joi, 30 aprilie 2020

MarYan : PLANUL de SALVARE a LUMII (30 aprilie 2020).




PLANUL

de
SALVARE
a
LUMII

– 30 aprilie 2020 –





După o lungă pauză de mai mulţi ani, după ce am re-venit şi la „oferta” de filme artistice tematice, „cu mesaj” (prin ultima postare din week-end-ul trecut, în care am prezentat un film SF extrem de relevant şi actual : „TomorrowLand”, adică „Lumea de [dincolo de] mâine”)...

...Acum, în fine, re-venim în teritoriul extrem de delicat al „nisipurilor mişcătoare” reprezentat de „Conspiraţii” (cu deja celebra „Teorie a Conspiraţiei”), printr-un Serial cu adevărat important pentru aceste Vremuri (şi care expune multe adevăruri extrem de dureroase şi atât de bine ascunse, până acum, umanităţii în ansamblul ei), numit chiar aşa : „Planul de Salvare a Lumii” (în original : „The Fall of the Cabal – END of the World [as we know it]”, adică : „CĂDEREA CABALEI – SFÂRŞITUL LUMII [aşa cum o ştim noi]”).
 

Iată, fără alte comentarii, informarea referitoare la acest documentar de pe unul dintre site-urile de YouTube pe care a fost expus acest film documentar ce a fost împărţit (din cele aproape 3 ore de vizionare) în 11 episoade scurte, de aprox. 15-20 de minute fiecare :

„Publicăm aici cele 11 episoade (10 + 1 introductiv) ale documentarului cercetătoarei olandeze Janet OSSEBAARD.

Documentarul este realizat de către cercetătoarea olandeză cu ajutorul unor anonimi din întreaga lume, fiind rezultatul a mii de ore de cercetare.

Documentarul nu prezintă doar punctele de vedere ale autoarei despre ceea ce se întâmplă în aceste vremuri tulburi, ci și ceea ce un număr vast și tot mai mare de oameni din întreaga lume descoperă de mulți ani.

Această serie nu urmărește să insufle panica, ci să dezvăluie câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim. Mai mult, arată eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrânt.

Este posibil ca primele episoade să vi se pară șocante, chiar incredibile, dar în final totul capătă sens. Ultimele două episoade (9 și 10) conțin o răsturnare neașteptată de situație, ce vă va ajuta să înfruntați cu speranță și încredere transformările care ne așteaptă.
Suntem pe cale de a fi martori la unul dintre cele mai importante evenimente din istoria omenirii.
Lumea pe care o știm se prăbușește chiar în fața ochilor noștri, iar majoritatea oamenilor nu realizează acest lucru. Structuri de putere care există de mii de ani se prăbușesc sub ochii noștri.
În curând vor fi dezvăluite dovezi ale unui plan al „elitei”, atât de malefic, atât de vast, încât oamenii vor fi de-a dreptul șocați.
Acest documentar are scopul de a vă ajuta să rezistați la ceea ce urmează.


Deci, vă invit ca, în acest week-end de 1 Mai 2020 (fost „muncitoresc”, apoi „cu mici şi bere”, iar, acum, „relocat la domiciliu”...) să ne informăm, cu răbdare şi atenţie (dar şi cu multă deschidere şi ne-judecată !), prin acest documentar-maraton, despre PLANUL DE SALVARE A LUMII :



























 





MarYan
 

3 comentarii:

  1. Aveti idee unde sunt publicate mesajele originale ale acestui Q? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună, MarYan.
    Revin cu o întrebare-cerere. Mi s-a activat, pentru că sunt într-un seminar de trei zile, seminar susținut de un englez, e pe tema atașamentelor. Mi-am amintit ascultându-l pe om, cât de calde, coerente și pline de sens sunt prezentările tale. Am văzut două pe yt. Habar n-am câți oameni vor participa la un atelier susținut de tine, poate nici nu trebuie să fie numeric foarte mulți, însă cred că cei care vor participa, vor face împreună cu tine o oază de senin rezonantă și pentru neparticipanți.
    Îți doresc să ai o zi cu multe revelații și multă liniște.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, Amb..., mulţumesc pt ideea transmisă - abia acum, când sper că nu este prea târziu :).

      Da, Vremea şi mai ales Vremurile sunt extrem de intense şi solicitante !

      Momentan, îmi revin cu organizarea timpului (ca medic, aflat în conexiune cu urgenţele, sunt sub un "bombardament" continuu în această perioadă), să mai pot "respira" şi re-intra pe blogul de care îmi este dor :)... şi pe care doresc să îl pot accesa cât mai des posibil, cu postări relevante.

      În acest context, la un anumit moment şi o scurtă întâlnire on-line va fi nu doar utilă, ci şi necesară...

      Mulţumesc pt aprecierea şi încrederea oferite, în acest sens !

      Ștergere