sâmbătă, 29 februarie 2020

CONSILIUL prin Ronald HEAD : Fiecare dintre voi are un CONSILIU (27 ianuarie 2020).



CONSILIUL
prin
Ronald HEAD

Fiecare dintre voi
are un
CONSILIU

(Traducere : Monica Poka)

27 ianuarie 2020 –





Nota MarYan :

Acum, la final de Februarie şi început de Martie 2020 (deci, de primăvară calendaristică), cu mărţişoare şi corona-virusuri împletindu-se (adică „împleticindu-se”) pe pieptul experienţei noastre sociale din aceste teribile Vremuri...

...Iată, parcă se simte nevoia unor altor tipuri de informaţii, mai puţin (corona)virusate cu FRICA – cea care este împinsă cu teribilă forţă prin „pâlniile” mass-media, pe „gurile” mental-emoţionale ale bieţilor umani ne-treziţi, ce stau cu gurile căscate la spectacolul ameţitor din jur, pe care Cabala îl pune în scenă nu doar cu măiestrie, ci mai ales cu furie şi disperare...

Şi este cumva logic şi „normal” (în această anormalitate) ca lucrurile să stea în acest fel, în condiţiile în care, după cum spune chiar Consiliul din acest mesaj, unii pot fi afectați negativ, pe măsură ce întunericul iese la lumină”.

Dar asta nu înseamnă că nu este vremea clarificărilor cu această nebunie a corona-virusului, pe care dorim s-o limpezim cât mai curând posibil, după ce vom traduce toate postările recente ale lui Cobra.

Până atunci, iată ce ne încurajează Consiliul Arcturian să con-ştientizăm (existenţa Ghizilor care ne ajută şi ne susţin prin Planul fizic – în măsura în care noi permitem – prin gânduri şi emoţii de calitate pe care le transmit către noi, cei încarnaţi, deci oarecum „orbi şi surzi”) :






Este ceva ce poate că nu am clarificat suficient de mult în două postări anterioare... şi acest lucru este că fiecare dintre voi are un Consiliu.

Dați-ne voie să explicăm.

CONSILIILE la care noi ne referim sunt formate din ghizi, învățători și ființe mai înalt vibraționale, îngeri de exemplu și ei nu sunt niciodată indisponibili.

Componența grupului se poate schimba cumva, dar orice este necesar este întotdeauna și oricând disponibil, fie că sunteți întrupați, fie că nu.

Fiecare dintre voi aveți consiliul vostru care vă stă la dispoziție.
O diferență care va avea loc este că propria voastră ființă, în stările sale mai înalt vibraționale, se află în propriul vostru consiliu.

Asta nu exclude faptul ca acea ființă să contribuie și în altă parte.

Regula este că la ceea ce aveţi nevoie de acces, pentru a vă îndeplini sarcinile pe care vi le-ați ales, vă este întotdeauna disponibil fără să conteze de unde ar putea veni.




În acest moment pe planeta voastră, voi ați ajuns să reașezați lucrurile pe traiectoria care nu a fost niciodată intenționat să fie întreruptă.

V-ați acordat destul de mult timp ca să ajungeți în acest punct.

Aproape că aveați nevoie de o altă intervenție și re-start...
Dar ați reușit să depășiți acest lucru cu uimitorul vostru galop în evoluție.
V-ați readus acum lumea în minunatul ei potențial.

Niciodată nu am desconsidera în mod intenționat eforturile pe care le-ați făcut și chiar acum le faceți, dar fiți conștienți că propria voastră lumină, ridicând lumina comună așa cum vă alăturați cu toți ceilalți dintre voi, este cea mai puternică în ridicarea câmpului.

Să nu vă desconsiderați niciodată.

Întotdeauna a fost necesar ca, colectivul să se schimbe din interior.
De asta sunteți acolo. Asta este ceea ce ați făcut.
Da, este și un alt ajutor care este oferit. Și va continua să fie.

Dar întotdeauna se va ști cine a început asta și cum.
Fiți smeriți individual pentru cine sunteți.
Dar cu siguranță puteți fi mândri la nivel de colectiv de ceea ce realizați.

Ritmul schimbării crește treptat. Acest lucru este intenționat.

Fiți pregătiți să vă ajutați unii pe alții atunci când vedeți că este nevoie.
Unii pot fi afectați negativ, pe măsură ce întunericul iese la lumină.


Lăsați-vă strălucirea să se arate !
O zi bună.



prin

10 comentarii:

  1. https://campaniamea.declic.ro/petitions/impotriva-legi-vaccinari-obligatorii-a-copiilor-si-adultilor-din-romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai au aprobat-o.Deci,fiecare va fi obligat,prin lege sa se vaccineze,adica vom fi ca si morti!

      Ștergere
    2. Uşurel, nu este chiar aşa...
      Fără atacuri de panică - asta este dorinţa Cabalei, de fapt...

      Ștergere
    3. Din contră,legea prevede că NEVACCINAREA NU VA FI INFRACȚIUNE,ACEASTA NEFIIND PEDEPSITĂ DE LEGE :

      https://adevarul.ro/news/societate/legea-vaccinarii-trecut-comisia-sanatate-nevaccinarea-copiilor-nu-sanctionata-insa-parintii-obligatia-informa-1_5e5d3b0f5163ec4271a4d869/index.html

      Ștergere
  2. Comunicat IMPORTANT !

    Luni, 02.03.2020, ora 9:30, toți cetățenii responsabili și onești din această țară sunt RUGAȚI de către Lion Mentor Association, Alianța Părinților, APC România și Asociația Pro Decizii Informate să depună efortul de a fi prezenți în fața intrării de la Camera Deputaților, str. Izvor nr 2-4, pentru a ne manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA!

    Se încearcă, de către unii cu ”dare de mână”, ca acest proiect de lege sinistru și extrem de periculos pentru sănătatea și viața fiecăruia dintre noi să fie votat "pe repede înainte" în Camera Deputaților la începutul săptămânii viitoare, iar noi toți să fim puși în fața faptului împlinit : impunerea, printr-o (fărăde)lege, a DICTATURII MEDICALE în România.

    CEI CARE VOR SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII VOR SUSȚINE, ÎN FAȚA DEPUTAȚILOR, CĂ TOȚI CEI CARE NU VOR FI ALĂTURI DE NOI ÎN FAȚA PALATULUI PARLAMENTULUI SUNT DE ACORD, ÎN MOD PREZUMAT, CU LEGIFERAREA VACCINĂRII OBLIGATORII!

    Dacă s-ar impune vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților, atunci STATUL (prin reprezentanții săi) ar deveni STĂPÂNUL corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței și deciziei noastre ARGUMENTATE, am fi injectați OBLIGATORIU cu o mulțime din ce în ce mai mare de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală.

    Iar acesta ar fi doar începutul ABUZURILOR la care am fi supuși cu toții din moment ce STATUL (prin reprezentanții săi) ar ajunge în mod (I)LEGAL să fie stăpânul corpurilor noastre!

    O asemenea (farade)lege, dacă ar fi votată în Camera Deputaților, ar obliga toți adulții și copiii din România să fie vaccinați în fiecare an al vieții lor cu unul sau mai multe vaccinuri.

    În plus, oricând ar da ordin un ministru al sănătății numit politic și total ”incoruptibil”, am fi injectați cu orice vaccin care ar fi introdus suplimentar în schema de vaccinare pentru copii și adulți.

    Țări europene precum Elveția, Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Luxemburg, Portugalia, Spania, etc. nu impun (fărăde)legea vaccinării obligatorii împotriva propriilor cetățeni!

    Se invocă epidemia de coronavirus de către cei care susțin impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii. China, unde este DICTATURA, are vaccinare obligatorie de zeci de ani și este principala țară afectată de coronavirus. La ce i-a ajutat pe chinezi vaccinarea obligatorie?

    VĂ RUGĂM, faceți un efort și fiți alături de noi pentru a transmite cât se poate de clar faptul că NU VREM SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII ÎN ROMÂNIA!

    Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!

    VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU IMPLICAREA DVS ACTIVĂ ÎN ACEASTĂ LUPTĂ CUMPLIT DE INEGALĂ PENTRU NOI!
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=16800

    VĂ RUGĂM,FACEȚI VIRAL ! Să fim în număr cât mai mare ! Noi trăim prin copiii noştri şi copiii noştri trăiesc prin noi.DOAMNE - AJUTĂ !

    RăspundețiȘtergere
  3. https://invatasazbori.ning.com/video/interventie-despre-legea-vaccinarii-prof-dr-florian-colceag?fbclid=IwAR3FzMhwK0PSBeUjbSwTyddfKQRzxxOlgRaN7e7jtHQMul21MA6aNV3lPno

    RăspundețiȘtergere
  4. ATENȚIE,VIRUSUL DEFAPT VA VENI LA PACHET CU MULT PROMISUL VACCIN,DIN ACEASTĂ CAUZĂ BIEȚII OAMENI,LIPSIȚI DE DISCERNĂMÂNT,SUNT ADEMENIȚI CA ŞI OI,VITE( GOYMI ÎN FAPT ), LA DOCTOR.OAMENII MOR LA URGENȚE,NU ACASĂ.EI MOR DE ÎNSUŞI TRATAMENTUL PE CARE IL DAU DOCTORII ( ÎNGERII NEGRI ),"SINUCIGAŞILOR PACIENȚI". DIN ACEASTĂ CAUZĂ EI AU PORNIT ACEASTĂ CAMPANIE FURIBUNDĂ DE VACCINARE OBLIGATORIE ! Pentru ca după mai multe EXERCIȚII şi SIMULĂRI să ne ucidă în final.Cum,după atâtea experimente în laborator ESTE POSIBIL să existe ( sper că nu ! ), dar dacă da,sper că Dumnezeu nu va îngădui,un VACCIN care în COMPLEX CONJUGAT cu ALT VACCIN sau cu 5G,să-L FACĂ LETAL PE PRIMUL,sau un VACCIN care să nu aibă efecte secundare vizibile 30 DE ZILE ( INCUBAȚIE ),apoi să se pornească AGONIA !
    Cum poate un om să câştige sänătate,dacă consumă tratamente non-organice ( CHIMICALE ), acesta pierde din AURĂ.( VEZI TOPUL MEDICILOR ASASINI - LUIS LAZARUS OTV ).Dacă dezbraci de HALATUL ALB,un DOCTOR,va ieşi la iveală O HIDOŞENIE NEAGRĂ CU PIELEA LUCIOASĂ.OBSERVAȚI CUM CAPUL RĂUTĂȚILOR,MASONUL STRĂINUL( DE SĂNĂTATE) CERCEL,ÎMPREUNĂ CU MĂCELARUL ŞEF PUS DE CABALĂ,MIGRANTUL RAID ARAFAT, ŞEF sMURD(ER),STAU CALĂRI ÎN PRIME TIME DÂND TEROARE LA ROMÂNI ŞI HRĂNIND CHIMERA CORONAVIRUS FAKE NEWS,ÎMPREUNA CU CĂȚELUŞII LOR,MIHAI GÂDEA ŞI MIRCEA BADEA CARE LE SUFLĂ ÎN COARNE (ANTENA 3).Ia du-te ,mă,tu,MIGRANTULE ÎN ȚARA TA CU TOT CU CORONAVIRUSUL TĂU,să vedem,dacă o să fii apreciat,că În afară de FANUL TĂU CĂȚELUŞ,MIRCEA BADEA,nu mai văd pe nimeni să te aprecieze pe aici...!


    Această campanie ANTIVACCIN,crează un EFECT DE TREZIRE A CONŞTIINȚEI MASELOR UMANE CARE AU DREPT GHIZI,ÎNGERI,MESAGERI AI UNOR CIVILIZAȚII EXTRATERESTRE BENEFICE,FIINȚE UMANE ELIBERATE ÎN VIAȚĂ,adică o TREZIRE A CONŞTIINȚELOR celor care navighează pe acest SITE AL LUI MARIUS SUMEDREA,CARE DE DEPARTE,ARE RAFINAMENT ...
    OARE,CÂND şi MAI ALES,ÎN CE FEL,vom avea PRIMA NOASTRĂ VICTORIE ?! Până acum AU FĂCUT GOLAVERAJ !....
    DAR,MECIUL SE JOACĂ ! E de-abia PRIMA REPRIZĂ ! Arbitrul nici măcar nu a fluierat de PAUZĂ,să mai putem SĂ NE TRAGEM SUFLETUL !
    Mulți suntem la PĂMÎNT !.... TOTUŞI...
    INIMA BATE !

    SĂ NE RIDICĂM !

    https://invatasazbori.ning.com/video/interventie-despre-legea-vaccinarii-prof-dr-florian-colceag?fbclid=IwAR3FzMhwK0PSBeUjbSwTyddfKQRzxxOlgRaN7e7jtHQMul21MA6aNV3lPno

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/presiuni-uriase-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-suntem-urmasii-lui-decebal-sa-ne-unim-sa-nu-ne-lasam-copiii-injectati-fortat-1268942

    RăspundețiȘtergere
  6. Manifestatia antivaccin din Polonia. Dupa 8 zile de protest au retras legea https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154980897259385&id=543654384

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite asa trebuie sa facem si noi!! 👍 Deci se peste ! Manifestatia antivaccin din Polonia. Dupa 8 zile de protest au retras legea https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154980897259385&id=543654384
    Bucuresti, 07 martie ora 14.00 la Palatul Parlamentului
    Cluj-Napoca, 07 martie ora 14.00 la Monumentul Memorandistilor
    Brasov, in fata Prefecturii Brasov
    Buzau: 07 martie ora DIFERITA, ora 11:30, în faţa Prefecturii Buzău
    DEVA: 07 martie, orele 14.00-16.00, la CAL (P-ța Victoriei)
    BISTRITA: 07 martie, orele 14:00, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș 1,
    ARAD - 10 martie, Ora 17:00,Protest autorizat ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII. Marți, Piața Avram Iancu. ALBA IULIA, 07 martie , ora 14, protest împotriva vaccinării obligatorii!
    la sediul prefecturii Alba. BACAU, sambata 07.03, ora 14:00, Prefectura Bacau IASI, 7 martie, ora 14:00, Piata Unirii
    PIATRA NEAMT, 07 martie in intervalul 16.00-19.00, in fata Teatrului Tineretului. Se va face si un mars prin centrul orasului. FOCSANI , sâmbăta, 07 martie, ora 14. Piața Unirii

    Va rog sa distribuiti, poate constientizeaza si altii!

    RăspundețiȘtergere