vineri, 29 noiembrie 2019

COBRA : Înainte de RĂSĂRIT (25 noiembrie 2019).




Înainte de
RĂSĂRIT

25 noiembrie 2019





Nota MarYan :

După Momentul „Declanşatorului de Argint”, iată că, rapid, Cobra revine cu noi actualizări despre situaţia planetară, din perspectiva Mişcării de Rezistenţă...

...Cu anumite detalii pe care le veţi putea descoperi studiind materialul, mai jos, dar care au ca punct central ideea de bază referitoare la Victoriile obţinute de către Forţele Luminii, în ultimele săptămâni...

...Ceea ce ne confirmă, încă odată că, dincolo de aparenţele unor vremuri foarte „deprimante” (percepţie amplificată de – fosta – prezenţă a Soarelui în dreptul Constelaţiei Scorpionului care, în termeni „populari”, de astrologie primară, înseamnă „sex şi moarte”), aşadar, iată că lucrurile se mişcă, în continuare, la acele nivele care, deocamdată, nu au vizibilitate în planul social, cel palpabil.

De aceea, cu Speranţa şi Încrederea că „Lucrurile lucrează” şi că Mişcarea nu este doar o Lege imuabilă a Universului, ci are aplicabilitate şi în privinţa evoluţiei acestei Planete, nouă ne rămâne practica răbdării şi a aceluiaşi Lucru cu noi înşine (practica Meditaţiei...), pentru a ne rafina parametrii interiori ai Fiinţei, (re)devenind acei Sori care să lumineze, pe Planetă, acolo unde suntem fiecare, acele locuri atât de însetate de mai multă Lumină, şi mai ales Iubire !... :






Deşi nu am atins Masa critică în Activarea noastră „Declanşatorul de Argint”, Forţele Luminii au obţinut mari victorii în ultimele săptămâni, iar cele mai multe scenarii negative pentru Planetă au fost eliminate, astfel fiind securizată o Linie Temporală pozitivă.

Multe surse se aşteaptă ca un anumit tip de scenariu de „sfârşit al jocului” să fie jucat în anul 2020, pentru care nu am primit autorizaţia de a-l comenta...

Forţele întunecate iau în considerare multe scenarii, de la falsa invazie extra-terestră (Proiectul Raza Albastră” – „Blue Beam”) la prăbuşirea financiară globală, până la un război mondial cu depopulare globală, pornit din Războiul civil din SUA, precum şi multe altele.

Diferitele facţiuni ale forţelor întunecate au dificultăţi în a se înţelege între acestea, în prvinţa tipului acţiunii de urmat.

Ceea ce trebuie spus este faptul că aceste scenarii NU vor avea succes !




Iezuiţii vor ca Războiul civil din SUA să le consolideze puterea, dorind să polarizeze populaţia, pe cât posibil – de aceea au permis alegerea lui Donald Trump...

Pe de o parte, ei promovează extrema stângă, cu ideologia sa ridicolă de tip „woke” („trezit/ă”). Pe de altă parte, ei îl promovează pe Trump ca salvator al „dreptei” alternative (N.MY. : Cu orientare politică „de dreapta”) din populaţie.

Iezuiţilor le-a fost uşor să-i convingă pe Rothschild-zi ca aceştia să promoveze ura faţă de Trump, prin intermediul mass-media controlate de ei (de Rothschild-zi).

Astfel, iezuiţilor le-a fost chiar mai uşor să convingă majoritatea populaţiei „alternative” (N.MY. : A umanilor interesaţi de informaţiile alternative) că Trump ar putea fi „tipul cel bun” dacă mass-media îl urăşte atât de mult...

Informaţiile din linkul de mai sus sunt explozive, de aceea a fost şters de pe Internet deja de mai multe ori, astfel că este important să-i faceţi cât mai multe copii posibile pe care să le stocaţi în siguranţă şi pe care să le postaţi pe site-uri „oglindă” (multiplicate).

Cu toate că Trump ascultă uneori de Militarii Pozitivi, de cele mai multe ori el urmează doar impulsuri emoţionale sau directivele manipulatorilor săi, fiind astfel un excelent instrument al Cabalei.




În acelaşi timp, iezuiţii se infiltrează masiv în Brazilia, Argentina şi mai ales în China, aceştia intenţionând să controleze lumea prin viitoarea dominaţie globală chineză.

Chinezii vor, de asemenea, să controleze spaţiul sublunar.

Orice încercare a oricărei naţiuni de a controla zona de deasupra Orbitei Apropiate a Pământului, va fi întâmpinată de Flota Confederaţiei Galactice.


Între timp, Putin se străduieşte să-i alunge pe reptilieni din „pungile” încă existente în Orientul Apropiat, însă acesta prea puţin ştie de cei aproape 1 milion de reptilieni care încă există, mai ales în Africa Sub-sahariană şi în jungla Braziliană.


La scară globală, biochipurile au fost introduse în secret în vaccinuri, imediat după cel de-al doilea război mondial, însă în prezent acestea sunt promovate în mod deschis.

Grupul oficial Cobra de pe Facebook („Cobra Etheric Liberation” – „Eliberarea Eterică Cobra”) a fost infiltrat până la punctul în care trebuie să fie complet eliminat de pe Internet. Prin urmare, cer public administratorilor să elimine în mod manual toţi membrii din grup, să şteargă toate fişierele grupului apoi să şteargă grupul de pe Facebook, cât mai curând posibil.


În privinţa aspectelor pozitive, putem spune că există paşi înfăptuiţi în direcţia DEZVĂLUIRII.

Însă, mai întâi, apar dovezi indirecte conform cărora unii „băieţi răi” sunt cu adevărat îndepărtaţi.




Următoarele luni vor fi cu adevărat intense, cu multe schimbări astfel că, pentru a ne pregăti, iată aici câteva instrumente pentru o viaţă mai uşoară şi mai echilibrată :


...O colecţie de multe tehnici utile pentru protecţie, vindecare, manifestare şi eliberare personală...

...Precum şi un instrument foarte puternic pentru a vă neutraliza implanturile (pentru mai multe instrucţiuni, vedeţi informaţiile de mai jos de acest video).


Cheia principală a Procesului de manifestare este revelată aici.

În textul de mai sus veţi găsi, de asemenea, instrucţiuni în privinţa a ceea ce trebuie să faceţi cu monedele de argint pe care le-aţi cumpărat în momentul „Declanşatorului de Argint”.

De asemenea, iată şi câteva îndrumări despre cum să fiţi mai prietenoşi cu mediul (avertizare : nu este ceea ce v-aţi aştepta să fie !).


Şi, în încheiere, iată o Viziune pentru momentul EVENIMENTULUI...

...Şi pentru (Procesul de) ASCENSIUNE.


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu