joi, 23 aprilie 2020

Judith KUSEL : FLACĂRA ALBĂ Imaculată a Purităţii (6 aprilie 2018).



Judith KUSEL

FLACĂRA ALBĂ
Imaculată
a
Purităţii

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 6 aprilie 2018 –





Nota MarYan :

După atâta intoxicaţie informaţională cu Corona-Virus – de care şi noi va trebui să ne apropiem, în scurt timp (sperăm, însă, că fără efectele secundare ale acestei „intoxicări informaţionale” care se manifestă mai pe la toată lumea din jur)...

...Iată că, acuma, cumva preventiv, ne întărim IMUNITATEA Spirituală şi ne pregătim de acest contact deloc comod, luându-ne „combinezoane de lumină” (ca şi protecţie reală, autentică, cea mai înaltă), prin venirea în contact – cel puţin informaţional, dar sperăm că şi la alte nivele ale Fiinţei fiecăruia – cu această minunată Energie, numită de către mediumul Judith Kusel ca fiind FLACĂRA ALBĂ / FOCUL ALB a(l) Purităţii şi Imaculării !

După ce, pe acest blog, Nou Univers Christalin, am venit în contact cu Conştiinţa FLĂCĂRII VIOLET, de Dimensiunea (şi Nivel de Conştiinţă) a 9-a, apoi cu CONŞTIINŢA MAHATMA (din cea de-a 12-a Dimensiune / Nivel de Conştiinţă a Universului), acum iată că, prin acest articol, ne conectăm la FLACĂRA / RAZA ALBĂ ce „sintetizează” toate celelalte Raze ale Universului, FOC PUR şi IMACULAT ce arde tot ceea ce este im-pur şi are nevoie de „înălbire” (cosmică)...


Poate că acest element este, acum, mai important decât oricând căci, în timp ce FLACĂRA VIOLET vindecă şi transmută orice imperfecţiune şi diz-armonie, FOCUL ALB purifică şi imaculează orice, la orice nivel, fie acesta cât de puţin „bolnav”, adică dez-echilibrat şi diz-armonios...

...Deci, până la urmă, tot acolo se ajunge, însă Flacăra Albă conţine în esenţa sa şi pe cea Violet, dar şi pe toate celelalte Raze ale Universului ; de aceea este atât de eficientă şi completă – un fel de CONŞTIINŢĂ MAHATMA a Universului, fără a se confunda, însă, cu aceasta...

Şi, după cum spuneam, în aceste Vremuri corona-înspăimântătoare, când FRICILE ascunse ies de prin toate cotloanele psihicului fiecăruia dintre cei trăitori acum, pe Planetă, ei bine, acum este mai mult decât vitală racordarea, măcar pentru câteva minute, a atenţiei (deci, a Fiinţei noastre) la energiile / vibraţiile acestor tipuri de informaţii, pentru a face la nivele cauzale multi-dimensionale ceea ce facem corpului fizic, dar nu prea şi celorlalte corpuri ale Fiinţei :...

...Adică, un „duş energetic” care udă/hrăneşte şi spală în acelaşi timp, pentru o re-împrospătare a forţelor cu care să re-luăm „lupta” din planul fizic, în acest „război” – pe care îl vom descoperi, pe măsură ce acţionăm în acest fel, că devine tot mai puţin un război şi tot mai mult un Proces de Purificare a Vieţii noastre... în care Flacăra Albă Imaculată a Purităţii poate avea un rol foarte important.

Succes la LUCRU (cu Lumina) ! :






FLACĂRA ALBĂ Imaculată a Purității inundă, Acum, Planeta Pământ.

Este cea mai înaltă dintre toate Razele Cosmice deoarece încorporează toate celelalte Raze și Focuri / Flăcări, astfel, aceasta oferind o purificare la cele mai înalte grade.

Ea arde tot ceea ce este impur, care nu provine din cea mai Pură Lumină și arde tot ceea ce blochează, împiedică și reține umanitatea să ascensioneze spre starea dimensională superioară.

Această stare de tăcere, starea de liniște, este o uriașă binecuvântare pentru omenire, pentru că determină pe toți să pătrundă în INTERIOR.

Mulți credeau cum Christos se va întoarce pe Planeta Pământ cu o Adunare Cosmică uriașă – când, de fapt, Conștiința Christică s-a întors.


Conștiința Christică este în INTERIORUL fiecăruia.
Cuprinde cea mai profundă și cea mai pură legătură cu Sursa Divină, Tatăl Divin și Mama Divină, menținute în echilibru perfect în cadrul Sfântului Foc Divin, Dumnezeirea în sine.

Include cea mai înaltă puritate.




Rețineți că în următorii ani veți trece printr-o purificare intensă pe toate nivelurile.
Veți constata că cea mai adâncă amintire vine în prim-plan, cea cu care nu v-ați mai confruntat până acum și pe care, Acum, urmează să o accesați.

Vă ajută enorm, pentru a vă întoarce la cel mai adânc nucleu al adevărului din voi înșivă, din sufletele voastre și conexiunea lor Divină.

Noi suntem pregătiți pentru cele mai mari schimbări dimensionale care, Acum, vor accelera Procesul de Ascensiune până la cele mai înalte niveleFocurile Purificării, lucrul cu RAZA ALBĂ Pură – care este FOC Pur CHRISTALIN.

Dacă țineți în lumină un pahar transparent, vor apărea imediat toate impuritățile !

Același lucru se aplică atunci când Focul Alb Pur luminează pe cinevatoate impuritățile și tot ceea ce împiedică și blochează, vor apărea și totul va fi curățat, purificat și sfințit.




Noi intrăm în cea mai Sacră Epocă atestată vreodată pe plan planetar – Purificarea la cele mai înalte grade.

Se va crea o breșă și se va deschide la cele mai înalte nivele.
Acest proces va arăta ce anume are nevoie să fie vindecat, să fie rezolvatnu există ascunzătoare.


Eu lucrez cu Flacăra Albă de ani buni și este cea mai puternică Flacără existentă.
Nu numai că purifică până în miezul cel mai profund, dar şi cere puritate.

Puritatea intenției, puritatea lucrului interior și vă va chema pe Calea Purității fără încetare și vă va purifica la cele mai înalte grade.

Noi nu putem ascensiona în cele mai înalte nivele ale celei de-a 5-a Dimensiuni, fără să parcurgem acest proces de purificare, pentru că LUMINA DIVINĂ SUPREMĂ este de un alb orbitor, fiind cea mai înaltă și cea mai pură Lumină existentă !


Bine ai venit, FLACĂRA ALBĂ !

Îngăduiți focurilor sale purificatoare să străbată umanitatea și întreaga planetă, miezul cel mai profund.

Odată ce începeți să realizați imensitatea sacralității și binecuvântarea FOCULUI ALB, voi veți avea lacrimi de recunoștință care vă vor curge pe obraji, deoarece acesta aduce eliberarea în cele mai înalte și sfinte nivele !


Am zis !
Judith Kusel



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu