sâmbătă, 4 aprilie 2020

COBRA : Scenariile Sfârşitului JOC-ului (16 martie 2020).




Scenariile
Sfârşitului JOC-ului

16 martie 2020





Nota MarYan :

Acum, la foarte puţin timp înainte de Meditaţia de duminică dimineaţa, 5 aprilie 2020, ora 05.45 , a României... 
 
...Iată, venim cu unul dintre ultimele Mesaje ale lui Cobra, de la mijlocul lunii Martie 2020, în care ne duce cu atenţia către mai multe aspecte ce ţin de acest Moment atât de important, pentru noi toţi.

De aceea, acum iarăşi nu mai intrăm în alte detalii şi comenturi, ci expunem cât mai rapid şi acest articol al lui Cobra, pentru a putea veni, înaintea momentului Meditaţiei, şi cu un ultim articol referitor la Interviurile lui Cobra, traduse în limba română.

Succes la o cât mai deplină elucidare ! :






Războiul pentru Eliberarea acestei Planete atinge punctul culminant...

După ce Focarul de coronavirus din China a fost limitat, Forţele întunecate au plantat o altă tulpină modificată a virusului în CODOGNO, Italia.

Codogno se află la doar câteva mile distanţă (N.MY. : Câţiva Kilometri, ştiind că o milă înseamnă aprox. 1,6 Km.) de PIACENZA, cea care a fost condusă de-a lungul secolelor de către multe Familii principale ale Nobilimii Negre : Scotti, Pallavicini, Visconti, Sforza, Farnese, Bourbon şi Habsburg.

Explozia virusului în zona italiană reprezintă o manifestare exterioară a luptelor dintre două facţiuni ale Nobilimii Negre, dintre care cea care a plantat virusul doreşte ca Economia să se prăbuşească.



Momentul Critic al răspândirii virusului în întreaga Europa a fost atunci când miniştrii europeni au decis să menţină deschise forntierele cu Italia, în cadrul reuniunii lor de la Roma, din 25 februarie 2020, conform cu ordinele Nobilimii negre.

Frontierele deschise au permis răspândirea virusului mai întâi în Europa, iar acum şi la nivel mondial.

Răspândirea tulpinii italiene a virusului în întreaga Europa şi la nivel global a declanşat Carantine masive.


După cum au observat  mai multe persoane, toate acestea au creat condiţiile ideale pentru realizarea ARESTĂRILOR în MASĂ.

Pot confirma că militarii pozitivi au în plan efectuarea de arestări în masă, aşa cum a fost eliberat, ca informaţie, de către Drake Bailey :


Surse Dragon din China continentală confirmă acest lucru, spunând că situaţia de urgenţă actuală permite Curăţarea, şi că toate acestea vor deveni vizibile până în data de 15 aprilie 2020.

REZISTENŢA a comunicat că NU poate confirma planul militarilor pozitivi, dar nici nu îl neagă...

De asemenea, aceştia au declarat că militarii pozitivi nu reprezintă singura Facţiune aflată în acest „Joc” şi că „există şi alte Scenarii implicate”.

Aceştia au adăugat că Arestările în masă NU au loc, încă, deşi militarii pozitivi sunt deja implicaţi în anumite operaţiuni pregătitoare...


Până la eliminarea tuturor Bombelor Plasmatice de tip Toplet, EVENIMENTUL nu poate avea loc, dar este posibil realizarea unui scenariu asemănător cu OPERAŢIUNEA DELTA.

Forţele Luminii au reuşit, de curând, să îndepărteze marea majoritate a  Anomaliilor plasmatice de la Suprafaţa Planetei, împreună cu cea mai mare parte din ultimul strat de Bombe plasmatice de tip Toplet.

Aceasta este o Mare Victorie ! şi reprezintă unul dintre factorii care au activat Planurile militarilor pozitivi.


Din nefericire, pe măsură ce curăţarea Planului plasmatic se apropia de finalizare, un mecanism de apărare foarte puternic în interiorul Implanturilor fizice ale tuturor oamenilor de la Suprafaţa Planetei a fost activat de către Chimera, ca o ultimă Linie de Apărare !

Toate implanturile fizice personale au o Singularitate ce produce Plasmă de tip quarci-gluoni, cea care creează Bombele plasmatice de tip Toplet, şi care sunt inter-conectate într-o Reţea ce conectează implanturile tuturor oamenilor de la Suprafaţa Planetei.

Deoarece acest Mecanism de apărare a fost activat, aceasta a generat o mutaţie în câmpul Anomaliei Primare Cuantice, ceea ce a dus la o denaturare parţială a Fluxului de Timp, la sfârşitul lunii Februarie 2020.

Acesta este motivul pentru care Forţele întunecate au reuşit să planteze probe de virus în Italia, Iran şi Coreea.

Acest Flux de timp a fost deja parţial corectat, iar Meditaţia noastră principală din 4/5 aprilie ne poate asigura că ne vom deplasa cu toţii către cea mai bună Linie temporală posibilă, pentru Eliberarea şi Ascensiunea Planetară.


De asemenea, REZISTENŢA a reuşit să distrugă toate BioChipurile care urmau să fie introduse în noul vaccin care se dezvoltă împotriva CoronaVirusului !

Prin urmare, noul vaccin NU poate conţine biochipuri, deşi poate conţine substanţe chimice periculoase pentru sănătatea fiecărui uman.


La Nivel spiritual, Focarul de coronavirus a accelerat drastic purificarea totală şi finală a tuturor entităţilor non-fizice care se află, încă, într-un anumit grad în jurul Planetei, aproape de Suprafaţă.

De asemenea, s-a declanşat şi o purificare a exceselor, nepăsării şi egoismului umanilor, o purificare la nivelul iluziilor, prin această necesară „legare de glie” (izolare).

Forţaţi să rămână acasă, există posibilitatea ca umanii să iasă din cercul vicios al nevoii de a produce mai mult, de a cheltui şi a consuma mai mult, astfel că, în fine, se întorc în oraşele acum tăcute, cu mult mai puţine activităţi umane :




În prezent, are loc o Purificare a MATRICEI (MATRIX-ului) ! :



Zhong Nanshan, un epidemiolog de top din China, a prezis corect sfârşitul focarului de coronavirus din China, predicţionând că pandemia se va încheia până în (sau în cursul lunii) Iunie 2020, dacă se iau măsuri imediate de distanţare socială ce pot opri răspândirea coronavirusului.


Trupele exerciţiului militarDefender Europe 20NU vor aduce Noua Ordine Mondială în Europa şi nici nu vor face Arestări în masă, însă ar putea răspândi virusul, într-un mod foarte eficient...

Eficienţa măsurilor de distanţare socială şi de izolare, pentru stoparea pandemiei, sunt explicate în mod excelent în acest articol :


Faptul că acest coronavirus este, de fapt, o bio-armă, atinge în fine şi media mainstream (oficială), căci oficiali de top din întreaga lume încep să îşi pună întrebări (aici, aici, aici, aici şi aici)...


Acum se ştie şi faptul că Staţiile de antene 5G compromit în mod serios sistemul imunitar şi că acestea joacă un rol crucial în acest Plan al Pandemiei, pus la cale de către Forţele întunecate :




Forţa Spaţială a SUA, controlată de Chimera, vrea să folosească Reţeaua 5G ca linie de apărare împotriva E.T. pozitivi.
  

Ceea ce se petrece, chiar acum, reprezintă apogeul Războiului Cuantic pentru Planeta Pământ, între Forţele extra-terestre pozitive şi Grupul Chimera.

Detaliile acestui Război Cuantic nu pot fi expuse, încă, acum pot spune doar că partea pozitivă elimină Bombele Plasmatice de tip Toplet, în timp ce partea negativă dezvoltă tehnologii precum aceasta.

În acest moment ar trebui să înţelegeţi că în orice Război există momente de victorie şi, de asemenea, momente de înfrângere...

Drumul care urmează poate fi cât se poate de intens şi accidentat, fiind posibil ca lucrurile să nu meargă întotdeauna în conformitate cu planurile previzionate... însă, în final, vom fi învingători !


Odată cu această Meditaţie noi ne putem schimba foarte mult, căci conştiinţa noastră unificată poate influenţa în mod dramatic câmpul cuantic.

Până atunci, puteţi utiliza, de asemenea, Vitamina C pentru a vă stimula Sistemul Imunitar, ajutând astfel şi împotriva virusului.


Puteţi utiliza, de asemenea, cât mai mult Protocolul Command RCV StarDust”.
Acesta înlătură aproximativ 75% din virus, după cum arată acest raport de la Wuhan, din 20 februarie 2020 :


Pleiadienii au transmis că Protocolul lor ar fi şi mai eficient, dar există întotdeauna şi oameni extrem de egoişti, care nu fac parte din cabala întunecată, dar care răspândesc virusul prin nechibzuinţa lor şi chiar prin vânzarea virusului pe internetul ascuns – „Dark web” (vizionaţi acest videoclip, mai ales partea marcată între minutul 8 şi 14).


Acest Război se va încheia în curând şi se va naşte o Lume Nouă, una pentru care am luptat cu toţii !


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu