vineri, 19 iunie 2020

CONSILIUL prin Ronald HEAD : ACUM Este Timpul să STRĂ-LUCIŢI ! (2 iunie 2020).


CONSILIUL
prin
Ronald HEAD

ACUM
Este Timpul

STRĂ-LUCIŢI !

(Traducere : Monica POKA)

2 iunie 2020 –





Nota MarYan :

Între atâtea articole şi informaţii de-a dreptul înnebunitoare despre Pandemie (Pandalie / Ne-bunie)...

...Iată că şi de data aceasta facem un nou apel de „Revenire la Matcă”, re-amintindu-ne, iar şi iar, DE CE şi PENTRU CE Suntem AICI (pe această minunată Planetă Albastră) şi ACUM, în aceste Vremuri în care înotăm din greu pe Valurile Vieţii printre cele uriaşe, de tip Tsunami, ce par că, uneori, ne copleşesc...

De aceea, prin acest articol, vă propunem să mai luăm o pauză informaţională la alergătura şi implicarea în vârtejurile (situaţiilor de zi cu zi) care ne răsucesc în toate părţile (situaţii de viaţă) şi ne aruncă în toate direcţiile (iar pentru cei „izolaţi” la domiciliu, dintr-un motiv sau altul, toate acestea se petrec la fel, poate cu şi mai mare zgâlţâială, însă în dimensiunea psiho-emoţional-mentală)...

...Prin a ne aşeza, pur şi simplu „pe jos”, oriunde – şi pe pământ jilav, de e nevoie – şi să ne (re)amintim: De Ce şi Pentru Ce Suntem Aici şi Acum ?

Chiar aşa, de câte ori v-aţi mai întrebat în ultimele zile, printre toate aceste Valuri ale Vieţii : De Ce Sunt Aici ?, care este Rostul şi Sensul la toate care se petrec, Acum ?

Sigur, nu avem pretenţia că acest scurt şi concis mesaj al Consiliului (Siriusian, cel mai probabil) va oferi răspunsul complet şi total la această (infinită) Întrebare, însă, prin acest Moment acordat nouă şi doar nouă înşine, ne oferim oportunitatea de a ne putea re-acorda, fie şi doar pentru câteva Momente, la CINE SUNTEM fiecare dintre noi, cu Adevărat (ştim, deja : Acolo, în adâncul Inimii).

De ce ar fi atât de important acest Moment ? Fie chiar şi doar prin câteva crâmpeie de Lumină şi Adevăr, în acest fel noi ne-am putea re-aminti şi întrezări, în cea mai adâncă beznă a Nopţii (Sufletului), pe Unde se află CĂRAREA noastră... ştiţi, cea pe care am încondeiat-o adânc pe Harta Sufletului, atunci când am venit, iarăşi, pe această Planetă, la acest Moment atât de grandios, încât chiar şi CuVint-ele sunt de prisos...

Haideţi, prieteni ai Sufletului Divin, să ne oprim „o ţâră”, ca să (ne) re-pornim (re-setăm/re-startăm Sistemul), încă Odată – căci, iată, Acum chiar că este Momentul ! :






Sunteți în mijlocul unor mari tulburări, chiar acum.
Este momentul să străluciți !

i întrebat de multe ori : „De ce sunt eu aici ? Ce ar trebui să fac ? Ce pot să fac ?
Asta aveți de făcut. Acum este momentul.


Sunteți FIINŢE de LUMINĂ.
Vă spuneți Lucrători în Lumină, Luptători ai Luminii, Arătători de Cale.

Acesta este Momentul în care știați că va fi cea mai mare nevoie de Lumina voastră.

Nu este nevoie de felinare la lumina zilei. Pentru asta ați venit.
Străluciți-vă atât de puternic Lumina, mențineți-vă vibrația atât de sus încât să schimbați lumea în care trăiți, pentru toți !


Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi nu vă simțiți, în acest moment, ca fiind Purtători ai Luminii.

„Ştirile” care vă sunt arătate nu sunt tocmai înălţătoare.
Pe lângă această afirmație, că ați venit să faceți Înălțarea (ASCENSIUNEA), vom împărtăși cu voi ceva de care doar câțiva dintre voi și-au adus aminte...


Mulți dintre voi sunteți empatici. De fapt, mult mai mulți dintre voi decât știți.
Dacă ați început să vă ridicați frecvențele, deveniți empatici, fie că ați fost sau nu înainte. Civilizația voastră se întâlnește pe sine în ceea ce a ales să vadă.

Acesta este întregul adevăr a ceea ce a fost și este... cel puțin până începe să se limpezească și se ridică deasupra a ceea ce a fost.

Acest lucru este acum în desfășurare. Asta ați decis și decretat voi.
Cu toate acestea, pe măsură ce pietrele încep să se rostogolească și ceea ce se află sub ele să se scurgă iar cei care au fost victime sunt eliberați, o mare durere va ieși la suprafață.

Asta este ceea ce simțiți.
În plus față de propriile voastre sentimente, le simțiți și pe cele ale colectivului.

Simțim că este nevoie să vă aducem aminte aceste lucruri, în acest moment, și să vă îmboldim să vă creșteți, sau să adoptați, dacă n-ați făcut-o încă, timpul alocat auto-reflecției în liniște, chiar a meditației.

Reîncărcați-vă Lumina !
Este nevoie să străluciți atât de puternic, încât o Nouă Lume să apară din actualele tulburări și haos.

Asta ați venit să faceți. Asta va fi făcut.
Asta este ceea ce este nevoie să fie făcut, chiar și atunci când vi se pare că n-ați face nimic.

Acest ”nimic” este Totul ! Este de ceea ce este nevoie...

Alții au venit să facă alte lucruri, să învețe alte lecții.
Și asta este bine și frumos.

Dar, fie că voi credeți sau nu, voi sunteți cei care faceți greaua ridicare a lumii voastre.
Vă puteți trimite Lumina oriunde și oricui alegeți. Faceți asta. Faceți asta.
Aduceți Lumină în voi. Expirați Lumină. Ridicați (Înălţaţi) orice vedeți.


știți că acum sunt milioane așa ca voi.
Nu sunteți singuri. N-ați fost niciodată.
Nu sunteți neajutorați. N-ați fost niciodată.


O imensă Lumină sosește în acest Moment, pe Planeta voastră.
Cât de multă puteți înmagazina din ea ? Cât de multă puteți direcționa ?


Binecuvântări fiecăruia dintre voi.



prin

4 comentarii:

  1. SAMBATA 20 IUNIE 2020 ORA 21.10

    ,ACȚIUNE SPIRITUALĂ DE INVOCARE A AJUTORULUI CIVILIZAȚIILOR EXTRATERESTRE BENEFICE,CU SUSȚINEREA CONSILIULUI SUPREM GALACTIC,PENTRU PLANETA PĂMÎNT.

    https://www.extraterrestrialdivinehelp.com/page1.html

    RăspundețiȘtergere
  2. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA

    Actualizarea Age of Aquarius și un nou interviu Cobra

    Timpul activării noastre de Epoca Vărsătorului se apropie încet. Am reușit să stabilizăm situația planetară în weekendul trecut cu Meditația Pacii în momentul exact al pieței Eris Pluto, iar acum eclipsa solară inelară se apropie pe 21 iunie :

    https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2020-june-21

    Vom folosi energia acestei eclipse pentru a medita și de a vizualiza atinge masa critică a peste 144.000 de oameni care participă la meditația noastră principală pentru epoca de activare a Vărsătorului data de 29 iunie - lea / 30 - lea .

    Forțele ușoare solicită cât mai mulți oameni să facă această meditație de rapel pregătitor în momentul exact al eclipsei solare, care va veni pe 21 iunie la ora 06:40 UTC, pe care o puteți converti în fusul dvs. orar aici:

    https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Booster+Meditation&iso=20200621T1440&p1=241

    http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre MEDITAȚIA LA ECLIPSĂ 9.40,21 06 2020 😇

    Lev15 iunie 2020 la 15:58

    Meditația din 14 iunie 2020 a fost un eveniment foarte important. Următorul astfel de eveniment va fi Solstițiul de vară pe 20 iunie și Eclipsa solară (SE), pe 21 iunie 2020.
    Forțele ușoare nu au permis Forțelor Întunecate să folosească energia puternică a Eclipsei Lunare la 5 iunie 2020, pentru provoacă o vărsare de sânge în masă în care au participat manifestanți înarmați, ocuparea Casei Albe de milioane de protestatari și atacurile asupra armatei americane din 6 iunie 2020. În loc de tot ce a trecut prin demonstrații relativ pașnice împotriva rasismului.
    Însă una dintre cele mai devastatoare surse de energie pe care Forțele Lumine le va lansa către DF-uri pe 21 iunie 2020, în cadrul planului Thin, care le va reduce și mai mult capacitatea de contraatac.
    În această zi, la ora 06.41 GMT, va exista un Eclipse inelar "Inel de Foc" solar la 00 ° 21 ′ Rac, când Pământul va fi aliniat cu Centrul Galactic. Această aliniere este Axul Mondial, un punct în care apar evenimente cosmice și terestre importante. Acesta este Eclipsa centrală și cea mai puternică a sezonului estival, care coincide cu solstițiul de vară (20 iunie) și, prin urmare, oferă tot ceea ce se întâmplă o mare energie. Echilibrul de forțe va începe să se schimbe în întreaga lume.
    Încă o dată, Forțele Întunecate intenționează să folosească vibrațiile puternice ale unui eveniment cosmic important pentru a consolida energia lor de slăbire, pentru a opri atacul cu succes de către Forțele Luminii.
    Dar acestea sunt încercări fără speranță. Pe planul cuantic, astral, plasmatic, eteric și în multe părți ale nivelului Pământului, LF-urile au îndepărtat și continuă să îndepărteze activ toate sursele negative de energie care au susținut Forțele Întunecate în ultimele 13 mii de ani din Noaptea Cosmică, inclusiv atât de importante sursă ca bolțile goo. Sunt deja energizați. De aceea, DF-urile, arhoniștii și rămășițele Chimerei sunt atât de disperate de energia vieții, încât se sting de isteria globală și națională cu ultima lor forță.
    Pe 21 iunie 2020, Forțele ușoare vor face o nouă lovitură devastatoare acestor eforturi. În această zi, ei vor activa o nouă matrice cuantică a Universului nostru local, care va schimba radical întreaga situație nu numai pe Planul subțire, ci și pe Pământ.
    Aceasta înseamnă dezactivarea formatului evolutiv anterior „Ziua cosmică”, trecând la o nouă dispunere a condițiilor evolutive „Anul Galactic”. Forțele superioare de lumină, Arhitecții matriciali și Ierarhia de lumină a absolutului instalează noi programe fundamentale în Matrică la nivel cuantic, la nivel de sistem și activează și noi programe la nivel fizic.
    În momentul eclipsei solare din 21 iunie 2020, va începe și noul an galactic. Acest lucru a fost raportat printr-un singur canal ierarhic.
    Activarea Noului An Galactic este, în primul rând, o RESETARE a MATRIXULUI, o TRANZIȚIE către O NOUĂ FORMATĂ EVOLUȚIONALĂ DE DEZVOLTARE ȘI O ACTUALIZARE a complexului de ENERGII COSMICE aduse pe Pământ. Aceasta este o nouă schemă a Ordinului Mondial și a societății umane. Aceasta este, de asemenea, o creștere a vibrațiilor care va afecta întregul eon fractal al Pământului Unificat 3-4-5D.
    Cum va fi implementată tehnic tranziția la formatul Noul An Galactic?

    The Portal Cobra

    Va urma

    RăspundețiȘtergere