miercuri, 8 ianuarie 2020

COBRA : Faceţi Viral ! ERA VĂRSĂTORULUI 11 / 12 Ianuarie 2020 (10 decembrie 2019).




Faceţi Viral !

ERA
VĂRSĂTORULUI
11 / 12 Ianuarie 2020

10 decembrie 2019





Nota MarYan :

Iată-ne în Noul An 2020, pentru care să ne urăm, încă odată, La Mulţi Ani !...

...Revenind în forţă, odată cu revenirea noastră pe aste tărâmuri „christaline”, cu un Mesaj al lui Cobra din Decembrie 2019, pe care îl aveam deja pregătit (tradus) încă din acea perioadă şi pe care acum îl expunem, ca fiind aspectul cel mai important al acestui Moment de început de An (şi încă ce an !)...

De aceea nu insistăm prea mult, acum doar vă solicităm (re)”luarea sa la cunoştinţă”, pentru a fi folosit atnci când va fi Momentul acestei puternice Meditaţii, propuse, pentru ora României, duminică 12 ianuarie, ora 08:11 dimineaţa.

Până atunci, iată ce ne propune şi ne expune Cobra – într-un Mesaj, văzut de către noi, a avea un bun nivel de Adevăr Divin, de aproximativ 80%! – pentru acest cu adevărat extra-ordinar Moment :






Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.
Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de Configuraţia astrologică majoră din 11/12 ianuarie 2020, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm Conştiinţa şi să declanşăm Procesul care ne va con-duce în Era Vărsătorului.


Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă, asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Activare/Meditaţie poate contribui, de fapt, la a aduce mai aproape de noi Era VĂRSĂTORULUI.

Această Activare ajută Forţele Luminii în a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a declanşa, în sfârşit, Procesul de iniţiere a mult-aşteptatei Ere a Vărsătorului.

Numărul de oameni care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Activare !
Acest aspect va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în câmpul energetic global.


Vor fi multe Configuraţii Astrologice majore în perioada 10-12 Ianuarie 2020.
Acesta este, cu siguranţă, cel mai puternic moment astrologic de la Eclipsa MARII CRUCI din 11 August 1999.

În primul rând, va avea loc o Eclipsă de Lună în pen-umbră, pe 10 Ianuarie 2020, creând un model energetic foarte tensionat şi rigid.

Apoi, pe 11 ianuarie, atât URANUS cât şi ERIS vor reveni în mişcare directă (N.MY. : din mişcarea retro-gradă), aceasta ducând la eliberarea unei mari cantităţi de Energie Kundalini, anterior suprimată.

11 Ianuarie 2020 este o zi cronologică foarte puternică, în ultimele decenii având loc doar patru evenimente puternice de acest gen care au avut loc în zilele de 11 ianuarie, ce au schimbat destinul acestei Planete...

Două dintre acestea, pe care le pot menţiona, se referă la momentul „Deschiderea Uşii” de la ora 11:11 din 11 ianuarie 1992 şi Invazia Archonică din 11 ianuarie 1996.

Apoi, pe 12 Ianuarie 2020 avem o extrem de puternică conjuncţie SATURN – PLUTO, ce ar putea duce la prăbuşirea Sistemului Financiar global.


În acel moment nu va fi doar o obişnuită conjuncţie Saturn-Pluto, ci va fi o conjuncţie „în tur-de-forţă” SOARE – MERCUR – CERES – SATURN – PLUTO, cu Saturn şi Pluto poziţionaţi pe nodurile lor Sudice, care va amplifica şi mai mult această conjuncţie de forţă.


Această configuraţie va fi Acul (ţăruşul) care va sparge Bula actualului Sistem Financiar global bazat pe datorie.

Voi spune mai multe despre ceea ce se petrece în spatele scenei Sistemului Financiar în prima actualizare pentru acest moment, al Activării Erei Vărsătorului, pe care o voi face la o săptămână de acum înainte (N.MY. : Şi, într-adevăr, la o săptămână distanţă, pe 18 decembrie 2019, Cobra a venit cu promisa Actualizare, pe care o vom prezenta şi noi în foarte scurt timp).


După activarea Erei Vărsătorului, vor exista multe configuraţii astrologice pe parcursul acestui an 2020, care vor conduce societatea noastră către o serie de transformări ce vor determina declanşarea Erei Vărsătorului, chiar la momentul conjuncţiei JUPITER – SATURN, la 0 grade în Vărsător, exact în ziua Solstiţiului din 21 Decembrie 2020 !


Anul 2020 va fi şi anul unei Triple conjuncţii JUPITER – SATURN – PLUTO, care are loc odată la 700 de ani – ultima dată când s-a petrecut, a fost atunci când Templierii şi-au construit Reţeaua Bancară.


Acest an, 2020, va fi marcat inclusiv de începutul a 13 noi Cicluri Sinodale – în timp ce media este de doar un ciclu sinodal într-un an.




Fiecare dintre aceste evenimente va trimite un nou fulger de lumină pe suprafaţa Planetei...


Vom face această Meditaţie a Erei Vărsătorului la cel mai bun Moment posibil, care va avea efectul pozitiv maxim asupra umanităţii – cel din 11 Ianuarie 2020, la ora 22:00 PST, ora locală pentru Los Angeles.

Acest moment înseamnă ora 23:11 p.m. MST în Denver, pe 11 ianuarie, apoi trecem pe 12 Ianuarie, în cazul altor fusuri orare : ora 00:11 a.m. CST în Chicago, ora 01:11 a.m. EST în New-York, ora 06:11 a.m. GMT în Londra, ora 07:11 a.m. CET în Paris, ora 08:11 a.m. EET în Cairo, ora 14:11 p.m. CST în Taipei şi Beijing, ora 15:11 p.m. JST la Tokyo şi ora 17:11 p.m. AEDT la Sidney.




(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este duminică dimineaţă, 12 Ianuarie 2020, la ora 08:11 a.m.)




INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de a co-crea Declanşatorul ce va iniţia Era Vărsătorului.

3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

4. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot ce a mai rămas din întunericul de pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.
Vizualizaţi, de asemenea, un Nou grandios Ciclu Cosmic al EREI VĂRSĂTORULUI, care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.


Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Vor urma Actualizări la acest articol (aici).




12 comentarii:

  1. Aveti grija cu aceste meditatii de grup fiindca nu stiti cu ce/cine va conectati?Interesul acestor meditatii este recoltare de energie pura pentru a hrani entitati care la randul lor creaza negativitate(razboaie si atentate) asupra omenirii.Sfatul meu;nu va mai dati energia de buna voie!Alegerea este a voastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, băiete "anonime", tu măcar ai citit de curiozitate acest material până la capăt, deci inclusiv Meditaţia ?...

      Dacă da, cum de nu ai remarcat că acolo se afirmă foarte clar că nu ne conectăm cu nimeni, ci doar vizualizăm o "Coloană de Lumină albă strălucitoare", emanând din "Soarele Central Cosmic" (adică, mai pe Româneşte, din locul unde îl poţi găsi/afla pe DUMNEZEU/CREATORUL acestui Univers).

      Dacă nu te încântă această perspectivă, nu-i bai, dar atunci poţi "schimba postul" şi poţi căuta în altă parte, ca să-ţi expui ne-înţelegerea mai mult sau mai puţin dez-interesată... :).

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Bună ziua sufletelor.
      În viteza mea cea mică de evoulție, față de linkul postat, nu înțeleg de ce postul ITN, de ce doar o parte din Anglia?
      Recunosc nu am scormonit prin toate informațiile existente mai mult sau mai puțin reale/corecte, în mediu online și de aceea am rugămintea de a-mi oferi cu blândețe răspunsul. Mulțumesc anticipat pentru tot, fiecare își va cunoaște meritul aici și nu numai aici. Cu iubire de la un suflet mic.

      Ștergere
    2. Nu sunt date în acest sens.Poate a fost un EXPERIMENT.Dar nu este suficient ?! Dacă ai fi PATRON,ai face RECLAMÄ NON-STOP pe toate POSTURILE TV ?! NU ! RISIPA NU ESTE EFICIENȚĂ !!!

      Ștergere
    3. Dragă FlorinP,
      Mulţumesc pentru Prezenţa şi curiozitatea ta pentru acest Univers Christalin...

      Mda, ar fi prea multe de spus despre acest Eveniment ce a avut loc în Noiembrie 1977, dar încercăm să surprindem esenţa : această transmisie a lui VRILLON din Comandamentul Galactic ASHTAR avea loc în perioada pemergătoare declanşării Tranziţiei de la Era Peştilor la Era Vărsătorului (care se pare că a început pe la începutul anilor 1980).

      Situaţia planetară şi galactică din prezent este, încă, foarte complexă, şi cu atât mai mult era în acele vremuri din anii 1977, când Liniile temporale de atunci evidenţiau dezastre majore ce urmau să se producă la suprafaţa Planetei... de aceea s-a lansat acest Mesaj-surpriză, ce i-a luat cu adevărat prin surprindere pe "păzitorii Matrix-ului" (şi ai Voalului Planetar), ce asigura izolarea Planetei de Civilizaţiile galactice...
      De aceea, momentul a fost unic, ne-repetat, căci "băieţii deştepţi" (şi coloraţi) au devenit mult mai vigilenţi, de atunci...

      De ce ITN şi Sudul Angliei ?
      ITN - Independent Television News (Ştiri Independente de Televiziune) era (nu ştim dacă mai este şi în prezent) un post obscur de ştiri independente, care nu a fost dramatic afectat de această transmisie şi care, mai ales, nu a deranjat pe prea mulţi dintre conformiştii şi „adormiţii” din zonă, precum s-ar fi realizat dacă se producea pe un post naţional de ştiri.

      De ce în Sudul Angliei ?
      Păi, exact în acele vremuri, cam tot sudul Angliei era tot mai mult acoperit cu "Crop Circles" (Cercuri în Lanuri de Cereale), care uimea "specialiştii" şi din toată Anglia şi, mai ales, din zona aceea de sud în care se produceau cu mare frecvenţă şi regularitate... alimentate energetic şi de zone-Portaluri gen STONEHENGE şi GLASTONBURRY (dintre care una dintre cele două este proiecţia la suprafaţa Planetei a uneia dintre cele 12 chakre ale Planetei), Londra cu GREEN-WI(T)CH (locul altei chakre Planetare) sau YORK (locul unui Portal Cosmic dintre cele 33 ale Planetei)...

      Aşadar, iată câteva foarte scurte şi rapide repere ce argumentează „De ce în Sudul Angliei?” şi „De ce la ITN?”.

      Sper să îţi fie de folos, inclusiv acea înregistrare (care, din punctul nostru de vedere, este VERIDICĂ !) care ne re-aminteşte de rolul nostru, Aici şi Acum şi, mai ales, de faptul că NU SUNTEM SINGURI !

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  3. S-A ATINS MASA CRITICA, CINE ESTE CONSTIENT SI STIE MAI MULTE DETALII DESPRE ACESTE INFORMATII, SAU CE NE POATE SPUNE MICUL AMIC AL D-NULUI DE LA UNIVERSUL CRISTALIN DESPRE GRADUL DE ADEVAR AL ACESTOR INFORMATII CUM CA MASA CRITICA S-A ATINS SI CE NE ASTEAPTA IN VIITORUL APROPIAT ! MULTUMESC PENTRU RASPUNS !

    http://2012portal.blogspot.com/2020/01/age-of-aquarius-activation-preliminary.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pare-se că s-ar fi atins Masa Critică (cea din Punctul nostru de vedere), după cum a fost confirmată de către... "Marele Amic" :)...

      Detalii vor veni în scurt timp, în PoVestea noastră iminentă...

      Ștergere
  4. BOMBĂ ! :

    https://youtu.be/sChBoRiWXV0

    RăspundețiȘtergere
  5. PARTEA I :

    https://youtu.be/hNCErMz7AAE

    RăspundețiȘtergere
  6. PARȚILE I-IV https://bur.ebista2012.blogspot.com/2020/01/confesiunile-lui-ronald-bernard-video.html

    RăspundețiȘtergere