marți, 10 martie 2020

COBRA : 2 articole : 1. Meditaţie Urgentă de stopare a Focarului de Corona-Virus din Italia (24 februarie 2020) şi 2. Nebunia Sfârşitului Timpului Continuă (28 februarie 2020).




2 articole :

1. Meditaţie Urgentă
de stopare a
Focarului de Corona-Virus
din Italia

24 februarie 2020





Nota MarYan :

Acum, la scurt timp, revenim cu alte două mesaje ale lui Cobra, din 24 şi 28 februarie 2020, referitoare la evoluţia acestui aşa-zis „corona-virus”...

...Care, iată, în prezent, a monopolizat atenţia „întregii suflări a ţării”...

Multe ar fi de spus despre aceasta, însă, bazându-ne pe faptul că mai toţi dintre cei care citiţi acest blog şi aceste rânduri aţi fost, probabil, deja bombardaţi cu informaţii din toate direcţiile şi că aveţi deja o idee de bază creionată despre ce înseamnă acest „corona-virus” (pe care deloc întâmplător îl tot punem în ghilimele, căci realitatea acestuia este mult mai ”relativă” decât crede majoritatea populaţiei)...

...Mai avem de completat doar aceeaşi idee de bază, deja punctată de către noi şi în alte articole : acest VIRUS (care, repetăm, pare a fi altceva decât de tip „corona”) este, în mod autentic, doar unul singur, care se numeşte, simplu : ANXIETATE / TEAMĂ / FRICĂ / PANICĂ !

Aceştia sunt adevăraţii „viruşi” cu care au de „luptat” umanii, în realitate !...

Iată, aşadar, perspectiva lui Cobra în această privinţă – înainte de ultimul mesaj al acestuia (din 3 martie 2020), în care vine cu o propunere concretă pentru aceste Vremuri şi Momente ce devin din ce în ce mai tensionate :




Atunci când focarul de corona-virus din China a început să se diminueze în mod semnificativ, forţele întunecate au decis că epidemia are nevoie de o „împingere”, printr-un agent al acestora care a injectat un alt eşantion de virus lângă Milano, în Italia, săptămâna trecută :


Drept urmare, cazurile de coronavirus au explodat în nordul Italiei în acest week-end (21 – 23 februarie 2020), de la 3 cazuri joia trecută (20 febr.) la 233 de cazuri, chiar acum când scriu acest articol (24 febr.).

De aceea, Forţele Luminii le solicită pe cât mai multe persoane ca să mediteze la fiecare 4 ore, pentru a opri răspândirea virusului în Italia.

Meditaţia noastră globală de oprire a coronavirusului la nivel mondial este, încă, în curs de desfăşurare.

Persoanele din zonele infectate din Italia pot utiliza Protocolul „Comand RCV „StarDust” („Pulbere Stelară”)” pentru a ajuta la oprirea virusului :


Este interesant de menţionat că principalul focar de cazuri de coronavirus este poziţionat în zona Milano... :


...Aceasta fiind chiar zona fără nicio Piatră Cintamani ! :


Drept urmare, Forţele Luminii solicită ca Pietre CINTAMANI să fie urgent amplasate în aceste oraşe, în următoarele 24 până la 48 de ore : Pavia, Piacenza, Cremona, Parma, Mantova, Brescia, Bergamo, Modena, Ferrara, Rovigo, Este, Vicenza, Padova, Mestre, Treviso, Mogliano Veneto.

Orice persoană care locuieşte în sau prin apropierea acestor oraşe şi care doreşte să ajute, ne poate contacta, pentru instrucţiuni, la cobraresistance@gmail.com  .

Pietrele amplasate în aceste oraşe vor ajuta la curăţarea Planului plasmatic, aceasta putând efectiv opri extinderea focarului din acea zonă.


Victoria Luminii !







2. Nebunia
Sfârşitului Timpului
Continuă

28 februarie 2020



Săptămâna trecută (17-23 februarie 2020), când a devenit evident cum China câştigă lupta cu Corona-virusul, agenţi sionişti ai forţelor întunericului au eliberat trei noi tulpini modificate genetic de virus, diferite de tulpina Wuhan (China), în zone-cheie strategice.

Prima zonă a fost în Coreea de Sud, în interiorul unui controversat cult al cărui leader susţine că ar fi o întrupare a lui Isus şi că „va duce la Cer” 144.000 de umani...


A treia zonă a fost situată în jurul Milano, în Italia, pentru a suprima Vortexul Zeiţei din Italia de Nord şi penru a facilita răspândirea acestuia în întreaga Europa.

Prin urmare, vom include toate aceste trei zone în Meditaţia noastră globală pentru oprirea virusului.

Meditaţia pentru Italia este încă activă şi este foarte necesară...

...În ciuda indiciilor cum că viaţa în Italia dă semne că revine la normal.

În timp ce Grila de Pietre Cintamani din cadrul celor mai infectate zone din Italia este, acum, finalizată cu succes, avem nevoie de Pietre Cintamani în zona Qom şi în alte locuri din Iran, precum şi în Daegu şi alte zone din Coreea de Sud, pentru a fi plantate cât mai curând posibil.

Oricine este situat în sau prin apropierea acestor oraşe şi doreşte să asiste, poate contacta pentru instrucţiuni la cobraresistance@gmail.com  .




Apar din ce în ce mai multe doveziReţelele 5G de telefonie mobilă compromit în mod sever Sistemul Imunitar, fiind principalul motiv pentru rata mare de mortalitate (4%) în Wuhan...

Acum, oameni de ştiinţă israelieni afirmă că vor reuşi să prepare, în decurs de câteva săptămâni, vaccinul pentru corona-virus.

Anumite surse susţin că acest vaccin include versiuni noi, mai puternice, de bio-chipuri, pentru controlul populaţiei de la Suprafaţa Planetei, acesta fiind motivul real pentru care acest virus a fost eliberat în prima zonă (cea chineză), pentru a pava calea către Tehnologia 5G / Bio-Chip / Monedă digitală / Scor de Credt social / Auto-Carantină globală în cadrul distopiei (paradigmei) Noii Ordini Mondiale.




În afară de toate acestea, escaladează şi conflictul dintre Turcia şi Rusia...
...Cu mii de refugiaţi ce ar urma să li se dea drumul din Turcia către Europa.

De aceea, o nouă Meditaţie este propusă pentru a face faţă acestei situaţii.


Toată această Nebunie reprezintă purificarea finală a întunericului, înainte de Momentul TransFormării („BreakThrough”).


Victoria Luminii !




6 comentarii:

  1. Unknown10 martie 2020, 22:54
    MEDITAȚIA DE DIZOLVARE A " FENOMENULUI, DIABOLIC ORCHESTRAT,DE ÎNŞELĂTORIE ÎN MASĂ - COVID - 19, SAU A FALSEI PANDEMII "-20 minute cel puțin,ORA 5.45 A.M. LA MERIDIANUL BUCUREŞTIULUI din 5 APRILIE 2020

    PREGĂTIREA PSIHOGICĂ

    PROMO-UL este MINUNAT,IMAGINILE sunt SUPERBE,CELESTE,ne imbie să IEŞIM din CARANTINĂ,MUZICA este PARADISIACĂ :

    https://youtu.be/hP1CCPDTgC0

    https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

    Această activare ajută forțele Luminii să pună la sol energia de Lumină pe suprafața planetei pentru a elimina complet "coronavirusul", pentru a ajuta la înlăturarea tuturor fricilor pe care această epidemie le-a creat, pentru a contracara toate planurile de forțe întunecate cu declanșarea acestei epidemii și pentru a ajuta să schimbăm evoluția planetară în cea mai pozitivă cronologie a ascensiunii care ne va conduce în Epoca Vărsătorului.

    Numărul de persoane care fac această activare,este cel mai influent factor din puterea populației umane de suprafață,pentru accelerarea acestui proces.

    Putem ajunge la masa critică de 144.000 de oameni care fac această activare! Acest lucru va crea o reacție în lanț de vindecare masivă în câmpul energetic la nivel mondial.

    Vom face această meditație în momentul exact al lui Jupiter Pluto coroborat pe 5 aprilie , care va fi primul moment când o energie cu adevărat puternică de Era Vărsătorului va impacta suprafața planetei.

    COBRA



    Sursa : The Portal .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum, ca lucrurile sunt mai in coada de pește ca oricand, viitorul diferentiindu-se clar, in functie de alegerile facute in momentele de rascruce din viata noastră, am in sfarsit timpul necesar ca sa ma mai mir de ceva: cum adica populatia de la suprafața pamantului? Voi si altii unde locuiti? Sub pamant? In grote? Sub nivelul apelor?!
    Nu ne lumineaza pe toti acelasi soare? Nu vedem toti in jurul nostru aceleasi culori in natura, minunatele culori care ne vindeca sufletele, impreuna cu sunetele din natura?
    Tot ce este dizarmonic ne raneste sufletul. Toate culorile stridente au un efect neplacut asupra noastra. Mama Natura este cel mai minunat terapeut.
    Problema este ca si ea este afectata de modul in care omul a gestionat perioada in care am fost lasati aici ca sa ne invatam lectiile si sa ne terminam scoala pe pamant...
    Nu voi intelege niciodata de ce aleg unii sa asculte mantre, cand sunetele din natura sunt chiar mantrele originare, cele in care ne-am nascut si crescut. Este ca si cum, in loc sa ascult susurul unui izvor as asculta o inregistrare cu adaos de sunete electronice a susurului izvorului. Care imi modifica treptat matricea mea energetica, transformand-o intr-o imitatie a ceea ce sunt eu in realitate.
    Pot asculta Mihail Jar, de exemplu, dar nu ma mut intr-o lume in care concertele lui sau ale lui Gheorghe Iovu, oricat de inspirate ar fi, inlocuiesc Creatia Lui Dumnezeu cu un fals, o imitatie reusita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, poate se miluieşte cineva şi îi (Po)Vesteşte şi acestei creştine (veşnica comentatoare atot-ştiutoare "anti-new-age-istă" - ce comic sună :) cum vine treaba cu Agartha / Shamballa şi alte zone (intra)terestre, ca să nu rămână într-o continuă mirare... însă nu cu prea multe detalii, căci nu ştim cum ar putea suporta aspectele (extra)terestre. Ar fi păcat să înceapă să se ia la trântă (evident, intelectuală) cu siriusienii şi pleiadienii, căci, oricum, arcturienii chiar nu i-au făcut nimic... :).

      Ștergere
  3. Cititi ceea ce spune Serghey Lazarev despre sinele propriu,spirit,suflet si boala(pandemie),destin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În care carte ? Vreau să citesc.

      Ștergere
    2. Mda, în funcţie de timp vom posta şi articolul corespunzător al lui Lazarev.
      Deocamdată îl puteţi lectura aici :
      https://daniilgaucan.wordpress.com/2020/03/21/de-folos-in-aceste-vremuri-2/

      Însă, la prima mână, există câteva obiecţii, începând cu considerentele sale referitoare la natura... naturală a acestui virus (pentru respectivul Lazarev, intervenţiile umane asupra virusului şi orice alte informaţii "neoficiale" sunt doar "teorii ale conspiraţiei")... până la rezervele personale în privinţa informaţiilor transmise de către acest personaj căruia i-am lecturat în anii 1990 o bună parte din cărţile sale, până am spus : "Stop! , ceva nu este ok în energia şi informaţiile transmise prin aceste cărţi"...
      De aceea deloc întâmplător, ulterior acesta a fost un "abonat" al unor Clinici de psihiatrie din Moscova şi nu numai...

      Ștergere