marți, 26 mai 2020

ARCTURIENII prin Natalie GLASSON : Un CANAL (de transmisie) CURAT (10 mai 2020).


ARCTURIENII
prin
Natalie GLASSON

Un
CANAL
(de transmisie)
CURAT

(Traducere : Monica POKA)

10 mai 2020 –





Nota MarYan :


...Deşi am promis o „cascadă de mesaje” conexate cu acel (fierbinte) subiect, acum, facem o paranteză „de lumină”, re-venind cu un tip de mesaje care, deşi ar putea să nu fie pe gustul  tuturor, cel puţin au rol în a ne susţine prin „hrana cu Lumină” pe care o  oferă corpurilor noastre energetice din dimensiunile mai înalte (vibraţional) – respectiv, un nou mesaj de la Arcturieni, acele Fiinţe de Lumină din Dimensiunea a 9-a, care ar fi 100% benevolente la nivelul întregii lor societăţi !

Mda, nu este deloc comod şi confortabil, cu realitatea dură a prezentului cotidian, când atâtea situaţii de „şomaj tehnic” au rupt fragilul echilibru bugetar familial al multor români, iar facturile stau „să explodeze”... astfel că probabilitatea este minimă de a mai acorda maximă atenţie şi acestui gen de articole... însă, ca de fiecare dată, repetăm iar şi iar că, paradoxal, în acest tip de mesaje stă şi cea mai bună oportunitate a noastră de a transcende problemele de gen asemănător : Lumina şi numai Lumina (interioară) este cea care ne salvează cu adevărat şi ne scoate (ne Înalţă, la propriu !) din „fundătura” problemelor din Planul fizic (evidenţiate atât de des în cărţile „motivaţionale” ca acele aşa-zise „minuni” care le aduceau oamenilor rezolvarea problemelor economico-financiare stringente, „în ultima clipă”, fix ca în finalele tensionate din filmele hollywood-iene dar cu Scenarii scrise de Viaţa însăşi)...

Iar acele Rezolvări, după cum spuneam, nu veneau din vreo mobilizare hei-rupistă „la lupta cea mare” cu Sistemul („care cu furci, care cu topoare...”, vorba lu’ Vladimirescu la 1821) sau cu rezolvări eco-logice din mediul ambiental (exterior), ci tot prin reglări interne în Fiinţa respectivului, împins „din disperare” să facă ceva cu el însuşi, deschizându-se, în fine, poate pentru prima dată în această viaţă, către Lumină...

Ei bine, acest Proces îl propun şi Arcturienii, prin cuvintele lor simple („plicticoase” pentru minţile ahtiate după senzaţional) dar care au ca Sens principal îndreptarea către Magistralele Luminii ce duc către Limanul Eliberator pe oricine are curajul să se deschidă Luminii Creatorului... care, culmea-culmilor, o poate descoperi atât de aproape de el şi de căutările sale : nu lângă el, ci chiar ÎN el, în adâncul Inimii sale – doar să simtă, ducându-se cu Atenţia, prin Meditaţie, în acele Zone (ale Luminii şi Stării de Bine/Armonie interioară).

Succes ! – şi iată şi Mesajul Arcturienlor :






Noi, Arcturienii, vă salutăm în Iubire și Adevăr, dorind să subliniem importanța menținerii unui canal pur și curat în acest Moment al Ascensiunii.

Noi am creat câteva domenii-cheie de focalizare ca să vă ajutăm în experimentarea și energizarea unui canal curat în Ființa voastră.

Canalul vostru este legătura voastră cu Creatorul și cu Universul Creatorului, el asigură curgerea energiilor Creatorului prin voi, influențându-vă în același timp și întreaga Ființă.

Atunci când creați condițiile perfecte, astfel încât canalul vostru să prospere și să obțină tot ceea ce aveți nevoie, o profundă trezire va avea loc în ființa voastră, ajutându-vă să deveniți mai conștienți de canalul vostru și de prezența lui pozitivă în viața voastră.

Vă rugăm să primiți și să acceptați înțelegerile noastre care să vă susțină conștientizarea canalului vostru curat în Ființa voastră.




1. Eliberaţi pe CINE SUNTEŢI VOI


În această perioadă a Ascensiunii pe Pământ, nu tot ceea ce experimentați în Ființa voastră este neapărat Cine Sunteți Voi cu adevărat.

Numeroase energii, stări de spirit, obiceiuri, idei, credințe și procese de gândire apar din sau prin ființa voastră, ca să fie recunoscute, vindecate și eliberate.

Poate fi o perioadă confuză și intensă, pe măsură ce începeți să puneți la îndoială cine sunteți și să deveniți copleșiți de frică sau negativitate. S-ar putea să fie ceva complet diferit de perspectiva voastră normală.

Pe măsură ce Pământul trece prin Schimbări Multi-dimensionale, frica, negativitatea și vechile obiceiuri apar, ca să fie conștientizate și eliberate.

Este atât de important să vă dați seama că cea mai mare parte din ceea ce experimentați acum pe Pământ în ființa voastră este prezent ca să fie curățat, vindecat și eliberat pentru totdeauna.

Prin urmare, încercați să nu dați prea multă energie emoțiilor, gândurilor și obiceiurilor voastre de o vibrație negativă sau limitatoare.

Cheia este să recunoașteți o emoție, un gând sau obicei și să înțelegeți că există un motiv pentru prezența sa, că este ceva ce trebuie să conștientizați sau să învățați.

Înțelegeți că acționați sau reacționați în acest fel datorită unei răni sau energii stagnante care cere acum să fie eliberată.

Întrebați mai întâi, ce mesaj este nevoie să conștientizez datorită prezenței tale ?
Pe urmă, cum pot cel mai bine să mă eliberez și să fiu liberă de această energie ?

S-ar putea să nu primiți înțelegerea imediat; s-ar putea să apară cu timpul.
nd voi și energia sunteți pregătiți să vă schimbați, atunci Eliberarea va avea loc.

Apoi, vă puteți întreba, cine sunt eu în acest moment și cine aleg să fiu ?

Această întrebare vă va susține în accesarea adevărului și clarității în ființa voastră, în crearea intențiilor calităților pe care doriți să le întrupați. Amintiți-vă că cine sunteți în realitatea voastră, nu este întotdeauna Adevărul vostru.




2. Curăţaţi-vă zilnic corpul şi sistemele energetice


Vibrațiile Christaline, Frecvențele Luminii și Sunetul sunt înzestrate și vă sunt reamintite acum ca un mod blând și totuși puternic de purificare și curățare a ființei voastre.

Cu atât de multă tulburare și incertitudine pe Pământ, precum și cu creșterea fricii, care să fie întrupate și eliberate, curățarea ființei voastre este esențială ca să rămâneți echilibrați.

Când vă curățați Ființa, eliberați și toate influențele exterioare din lumea din jurul vostru, care vă pot coborî vibrația.

O practică zilnică de curățare a corpului vostru și a sistemelor voastre energetice nu numai că vă va influența în mod pozitiv mintea, corpul și emoțiile, ci vă va și purifica legătura voastră cu Creatorul prin canalul vostru, asigurându-vă primirea luminii și inspirației necesare :

„Invit Vibrațiile Cristaline, Frecvențele Luminii și Sunetele potrivite ființei mele să-mi curețe, purifice și vindece întregul corp și sistemele energetice.
Fie ca tot ceea ce nu-mi mai servește sau nu servește căii ascensiunii mele să fie curățat și eliberat, lăsându-mi Ființa strălucind cu Vibrații Christaline pure.
Mulțumesc.”




3. Conectaţi-vă în fiecare zi
la vibraţiile mai înalte ale Luminii


Noi, Arcturienii, vă invităm ca în fiecare zi să cereți și să mențineți intenția conectării cu vibrațiile mai înalte ale luminii în ființa voastră, mediul vostru înconjurător și cu Creatorul.

Astfel, în fiecare zi vă veți deschide să primiți și să vă conectați cu vibrațiile mai rapide ale luminii, iubirii și adevărului care vor servi Ascensiunii și Trezirii voastre, menținând o împământare centrată într-o vibrație crescândă a luminii.

Pe măsură ce vibrația luminii voastre se dezvoltă și este împuternicită în fiecare zi, noi talente, înțelepciune, abilități și perspective vor fi stimulate în și din ființa voastră.

Se vor manifesta și îmbunătățiri în sănătatea și bunăstarea voastră.




4. Curăţaţi-vă energetic mediul înconjurător


Alegerea să vă curățați energetic casa, spațiul de lucru, mediul înconjurător și orice loc unde alegeți să locuiți, vă va asigura rămânerea într-un spațiu de claritate, pozitivitate și iubire.

Acest lucru va fi de ajutor și în susținerea celor din jurul vostru și chiar a Mamei Pământ să rămână în Lumina Creatorului.

Când mediul vostru înconjurător este curățat, automat vă simțiți echilibrați, susținuți și în măsură să vă relaxați mai profund în Adevărul ființei voastre.

În această perioadă a Ascensiunii, curățarea mediului vostru înconjurător este ceva necesar. Vă ajută să conștientizați modul în care energiile exterioare vă pot influența ființa și compromite claritatea.SS

Practicarea frecventă a acestui proces vă va dezvolta conștientizarea prezenței diferitelor energii în diferitele zone în care vă aflați.

Dacă curățarea anumitor zone, medii în care vă aflați nu este posibilă, atunci veți fi în măsură să vă retrageți cu cunoaștere și înțelegere :

„Îmi invit acum Echipa de Ghizi și Îngeri să susțină o mai profundă curățare și purificare a mediului meu înconjurător.
Vă rog să dizolvați orice energii, vibrații, sisteme de gândire și blocaje care coboară vibrația spațiului, pentru mine și pentru alții.
Fie ca mediul meu înconjurător să fie încărcat cu iubire pură, lumină și adevăr, creând un spațiu sacru pentru mine și pentru toți, în care să existăm.
Mulțumesc și Așa Este.”




5. Alegeţi-vă Alinierile şi Conectările


În Ființa voastră, Canalul vostru trage în mod constant Lumină prin ființa voastră de la Creator. Asta este o parte naturală și importantă a existenței voastre ca ființă spirituală aflată într-un corp fizic.

În timp ce Sufletul vostru atrage toate vibrațiile Luminii, undele și frecvențele de care aveți nevoie, voi aveți Dreptul Divin să solicitați sau să ancorați anumite alinieri și conectări cu care simțiți că rezonați.

Exemple de conectări energetice sunt Ființele Angelice sau Arhanghelice, Maeștrii Ascensionați, Ființele Stelare, Elementalii, Ființele Zeițe, Planetele, Stelele, Razele Luminii, Dimensiunile și Calitățile Creatorului.

Este pur și simplu nevoie să vă declarați solicitarea și intenția să fiți aliniați și conectați cu o anumită energie, apoi să vă acordați timp să experimentați procesul, accesând orice înțelegeri noi care pot apărea.

Noi, Arcturienii, credem că este nevoie ca voi să vă alegeți alinierile și conectările și în realitatea voastră fizică. Examinați dacă oamenii, situațiile, mediul înconjurător, creațiile și părerile celorlalți vă servesc și este benefic pentru voi să fiți conectați cu ele și să experimentați energia lor.

puteți alege alinierile și conectările; acestea vă influențează claritatea ființei și canalului vostru.




6. Fiţi o forţă expresivă în lume


Asigurați-vă că-i dați voie energiei voastre să radieze și să strălucească din ființa voastră în lumea din jurul vostru.

Acest lucru nu numai că vă va menține sănătatea și bunăstarea, dar vă va întări câmpul de energie și va permite o capacitate mai mare a Luminii în ființa voastră.

Energia voastră expresivă îi va asista pe cei din jurul vostru, creând un flux continuu al serviciului vostru care să-i permită Creatorului să fie prezent.




7. Alegeţi-vă focalizarea


Pe ce vă focalizați Atenția este esențial pentru Realitatea pe care o experimentați și o creați.

De fapt, nu mai este nevoie ca noi să o spunem, focalizarea voastră este o forță puternică în tot ceea ce voi sunteți, creați și experimentați.




8. Exploraţi-vă interiorul


Atunci când vă faceți timp să meditați sau să stați liniștiți, voi creați oportunitatea să explorați și să descoperiți Universul Creatorului care sălășluiește în voi.

Tot ceea ce v-ați putea dori sau avea nevoie vă este disponibil și poate fi accesat prin Ființa voastră. Cu cât mai mult vă obișnuiți cu energiile din ființa voastră, cu atât mai mult vă veți cunoaște și înțelege Adevărul, Scopul și relația cu Creatorul.

Faptul de a vă obișnui cu Realitatea din Ființa voastrăva propulsa Ascensiunea mai mult decât orice altceva. Vă va asigura că sunteți conștienți de energiile care curg prin canalul vostru și că acestea sunt exprimate prin ființa voastră.

Pur și simplu acordați-vă timp să vă focalizați pe respirația voastră în timp ce cereți să explorați prezența Creatorului și a Universului Creatorului în interiorul ființei voastre.




9. Aveţi încredere în Adevărul vostru


Adevărul vostru va fi experimentat, exprimat și conștientizat în mod diferit de către voi față de alții. Este esențial să aveți încredere în propria voastră interpretare și înțelegere a Adevărului vostru.

Faptul de a avea încredere în intuiția și în ghidarea voastră interioară, vă va împuternici Ființa, creând încredere, speranță și un sentiment de a fi susținuți. Aveți încredere în prezența Creatorului în voi, care este o Forță puternică și pură de Lumină și Iubire.

Vi se cere să aveți încredere în propria voastră exprimare a Creatorului, fără judecată sau îndoială.

În practicarea acestor tehnici cheie, noi, Arcturienii, credem că veți fi susținuți să experimentați și să fiți un canal curat și clar al Creatorului.

Acest lucru este absolut necesar acum pe Pământ, pentru voi înșivă și pentru alții.

Să existați ca un canal clar și curat înseamnă că nu veți fi influențați de energiile exterioare și tulburările de pe Pământ, ci veți rămâne centrați pe calea voastră și în propriile voastre energii.


Cu veșnică susținere,

ARCTURIENII



prin

2 comentarii: