foarte puternic. care se va încadra treptat și sigur pe Planetă, a început deja să coboare.

Acest val energetic aduce cu el nu numai o energie foarte înaltă, dar și un nou val de trezire spirituală a celor care încă nu sunt pe acest drum.

Pe lângă acestea, în perioada imediat următoare se va descărca multă informație energetică condensată, completă pentru aceste energii ce construiesc un întreg.

Acestea sunt Noile Energii de culoare albastru-transparent luminos, ce are foarte multă informație în compoziția câmpului biofotonic, indispensabilă pentru reconstrucția pe mai departe a ADN-ului cât și pentru o conștientizare și accesul cat mai rapid în sub-conștient, (N.MY. : De fapt, supra-conştient), unde veți lucra mai departe Corpul de Lumină și remodelarea în totalitate a personalității, eliminând treptat și sigur Vechiul și lăsând loc Noului, cu mai multă ușurință decât a fost făcut până acum.

Aceasta ENERGIE ALBASTRĂ aduce cu sine sentimente contradictorii atât în cazul vibrațiilor joase, cât și a celor înalte.

De aceea este necesar să rămâneți într-o conștiință cât mai ridicată, în inimă, pentru a evita eventualele neplăceri.

Prin această conștientizare de sentimente contradictorii, se aduc la suprafață alte resturi din cele ce urmează a fi vindecate în totalitate.


La sfârșitul anului 2012, Ciclul Curent a fost finalizat.

De la începutul Pământului există Cicluri precum anotimpurile, zilele, lunile, secolele etc.

Un ciclu mai mare este ciclul de aproximativ 26.000 de ani (13 x 2000).
(N.MarYan : Iarăşi spun „de fapt”, anume că acest Mare Ciclu Precesional, de exact 25.920 de ani, se calculează cam aşa, aproape la fel de simplu : 72 x 30 x 12 , unde 72 este numărul de ani necesari Precesiei Soarelui cu un grad de arc de cerc pe Cerul Echinocţiului de Primăvară, 30 este numărul de grade dintr-o Constelaţie Zodiacală, privită strict matematic-trigonometric, iar 12 este, evident, numărul de Constelaţii vizibile pe Banda aflată de-o parte şi de alta a Ecuatorului Ceresc...)

La fiecare 26.000 de ani, acest Ciclu se încheie și începe unul nou.
Odată cu anul 2000, a început nu numai un nou secol, ci aproape simultan un Nou Mare Ciclu.

Fiecare mare ciclu se caracterizează printr-o schimbare a conștiinței oamenilor care trăiesc pe Planetă, în acel moment.

Punctul de cotitură marchează sfârșitul actualului ciclu de 26.000 de ani și trecerea la o Nouă Epocă, o epocă nouă a evoluției.




Acum schimbați dimensiunile.
Există o mulțime de lucruri care se întâmplă pe teren și în univers, așa că nu știi când se va întâmpla. Este clar că se întâmplă.

Timpul de după schimbarea dimensională este, din nou, începutul a ceva nou.
Aceasta se numește Epoca de Aur, a cincea dimensiune (5D) sau Noul Pământ.

Mulți nu își pot imagina cum poate sau ar trebui să aibă loc o astfel de schimbare dimensională.

Pentru mulți sună înfricoșător sau chiar „off-hook” (N.MY. : Ceva de genul „Fără niciun cârlig de care să se agaţe) și îşi pun multe întrebări :
Cu sau fără corp ? Toți merg ? Cum va fi după această schimbare ?

Această schimbare înseamnă ceva bun, dorințele voastre cele mai dragi sunt îndeplinite, în sfârșit, de o viață de armonie și pace ? O perioadă în care nu vor exista violențe, războaie sau agresiuni pe pământ, în care oamenii să se respecte și să se îmbrățișeze ?

Răspunsul este DA!, DA!, şi DA! din nou.

Totul și toată lumea merge împreună, cu corpul vostru material și conștiința voastră.
Singurul lucru pe care îl veți lăsa în urmă sunt energiile și vibrațiile negative, precum și karma.

Nu numai Pământul, ci întregul vostru Sistem Solar merg în dimensiuni mai mari, cu tot ceea ce este în Creația noastră.


În acest moment, evenimente uriaşe se desfăşoară !

Întotdeauna există tot mai multe semne, fapte și coincidențe sincronice care confirmă Procesul de Ascensiune.

Aceasta include, ca de exemplu : Rezonanța Schumann cunoscută (indică înălțimea frecvenței de oscilație a câmpului magnetic, care învelește întreg Pământul), care continuă să crească constant.

Vânturile solare puternice asigură, de asemenea, creșterea frecvenței energetice în Cosmos și, așadar, și pe Pământ.


Perioada de tranziție în care va regăsiți nu numai că determină o creștere imensă a energiei și a conștiinței, ci are și sarcina de a lansa un proces destul de radical de curățare.

Pentru unii oameni, se pare că viața pe pământ devine din ce în ce mai dezechilibrată.

Cu ceva timp în urmă, mulți oameni puneauputere și baniînainte dedragoste și mulțumire”.

Dar această lume a început să se prăbușească, în ultimii ani.
Religiile, guvernele și alte entități își pierd credibilitatea și, în acest fel, membrii sau susținătorii lor.

Toate relațiile care sunt superficiale, stăpânite prea mult de mândrie, gelozie, egoism, vină și nevoie, se destramă. Prin aceasta ne referim nu numai la relațiile de dragoste, ci la toate relațiile inter-personale, inclusiv la cele ale șefilor companiei față de angajații lor.

Toate relațiile, sistemele, credințele, normele etc., care nu sunt îndrăgite, se sfărâmă și se dizolvă.

Prin creșterea vibrațiilor, totul se transformă acum în niveluri mai subtile.
Structura noastră celulară atomică nu mai este atât de densă.

Întreaga Aură a plantelor, umanilor și animalelor, totalitatea Chakrelor și Sistemul energetic, el însuși, corpul nostru fizic, sângele, ADN-ul se schimbă prin creșterea energetică.

Mai mult, o astfel de creștere a vibrațiilor aduce și ea schimbări puternice în domeniile politicii, economiei etc.




În perioada imediat următoare, un Nou Val Energetic foarte puternic, care se va încadra treptat şi sigur pe Planetă, a început deja să coboare.

Acest Val energetic aduce cu acesta nu numai o energie foarte înaltă, dar și un Nou Val de Trezire Spirituală a celor care încă nu sunt pe acest drum.

Pe langă acestea, în perioada imediat următoare se vor descărca informațiile energetice condensate, holistice ale acestor energii ce construiesc un Întreg.


La vibrațiile joase se va adăuga faptul că există posibilitatea, pentru cei care încă nu sunt conectați spiritual și nu numai, care se află încă în vibrații joase, să experimenteze următoarele simptome :
- Migrene, amețeli, încețoșarea vederii, efecte luminoase în câmp vizual, efect datorat energiilor intense, tremur în mod incontrolabil al mâinilor, apărut brusc și dispărând în mod instantaneu, dureri de încheieturi, îndeosebi la picioare-gambe.
- Sentimente tot mai accentuate de deja-vu.
- Accentuare a emoţiilor negative existente, de ex.: furie, stres, ură, dizarmonii, depresie, etc.

De asemenea, vă vor veni întrebări de genul :
Cine sunt ? De unde vin ? Ce caut aici ? Care este menirea mea pe acest Pământ ? De ce sunt nemulțumit ? Ce am de gând să fac cu viața mea ?” etc.

Pentru ca aceste neplăceri să fie evitate, este nevoie de o bună împământare, de folosirea efectelor vindecătoare a cristalelor, de meditații zilnice, respirație conștientă dar și de schimbarea în totalitate a modului existențial, al vieții în care te afli la acest moment sau vindecarea a ceea ce a rămas nevindecat în personalitatea ființei tale.

Aceste energii intense aduc foarte multă informație la nivel inconștient, fiind stocate grupului de informații primordiale și care vor fi necesare pentru evoluția viitoare, ele fiind pre-mergătoare enrgiilor care vor veni în anul 2020.

Astfel, vă apropiați vertiginos către o trecere semnificativă și care se va finaliza în anul 2021(când prima etapă, începută în 2012, se va încheia).


Toate acestea trebuie să vă încânte, ele fiind necesare schimbării esențiale a ființei voastre pentru a merge într-o viață completă și perfectă, în lumină, evoluție, echilibru, iubire, armonie, perfecțiune în conștiința unitară.


Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.




4 comentarii:

  1. Ok,ce observ eu: multa, foarte multa lume ”schioapa” (dureri lombare coborate pe picior - mai ales stangul- pana in calcai, atroce, si care nu cedeaza la tratamente medicale-ele au explicatii medicale si sunt tratate ca atare; foarte putini iau in calcul latura energetica si vindecarea holistica, daca ma exprim bine); toata lumea se plange de compresia timpului fara a lua in calcul ca tocmai acest lucru poate avea un impact major asupra corpului fizic, nu? Si multe altele, blocaje care ne dau senzatia ca nu mai ”incapem” in lumea asta, nu ne mai (re)gasim, ca ce era valabil si acceptabil pana acum nu-si mai are rostul, nu mai cadreaza...Evident ceva major se schimba si nu suntem pregatiti pentru aceasta schimbare, forta de opunere este mai mare decat cea de acceptare...cu seninatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu confundati simptomele degradarii corpului fizic cu simptomele adaptarii .
      E foarte usor sa cadem iarasi in ''patima'' neasumarii responsabilitatii si sa punem pe seama altor factori inconstienta noastra . Omul constient intai de toate isi asuma responsabilitatea propiei vieti si sanatati si mai apoi cauta repere externe .Foarte multi oameni insa , isi ignora viata traindu-si doar iluzia si astfel considera sanatatea un drept dobandit la nastere de care altii ''trebuie sa-mi aibe grija'' ca doar , nu-i asa ... ''ie dreptul meu''...?! . Gen aia: ''sunt cetatean european si am drepturi'' ... Ai pe dracu' romane, esti colonie si nu ai nici un drept... da' asta-i alta.
      Sanatatea e un bun personal care se mentine cu constienta.
      Corpul tau fizic iti este doar un vehicul de imprumut pentru experienta asta .Precum automobilul cu care te deplasezi si el are nevoie de grija ta dar , in ziua de astazi , identificandu-se cu masca , cu rolul si nu cu actorul , omul pune pret mai mare pe non-valoare , bunurile materiale si nu pe acesta , bunul lui cel mai de pret - corpul fizic, viata sau sanatatea.
      Mentalitatea neasumarii raspunderii , evident ca ne baga intr-o zona de iarasi - fals confort , generand sclavie. Tot sistemul este construit asa.
      Doctorul vindeca , popa mantuieste, sistemul grijeste si tu nu trebuie sa faci nimic decat sa te lasi la mana lor....
      Doctorul nu vindeca - functie de propria lui experienta profesionala , a ceea ce-a invatat , educatiei , culturii etc. - trateaza si nu vindeca.Daca ar vindeca nu ar exista doctor bolnav , ori chiar acestia's praf.
      Biserica/popa nu mantuieste ci doar pastoreste milioanele ce-s turma.Nu s-au mantuit pe ei insisi de influenta banului cum pot sa ma mantuiasca pe mine de pacatele omului !?
      Sistemul nu grijeste , stapaneste prin cele mai sus mentionate si nu numa'. Principala lui ''arma '' sau atu sunt mentalitatile induse in constiinta de masa.
      Asa incat , stimata/e anonim , pana la a va face grija de simptomele ascensionarii fiti constienta/t de simptomele degenerarii templului dvs. - corpul fizic intaiul si mai apoi de cele ale corpului emotional , mental , eteric , astral etc. , adica tot ceea ce inseamna fiinta si asta daca nu sunteti supusa/ul nici unei dependente.
      Daca da, luati in calcul ca orice dependenta are in spate o motivare emotionala si ordinea se modifica. Daca nu , un prim pas este constienta timpilor de digestie si combinatiile alimentare. E atat , atat de simplu....Daca faceti asta veti fi uimita/t cat de aiurea le consumati si combinati si ca prin acest mic gest va recastigati un anume echilibru
      Ma refer in genere si nu la dvs. in mod deosebit , v-ati dat seama sper.
      Asumandu-ne responsabilitatea propriei vieti si constientizand putem actiona cu rezulate benefice pentru noi si cei de langa noi . Altfel nu se poate.
      Multi oameni aleg ''altfel'' si pretul e platit. Ma-ntreb de ce daca putem alege ?!....
      Depinde doar de ''mine'' , de fiecare
      Ce scriu de final poate aparea gen behaituri spirituale dar nu e.
      ''Fii schimbarea ce vrei s-o vezi in lume'' ...e adevarata. Ca sa fim cetateni europeni cu drepturi ca tot mentionam mai sus , sa ne recastigam stima de sine ca persoana , stima de sine ca natie , sa avem incredere si respect unii fata de altii , sa ne unim si astfel in constiinta colectiva vom genera societatea - schimbarea ce vrem ca s-o vedem in lume.
      Altfel nu ''iasa'' ... nu se poate bre , pe bune.

      Ștergere
    2. Corect, este exact la ce ma gândeam si eu in cuvinte mai putine.

      Ștergere
  2. ”Nivid”? Nu e oare, numele ăsta, un ”Divin” scris invers? Avem cumva de a face cu o anti-divinitate care folosește cuvinte frumoase dar înșelătoare? Sau e o imitare a direcției scrisului ebraic, de la drepta la stânga care, cine știe, poate reprezintă același lucru? Sunt întrebări, nu acuze...
    Se spune că după marea trădare a lui Lucifer, fratele său de arme și camarad, Mihail arhanghelul a tăcut multă vreme, după care într-un târziu, fără să-l acuze, fără să-l certe, fără se se revolte, a spus oștirii de Lumină pe care o comanda: ”Să luăm aminte!” Atât...

    RăspundețiȘtergere