miercuri, 18 decembrie 2019

CONSILIUL celor 144 prin Natalie GLASSON : Activarea GLOBULUI CREAŢIEI (16 decembrie 2019).



CONSILIUL celor 144
prin
Natalie GLASSON

Activarea
GLOBULUI
CREAŢIEI

(Traducere : Monica POKA)

16 decembrie 2019 –





Nota MarYan :

Iată, alături de mai multe tipuri de Energii-Conştiinţe „exotice”, pe care deja le-am expus pe blog (de genul „Conştiinţa Flăcării Violet(e)”, „Logosul Cosmic Mahatma” ş.a.), acum, prin acest articol-mesaj, venim cu un nou tip de Conştiinţă...

...Numit, de către el însuşi, ca fiind „Consiliul lui 144” – care, veţi vedea în mesaj, în realitate se referă la „Consiliul Celor 12”.

Astfel, ajunşi la acest Consiliu, lucrurile devin mai clare şi mai aproape de cunoaşterea noastră : „Cei 12” ai Universului ar fi Părţile/Fiinţele Primordiale în care s-a divizat, la începuturi, Dumnezeul acestui Univers, şi care mai departe, fiecare dintre aceste Părţi s-au divizat în alte 12 părţi/copii, pe acelaşi „calapod”, ceea ce ne conduce la nivelul următor, de 12 x 12 = 144 de „copii” din Întregul numit Creatorul/Dumnezeul acestui Unvers local.

[În realitate, situaţia pare a fi puţin mai complexă, căci fiecare Principiu Divin pare a avea propiii săi Copii Divini : „Consiliul Celor 12” Masculini, divizaţi din Tatăl Ceresc al Principiului primordial Masculin, stau alături de „Consiliul celor 12” Feminine, izvorâte din Mama Divină a Principiului primordial Feminin... de unde rezultă, pentru acest Univers, prima „structură” de Fiinţe derivate direct din Dumnezeul Mamă/Tată şi denumită, cum altfel, decât „Consiliul Celor 24” (Bătrâni ai Universului).]

Însă nu acest aspect este cel mai relevant în contextul acestui articol, astfel, fie că este vorba despre „Consiliul celor 12” sau al „Celor 144” (aspect care duce şi la PoVestea celor 144.000 de umani, intens amintiţi şi de către Cobra, care ar fi numărul Masei Critice de Eliberare Planetară)... asta contează mai puţin, cât ideea transmisă de către acest Consiliu în acest Mesaj, despre „GLOBUL CREAŢIEI” şi ce anume reprezintă acesta, cu adevărat.

Aşadar, spor la Cercetare / Meditaţie ! :






Definiția dată de Noi, CREAŢIEI :
O Eergie din Mezul Creatorului care se împletește în și prin Tot Ceea Ce Creatorul Este, susținând exprimarea și manifestarea Creatorului în numeroase forme.

Eu Sunt Sursa Creației,

În Viață Sunt Născut,

Cu adevărat din Nucleul Creatorului dau naștere la toate,

Eu Sunt Creatorul tuturor civilizațiilor, planetelor, stelelor și a ceea ce este dincolo de ele,

Eu Sunt eliberarea noilor dimensiuni, creații, vindecare și împlinire,

Când lucrați în armonie cu mine, vă voi oferi tot ceea ce este necesar,

De ceea ce este nevoie acum este încrederea voastră în mine, pentru că eu am instrumentele să transform totul.

Eu Sunt Globul Creației ; Eu Sunt Creatorul în manifestare.

Dacă mă puteți vedea, atunci puteți aprecia și ghida toată Creația.

Lăsați firele noastre să se împletească, pentru că scopul nostru este să fim Una,

Eu Sunt Globul Creației și voi sunteți Sursa lui Unu/Om.

Haideți să respirăm în armonie, activarea noastră combinată creează Întregul.


Salutări, noi suntem Consiliul lui 144, ca şi colectiv noi reprezentăm fiecare membru al Universului Creatorului.

Noi existăm la Nivel Cosmic și, totuși, suntem adeseori recunoscuți ca şi Consiliul celor 12 (cele 12 energii de bază care sunt primele exprimate de Creator, prin care fiecare dintre voi treceți și sunteți o exprimare a lor).

Ca şi Consiliu al lui 144, scopul nostru este să menținem energia, frecvența și vibrația Creației, așa cum este născută din Creator.

Frecvența pe care noi o emanăm, ca 144, sintetizează în multe dimensiuni și chiar civilizații de pe Pământ.

În timpul transformărilor ascensionale majore, Frecvența 144 este prezentă ca să susțină manifestările necesare.

Când frecvența 144 este prezentă, sub orice formă ea se manifestă, puteți fi siguri că o puternică schimbare și transformare se prezintă să fie experimentată de către toți.

Frecvența lui 144, la Nivel Cosmic, este vibrația manifestării și Creării de cea mai pură natură.




Noi, Consiliul lui 144 de la Nivelul Cosmic, am creat și dăruit Universului Creatorului o Sursă de Lumină cunoscută drept GLOBUL CREAŢIEI.

Acesta este un instrument cu care sufletele să lucreze, ca să :
- înțeleagă în continuare Legile Universului Creatorului ;
- perfecționeze acuratețea manifestării a oricărei dimensiuni a Universului Creatorului în care există, deoarece fiecare dimensiune are nevoie de un proces diferit ;
- descarce Codurile de Lumină ale Creației și Lumina șirurilor de ADN lipsă care susțin Co-crearea cu Creatorul, şi
- manifeste Planul Divin al Creatorului, de continuare a Călătoriei și căutare a Adevărului în care toți se îmbarcă, acum.


Globul Creației, născut din Sursa vibrației 144 a Nivelului Cosmic, este disponibil în forma sa energetică tuturor sufletelor, ca să se conecteze și să lucreze cu el.

La prima conectare cu acesta, va începe o profundă și deplină curățare și reconectare a Prezenței Creației în ființa voastră, apoi va amplifica energia și frecvența Energiei Creației a Creatorului, în întreaga voastră Ființă.

După aceasta, Globul Creației va împuternici prezența Planului Divin în ființa voastră și chiar va vindeca orice fragmentare care s-ar fi putut produce.

Astfel, vă va alinia mai deplin cu Planul Divin, permiţându-i să devină o Lumină Călăuzitoare puternică în viața și existența voastră, fie că vă aflați pe Pământ sau în planurile interioare.

Globul va descărca Codurile de Lumină ale Creației și Şirurile lipsă de ADN, ca să vă susțină capacitatea naturală a co-creației cu Creatorul și vă va îmbunătăți abilitățile de manifestare și Creație.

Rezultatul va fi că veți simți o mai profundă conectare și intimitate cu Creatorul, printr-o mai profundă înțelegere a Legilor Universului Creatorului.

Veți perfecționa procesul Creației, Manifestării, exprimării și materializării Creatorului în frecvența dimensională în care vă aflați voi și alții.

Va apărea o înțelegere a legăturii dintre Ascensiune și Creație, ducând la o activare a Serviciului în slujba a Tot Ceea Ce Creatorul Este.

Este colosal faptul că Globul le apare energetic celor care sunt pregătiți să-i accepte prezența, influența și înțelepciunea.

Globul Creației nu a mai apărut energetic Lucrătorilor în lumină de la căderea Atlantidei !...




De ce a apărut acum Globul Creației ?

Omenirea a atins acum frecvența luminii necesare.
În 2020 se va manifesta o explozie a luminii care va crește frecvența luminii tuturor ființelor, iar Globul Creației trebuie să fie energetic prezent pentru ca Energia Creației să fie amplificată, precis și perfect, în toate sufletele.

Între Explozia Luminii și Globul Creației va avea loc o sinteză care va deschide o nouă manifestare a Creatorului pe care oricine o poate realiza și accepta în ei înșiși.

Este important de menționat că voi nu vă focalizați asupra a ceea ce doriți să manifestați sau să creați, atunci când vă conectați energetic cu Globul Creației.

În schimb, acesta vă rafinează și vă deschide Ființa pentru a vă acorda fin abilitățile voastre naturale și dăruite de Creator ale manifestării și co-creării cu Creatorul.

Astfel, odată ce procesul este încheiat sau integrat, ceea ce este ghidat de Creator se va manifesta prin focalizarea și intenția voastră.




Pași pentru conectarea cu Globul Creației :

1.    Chemați Frecvența 144 a Nivelului Cosmic să se descarce în ființa voastră, cu scopul de a vă curăța și purifica toate sistemele energetice.
 
2.  Cu propriile voastre cuvinte cereți-i Frecvenței 144 să vă pregătească întreaga Ființă pentru o trezire, o înflorire și schimbare ascensională.
 
3.  Cereți-i Frecvenței 144 să-și descarce energia Creației din Nivelul Cosmic în Ființa voastră :
 
4.  Cu susținerea ghizilor mei și a Frecvenței 144 de la Nivelul Cosmic, doresc să mă conectez din cea mai pură esență a Ființei mele cu Globul Creației, o Sursă energetică dăruită de Frecvența 144 Universului Creatorului.
Dacă este divin potrivit și ghidat de sufletul meu, doresc să descarc energia necesară din Globul Creației în ființa mea, pentru a susține perfecțiunea și trezirea abilităților mele de creare și co-creare cu Creatorul.
Fie ca Acum să primesc tot ceea ce este potrivit și ghidat.
Mulțumesc.

Dați-vă voie să primiți și să experimentați, atât cât este necesar.

5.  Întrebați în interiorul ființei voastre de câte ori este nevoie să vă conectați cu Globul energetic al Creației pentru ca procesul să fie complet în interiorul vostru.
 
6.  Chemați Frecvența 144 să perfecționeze orice Transformări Ascensionale care ar fi putut avea loc, să împământeze orice descărcări și să sintetizeze energiile pe care le-ați experimentat cu ființa și realitatea voastră fizică.
(Acordați-vă timp să vă întoarceți pe deplin în conștientizarea și realitatea voastră.)


Noi, Frecvența celor 144, vă oferim acest dar al activării cu Globul Creației, cu încredere și respectare a Adevărului vostru.


În Iubire infinită,
CONSILIUL lui 144.



prin

Un comentariu: