miercuri, 22 aprilie 2020

COBRA : RAPORTUL VICTORIEI (Meditaţiei din 4 / 5 aprilie 2020 pentru Linia Temporală a ASCENSIUNII / Sfârşitul CORONA-Virusului) – 14 aprilie 2020.




RAPORTUL
VICTORIEI
din
4 / 5 aprilie 2020
pentru
Linia Temporală
a
ASCENSIUNII /
Sfârşitul
CORONA-Virusului)

14 aprilie 2020





Nota MarYan :

Acest Raport al Victoriei Meditaţiei pentru Linia Temporală a Ascensiunii din 4/5 aprilie 2020 vine tocmai în această perioadă de maxim a recluziunii (izolării/carantinării) sociale, cel puţin în Zona Românească...

...Cu informaţii care chiar sunt interesante şi importante, dar care, ca de obicei, din perspectiva noastră, solicită unele nuanţări, inclusiv la nivel de cifre.

Aşadar, pentru a intra direct în subiect, să spunem că, într-adevăr, după cum am precizat anterior (în Nota Personală (3) de la finalul Raportului preliminar al lui Cobra din 5 aprilie 2020), se pare că MEDITAŢIA a fost cu adevărat un SUCCES, prin atingerea MASEI CRITICE cea atât de PoVestită şi căutată a fi atinsă !...

...Însă, din perspectiva noastră, cifrele în mod clar sunt diferite de varianta optimistă expusă prin Cobra... căci, dacă acesta vorbeşte de 8 milioane de umani ce au venit în contact cu informaţia şi de 1,1 milioane de participanţi efectivi la Meditaţie, cifrele noastre spun altceva :

- Se pare că au fost mai mult de 8 milioane de persoane ce au venit în contact cu informaţia („au luat la cunoştinţă”, cu sau fără semnătură :), aceasta fiind distribuită „în cascadă” pe numeroase canale media de socializare, cu o „explozie de împrăştiere” pe Facebook, Whatsapp, Telegram etc. etc. ;

- În schimb, numărul celor prezenţi şi dedicaţi în mod efectiv Meditaţiei nu pare să fi depăşit în niciun caz acel milion de persoane, declarat prin Cobra – care, dacă s-ar fi întâmplat, poate că ar fi produs schimbări mult mai puternice şi evidente la nivel social global – fiind, din perspectiva noastră, de aprox. 330.000 de umani.

Iar în privinţa MASEI CRITICE, reluăm, extrem de succint, informaţiile expuse pe larg până acum : extragerea Esenţei-Rădăcinii pătrate (adică a Radicalului, vorbind matematic) din numărul Majorităţii umanilor de pe Planetă ce pot „face diferenţa” („înclinarea Balanţei într-o parte sau cealaltă”), înseamnă, deci, Radical din 3,9 miliarde (jumătate – „majoritatea” – din numărul total de umani de pe Planetă, de aprox. 7,8 miliarde, în prezent), ceea ce conduce la un număr aprox. de 62.500 de umani ce ar reprezenta numărul minim necesar pentru atingerea Masei Critice...

...În timp ce Cobra tot vorbeşte de „numărul biblic” al celor 144.000 de umani – care, evident, acest număr are rolul şi rostul său în Configuraţia Geometrică Sacră a  Floarei Vieţii, expusă în detaliu de Cobra în alte articole dedicate acestui aspect, dar care nu are de-a face cu Masa Critică Planetară care ţine cont nu de configuraţii de Geometrie Sacră ce transcend Spaţiul şi Timpul, ci doar de numărul concret al celor prezenţi în acel Sistem, adică, în cazul nostru, al întregii Populaţii Planetare DIN ACEST MOMENT.

De aceea, în expunerea noastră preliminară din Nota a 3-a din Raportul anterior al lui Cobra, amintit anterior, noi am tot vorbit de valoarea apropiată (dintre cea expusă de Cobra şi cea precizată de noi) a proporţiei de depăşire a numărului minim de umani necesari pentru a atinge Masa Critică, prin expunerea de către noi a unor valori de aprox. 5 şi de 7 ori mai mari decât acest minim necesar, explicate astfel :

- în varianta Cobra, dacă raportăm cei aprox. 1,1 milioane de umani „prezenţi efectiv” la cei 144.000 minim necesari, rezultă o valoare de aprox. 7,6 , deci o depăşire de aprox 7 ori şi jumătate a minimului necesar, din punctul de vedere al lui Cobra,

- în timp ce, din prspectiva noastră, raportul a fost de aprox. 330.000  / 62.500 umani, ceea ce a condus la o valoare de aprox. 5,3 ori mai mare decât minimul necesar realizării Masei Critice.

Vă puteţi da seama şi singuri că, dacă ar fi fost cu adevărat atins acel număr expus de către Cobra, de 1,1 milioane umani prezenţi efectiv la Meditaţie, raportaţi la cei 62,5 mii necesari a fi atinşi, ar fi dus la o valoare de aprox. 17,6 ori de depăşire a Masei Critice, ceea ce, după cum am mai precizat anterior, ar fi determinat alte niveluri de energii mobilizate la Suprafaţa Planetei...

Dar, pentru că acesta nu este un articol al nostru, acum trebuie să mă opresc, cu promisiunea că vom reveni chiar în scurt timp cu un articol (PoVeste sau altceva) cu detalierea acestor aspecte şi cu ceea ce se petrece, în prezent, pe Planetă...

...Doar un aspect din informaţiile lui Cobra mai nuanţând : NAVELE-MAMĂ expuse în poze şi vestite de către acesta, ca venind prin Portalul Conjuncţiei din 4 aprilie 2020 şi ajunse în Orbita Joasă a Lunii, mi s-a transmis că NU SUNT DOAR PLEIADIENE, ci sunt deja prezente şi alte Nave-mamă !... ceea ce, vă spun sincer, pe mine personal mă entuziasmează şi mai tare acest aspect, fiind o nouă confirmare că lucrurile se mişcă tot mai intens şi mai alert, prin „mobilizarea generală” a tot mai multor forţe din Galaxie şi chiar din alte părţi ale Universului, pentru a ajunge, în fine, la o rezoluţie (final), într-un timp cât mai rezonabil de scurt !

Aşadar, iată Raportul lui Cobra, pe care vă invit să îl studiaţi (sau de re-văzut, după caz), ţinând cont permanent, pe parcursul lecturii, de ceea ce se petrece, în prezentul lui 22 aprilie 2020, pe Planetă şi în Zona Românească :






Meditaţia noastră în Masă a reprezentat un succes uriaş, enorm !
Aproximativ 8 milioane de oameni au fost informaţi, iar mai mult de 1,1 milioane au participat efectiv la eveniment.


Jack Dorsey, co-fondator şi CEO-ul Twitter, a dat din cap exact la momentul în care Meditaţia noastră începea.

Am saturat, literalmente, câmpul cuantic planetar cu intenţia noastră concentrată, unificată, ce a influenţat câmpul geo-magnetic.




Meditaţia noastră a dovedit faptul că, dacă există o intenţie suficient de concentrată şi dacă o viziune este suficient de puternică, partea trezită a populaţiei de la Suprafaţă este capabilă să acţioneze în Unitate.

Acest lucru înseamnă că, atunci când Evenimentul va avea loc, mulţi dintre Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii de la Suprafaţă ar putea fi incluşi în anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii, care până acum au fost considerate ca fiind inaccesibile acestora.

Forţele Luminii vor oferi instrucţiuni directe în acest sens, atunci când va veni timpul potrivit.


Meditaţia noastră a reuşită să limiteze răspândirea virusului Corona.
Numărul de noi infecţii la nivel mondial a atins maximul pe 4 aprilie 2020, chiar înainte de meditaţie şi, de atunci, este în scădere...
(N.MY. : După cum am mai precizat, noi nu putem confirma acest lucru..., evidenţiat şi de informaţiile transmise la nivel internaţional.)


De asemenea, în plus, am putut stabiliza şi Linia Temporală pozitivă a Ascensiunii, cea care va opri planurile Noii ordini Mondiale pentru depopularea în masă.

PLANUL acelora are trei Faze :
1. Eliberarea VIRUSULUI,
2. Prăbuşirea ECONOMIEI şi
3. DEPOPULAREA.

A treia fază nu se va întâmpla niciodată, deci nu trebuie să intrăm în detalii, a doua fază va avea efecte limitate, de aceea acum vom analiza mai multe aspecte referitoare la Prima Fază din Planul lor.

Acest Plan a fost finalizat de către Bill Gates, David Rockefeller, George Soros, Michael Bloomberg şi alţii, în cadrul unei întâlniri în Manhattan din cursul anului 2009.

Crearea efectivă a virusului s-a făcut prin cooperarea internaţională a mai multor laboratoare din SUA, Canada şi China, cu faza finală a producerii acestuia având loc în Wuhan, China.

Conexiunea (corona-virusului) cu bio-laboratorului din Wuhan este o chestiune pe care China doreşte să o suprime...


...În care, unele procese sunt deja înregistrate.

Conform surselor, crearea efectivă a virusului a implicat echipe aflate sub supravegherea directă a lui Bill Gates.


Frank Plummer, fost director al bio-laboratorului canadian implicat în realizarea virusului, a fost el însuşi direct implicat în crearea virusului, acesta fiind o victimă controlată de tip MK-Ultra a Cabalei, dezvoltând virusul împotriva voinţei sale şi fiind ucis de către Cabala, înainte de a putea spune prea multe...


În timp ce Pleiadienii au putut să blocheze tulpina chineză a virusului, agenţii Cabalei au injectat trei tulpini diferte de virus în Coreea de Sud, Iran şi Italia. Tulpinile coreene şi iraniene au fost blocate şi acestea, însă în cazul tulpinii italiene nu s-a reuşit blocarea, astfel că aceasta este responsabilă, în prezent, pentru marea majoritate a infecţiilor din întreaga lume.

În acest moment este interesant de menţionat că niciunul dintre cei aproximativ 60 de membri ai echipei mele de Lucrători în Lumină din Wuhan, nu s-au infectat. Ei foloseau zilnic Protocolul Command RCV Stardust.


Cabala a ordonat ţărilor membre UE să meneţină deschise graniţele cu Italia, astfel că focarul a putut să se răspândească în întreaga Europa, iar ulterior, prin zboruri directe de la Milano la New-York, s-a răspândit către SUA.

De asemenea, Cabala a proiectat ca testele de corona-virus să devină indisponibile în SUA, timp îndelungat, astfel încât infecţia să se poată răspândi şi, în acelaşi timp, s-a opus implementării restricţiilor de călătorie.

Acest lucru i-a permis lui Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Adhanom, George Soros, Jared Kushner, Jiang Zemin şi alţii să îşi continue planurile de vaccinare globală şi impunerea a 18 luni de izolare forţată.




Toate persoanele menţionate mai sus au un puternic interes financiar în propagarea virusului şi, apoi, în dezvoltarea unui vaccin...

...Precum şi în manipularea datelor referitoare la evoluţia virusului.

Există o opoziţie puternică faţă de planurile acestora, iar Robert Kennedy Jr., un membru al Liniei de Sânge a Nobilimii Albe Kennedy, a fost ameninţat indirect prin uciderea a două dintre rudele sale, pentru a-l face să oprească activitatea sa anti-vaccin.

În schimb, RFK Jr. se luptă, expunându-l pe Bill Gates.




Această petiţie este, de asemenea, virală şi o puteţi semna, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

În prezent, facţiunea Bill Gates a Cabalei deja pierde !...

...Prin informaţiile medicale şi dovezile mai clare referitoare la coronavirus şi la eliberarea acestuia...


Se pare că suntem mult mai aproape de „imunitatea de turmă decât putem crede, astfel că pandemia s-ar putea încheia în curând.

Suedia, care nu a impus blocajele (carantina totală), trece prin pandemie destul de bine.


În ceea ce priveşte a doua fază a planurilor Cabalei (prăbuşirea economiei), există deja discuţii în zona oficială în privinţa aplicării unui „jubileu al datoriilor”...

...Precum şi distribuţia în masă a bogăţiei de către FED...

...Ceea ce nu ar fi prea greu de făcut, dacă nu luăm în considerare hiper-inflaţia care ar urma, deoarece FED ar putea tipări banii cu uşurinţă.


Situaţia actuală a corona-vrusului se transformă, tot mai mult, într-o Iniţiere globală către următorul Nivel de Evoluţie în cadrul Procesului de Ascensiune...

...Cu PLEIADIENII fiind din ce în ce mai implicaţi în acest Proces.

Acest videoclip, cu Nave-mamă Pleiadiene, a fost înregistrat pe 26 martie 2020 :

 
Acesta prezintă o mică Flotă de Nave-mamă pleiadiene, fiecare de aprox. 7 Km lungime, ce a venit dinspre partea întunecată a Lunii, peste craterul Endymion, poziţionându-se pe Orbita Lunară Joasă (LLO), la aprox. 30 de mile de suprafaţa Lunii, proiectându-şi astfel umbra pe suprafaţa lunară.

Aceste Nave-mamă arată în acest fel :


Flota principală Pleiadiană a putut folosi Portalul Conjuncţiei Pleiade-Venus de pe 4 aprilie 2020, acum navele fiind poziţionate în interiorul Sistemului Solar, complet pregătite şi operaţionale, gata să ajute la Eliberarea Planetară :


De asemenea, ei dezvoltă, în prezent, o versiune mai avansată a Tehnologiei „StarDust”, ce va face virusul mai puţin letal şi periculos. Deja există rapoarte din surse medicale credibile ce evidenţiază faptul că virusul s-a transmutat într-o tulpină mai puţin virulentă (periculoasă).


Nu am permisiunea de a elibera alte informaţii despre operaţiunile de Eliberare planetară aflate în curs de desfăşurare, singurul lucru pe care îl pot spune se referă la faptul că arestările în masă chiar se întâmplă, cu adevărat, iar ştiri despre acestea vor fi lansate prin mass-media oficială.


Războiul nu s-a încheiat, încă, şi trebuie să continuăm să ne menţinem Lumina.

Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu