duminică, 5 aprilie 2020

MarYan : Trei interviuri cu Cobra în legătură cu Meditaţia pentru Linia Temporală a ASCENSIUNII / Sfârşitul CORONA-Virusului (5 aprilie 2020).




Trei interviuri cu
Cobra
 în legătură cu Meditaţia
pentru
Linia Temporală
a
ASCENSIUNII /
Sfârşitul
CORONA-Virusului

5 aprilie 2020





Pentru că mai este foarte puţin timp (fizic 3D) până la Momentul acestei Meditaţii, acum voi fi, iarăşi, foarte scurt şi precis...

...Venind cu conexiunile punctuale pentru aceste Interviuri promise ale lui Cobra, referitoare în mod direct la acest eveniment.


Astfel, iată mai jos linkurile pentru cele trei interviuriîntâi pe cel tradus în limba română, apoi pe cel original în limba engleză :

1. Interviul lui COBRA din 17 Martie 2020 (în legătură cu Meditaţia Ascensiunii Planetare), aici, având ca şi gazdă pe Hoshino şi invitaţi, alături de Cobra, pe Patrick şi Jedi de la „International Golden Age Group” (aici Sursa, în limba engleză).


3. Interviul lui COBRA din 2 Aprilie 2020 (în legătură cu Meditaţia Ascensiunii Planetare), aici, având ca şi gazdă pe Debra de la „Sisterhood of the Rose” – „Frăţia Trandafirului” (aici Sursa, în limba engleză).




Având varianta preferată a fiecărui interviu – fie în limba română, în cazul majorităţii cititorilor, sau în limba engleză, pentru ceilalţi – acum, cu puţin timp înaintea Momentului Meditaţiei Planetare în Masă, nu ar mai fi prea multe de spus despre acest aspect... poate doar câteva sumare şi rapide precizări :

- Iarăşi şi iarăşi re-amintim, pentru cei care au ratat sau ştiu deja că vor rata, pur şi simplu, acest uriaş moment : deşi Cobra atenţiona că, odată „pierdut” acest moment, este clar o pierdere fără întoarcere (inclusiv la numărătoarea pentru Masa Critică...), noi ne menţinem Punctul (şi orizontul) de vedere, anume că Timpul Optim al Meditaţiei în Lumină (şi SinCronicitatea) poate fi (re)modulat şi re-adaptat, în funcţie de putinţele fiecăruia (iarăşi vă re-amintesc de acea PoVeste a noastră, a 64-a, din 24 septembrie 2015).
Şi apropos, dacă înşişi Fondatorii, prin Sal Rachele, precizau că Linia Temporală personală poate fi re-modelată prin anumite acţiuni energetice – la nivel energetic, deci, NU fizic ! – cine suntem noi ca să contestăm această posibilitate pe care (acest) Univers ne-o oferă, printre multitudinea de alte oportunităţi şi posibilităţi ?...

- Şi, mai ales, să ne re-amintim că NU trebuie să „ucidem”, sau „să sfârşim” niciun virus (sau orice alte forme de viaţă, create de către, cine altul, decât Creatorul acestui Univers, cu un Scop foarte precis : acela de A SUSŢINE VIAŢA BIOLOGICĂ, inclusiv a Regnurilor Vegetal, Animal şi, mai ales, UMAN !)... ci, pur şi simplu, doar să TransMutăm ceva ce pare ne-convenabil, ne-confortabil şi diz-armonios pentru noi, în ceva mai plăcut şi mai aproape „de gustul nostru” !
În acest Sens, Meditaţia propusă, cu Videoclipurile oferite (cele patru video-uri, regăsite la finalul articolului despre această Meditaţie), este de cel mai mare ajutor în Sensul expus la acest punct : TransMutaţia este un Proces Natural, Cosmic, Meta-fizic şi, mai ales, Holistic, exprimând Realitatea unui alt Nivel de Conştiinţă, unul care este expresia unui Salt (în Conştiinţă, precum electronii pe orbitele lor), deci inclusiv Procesul propus în această Meditaţie pentru draga noastră Planetă !...




Şi ar mai fi multe altele de spus despre CoronaVirus, această Sperietoare de Moarte (şi Morţi) care ne duce, în fine, către Momentul ADEVĂRULUI, cel al Confruntării cu noi înşine şi, mai ales, cu FRICILE cele mai adânci din noi înşine, pe care le credeam de mult arse şi/sau aruncate la Marele Coş – exact cum Luke SkyWalker s-a confruntat cu el însuşi, în acel loc tenebros din scena memorabilă şi înfricoşătoare din „Războiul Stelelor”, partea cu „Imperiul contra-atacă”...

De aceea, acum, înaintea acestui Moment al Meditaţiei, puteţi pune în creuzetul din Altarul acestui Moment şi această intenţie a transmutării Fricilor personale, alături de cele (uriaşe) Planetare – acesta fiind, din punctul nostru de vedere, cel mai dur balast care ţine uriaşul Balon Cosmic numit Planeta Pământ la nivelul care se află şi o opreşte de a urca la nivele mai eterate – dincolo de orice alte tehnici şi „poante” vândute pentru o „Ascensionare la minut”...


Aşadar, haideţi să ne urăm SUCCES ! pentru o MEDITAŢIE cât mai în LUMINĂ şi mai CONŞTIENTĂ !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu