duminică, 5 aprilie 2020

COBRA : RAPORT Preliminar la Meditaţia din 4 / 5 aprilie 2020 pentru Linia Temporală a ASCENSIUNII / Sfârşitul CORONA-Virusului (5 aprilie 2020).




RAPORT
Preliminar
la
din
4 / 5 aprilie 2020
pentru
Linia Temporală
a
ASCENSIUNII /
Sfârşitul
CORONA-Virusului

5 aprilie 2020





Nota 1 MarYan :

Acum, la puţine ore după această intensă Meditaţie în Masă de astăzi, 5 aprilie 2020, ora 05.45, a României...

...Revenim cu deja primul Raport preliminar al lui Cobra, care vine cu punctul său de vedere în privinţa celebrei şi mult studiatei MASE CRITICE a celor prezenţi la Meditaţie.

De data aceasta, noi ne vom expune (foarte pe scurt) punctul de vedere, însă într-o Notă de final al acestui scurt articol (Nota 3 personală), precedată fiind de alte două scurte informări, considerate de către noi a fi interesante şi importante, prezente în ultimele Actualizări ale lui Cobra şi postate chiar înaintea acestui Moment (în Nota 2 personală).

Dar, fără „a mai lungi vorba”, iată scurta informareRaport Preliminar al lui Cobra, referitoare la această Meditaţie :






Această Meditaţie (pentru Linia Temporală a Ascensiunii / Sfârşitul CoronaVirusului) a fost cea mai reuşită dintre toate cele care au fost până acum !

MASA CRITICĂ a fost atinsă de mai multe ori, cu peste 1 milion de umani aflaţi în Meditaţie !

Pentru a evalua corect o astfel de uriaşă realizare este nevoie de ceva timp, astfel că un Raport complet va fi lansat în aprox. 2 săptămâni.

Putem continua să navigăm pe uriaşa undă energetică a Conjuncţiei JUPITER-PLUTO, putându-vă înscrie la următoarea activare de mai târziu, din cursul zilei de azi (duminică, 5 aprilie 2020) şi, de asemenea, puteţi aprinde o lumânare, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Această Activare va avea loc astăzi, la ora 21.00 , ora Indiei („India Standard Time”).

Pentru a afla ora corectă pentru fusul orar al fiecăruia, vă rog să faceţi click pe linkul de mai jos.


Victoria Luminii !







Nota 2 MarYan :

Iată şi extrasele esenţiale din ultimele actualizări pregătitoare pentru Meditaţia Principală de azi, 5 aprilie 2020, ora 05.45 a.m., evidenţiate în aceste 2 mesaje ale lui Cobra :



FLOTA PLEIADIANĂ a comunicat că, în următoarele zile, îşi va creşte în mod drastic prezenţa pe Orbita Joasă a Pământului (LEO – „Low Earth Orbit”), în Stratosferă şi chiar în Atmosfera din apropiere de Suprafaţă, pentru Meditaţia noastră în Masă...

Pentru următoarele zile, dacă vă uitaţi pe Cerul Vestic după apusul Soarelui, veţi vedea o puternică Conjuncţie între VENUS şi PLEIADELE, al cărei Moment de Maxim se va produce exact cu o zi înaintea Meditaţiei Planetare !

Pleiadienii vor folosi această Conjuncţie precum un Portal extrem de puternic, ce va asigura în permanenţă prezenţa Flotei Pleiadiene în interiorul Sistemului Solar.

Sursele mele credibile au comunicat că oprirea Internetului sub forma a „Trei zile de întunericNU va avea loc până la Paşte (N.MY. : Evident, se referă la Paştele Catolic din 12 aprilie 2020).

Puteţi verifica AICI starea globală actuală a Internetului.

Anumite zone de pe Planetă pot suferi încetiniri în privinţa vitezei de transmisie a Internetului, din cauza utilizării intensive a acestuia, astfel încât poate fi o bună idee de a imprima instrucţiunile pentru Meditaţie sau să faceţi o captură de ecran cu telefonul mobil.”





II. : „Actualizare Finală la Meditaţie...”, din 4 aprilie 2020 :

„Este interesant de menţionat că, printr-o uimitoare sincronicitate, Premierul Indiei, Narendra MODI, a solicitat o Meditaţie în Masă împotriva Coronavirusului pentru duminică, 5 aprilie 2020, la ora 21.00 p.m. IST („India Standard Time”).
Acest lucru este egal cu ora 03.30 p.m. GMT (N.MY. : Deci, pentru Româna, înseamnă ora 06.30 p.m. EEST, adică ora 18.30, luând în considerare inclusiv ora de vară), care reprezintă puţin mai mult de 12 ore după Meditaţia noastră principală...”

„De asemenea, cu 30 de minute înaintea Meditaţiei principale, Bătrânii Mayaşi organizează o ceremonie specială de FOC SACRU...”






Nota 3 MarYan :

Este evident că, aici şi acum, nu putem realiza un articol propriu-zis în privinţa acestui esenţial subiect, astfel că doar vom puncta, după cum precizam în prima Notă, Punctul-Orizontul nostru de Vedere în privinţa acestui aspect, înainte de a-l detalia într-o PoVeste ulterioară, pe care chiar o vom aduce zilele următoare în faţa voastră...

DA, aşa pare să fie ! – în fine, pare-se că s-a atins MASA CRITICĂ, în cadrul celei mai „spectaculoase” Meditaţii şi „la cel mai înalt nivel”, de până acum, realizat într-o astfel de Meditaţie !...

...dar... ca de obicei, suntem nevoiţi să venim cu o altă variantă de numere...

Dacă din perspectiva sa, Cobra se raportează la cele deja celebre 144.000 de entităţi ca reprezentând Masa Critică, noi în acest Univers Chistalin am tot  vorbit de o altă MASĂ CRITICĂ, ce are legătură cu Rădăcina Pătrată din majoritatea entităţilor umane (adică, jumătate din cele aprox. 7,8 miliarde de fiinţe existente pe Planetă la acest moment), aceasta înseamnă Radical din 3,9 miliarde, ceea ce duce undeva pe la 62,5 mii de personaje ce pot înclina Balanţa pe Planetă.

Iată că, şi de data aceasta, Cobra este exuberant vorbind de peste 1 milion de persoane implicate în Meditaţie – deci, cu un raport de peste 7 ori mai mare decât numărul minim necesar, poate chiar către 10, din perspectiva sa (în cazul unei implicări în Meditaţie, văzută de către acesta, la un nivel de aprox. 1,4 milioane de persoane)...

...Perspectiva noastră a evidenţiat un raport supra-unitar de aprox. 5 (mai mulţi faţă de minimul necesar) – ceea ce ponderează entuziasmul lui Cobra – însă, trebuie să recunoaştem că, chiar şi aşa, este cu adevărat remarcabil, în fine...

...Şi aceasta cu atât mai mul cu cât acest Moment a fost extrem de nefavorabil pentru toţi cei din Europa, dornici de a fi prezenţi la Meditaţie, unde ore de genul 03.45 – 05.45 nu au fost deloc uşor de „atins”, căci somnul cel dulce şi-a făcut treaba pentru mulţi dintre cei interesaţi de subiect.


Aşadar, cu această confirmare venită şi de pe „filiera” noastră, sper că acest Moment va fi rememorat, peste Timp, cu satisfacţia „lucrului (relativ) bine făcut”, ca pregătire pentru alte Momente şi mai intense, care sunt pe drum...

...Căci, este evident că nu de mâine va dispărea coronavirusul – că, deh, am atins Masa Critică în Meditaţie – când FRICILE şi Ignoranţele noastre zac, pe mai departe, în aceleaşi Adâncuri ale propriilor Fiinţe care aşteaptă, cu Răbdare Eonică (de mii şi zeci de mii de ani), Eliberarea !

Dar despre toate acestea, haideţi să punctăm, pe îndelete, pentru început, în PoVestea promisă...


Cu Drag şi BUCURIE, într-un Moment de Celebrare, ciocnind un pahar de şampanie cu Cobra şi Rezistenţa, MarYan.

6 comentarii:

  1. https://www.bbc.co.uk/news/technology-52198946

    Adica devine din ce in ce mai clar care e scopul: cipați (adica teleghidati dupa vaccinarea impotriva 'virusului'), cu mancarea pe cartela (dupa ce vor saraci tarile), interdictie de a vb impotriva 'partidului si conducatorului iubit' si a mijloacelor/metodelor de coercitie

    RăspundețiȘtergere
  2. Necrestinii pot si crestinii oare de ce nu? Pentru ca sunt sufocati in frica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unknown14 aprilie 2020, 12:09


    " OAMENI BUNI ! NU MAI FIȚI AŞA FRICOŞI ŞI PANICOŞI ! "

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=125305382437015&id=100048726603222

    burebista2012

    RăspundețiȘtergere
  4. Se va insista prin televiziunile care sunt,in totalitate in proprietatea "Lor" la instaurarea starii de frica atroce pana la disperare.Apoi,vaccinurile care au fost create odata cu virusul si astazi sunt depozitate in miliarde de doze vor fi anuntate cu surle si trambite si scoase pe piata la preturi uriase.Disperati,oamenii se vor ingramadi sa le cumpere si apoi sa se vaccineze nestiind ca prin aceasta s-au condamnat,cei nefolositori pentru munca la moarte iar ceilalti,in totalitate la sclavia absoluta!Vaccinul contine nano-cipuri care odata patrunse prin sange in organism se "fixeaza"in organul sau organele programate dupa care intra "in adormire" in asteptarea semnalului pentru a se activa.Intre timp,compania SpaceX a masonului Elon Musk dar si altele vor plasa pe orbita joasa a Terrei 120.000 de sateliti iar pe planeta se vor fi montat miliarde de antene necesare tehnologiei 5G astfel incat nici-un petec din planeta sa nu fie "acoperit".La punerea in functiune a Sistemului 5G "EI" vor putea manipula in totalitate,gandurile,dorintele,vointa,gusturile,sperantele,actiunile si viata sau moartea tuturor celor vaccinati!Se numeste NWO(Noua Ordine Mondiala) si reprezinta cu-adevarat,sclavia absoluta,mult mai rea decat tot ceea ce a prezis Orwel in a sa carte,1984...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din perspectiva "lor" aşa pare a fi "viitorul sumbru" al Umanităţii...
      ...Însă, iar şi iar vă rog să nu uitaţi că nu suntem singuri, că "ceilalţi ei", sau "noi", dacă doriţi, sunt tot mai aproape de Suprafaţa Planetei şi că lucrează şi ei după un Plan la fel de bine pus la punct ca şi cel al Kabalei care acum acţionează cu maximă viteză din maximă disperare...
      Deci, răbdare şi Acţiune cât mai eficientă din Centrul Inimii, şi nu din cel al minţii generatoare de frică şi deprimare.

      Şi chiar Aşa Este !
      MarYan, cu deplină încredere.

      Ștergere
  5. PRÄBUŞIREA MITULUI

    Sunteți siguri că pe cruce a murit lisus Fiul Lui Dumnezeu?!

    https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/12/13/cap-32-sunteti-siguri-ca-pe-cruce-a-murit-isus-fiul-lui-dumne-zeu/


    PERSPECTIVA ANDROMEDA ÎN PROBLEME BIBLICE UMANE

    ENIGMA " MESIA "

    IISUS A SUPRAVIEȚUIT RĂSTIGNIRII ÎN CORP FIZIC

    În ceea ce privește „scenariul salvatorului”, mi s-a spus că a fost pus în sistemele noastre de credințe pentru a ne îndepărta puterea . Acum, acest lucru este delicat, așa că voi împărtăși doar cu voi ceea ce mi-au spus. , O să „intru” cu Noul Testament și îmi cer scuze. Din nou, nu încerc să jignesc pe cineva, pur și simplu împărtășesc informațiile pe care mi le-au oferit. Aceasta este perspectiva lor.

    Ființa pe care o cunoaștem ca Isus a trăit de fapt . A fost răstignitPrin palme. Dar, potrivit andromedanilor, el nu a murit, ci a trăit tot restul vieții sale și a murit în anul 64 d.Hr., în Massada. Acum, nu știu despre toate astea - nu am fost acolo. Ei mai spun că cea mai recentă versiune a Evangheliilor și Epistolelor a fost tradusă de Euphilius , episcop catolic, și că cărțile originale, în forma lor originală, sunt la Universitatea din Upsal și că sunt numite Codex Argentinus .

    Bibliotecapleyade.net
    http://spirituletern.blogspot.com/2020/03/istoria-ascunsa-pamantului-partea-iii8.html?m=1


    http://spirituletern.blogspot.com/2020/04/istoria-ascunsa-pamantului-partea-iii9.html?m=1

    RăspundețiȘtergere