marți, 12 noiembrie 2019

International Golden Age Group : Interviul lui Cobra despre Activarea Declanşatorului de Argint şi Conferinţa din Taiwan (din 30 nov. – 1 dec. 2019.)



International
Golden Age Group

Interviul lui Cobra
despre
Activarea
Declanşatorului de Argint
şi
Conferinţa din Taiwan
(din 30 nov. – 1 dec. 2019)

(Traducere : Eva Q)

30 octombrie 2019





Nota MarYan :

Deşi momentul de maxim al Tranzitului lui Mercur peste Soare (cu Meditaţia corespunzătoare, propusă de Cobra) a trecut de câteva ore şi, iată că şi ziua Portalului 11/11 tocmai s-a încheiat...

...Totuşi, acum, când evenimentele sunt încă „la cald”, revenim cu unul din materialele ajutătoare la care am pus link de legătură în articolul Meditaţiei (expus acum câteva ore) : un Interviu al lui Cobra luat de către un Grup de susţinere a ideilor transmise de către acesta, intitulat „International Golden Age Group” („Grupul Internaţional al Epocii de Aur”).

Şi, dacă ţinem cont de ceea ce am subliniat, iarăşi, inclusiv în Nota Personală din articolul lui Cobra de prezentare a Declanşatorului de Argint (anume, faptul că Timpul este cu adevărat relativ, astfel că Timpul Meditaţiei şi a achiziţiei de argint poate fi diferit de cel indicat, însă cu con-sacrarea corespunzătoare)...

...La fel putem spune şi în cazul acestui articol-interviu, în care informaţiile expuse pot fi extrem de utile celor care încă nu au pus în practică Meditaţia şi Achiziţia, pe această Linie Temporală 3D, dar care au în Intenţie să facă aceasta, pe baza algoritmului expus în acel articol (cu Simţirea-Trăirea, Dedicaţia şi Consacrarea pe măsura energiei necesare).

De aceea, bucurându-ne de faptul că am putut „surfa” şi pe valurile globale ale acestei Meditaţii, acum haideţi să vedem şi alte detalii din interviul lui Cobra, ce pot fi utile chiar şi în faza post-Meditaţie :






Bună ziua tuturor ! Azi este 30 octombrie 2019.
Numele meu este Anthem. Sunt fondatorul și managerul Grupului Internațional al Epocii de Aur.
Acest Noiembrie 2019 este unul foarte special pentru mulți Lucrători în Lumină din întreaga lume, deoarece vom organiza două evenimente majore în această lună : Activarea Declanșatorului de Argint în 11 noiembrie 2019 și Conferința Ascensiunii din Taiwan în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2019.
Pentru a clarifica și a promova aceste două evenimente importante, vechiul nostru prieten drag Cobra, persoana de contact a Mișcării de Rezistență ar dori să își împărtășească ideile cu ajutorul acestui interviu.
Acum, aș dori să îi invit pe co-gazdele mele, Patrick și Cobra.

COBRA : OK, am primit multe întrebări despre activarea Declanșatorului de Argint și Conferința Ascensiunii de la Taipei.
Am auzit chiar și unele zvonuri despre această activare.
Haideți să răspundem la ele, una câte una.


Întrebări şi Răspunsuri
pentru
Activarea Declanșatorului de Argint


Q1 : Care este motivul exact pentru ca oamenii să cumpere argint pentru această activare, mai degrabă decât aur sau platină ?
COBRA : Există multe motive pentru acest lucru.
Primul motiv este că argintul are o energie foarte specială și este conectat cu Energia Zeiței. Acesta este unul dintre motive.
Celălalt motiv este că prețul argintului nu este atât de mare, așa că mai mulți oameni pot achiziţiona acest metal, fiind mult mai ușor ca oamenii să cumpere argint decât să cumpere aur sau platină.

Q2 : De ce ați recomandat în mod special oamenilor să cumpere monede de argint sau bare de argint ?
COBRA : Barele de argint sunt din argint pur și sunt de asemenea, alte câteva motive energetice pentru care nu voi intra acum în detalii, dar în esență, este mai bine să se cumpere bare și monede.

Q3 : Dacă o persoană cumpără aur și platină doar pe 11 noiembrie, ar fi contabilizată această achiziție ca fiind una din masa critică ?
COBRA : NU.
Q3 : Deci, numai argint ?
COBRA : Numai argint.

Q4 : Ați menționat odată că greutatea minimă a seminței de abundență este de 3 grame. Care este greutatea minimă a achiziției pentru Declanșatorul de Argint pe 11 noiembrie ?
COBRA : minimum 3-5 grame.

Q5 : Ar trebui să ne stabilim o intenție puternică pentru a elibera societatea umană din sclavia financiară a datoriilor prin cumpărarea de argint atunci când ne vom facem achiziția ?
COBRA : da, acesta este foarte recomandat.

Q6 : Dacă o persoană nu are nici o idee despre activarea declanșatorului de argint, dar întâmplător, cumpără argint pentru a avea noroc sau alte motive, va conta această achiziționare în masa critică ?
COBRA : Nu, pentru că nu va fi nici o intenție conștientă în spatele achiziției.
În realitate, există milioane de oameni care cumpără zilnic argint.

Q7 : Pentru persoanele care nu sunt interesate să își facă rezerve de metale prețioase, le putem încuraja să se alăture mișcării noastre prin a le convinge să cumpere articole de uz casnic din argint ca linguri de argint, ceainic ori pieptene ?
COBRA : Da, desigur. Pot cumpăra și acele obiecte.
Va fi bine atâta timp cât cumpără obiecte făcute din argint pur.

Q8 : Avem o întrebare de la un artist de lucrări metalice : Pot să mă alătur acestei mișcări de cumpărare prin achiziționarea de argint praf, argint metalic/industrial sau creând o piesă de artă din argint pe 11/11 ?
COBRA : Da, aceasta este o opțiune excelentă.

Q9 : Pentru ne asigura că ajungem la masa critică, este înțelept să încurajăm proprietarii de magazine de argint, vânzătorii de argint și argintierii să cumpere materiale de argint pe 11/11 ?
COBRA : Aceasta este de fapt, o idee foarte bună, deoarece puteți ajunge la mai multe persoane. Iar cantitatea de argint cumpărată în acea zi va fi mai mare.
Însă, trebuie să fie conștienți de scopul acestei activări. Cel puțin într-o anumită măsură.

Q10 : Conform cu fusul orar universal, la ce oră vor începe Forțele Luminii să înceapă să numere câte persoane cumpără argint ?
COBRA : Când primul fus orar de pe Pământ intră în data de 11 noiembrie 2019.

Q11 : Care este ora recomandată de dvs. la care să înceapă cumpărarea de argint bazat pe fusul orar universal ?
COBRA : Imediat ce fusul orar al locației voastre întră pe 11 noiembrie.
Dar aș spune că rful activării ar fi după-amiaza în UTC.

Q12 : Va fi energetic mai avantajos să cumpăr argint aproape sau în intervalul de timp al tranzitului lui Mercur ?
COBRA : Da, cu siguranță.
Q12 : Deci, ne putem concentra comanda în acest interval de timp ?
COBRA : da.

Q13 : La ce oră pot face ultima mea comandă de cumpărare de argint ?
COBRA : La miezul nopții (12.00 p.m.) de 11 noiembrie, în fusul vostru orar.

Q14 : Din punct de vedere energetic, este un lucru pozitiv să cumpărăm argint cu cardul de credit, cripto-monede sau cu bani împrumutați pe 11/11 ?
COBRA : Nu contează modul în care cumpărați, singurul lucru care trebuie să se întâmple este să devină proprietatea voastră. Trebuie să fiți proprietarul acestui argint.

Q15 : Dacă transform argintul meu ETF, contul de hârtie de argint sau argintul în argint fizic, o astfel de tranzacție va conta în masa critică ?
COBRA : Da, va fi numărat în mod sigur. Și îi încurajez pe toți care dețin ETF de argint, cont de hârtie de argint – să le convertească în argint fizic pe 11/11.

Q16 : Dacă cumpărăm în mod intenționat monedă sau bară de argint cu o Intenţie de Abundență, va deveni o astfel de achiziție un ajutor energetic pentru activarea Declanșatorului de Argint ?
COBRA : Da, așa va fi.

Q17: Ar trebui să evităm pe cât posibil, să cumpărăm argint cu portretul reginei britanice (Elisabeta a II-a) pe 11/11 ?
COBRA : Nu e necesar să evitați să cumpărați nici un tip de monedă de argint în această zi. Ce contează este argintul din interiorul monedei.

Q18 : Ce ar trebui să fac dacă argintul cu portretul reginei engleze este singura mea opțiune pe 11/11?
COBRA : Bine, dacă aceasta este singura voastră opțiune, cu siguranță trebuie să cumpărați acele monede.

Q19 : Ştanţele regale canadiene, australiene și din Noua Zeelandă trebuie să includă portretul reginei britanice în monedele și barele lor de argint. Are această regulă vreo semnificație specific ocultă ? De exemplu, ar putea un astfel de simbol să îi ofere reginei energia de abundență a argintului sau ar ajuta-o să dețină în mod simbolic fiecare monedă și bară de argint care are portretul ei ?
COBRA : De fapt, din punct de vedere ocult, aceasta îi va da controlul asupra întregului argint. Dar dacă cumpărăm argint cu portretul reginei pe 11/11, în realitate vom scoate argintul de sub controlul ei.
Prin urmare, este un lucru bun.

Q20 : Dacă cumpăr o bijuterie de argint placată cu aur sau bijuterie de argint cu minerale sau pietre pe ea, ar putea o astfel de achiziție să fie numărată în masa critică ?
COBRA : Nu, trebuie să cumpărați argint pur, și nu articole placate cu argint și nici bijuterii de argint care au atașate de ele alte materiale.
Q20 : Ce ne spuneți despre argintul pur placat cu aur ?
COBRA : Nu, trebuie să cumpărați argint pur.

Q21 : Care opțiune este mai bună pe 11/11 în cadrul aceluiași buget ? :
1. Cumpăr singur o uncie de argint.
2. Îmi împart banii cu o persoană bine informată și apoi, vom cumpăra jumătate de uncie individual.
COBRA : A doua opțiune este mai bună deoarece sunt implicate mai multe persoane și va fi implicată mai multă conștiință.

Q22 : Dacă am suficient argint fizic pentru a-l vinde pe 11/11, ar trebui să vând ceva argint celor în nevoie sau ar trebui să îmi stochez tot argintul până la resetarea financiară ?
COBRA : Puteți să vindeți o parte din argintul vostru celor care sunt conștienți de acest proces și vor fi parte a activării. Însă, ar fi și mai bine ca acei oameni să cumpere argint din alte surse, astfel încât comunitatea trezită să aibă în total mai mult argint.

Q23 : Dacă îmi vând de bunăvoie argintul cu mai mult de 50% reducere pe 11/11 celor care ar dori să se alăture activării declanșatorului de argint, va fi contabilizată achiziția lor în masa critică ?
COBRA : Într-o anumită măsură, da.

Q24 : Dacă am o rezervă amplă de aur fizic sau de platină și decid să schimb o parte din aur sau platină pentru argint cu aceeași valoare, acest schimb ar fi un ajutor energetic pentru activarea Declanșatorului de Argint ?
COBRA : Da, aceasta va ajuta în mod categoric.

Q25 : Va avea argintul cumpărat pe 11/11 o semnificație sau energie specială astfel încât ar trebui să îl păstrăm pentru totdeauna ? Sau nu este un mare lucru să îl vindem ulterior ?
COBRA : Va avea o energie specială deoarece va fi infuzat cu energia portalului 11/11. Însă, dacă vă simțiți ghidați într-un anumit moment să îl vindeți, desigur că veți putea face asta.

Q26 : O femeie a spus că odată ce oamenii vor cumpăra argint, vor fi posedați. De asemenea, susține că tot argintul de pe piață este poluat energetic așa că oamenii trebuie să fie foarte precauți.
Care este părerea dvs. despre această afirmație ?
COBRA : Desigur că oamenii nu vor fi posedați dacă cumpără argint. Iar piața de argint este poluată în aceeași măsură în care sunt toate celelalte materiale din planul fizic pe de pe această planetă. Așa că, ei pot compara gradul de poluare a argintului cu poluarea alimentelor pe care le consumați zilnic, deci nu este nici o diferență și pericol în plus cumpărând argint.
Dacă doresc să își purifice argintul, o pot face punându-l sub jet de apă timp de un minut sau două, astfel încât nu este absolut deloc nevoie să vă faceți griji.

Q27 : Ar trebui să fim preocupați de posibilitatea ca, Cabala să folosească argint fals pentru a se amesteca în mișcarea noastră de achiziție ?
COBRA : Nu există absolut nici o posibilitate pentru Cabală să instaleze argint fals, în mod special în acest scop. Dar există câteva monede false de argint. Dacă le cumpărați din surse de încredere, posibilitatea de a cumpăra monede false este aproape zero.

Q28 : În plus față de 11/11, poate achiziția obișnuită de argint să accelereze Evenimentul și resetarea financiară ?
COBRA : Da, dacă masa critică de oameni fac acest lucru în mod regulat, ceea ce nu este foarte probabil.
Q28 : Deci, putem cumpăra zilnic argint ?
COBRA : Dacă sunteți așa ghidați, da.




Întrebări şi Răspunsuri
pentru
Meditația Declanșatorului de Argint


Q1 : În ziua activării portalului 11/11 vom asista la tranzitul lui Mercur. Există vreun alt sens ocult decât iluminarea energiei sistemului financiar mondial?
COBRA : De fapt, tranzitele lui Mercur sunt destul de rare. Ori de câte ori se întâmplă, produc un flash foarte puternic de energie care aduce idei noi, noi înțelegeri în sfera mentală a umanității.
Acest tranzit special este foarte specific deoarece Mercur va tranzita foarte aproape de centrul suprafeței Soarelui, așa cum se vede de pe Pământ, deci alinierea noastră va fi aproape perfectă și va fi foarte puternică.

Q2 : Atunci când ne alăturăm la Meditația Declanșatorul de Argint, punem să ne punem argintul pe un altar împreună cu cristalele noastre ?
COBRA : Da, sigur că puteți.
Q2 : Trebuie să facem vreun ritual pentru argintul nostru atunci când îl așezăm cu cristalele noastre ?
COBRA : Dacă vă simțiți ghidați în acest fel, da. Însă, am publicat ghidarea pentru meditația Declanșatorului de Argint. Puteți urma ghidarea și asista masa critică.

Q3 : Dacă vindecătorii cu razele LV2 canalizează Raza Sf. Germain și Raza Andromeda pe 11/11, ar putea să impulsioneze momentul activării Declanșatorului de argint ?
Dacă da, ce țintă ar trebui ei să vizualizeze în mintea lor ?
COBRA : Raza care va fi cea mai eficientă este Raza Sfântului Germain. Și chiar și celor care au nivelul 1 Sf. Germain, li se recomandă să facă acest lucru cu o concentrare foarte înaltă la 11 noiembrie. Cei care au Razele Sf. Germain de nivelul 2, pot pune întreaga activare planetară a declanșatorului de argint, cu vizualizarea în mintea lor a procesului de vindecare.

Q4 : Ați recomanda să facem zilnic Meditația Vortexului Zeiței înainte de 11/11, și să vizualizăm Vortexul Curcubeu care să manifeste mai mult de 144.000 de persoane care să participe la meditația declanșatorului de argint ?
COBRA : Aceasta de fapt, este o idee foarte bună și aș recomanda-o cu tărie.

Q5 : Ați menționat faptul că oamenii pot accelera manifestarea prin concentrarea atenției lor pe un model de ajutor vizual. Dacă dorim să manifestăm un succes epic al activării declanșatorului de argint și de asemenea, resetarea financiară, ce tip de argint sau model vizual trebuie să folosim ?
COBRA : Oamenii, ca grup, pot crea o Mandală imprimată a Florii Vieții și pot pune monede de argint pe fiecare intersecție a mandalei. Puteți folosi acest model cu o meditație de grup și să vizualizați succesul activării pe 11/11.

Q6 : Ați sugera vreun instrument sau protocol pentru a mări puterea acestei meditații ?
COBRA : Pentru un grup larg, puteți crea o mandală mare imprimată cu Floarea Vieții și să puneți monede de argint în fiecare interescție. Apoi, Vizualizați succesul activării și meditați în apropiere de mandală, în fiecare zi înainte de 11/11, pentru a acumula energia.

Q7 : În afară de Abundantia, Sf. Germain și Raza Andromeda, ce ființe putem invoca și ruga pentru a sprijini meditația de declanșare a argintului ?
COBRA : Puteți să invocați prezența Zeiței Lakshmi și de asemenea, puteți să implicați orice altă Ființă de Lumină la care vă simțiți aliniați, iar ei vor asista activarea.

Q8 : Ne recomandați să facem zilnic Ritualul Abundenței înainte de 11/11 pentru a sprijini impulsul declanșatorului de argint ?
COBRA : Da

Q9 : După 11/11, ar trebui să integrăm meditația declanșatorul de argint cu ritualul abundenței, astfel încât să ne putem concentra intenția pe noul sistem financiar ?
COBRA : Puteți face asta dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

Q10 : Putem invita persoane să se alăture meditației declanșatorul de argint prin a spune că meditația le poate aduce bani și noroc ?
COBRA : Da. Dar când se alătură, trebuie să le explicați mai multe, în așa fel încât să înțeleagă scopul real al meditației.


Energia Argintului
şi
Utilizări


Q1: „Blindfolded Abundantia” („Abundența legată la ochi”) este un logo foarte popular pentru moneda și bara de argint.
Este argintul cu acest logo pozitiv sau negativ?
COBRA : Este neutru. Depinde de semnificația pe care o atașați. Privind fiecare simbol.

Q2 : Va juca un rol special în Activarea declanșatorului de argint moneda de argint tahionizată cu logoul Noua Atlantida și Sfântul Germain ?
COBRA : Va ajuta procesul general de activare la fel ca și activarea altor monede sau bare speciale din argint.

Q3 : Există vreun avantaj special privind argintul tahionizat ?
COBRA : Argintul tahionizat este mult mai aliniat cu energia Sursei și mai conectat cu funcția primară care este aducerea energiei Zeiței pe suprafața planetei și în mod special, în interiorul sistemului financiar.

Q4 : Cum foloseau argintul preoții și preotesele în Era Antlanteeană ?
COBRA : Creau multe obiecte foarte puternice din argint. Ei foloseau construcții vaste din argint ca portaluri către alte dimensiuni.

Q5 : Argintul este metalul care ne conectează la abundență și la Energia Zeiței. Cum putem folosi argintul pentru a ne întări legătura cu energia Zeiței ?
COBRA : Modalitatea cea mai eficientă este crearea unei statuete a Zeiței făcută din argint și aceasta va fi calea directă pentru conectarea cu Zeița.

Q6 : Pe lângă conectarea la abundență și cu energia Zeiței, puteți împărtăși și alte utilizări ezoterice și oculte ale argintului?
COBRA : De fapt, în anumite perioade ale istoriei umane, argintul a stat la baza sistemului financiar și a fost destul de eficient, pentru că a prevenit manipulările pe scară largă care se întâmplă în ultimele două decenii. Împreună cu vârful de aur, a fost unul dintre cei doi stâlpi ai sistemului financiar, în multe epoci din trecut.

Q7 : Cum pot activa energia argintului meu pentru a putea avea o conexiune mai puternică cu ea?
COBRA : Doar meditați și țineți-vă argintul în mâini și se va conecta la energia voastră.

Q8 : Așadar, rasele pozitive extraterestre utilizează argint ?
COBRA : Multe rase extraterestre pozitive folosesc argintul pentru a se conecta cu energia Zeiței.
Există, de asemenea, anumite rase care încă nu au atins cel mai înalt nivel al dezvoltării tehnologice. Ei ar utiliza argintul ca parte ale unor dispozitive tehnologice ale lor.
Dar, rase mai avansare nu au nevoie de argint în tehnologia lor. Pentru ei, argintul este un metal care se conectează la spiritualitate mai degrabă, decât la tehnologie.

Q9 : Există cu adevărat metalul magic Mithril asemănător cu argintul din literatura fantastică în universul nostru? Dacă da, ce proprietăți și utilizări are în realitate Mithrilul ?
COBRA : Nu.

Q10 : Reprezintă argintul un metal al abundenței pe alte planete ? Sau are această semnificație doar pe Pământ, deoarece suntem controlați de un sistem de sclavie financiară ?
COBRA : Metalele nobile cum ar fi aurul, platina și argintul sunt simboluri universal ale abundenței peste tot în univers, fiindcă sunt în realitate emanații ale unei frecvențe spirituale foarte înalte.
Când spun abundență, acest lucru înseamnă nu doar abundență fizică, ci și abundență spirituală.




Alte întrebări despre argint


Q1 : China deținea odată aproape jumătate din rezerva mondială de argint prin Dinastia Ming. Plănuiau Forțele Luminii să acopere argintul în acel moment ?
COBRA : Practic, Dinastia Ming a fost una din vârfurile dezvoltării chineze a culturii fine chineze, Iar concentrația sigilată de argint din dinastia Ming a fost unul dintre aceste semne ale unei înalte culturii, și vorbind din punct de vedere ocult, a fost unul dintre motivele pentru care dinastia Ming a avut atât de mare succes, cât timp a existat.

Q2 : Se menționează în literatura antică chineză faptul că argintul odată a fost mult mai scump decât aurul. Știți ce a cauzat inversarea prețului argintului și aurului ?
COBRA : De fapt, în majoritatea locațiilor de pe planetă argintul este mai puțin scump decât aurul. Dar există anumite zone din China când erau mai multe zăcăminte de argint decât de aur, așa că, în anumite perioade ale istoriei Chinei, argintul a fost mai scump.
Însă, aș spune că în ultimul timp prețul argintului a fost suprimat chiar mai dramatic decât prețul aurului.
Raportul preţului aur/argint este probabil de aproximativ 180, dar practic ar trebui să fie de 116.
Aș spune că prețul argintului a fost suprimat de 5 ori mai mult decât al aurului. Argintul nu este atât de obișnuit pe cât vă puteți imagina...

Q3 : Este posibil ca prețul argintului să crească mai mult de 50 de ori după Eveniment ?
COBRA : Este posibil, dar nu foarte probabil.
După Eveniment, prețul argintului va crește în mod dramatic. Dar, de 50 de ori, în opinia mea, este puțin exagerat.


Întrebări şi Răspunsuri
pentru
Conferința Ascensiunii din Taiwan


Q1 : Exisă vreo semnificație energetică specială a datei acestei Conferințe ?
COBRA : Data acestei conferințe a fost aleasă conform situație planetare și calendarul optim bazat pe situația planetară și evoluțiile din spatele scenei și promptitudinea ca umanitatea să primească câteva din noile informații care vor fi eliberate acolo.

Q2 : Această conferință va fi cea de-a șaptea din Taiwan.
Care este sensul special al acestei conferințe ?
COBRA : Va fi o mare concentrare pe noul sistem financiar, o mai mare concentrare pe resetarea financiară și va avea loc o eliberare de câteva informații noi despre acestea.
De asemenea, voi oferi explicații și mai detaliate despre Anomalia primară, despre Bombele Toplet, astfel încât oamenii să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă în spatele scenei. Oamenii ar înțelege cu adevărat de ce Evenimentul nu a avut loc încă, și vor înțelege realmente ce condiții trebuie îndeplinite pentru ca Evenimentul să se întâmple, și vor primi câteva chei tehnice practice pentru a putea contribui la accelerarea Evenimentului.

Q3 : De ce avem atât de multe conferințe în Taiwan ?
COBRA : Taiwanul este un loc foarte special pe suprafața planetei. Aș spune că Taiwanul este punctul central al celei mai mari concentrații de masă a umanității, unde este cea mai populată zonă de pe planetă.
Cel de al doilea motiv este că Taiwanul este o insulă care deține un vortex energetic foarte puternic.
Cel de al treilea motiv este că, de la sfârșitul Dinastiei Ming la începutul Dinastiei Qing, multe Familii Dragon au evadat din China continentală și s-au stabilit în Taiwan, și sunt foarte prezenți în Taiwan.
Prin urmare, această energie a dragonului sprijină conferința noastră. De fapt, acesta este motivul pentru care avem conferințe acolo.
Acesta este locul unuia dintre cele mai pozitive locații de susținere din partea Familiilor Dragon de pe Planetă.

Q4 : Subiectul acestei conferințe implică faptul că umanitatea va fi capabilă să intre într-o Nouă Societate și să realizeze Primul Contact într-un interval de timp mai scurt ?
COBRA : Da, sunt câteva schimbări în acest domeniu, nu pot comenta în legătură cu intervalele de timp, dar aș spune că planul este îmbunătățit tot timpul și planul este adaptat mereu situației.

Q5 : Ce fel de tipuri de noi produse tahionizate ne putem aștepta să vedem pe parcursul conferinței ?
COBRA : Aceasta va fi o surpriză. Unele lucruri au fost pregătite. Vor fi puternic aliniate cu ceea ce se întâmplă acum. Va fi o surpriză foarte bună pentru cei care vor fi acolo. Va fi prima dată pentru lansarea unor anumite produse.

Q6 : Mulți oameni au crezut că Conferința de Ascensiune de anul trecut din Taiwan a fost ultima conferință înainte de Eveniment. Unii oameni se pot simți dezamăgiți, deoarece ar mai putea fi una sau două.
Ași dori să spuneți câteva cuvinte de încurajare tuturor participanților acestei conferințe ?
COBRA : Nu vreau să ridic așteptări și nu am pretins că ar aceasta ar putea fi ultima conferință, fiindcalendarul Evenimentului nu este cunoscut.
Situația este foarte fluidă. Însă, de fiecare data când organizăm o conferință ca aceasta, săptămâna de așteptare crează un mare impuls pentru a lucra la eliberarea finală. Trebuie să vedem lucrurile dintr-o perspectivă pe termen lung.
Fiecare dintre aceste conferințe este unul dintre pașii importanți spre un obiectiv superior. Când evenimentul se întâmplă și vă uitați în memoria voastră, la fiecare dintre acești pași, veți ști că merită.

Q7 : Pe lângă o minte deschisă, ce ar trebui să pregătească în avans participanții ?
COBRA : Mintea deschisă este cerința principală. Toate celelalte vor fi la locul lor.

Q8 : Vom discuta despre Străpungerea Modelatoare a Realității sâmbăta dimineața, ar trebui să pregătim ceva pentru această sesiune ?
COBRA : Nu este necesară nici o pregătire specială.

Q9 : Forțele Luminii și Ființele de Lumină de dimensiuni superioare, ca Pleiadienii, Comandamentul Ashtar, Maeștrii Ascensionați, Mișcarea de Rezistență și Rasa Centrală Cosmi acordă o atenție deosebită acestei Conferințe a Ascensiunii din Taiwan ?
COBRA : Da, desigur. La fiecare conferință, ei deja pregătesc energetic lucrurile. Energia se acumulează și ei vor fi prezenți la conferință.


COBRA : Vă mulțumesc foarte mult. Sper ca oamenii să se alăture activării noastre, cât de mulți posibil astfel încât să atingă Masa Critică.
Atunci, vom fi un cu pas mai aproape de Eveniment. Victoria Luminii !

Victoria Luminii !




3 comentarii:

  1. Pot sa fiu un pic "avocatul diavolului"?
    Lasand la o parte tranzitul lui Mercur, lasand la o parte meditatiile de grup si efectul lor in viata concreta..haideti sa ne uitam un pic pe bursa! Din 4 noiembrie argintul a avut o cadere drastica..pana pe 9-10 noiembrie..
    Cum se face ca...exact in perioada premergatoare..hmm?
    Este cumva implicat Cobra in afaceri cu argint? Buna intrebare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum miroase a spionaj şi a şantaj ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate este mai bine, il cumparam mai ieftin!

    RăspundețiȘtergere