joi, 30 aprilie 2020

CONSILIUL ARCTURIAN de Dimensiunea a 9-a prin Daniel SCRANTON : ELIBERAREA NU are de-a face cu Banii, Politica, Cabala sau Illuminati ! (24 decembrie 2018).



CONSILIUL ARCTURIAN
de Dimensiunea a 9-a
prin
Daniel SCRANTON

ELIBERAREA
NU are de-a face
cu
Banii, Politica,
Cabala sau Illuminati !

(Traducere : NoRo)

24 decembrie 2018 –





Nota MarYan :

Aceste Vremuri sunt cu adevărat interesante, arătându-ne din ce în ce mai des şi mai clar că zisele „potriveli” – de genul SinCronicităţilor şi multe-multe altele – nu mai sunt doar „minuni”, ci Realităţi tot mai prezente în vieţile noastre...

...Iar unul dintre argumente, în acest sens, este reprezentat chiar de articolul prezent !

Astfel, căutând „ceva” prin „norul informaţional” al articolelor de pe Internet, chiar nu am habar cum am ajuns în faţa acestui mesaj de „Magie pe Geea” (pe care, fie vorba între noi, o ştiam deja „privatizată” de peste un an de zile, cu o taxă de intrare în acea „Magie” :)...

...Un articol venit, printr-un canalizator de calitate, Daniel Scranton, de la dragii Arcturieni din acel Consiliu de Dimensiunea a 9-a, care ne-au încântat cu mesajele lor postate, pe acest blog Univers Christalin, mai ales în vara-toamna anului 2018...

...Şi care articol (deşi din Decembrie 2018), pare a „pica mănuşă” în acest Moment şi aceste Vremuri atât de strâmtorate din punct de vedere psiho-emoţional şi chiar fizic !

Deşi mesajul arcturienilor evidenţiază, ca şi celelalte mesaje ale lor, o singură Idee esenţială, considerăm că asumarea acesteia – prin MEDITAŢIE cât mai focusată pe acest subiect – are un rol esenţial de a genera o schimbare în starea noastră generală actuală, cea care chiar „poate face diferenţa”...

Iar ceea ce ne încântă cel mai tare la acest scurt Mesaj al Arcturienilor (re-amintim, aceştia sunt cei care au construit o Civilizaţie Galactică 100% benevolentă, după cum chiar Fondatorii ne confirmă) este faptul că această sugestie delicat expusă de către Arcturieni reprezintă şi cel mai mare îndemn al nostru, fiind ideea expusă de cele mai multe ori pe acest blog şi pe care personal am exprimat-o, sub formă de motto, precum un paradox :

Haideţi să ne ieşim din minţi (din Mintea care doar ne minte) şi să (re)intrăm în Simţiri / Inimă (cea Spirituală, a Sufletului Divin, nu cea emoţională) !

De aceea suntem atât de încântaţi : pentru aceste Vremuri, pentru cine poate percepe şi măcar se străduieşte să se apropie de acestă Realitate, aceasta ar putea reprezenta cea mai importantă activitate pe care oricine o poate face, în prezent, în Planul Fizic (oriunde : acasă, la job, pe stradă) şi pentru care a venit Aici şi Acum, în aceste Vremuri pe această Magică Planetă din acest Divin Tărâm al Universului !

Cu Curaj şi Determinare, haideţi să ne re-amintim şi, mai ales, să Practicăm ! :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi !


Suntem foarte interesați să vedem cum vă veți bucura de sentimentul de Eliberare atunci când vă renunțați la limitările pe care vi le-ați asumat.

Această Experiență este una pe care o puteți avea o singură dată, pentru că nu veți trece niciodată dintr-un astfel de spațiu de limitare la un alt spațiu de limitare.

Nu este posibil în oricare dintre celelalte schimbări dimensionale pe care le veți face în Călătoria voastră înapoi la Sursă.




Acordul pe care l-ați făcut pentru a fi tri-dimensional (3D) și patru-dimensional (4D), înainte de a vă încarna, este unul pe care nu l-ați făcut ușor. Este unul pe care ați știut că va fi o provocare a existenței, și acum, că renunțați la toată această limitare, putem simți Entuziasmul din interiorul vostru.

Vrem să știți că Eliberarea de limitarea despre care vorbim nu are nimic de-a face cu banii, granițe, guverne sau chiar Cabala / Illuminati / orice alt nume folosiți în acest moment.

Veți fi aceia care ridică Voalul, și asta se va întâmpla în momentul în care conștientizați cu adevărat că sunteți ființe infinite și eterne, de Lumină și Iubire.

Când începeți să trăiți acel Adevăr în fiecare moment, atunci nimic din economia voastră nu vă mai poate împiedica.

Niciun chemtrail nu este suficient de puternic pentru a vă reduce vibrațiile și nu există nimic pe care cineva îl poate face, care se află într-una din pozițiile de putere, care ar putea să vă mai limiteze.


Una dintre cele mai mari iluzii pe care le trăiți este că oamenii din afara voastră au un fel de control asupra voastră.

Ei nu decid pentru voi dacă sunteți în INIMILE voastre sau nu.
Aceasta depinde în totalitate de voi înșivă, și aceasta este LIBERTATEA pe care o căutați.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu