vineri, 26 iunie 2020

COBRA : Actualizare la Activarea Era Vărsătorului (23 iunie 2020).



Actualizare
la
Activarea
Era Vărsătorului

23 iunie 2020





Nota MarYan :

După ce tocmai am postat, pe blog, Mesajul lui Cobra cu Meditaţia principală de Activare Era Vărsătorului, partea a doua, din 29/30 iunie 2020 (adică marţi dimineaţă, ora 08:48 , a României)...

...Acum revenim cu ultima Actualizare a acestuia, referitoare la acest Moment care se doreşte a fi, iarăşi, unul de referinţă pentru evoluţia Liniei Temporale colective dominante Planetare.

Din acest considerent au fost propuse mai multe Meditaţii de Impulsionare, inclusiv cea din 21 iunie 2020, cu ocazia ECLIPSEI INELARE de SOARE (expusă şi de noi, pe blog, prin acea Actualizare a lui Cobra), care, în acest articol, este „notată” ca având aprox. 40.000 de participanţi – ceea ce, pentru prima dată, credem că s-a venit cu cea mai realistă estimare a lui Cobra în privinţa partcipanţilor la o Meditaţie colectivă, dintre cele propuse până acum.

Înainte de a da spre lectură şi această ultimă Actualizare a lui Cobra, să punctăm şi acest ultim interviu al acestuia, luat de către DEBRA din „FRĂŢIA TRANDAFIRULUI”, cu puţin înainte de Solstiţiul de Vară şi Eclipsa Inelară de Soare din 21 iunie 2020 – pe care dorim în mod special de a-l expune (prin linkul de mai sus) ca fiind unul dintre cele mai echilibrate mesaje ale acestuia, de până acum, faţă de care am avut chiar cele mai mici obiecţii – de parcă, cumva, alt Cobra (sau mai mulţi) expun acele informaţii :)...

Aşa cum „Totul se TransFormă”, iată că nici Mesagerul Rezistenţei „nu stă pe loc”, astfel că mesajele sale, cel puţin prin acel interviu, devin tot mai echilibrate, cu un nivel din ce în ce mai bun de Adevăr Divin (în cazul acelui Interviu, de aprox. 75% - deci, se apropie de acel minim Nivel optim de 80%) care îl „califică” pentru îndemnul de a investi din Timpul nostru în acest articol...

...Şi, la fel, în această Actualizare pregătitoare pentru Momentul iarăşi important şi relevant/relevator din 30 iunie 2020, ora 08:48 a României, când vă invităm să ne re-întâlnim pe aceeaşi „Scenă” a CÂMPULUI MORFO-GENETIC (Info-Energetic) TransFormator al Planetei, pentru a fi parte / părtaşi, astfel, la conturarea unei noi Linii Temporale dominante Planetare, unde LUMINA este tot mai mult şi mai intens con-centrată ! :






Peste 40.000 de persoane au participat la Meditaţia noastră de Impulsionare de la Momentul Eclipsei Inelare de Soare, astfel că aceasta a îmbunătăţit mult posibilitatea de a ajunge la MASA CRITICĂ în cazul MEDITAŢIEI noastre PRINCIPALE de pe 29/30 iunie 2020.

Cu câteva zile înainte de această Meditaţie de Impulsionare de pe 21 iunie 2020, echipa noastră taiwaneză a observat această Navă Pleiadiană care executa pregătirea Reţelei de Lucru pentru activarea VORTEXULUI DRAGONULUI din CHIAYI :


Vortexul Dragonului a fost reactivat cu succes, după mai bine de 200 de ani de inactivitate, între timp echipa taiwaneză realizând acest mozaic foto al Eclipsei Inelare de Soare, aproape de locaţia Vortexului :




Acest lucru nu este deloc adevărat !
Fără această Meditaţie, Planurile IEZUIŢILOR pentru dominaţia mondială ar fi într-o etapă mult mai avansată decât sunt în prezent...

De asemenea, „pandemia de corona-virus” (N.MY. : Nu mă pot abţine să nu pun acest concept/expresie între ghilimele, ceea ce Cobra nu a făcut în textul său, ceea ce denotă că el, încă, crede în această PoVeste...) a fost (de)limitată, într-o mare măsură.

În graficul de mai jos, puteţi vedea că răspândirea pandemiei a atins vârful exact pe 4 aprilie 2020, apoi viteza sa a început să scadă, cel puţin pentru o lună şi jumătate.

Linia albastră din grafic arată cea mai probabilă răspândire a pandemiei fără meditaţia noastră din 4/5 aprilie 2020, ceea ce indică faptul că am fi avut, până acum, zeci de milioane de cazuri „confirmate” (N.MY. : „Confirmate” tocmai de către IEZUIŢII amintiţi mai sus, cei care controlează Sistemul medical alopat mondial şi care „jonglează” cu cifrele astea, prin testele mincinoase RT-PCR, tocmai pentru a justifica Jocul / Planul lor) :


De asemenea, Meditaţia noastră din 4/5 aprilie 2020  a avut un efect uriaş asupra câmpului plasmatic planetar şi asupra Rezonanţei SCHUMANN (N.MY. : Sigur a existat o oarecare influenţă şi asupra Inimii de Cristal a Pământului, cea care determină Frecvenţa Schumann, prin conexiunile sale cu Inimile tuturor umanilor încarnaţi pe Planetă, însă influenţa principală vine, în primul şi în ultimul rând, de la Inima/Sufletul Fiinţei Fondator GEEA ce „încarnează” Planeta TERRA şi care determină undele emise de acest Cristal, influenţată, la rândul Ei, de undele emise din Centrul Universului – aspect pe care l-am sesizat prin monitorizarea Frecvenţei Schumann din ultimii zece ani).


Aşadar, dacă vom ajunge la MASA CRITICĂ pe 30 iunie 2020, ne putem aştepta la un viitor mult mai bun.

Deşi nu vor apărea, imediat, mari efecte fizice, LINIA noastră TEMPORALĂ COLECTIVĂ va merge într-o direcţie mult mai bună, astfel fiind prevenite multe scenarii negative.




FORŢELE LUMINII au comunicat că, la Momentul Activării/Meditaţiei noastre, dublul Vortex al Zeiţei din Paris/Versailles trebuie re-activat, după mai bine de 200 de ani de „adormire”.

Avem nevoie de o persoană cu puritatea inimii şi cu calităţi puternice de conducere din Paris, care poate să organizeze re-activarea Vortexului respectiv şi care, ulterior, să poată ţine regulat întâlniri fizice săptămânale ale „Frăţiei Trandafirului” la Paris. Dacă sunteţi o asemenea persoană şi vă simţiţi ghidat(ă) în acest sens, puteţi contacta project501@tutanota.com pentru instrucţiuni, cât mai curând posibil, deoarece totul trebuie organizat în următoarele zile.

O nouă scurtă Actualizare despre Meditaţia noastră a Erei Vărsătorului va veni în câteva zile.

Puteţi vizualiza aici INSTRUCŢIUNILE pentru Meditaţia noastră...



Victoria LUMINII !




13 comentarii:

  1. Multumesc pentru postarea.
    Am o rugaminte;in ultimile zile am citit de vreo două ori despre teoria pământului plat.
    Cand puteti ,poate scrieti un comentariu despre acest subiect.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multe nu am a spune despre acest subiect, căci ar fi prea multe de spus :)...

      Doar atât voi preciza : orice structură din Univers - de la micro-universul atomilor şi particulelor elementare, până la macro-Universul Stelelor, Sorilor, Galaxiilor şi a însuşi Universului, are la bază o Matriţă Toroidală - ca o sferă turtită şi bombată / găurită la poli.

      Cel mai bine se înţelege acest fundamental aspect urmărind acest film documentar, primul expus pe blog la Categoria corespunzătoare : "THRIVE!" ("Prosperă!") :

      http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2016/02/maryan-thrive-prospera-un-documentar.html

      Doar din această observaţie care ţine pur şi simplu de fizică şi astronomie (şi nu doar de ştiinţe ezoterice) rezultă foarte clar cum o Planetă plată nu poate corespunde acestui principiu universal valabil.

      Restul argumentelor - ce ţin de observaţii directe şi, mai ales de "bunul-simţ", adică "simţul cel bun" care "îţi spune cum stă treaba" (orice treabă) - doar colorează imaginea de ansamblu, creionată aici.

      Spor la Meditaţie (pe tema acestui Subiect) şi, mai ales, la Simţire !

      Ștergere
  2. "ATENȚIE,OAMENI BUNI,NU VĂ DAȚI NICIODATĂ ACORDUL PENTRU A VI SE LUA TEMPERATURA CU ACESTE APARATE SOFISTICATE ULTRAMODERNE ŞI SĂ NU VĂ LĂSAȚI CONVINŞI NICIODATĂ PENTRU A FI MARCAȚI IZOTOPIC !

    ŞI,SĂ NU SEMNAȚI NICIODATĂ,NICI UN FORMULAR , INDIFERENT DE CARE !

    Să nu acceptați MARCAREA IZOTOPICĂ,care pentru a vi se smulge consimțământul,aceasta se va putea face sub imperiul amenințărilor penale infracționale şi nici SĂ NU VĂ LĂSAȚI MOMIȚI de prezentarea a cine ştie (?) ce aparaturi,indiferent de care.
    FIȚI CONŞTIENȚI că pe lângă inchiziția de tip fascist a vaccinurilor,care deasemenea conțin C.I.P.,STATUL SATANIC,STATUL ANTICHRISTIC,mai urmăreşte şi altceva,URMĂREŞTE OBȚINEREA PRIN PERSUASIUNE INSIDIOASĂ DE A VĂ DA CONSIMȚĂMÂNTUL PENTRU A FI MARCAȚI IZOTOPIC.
    ACEASTĂ PRIMIRE DE CONSIMȚĂMÂNT SE POATE FACE PE ASCUNS,DE EXEMPLU EI NE-AR PUTEA SPUNE CĂ DA,ESTE NECESAR SĂ VĂ DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL PENTRU LUAREA TEMPERATURII !
    MARCAREA IZOTOPICĂ PRESUPUNE A VĂ DA CONSIMȚĂMÂNTUL PENTRU A ORICE ALTCEVA : - LUAREA TEMPERATURII,
    - OBȚINEREA PAŞAPORTULUI,
    - OBȚINEREA UNUI COD LA O ANUMITĂ BANCĂ,Ş.A.M.D..

    DEFAPT,VI SE VA FACE O MARCARE IZOTOPICĂ,ŞI SE VA FACE CU ACESTE APARATE SPECIALE ŞI ÎN CÂTEVA SECUNDE.
    MARCAREA IZOTOPICĂ,O DATĂ FĂCUTĂ,ESTE DEFINITIVĂ !

    Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al fiarei, despre care există deja profeții clare în apocalipsă - Partea 5

    Conferintă susținută sâmbătă 27 iunie 2020 pe situl https://misatv.ro/live/,de către profesor yoga Gregorian Bivolaru.


    https://we.tl/t-K1JSymJNnw PĂRȚILE I-IV.

    Citeşte,audiază şi dă mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  3. HAIDEȚI SĂ FIXĂM PRAGUL NR.-LUI DE MEDITATORI LA 5 MILIOANE DE LUCRĂTORI UŞORI AI LUMINII PENTRU MEDITAȚIA DE ACTIVARE A EREI VĂRSĂTORULUI DIN MARȚI 30 IUNIE,ORA 08.48 A.M.,
    În felul acesta vom reuşi SĂ FACEM MEDITAȚIA CAM 2 MILIOANE,DEPĂŞIND CU MULT MASA CRITICĂ !Doamne ajută !

    http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-final-update.html?m=1


    Galactiquewarrior1727 iunie 2020 la 4:46 AM

    1,4 milioane de vizualizări numai în China🤯. Văzând părerile despre videoclipul meditației nu am crezut că vom depăși 144000, dar acolo avem șansa să depășim asta sau chiar 1 milion să ne înnebunească. Acordă-ți atenție stelelor că am avut puterea mea de atac, care a constat în a mă face să cred că nimeni nu va face meditație, deși o voi face indiferent ce. Ne dă impresia că nimeni nu o va face atunci când greșește. Nu este momentul să ne descurajăm, ne construim noi până la capăt și avem un sprijin enorm din partea fraților și surorilor noastre chineze. Cu toții avem, într-un fel sau altul, răni și probleme, inclusiv eu (am fost atacat cu mare intensitate în ultimele zile), dar am reușit să mă întorc în picioare în fiecare zi este un nou început, așa că vă rog să faceți această meditație cu mine. Sunteți unul dintre cele mai rezistente suflete din galaxie, nimic nu vă poate distruge spiritul. Lasa lumina sa te protejeze.

    Viața câștigă întotdeauna peste moarte.

    Tradus de Google.

    RăspundețiȘtergere
  4. AstralTraveler26 iunie 2020 la 18:17
    Omul Balanță -
    Spre deosebire de cele două dinastii pe care le menționați, astăzi avem internetul, rețelele de socializare și dispozitivele handheld complet portabile și wireless pentru a accesa ambele într-o clipă.
    Avem la dispoziție meditații ghidate minunate și inspirate la îndemână, oricând și oriunde.
    Avem tehnologia pentru a ne alătura în meditații globale simultane de masă cu sute de mii, milioane și chiar miliarde de oameni din întreaga lume.
    Vechii egipteni și peruanii antici au avut astfel de minuni la dispoziția imediată?
    Vă rugăm să folosiți aceste cadouri, astfel încât să putem depăși cu mult masa critică a participanților din 29/30 iunie.
    Ni se oferă această oportunitate inedită și uimitoare de a ajuta în mod direct Forțele Luminii în misiunea lor de a elibera această planetă.
    Fiecare persoană care simte și răspunde la apelul de a participa la acest proiect va face o diferență în rezultatul pe care îl vom experimenta cu toții în zilele, săptămânile, lunile și anii următori.
    Avem puterea de a asigura linia planetară care vine în favoarea Luminii și pentru toate ființele de pe Pământ.
    Vi se oferă o șansă de a face parte din istoria pe care urmașii voștri vă vor aminti.

    http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

    https://www.welovemassmeditation.com/

    mariaonline26 iunie 2020 la 20:46

    Ei bine, asta numesc o atitudine pozitivă. Haha.

    Starlight43226 iunie 2020 la 14:37

    Derulând la „Daily New Deaths in United States”, decesele au scăzut drastic în grafic în ultimele săptămâni. Interesant.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

    Starlight43226 iunie 2020 la 10:17 PM

    Mulțumesc Pleiadienilor și utilizatorului YouTube Age of Aquarius :)

    Command RCV Stardust (engleză)

    https://www.youtube.com/watch?v=i2usCPxBPhI

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  5. Acesta este principalul mesaj al Forțelor ușoare pentru noi toți pentru o nouă meditație în masă la 30 iunie 2020.
    Lev iunie 2020 la 9:50 🌍🌍🌍🌍

    În 2020, deficitul bugetar al US va tripla până la 4 trilioane de dolari, cel mai mare din cel de-al doilea război mondial. Soldul Fed va crește la 10 miliarde de dolari până la sfârșitul crizei de coronavirus. Și din moment ce toți acești bani sunt doar rezultatul tiparului, zborul investitorilor dintr-o monedă negarantată este doar o chestiune de timp, pe care Forțele Întunecate a programat-o din nou.
    Cu toate acestea, Forses Light au propriile lor contra-planuri. Începând cu toamna anului 2019, ei au zădărnicit deja de patru ori încercările DF-urilor de a da jos economiei SUA și, după aceasta, actualul sistem economic global. Iar meditația de masă, precum și operațiunile echipelor de la sol ale Forțelor Luminii au oferit un ajutor important LF-urilor în acest sens.
    LF-urile știu: deși criza economică și COVID-19 sunt cu siguranță fenomene negative, vibrațiile lui Jupiter vor ajuta Forțele Luminoase să transforme lucrurile în bine. Radiația lui Pluto va fi îndreptată spre a face oamenii mai rezistenți, astfel încât să poată avea șanse mai bune de supraviețuire pe termen lung.
    Cu toții trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în lume acum. Suntem nepăsători? Prea calm? Dezamăgit? Credința pierdută? Pluto ne arată că schimbarea este o parte permanentă a vieții și ar fi bine să o acceptăm, astfel încât să nu se întâmple lucruri similare în viitor.
    Noua Ordine Mondială eclozionată de Forțele Întunecate își instalează puterea absolută asupra banilor și resurselor naționale și globale, controlul total asupra ideologiei și mass-media, a terorii colective în caz de neascultare și instituirea unor legi restrictive stricte. Toate acestea pot fi așteptate în cazul unei plecări de pe calea dezvoltării evolutive.
    Evoluția, noua matrică cuantică și Pământul 5D necesită să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru politica noastră, țara noastră și oamenii noștri. Trebuie să depășim apatia, inacțiunea și lipsa de gândire critică. Energiile noii surse necesită o ieșire din stagnare, evitând schimbarea responsabilităților și iluziile de securitate.
    Conjuncția Jupiter - Pluto din 30 iunie 2020, inspiră credință și dă speranță. Aceasta este o influență care nu renunță, dar trebuie să trecem prin îndoieli pentru a ajunge la credință. Credința este cuvântul cheie al acestui an 2020. Când ne pierdem credința, cădem în disperare și frică. Aveți încredere în capacitatea noastră de a antrena orice patch-uri dure și de a lua decizii de viață conștiente.
    Pluton aduce distrugere, dar Jupiter se asigură că orice este construit la locul său este mai luminos, mai bun și mai abundent decât înainte. Lucrurile se pot simți ca și cum se prăbușesc în jurul nostru, dar, așa cum se întâmplă, cenușa deschide calea către o nouă modalitate de a fi naștere în existență. Nimic nu s-a pierdut vreodată, doar apare în altă formă.
    Mulți simt încordarea economiei, dar Jupiter și Pluto se reunesc pentru a renaște un mod nou și mai bun. Ca planeta morții și a renașterii, Pluton nu se teme să distrugă lucrurile pentru a le reconstrui. Pluton va descoperi orice este slab și îl va determina să se prăbușească. Dar optimismul lui Jupiter ne permite să lucrăm rapid la remedierea lucrurilor, astfel încât acestea să poată fi mai bune decât înainte. Acesta este principalul mesaj al Forțelor ușoare pentru noi toți pentru o nouă meditație în masă la 30 iunie 2020.
    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. "Puteți vedea atât agendele Pălăriilor Albe, cât și a Pălăriilor Negre jucându-se simultan pe măsură ce se derulează. Este o gândire prudentă și responsabilă să nu crezi răspunsurile guvernamentale, care includ abuzuri de putere și depășirea autorității indiferent de circumstanță. Mulți ,,păcătoși” cred că această pandemie este pusă în scenă ca o etalare a puterii guvernelor de a limita drepturile și libertățile oamenilor. Și pe bună dreptate, pentru că acest lucru pare evident pentru orice persoană care pune problema narațiunii principale. După cum am înțeles, „băieții buni” fac tot ce le stă la dispoziție (prin anii de pregătire și folosire a tehnologiei Looking Glass) pentru a contracara și reduce această pandemie în ceva pozitiv, similar în Aikido cu utilizarea mișcării adversarului și forța împotriva lor. Dacă credem mărturia lui Bill Wood, atunci „băieții răi” au pierdut deja, iar singurul lucru pe care îl mai poate face este să prelungească jocul."

    https://burebista2012.blogspot.com/2020/06/qanon-looking-glas-si-linia-temporala.html

    ,, Practic, ceea ce trăim în acest moment sunt doi maeștri șahiști care stau la masă și unul dintre ei se uită în jos și vede că va pierde prin șah-mat în șapte mișcări. Și se uită deasupra adversarului său și știe că și adversarul îl vede. Deci, în acest moment, cel care pierde poate prelungi jocul. Ambii jucători știu că JOCUL S-A ÎNCHEIAT.Ca și cursă, dacă putem înțelege că jocul s-a terminat - că pe baza regulilor jocului, cei răi au pierdut deja, CEI BUNI AU CÂŞTIGAT DEJA. Da, există mișcări pe masă, dar acele mișcări sunt obligate de jucătorul care va câștiga.”

    RăspundețiȘtergere
  7. "ATENȚIE,OAMENI BUNI,NU VĂ DAȚI NICIODATĂ ACORDUL PENTRU A VI SE LUA TEMPERATURA CU ACESTE APARATE SOFISTICATE ULTRAMODERNE ŞI S
    Ă NU VĂ LĂSAȚI CONVINŞI NICIODATĂ PENTRU A FI MARCAȚI IZOTOPIC !"
    ___________________partea a 2-a

    19:00 Premieră Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al fiarei, despre care există deja profeții clare în apocalipsă.

    În acest mesaj G.B.spune ,să nu ne dăm acordul pentru a ni se lua temperatura ! Aceasta presupune,LOGIC,ca imediat după aceasta SĂ NU O FACEM !
    Adică SĂ NU O MĂSOARE NIMENI( ALȚII DAR NICI NOI)CU APARATE STRANII,ALTELE DECÂT TERMOMETRELE CLASICE DE STICLĂ ALE ANILOR "70-"80.
    VEȚI VERIFICA ŞI PROXIMA APROPIERE,LA INTRAREA ÎN MARKETE,INSTITUȚII,Ş.A.M.D.,PENTRU CĂ SUNT APARATE CAMUFLATE CARE FAC ASTA INVAZIV DE LA DISTANȚĂ !
    EVITAȚI CU FERMITATE DEASEMENEA TRECERILE,CORIDOARELE CHIPURILE DE DEZINFECTARE ,CARE MAI ALES CONȚIN SPOTURI LUMINOASE,DAR ŞI CELE INTRODUSE ÎN TROTUARE,PARCURI CU SPOTURI DIRECȚIONATE DE JOS ÎN SUS,DAR ŞI DIN TRANSPORTUL IN COMUN DE SUS IN JOS,CARE ACTIVEAZĂ CEVA ÎN TRUPURILE NOASTRE !
    NU ACCEPTAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL ŞI NICI LUAREA TEMPERATURII LA FRUNTE DAR NICI ÎN ALTE PĂRȚI ALE TRUPULUI.

    https://we.tl/t-0h17JpZmhZ-PARTEA A,V-A.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lev28 iunie 2020 la 16:21
    Vă mulțumim pentru întrebări, Nooor. Nu mă îndepărtez de subiectele propuse și cu siguranță mă conformez cererii Dvs. Este doar o perioadă foarte grea. Un steliu cheie îl urmărește îndeaproape, afectând puternic cele mai importante evenimente de pe Pământ, ale căror rezultate depind în mare măsură de interacțiunea asistenței oamenilor cu Forțele Luminii, care sunt foarte ajutate de energia puternică pozitivă a meditațiilor în masă. După eclipsa lunară de pe 5 iulie, care va completa coridorul de vară al Eclipsei, va fi un pic de răgaz și voi răspunde la toate întrebările Dvs.
    Evaluarea dvs. despre situația din SUA este în mare măsură în acord cu a mea.


    Sjsbxbxjsjs29 iunie 2020 la 1:26 AM
    Lev, îmi place să te întreb, îți mulțumesc pentru răspunsuri. Mai există ceva pentru care nu am confirmare, așa că permiteți-mă să întreb.

    Ne puteți spune mai multe despre curățarea bazelor subterane?

    Este adevărat că covidul a fost salvat din baze subterane în timpul carantinei ?! Cei care au murit acolo au fost deja eliberați din închisorile astrale? Oamenii de la aceste baze subterane au fost salvați complet?


    Am înțeles că aceste infernuri de tortură subterane au fost menite să scadă vibrațiile Pământului. Totul arată ca o glisare pe mai multe niveluri a planetei într-un abis cu vibrații scăzute.

    Aveți date despre Polonia, nu este karmic? Sunt din Polonia și mă întreb dacă există de fapt o scânteie de trezire de aici? Există multe profeții conform cărora Polonia va juca un rol special în viitor, mă întreb cât de mult adevărul este în ea.

    Ai scris că va dura ceva timp pentru ca matricea veche să fie deplasată de noua matrice activată. Ce înseamnă în timp liniar: puțin timp? Este vorba de luni, ani sau mai mult?

    Cobra a spus în repetate rânduri că Pământul este ultima planetă care este înrobită în univers. Mă întreb, este vorba despre Universul nostru local sau despre întreg?

    Multe creaturi întunecate sunt acum purificate, de asemenea, li se oferă o alegere: se pot deplasa în partea luminii. Am auzit că doar 10% dintre ei aleg să facă acest lucru. E adevarat? Dacă da, sunt în principal prizonierii întunericului, care nu au avut de ales decât să acționeze cu întunericul?

    Există zone speciale pe care oamenii astrali, mentali, le-ar putea purifica în acest moment?

    Va multumim pentru munca depusa :)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere

  9. DIN NOU DESPRE CURĂȚAREA BAZELOR SUBTERANE III

    Ai scris că va dura ceva timp pentru ca matricea veche să fie deplasată de noua matrice activată. Ce înseamnă în timp liniar: puțin timp? Este vorba de luni, ani sau mai mult?

    Cobra a spus în repetate rânduri că Pământul este ultima planetă care este înrobită în univers. Mă întreb, este vorba despre Universul nostru local sau despre întreg?

    Multe creaturi întunecate sunt acum purificate, de asemenea, li se oferă o alegere: se pot deplasa în partea luminii. Am auzit că doar 10% dintre ei aleg să facă acest lucru. E adevarat? Dacă da, sunt în principal prizonierii întunericului, care nu au avut de ales decât să acționeze cu întunericul?

    Există zone speciale pe care oamenii astrali, mentali, le-ar putea purifica în acest moment?

    Va multumim pentru munca depusa :)


    Sjsbxbxjsjs29 iunie 2020 la 2:51 AM
    Am scris greșit întrebarea mea în comentariul precedent, îmi pare rău.

    Se presupunea că: Există zone speciale pe care le-am putea purifica la nivel eteric astral?

    Lev29 iunie 2020 la 9:31 AM
    „Bazele de curățare subterană”, Sjsbxbxjsjs, se realizează cu viteză maximă de către Forțele de lumină.
    "Covid a fost salvat din bazele subterane în timpul carantinei?" - Este posibil. Dar principalele surse ale lui COVID-19 sunt laboratoarele militare de suprafață.
    „Au fost deja eliberați cei care au murit acolo din închisorile astrale?” - Prezența Sufletului la nivel concret al planului subtil depinde de vibrațiile sufletești emanate. Dacă vibrațiile au fost în cea mai mare parte negative, va rămâne la un nivel astral scăzut.
    „Oamenii de la aceste baze subterane au fost salvați complet? " - Nu inca. Dar în curând va fi.
    „Am înțeles că aceste infernuri de tortură subterane erau menite să scadă vibrațiile Pământului. Totul arată ca o glisare pe mai multe niveluri a planetei într-un prăpast cu vibrații scăzute. ” - Ce credeți că este corect, dar se schimbă deja prin Forțele Luminii și energia meditațiilor noastre în masă.
    „Aveți date despre Polonia, nu este karmic? Sunt din Polonia și mă întreb dacă există de fapt o scânteie de trezire de aici? Există o mulțime de profeții conform cărora Polonia va juca un rol special în viitor, mă întreb cât de mult este adevărul în el. " - Cu ceva timp în urmă, Ierarhia Superioară a Luminii a distrus complet mecanismul karmic care reduce zero karmei acumulate. Există o scânteie de trezire nu numai în Polonia, ci și în multe alte țări, așa cum s-a dovedit prin creșterea participanților la meditații în masă.
    „… Va dura ceva timp pentru ca matricea veche să fie deplasată de noua matrice activată. Ce înseamnă în timp liniar: puțin timp? Este luni, ani sau mai mult? ” - Nimeni nu o poate prezice tocmai datorită dimensiunii Universului nostru local. Dar noi toți trebuie să facem pur și simplu munca noastră interioară pentru a „lăsa lumina soarelui” care ajută foarte mult să întâlnim acest eveniment mai devreme.
    „Cobra a spus în repetate rânduri că Pământul este ultima planetă înrobită în univers. Mă întreb, este vorba despre Universul nostru local sau întreg? ” - Cobra are absolut dreptate. Pământul este într-adevăr ultima planetă înrobită nu numai în Universul nostru Local, ci în întregul Super Univers.
    „Multe creaturi întunecate sunt acum purificate, de asemenea, li se oferă o alegere: se pot deplasa în partea luminii. Am auzit că doar 10% dintre ei aleg să facă acest lucru. E adevarat? Dacă da, sunt în principal prizonierii întunericului, care nu au avut de ales decât să acționeze cu întunericul? ”- Numerele sunt în continuă schimbare. Dinamica pozitivă este foarte stabilă la fiecare nouă meditație în masă.
    „Există zone speciale pe care oamenii astrali, mentali, le-ar putea purifica în acest moment?” - Oamenii prin vibrațiile lor pozitive pot vindeca toate nivelurile planului subțire, în special în timpul meditațiilor în masă.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  10. Am raportat deja modul în care se folosește COVID pentru a separa copiii de părinții lor și există dovezi că, odată cu „Al doilea val” planificat, care va fi lovit în curând, sistemul guvernamental de trafic de copii va fi înlăturat mai mulți copii decât până acum.

    O femeie care, aparent, conduce un centru privat de îngrijire a copiilor din Minnesota, a mers pe Facebook cu o înregistrare live la începutul acestei săptămâni pentru a dezvălui ceea ce este planificat în Minnesota pentru a începe să adăpostească mai mulți copii luați de la părinți, folosind scuza Plandemiei, după cum se testează acum rampe în sus, iar urmărirea contactelor va fi implementată în curând la nivel național.

    Prepareforchange.net2020

    RăspundețiȘtergere
  11. stea28 iunie 2020 la 12:31 AM

    Mulți meditatori vor ajunge la 4 milioane de oameni! Știu că cred că simt!
    Vă aflați acum și veți trece rapid prin asta, deoarece totul este exact așa cum ar trebui să fie acum, chiar dacă toți cei din jurul vostru sunt în haos.

    Din acest haos va veni ordine atunci când treceți prin acest proces, iar ceea ce se întâmplă este separarea.

    Vă faceți împreună, dar pentru aceasta trebuie mai întâi să separați grâul de pleavă.

    Acest lucru se întâmplă, unii îl numesc o schimbare a cronologiei și acest lucru este valabil și pentru aceia dintre voi care sunt pe cronologia pe care o creați acum.

    Acestea sunt încorporate în graficele procesului creativ în care vor să fie.

    Pe măsură ce treceți la dimensiuni mai mari, creați cronologia cu noile vibrații și frecvențe mai ridicate și, desigur, îi veți lăsa în urmă pe cei care nu sunt pregătiți pentru asta.

    Totuși, nu vă temeți, pentru că cei care nu sunt pregătiți sau cei care au decis să nu fie pregătiți vor fi plasați așa cum trebuie.

    Nimeni, repet, nimeni nu va muri.

    Chiar dacă s-ar pierde temporar pentru tine, chiar dacă sunt membri ai familiei, ei vor reveni cu tine.

    În multe sisteme și pe multe planete diferite v-ați lăsat de multe ori familiile și persoanele dragi.

    Ați făcut acest lucru de multe ori înainte, în acele momente pe care le-ați luat la revedere fie prin procesul morții, fie prin simpla încetare a mișcării pentru a-și continua călătoria.

    Le-ai lăsat înainte, întotdeauna pentru a te întoarce din nou la părtășie cu frații și surorile tale, cu familia, cu cei dragi.

    Deoarece toate fac parte din dușul familiei noastre, acestea vor fi mereu și au fost mereu.

    Te întorci la ei te vei întâlni din nou cu cei care te-au părăsit în această viață și în procesul morții.

    În plus, vă veți întâlni din nou cu cei care ar putea pleca în timpul acestui proces.

    Prietenii mei, sunteți sortiți să terminați această călătorie pentru care ați venit.

    Cu mult timp în urmă, ai dat o mulțime de promisiuni și, după cum știi, te-ai oferit voluntar să fii aici.

    Dar voluntariatul se apropie de sfârșit, sunteți aproape de atingerea acestui obiectiv.

    Știm că ați auzit asta înainte și că, în înțelegerea sa iluzorie tridimensională, vă întrebați:

    Când va fi?


    Când se va întâmpla asta?

    Răspunsul nostru pentru tine este că te afli acum.

    Te afli în pragul unui Nou Trezire, al unei Noi Zorii care va veni.

    Te apropii acum și dacă privești afară și vezi dincolo de haos:

    vei vedea cerul Albastru.

    Veți vedea nori albi pufos.

    Veți vedea cum florile răsar pe câmpuri.

    Veți vedea și veți simți apa, Conștiința din interiorul apei.

    Vei vedea și vei găsi frumusețea chiar și în aparentă urâțenie.

    Deformitatea evidentă este necesară pentru a trezi tot mai mulți oameni și la asta vă așteptați.

    Mulți dintre voi ar putea primi o creștere în 2012, pentru că mulți au fost destinați să o facă.

    Dar, după cum știți, toți au ales la un nivel mai profund în noi înșine, la nivelul sinelui lor superior, au decis să aștepte să vadă din ce în ce mai mulți frați și surori de aici ar putea merge cu voi.

    Asta ați venit aici cu multe vieți în urmă, pentru a pregăti calea acestui proces de ascensiune:

    Să fiți un suflet divin!

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  12. RELATĂRI ÎN URMA MEDITAȚIEi DE ACTIVARE A EREI VĂRSĂTORULUI DE MARȚI 30 IUNIE,ORA 08.48 A.M.

    mariaonline30 iunie 2020 la 17:55

    Va multumesc tuturor. Umil și fericit ❤️❤️❤️ Cobra: ❤️❤️❤️ Aflu cum cel mai mic va fi cel mai mare și mai mare.
    Necunoscut30 iunie 2020 la 18:00

    Da ... Victoria luminii .. 👍🎊

    Alexei30 iunie 2020 la 18:02

    Vă mulțumesc că ați fost și mi-ați permis să fac parte din asta! Cred că toți vom fi binecuvântați cumva.

    Atreianos30 iunie 2020 la 18:05

    Vă mulțumim pentru participare, tuturor! Nu ai idee despre tipul de suferință pe care l-ai prevenit prin acțiunile tale.
    Prin această realizare, viitoarele războaie vor fi oprite și vom avea un marș mai stabil și mai pașnic spre descoperirea finală!

    Victorie a Luminii!

    În slujire smerită, Love & Light,
    Atreianos

    Atreianos30 iunie 2020 la 18:12

    Cobra,am ajuns acum la un punct în trezirea globală că acum, atingerea sau chiar depășirea masei critice pentru orice meditație în masă este aproape o certitudine completă.
    Nu este o chestiune de IF, dar CÂND vom vedea că marile schimbări se petrec în acest moment. Aștept cu nerăbdare acțiunea fizică în curând.

    În slujba umilă, Love & Light,
    Atreianos

    sunt gata.

    ANUNȚ30 iunie 2020 la 18:24

    Felicitări tuturor !!! Foarte bine!!! Am reusit!!! ❤️❤️❤️ VOTL !!!

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere