vineri, 5 iunie 2020

MarYan : ECLIPSA LUNARĂ cu LUNA PLINĂ în SĂGETĂTOR din 5 iunie 2020 (ora 22.13 , a României).



ECLIPSA de LUNĂ
cu
LUNA PLINĂ
în
SĂGETĂTOR
din
5 iunie 2020
(ora 22.13 , a României)





În aceste „Vremuri Pandemice”, iată că astăzi parcurgem un moment foarte interesant şi chiar deosebit de puternic, numit chiar aşa : „Lună Roz” sau „Lună Sângerie”...

...Adică, în termeni „ştiinţifici”, astronomic-astrologici, acesta este un Moment de LUNĂ PLINĂ (cu ECLIPSĂ Parţială de Lună), în Săgetător, la 15 grade, ceea ce, şi mai precis, aceasta înseamnă că : în acel moment (de maxim, apreciat a fi în intervalul orar 22.1222.18, al serii de 5 iunie 2020), LUNA, situată la 15 grade în Săgetător, va fi în opoziţie totală (la 180 de grade pe arcul de Cer(c) zodiacal) cu SOARELE, situat, în acest caz, la 15 grade în Gemeni.

Aceste aspecte le-am tot expus pe blog – ceea ce înseamnă Luna Plină şi Luna Nouă, inclusiv ECLIPSELE, de Soare sau de Lună, Totale sau Parţiale (supra-punere perfectă sau parţială a Lunii sau Pământului, peste Soare)...

...Aşa că, acum, nu mai insistăm, ci trecem direct la ideile fundamentale ce merită a fi subliniate, acum.




Primo : haideţi să cercetăm „detaliile tehnice” ale acestui moment, expus, ca întotdeana, cu „profesionalism astrologic” (dacă aş putea spune aşa ceva, căci ASTROLOGIA, precum MEDICINA, NU ESTE o Profesie, ci o ARTĂ – una Regală, apreciată ca atare în alte Vremuri, inclusiv în cea a Atlantidei şi a Lemuriei, ca să nu mai amintim de Egipt, Grecia sau Epoca Medievală a Occidentului), de către aceeaşi ADRIANA – adică Adriana Tudosa, pe blogul acesteia, dedicat acestor Momente :






Însă de data aceasta am considerat că putem completa datele oferite de către Adriana, cu alte detalii venite şi prin alte articole, ca, de exemplu, următoarele :




Însă, dacă deja consideraţi că aveţi destul material informaţional pentru a înţelege despre ce este vorba în această seară de 5 iunie 2020, permiteţi-mi să completăm acest potpuriu informaţional cu articolul poate cel mai pertinent pe acest subiect, oferit de către o „super-profesionistă” în domeniu, inclusiv channell-er, respectiv TANAAZ, cu al său periodic mesaj, conectat cu această Actualitate Cosmică : „ECLIPSĂ LUNARĂ – Lună Plină în Săgetător din Iunie 2020”.




Bun. Acum, după ce „ne-am tras Sufletul”, după atâta informaţie linkată, haideţi să vedem, foarte pe scurt şi con-centrat, cam despre ce este vorba cu acest foarte interesant şi chiar important Moment.

În primul rând, din articolele din media oficială transmise, se pare că nu este vorba de vreo Eclipsă „pierdută prin calendarul” din acest an, ci de o serie întreagă de Eclipse – Serie începută cu o ECLIPSĂ de LUNĂ din 10 ianuarie 2020, la care se adaugă încă 2 eclipse la final de an, o ECLIPSĂ de LUNĂ din 30 noiembrie 2020, şi ultima, ECLIPSĂ TOTALĂ de SOARE, din 14 decembrie 2020, situată chiar în preajma SOLSTIŢIULUI de IARNĂ din 21 decembrie 2020, ora 12.02 , a României, care ar putea anunţa Intrarea în ERA VĂRSĂTORULUI (după spusele lui Cobra, cel puţin)...

Însă aceste 3 Eclipse, de la început şi de la final de An calendaristic 2020, nu sunt toate din acest an, ci sunt însoţite (încadrează) de o altă serie de 3 Eclipse exact din această perioadă a anului, din care ECLIPSA din seara aceasta, 5 iunie 2020, este prima din serie, urmată de ECLIPSA INELARĂ de SOARE de peste 2 săptămâni, din 21 iunie 2020, cu maxim la ora 09.42, a României (în timp ce SOLSTIŢIUL de VARĂ se manifestă cu maxim în aceeaşi zi, 21 iunie 2020, la ora 00.44 , a României !) – triadă ecliptică de la mijlocul anului, închisă de către ultima, ECLIPSĂ de LUNĂ din 5 iulie 2020, cu maxim la ora 07.48 , a României.

Iată, un „potop” de Eclipse în acest an atât de „interesant”, 2020, care chiar acum con-centrează 3 dintre acestea, exact în perioada Solstiţiului de Vară (situat în epicentrul acestor 3 eclipse de vară) !...




Cu atâta material informaţional bogat, nu mai insistăm şi noi, lăsându-vă să-l studiaţi pe îndelete, fiecare după cum simte să insiste acolo unde este cazul...

În cazul nostru, dorim să mai venim doar cu câteva scurte citate din materialul lui TANAAZ, pentru a înţelege şi mai bine importanţa acestui Moment :

„Ceea ce este interesant este că această Eclipsă Lunară cade la 14-15 grade în Săgetător, ce se întâmplă să fie locația MARELUI MAGNET (ATRACTOR).
Marele Magnet este un pic misterios, dar întreaga noastră Galaxie este atrasă în această direcție. După cum sugerează și numele, Marele Magnet semnalează un punct puternic de atracție în Univers, care poate supra-încărca energia acestei Eclipse.

Aceasta este, de asemenea, prima Eclipsă în Săgetător ce va avea loc după perioada 2010-2013, ceea ce indică și începutul unui nou Ciclu de Eclipse.
Pentru indicii cu privire la ceea ce acest nou Ciclu de Eclipse poate stârni în viețile voastre, priviți înapoi la perioada 2010-2013 și vedeți ce evenimente semnificative s-au întâmplat în acea perioadă și care v-au schimbat viața.
Nu se vor repeta acele evenimente, dar puteți foarte bine să nivelați sau să depășiți ceea ce aţi învățat în acel moment și să înlocuiți totul cu o înțelepciune înnoită și avansată.”

Acest aspect îl putem întări şi noi, prin confirmarea importanţei prezenţei MARELUI ATRACTOR – această (mega)structură a Universului despre care, iarăşi, a vorbit şi Cobra – situat în Conjuncţie cu această Eclipsă care, acum, pare să „deverseze” energii cu adevărat impresionante...


...Aspecte evidenţiate inclusiv prin mai multe mesaje-chanell studiate în ultimele zile (şi dintre care vom posta şi noi, pe blog, în următoarele ore) ce evidenţiază intense Momente de „presiune energetică” a Luminii ce apasă tot mai puternic Voalul Carantinei ce încă mai rezistă, dincolo de Suprafaţa Planetei.


Şi, înainte de final, iată şi câteva imagini capt(ur)ate în zona Branului, atât acum aproximativ 24 de ore (seara zilei de joi, 4 iunie 2020) şi apoi dimineaţa de vineri, 5 iunie 2020, între orele 05.30 şi 06.00 – atât dinspre Munţii BUCEGI, cât şi dinspre Munţii PIATRA CRAIULUI, în care formele de nori, intens luminate de Soarele ce răsărea, practic NU păreau SĂ SE MIŞTE, cu tot Vântul extrem de intens („cu aspect de vijelie”, vorba celor de la meteo) ce bătea în zonă, de peste 24 de ore !... :




...Cumva, ca o pre-figurare, poate, a acestui interesant moment, de acum !


Aşadar : CON-CENTRARE şi spor la Lucrul cu LUMINA !



MarYan

15 comentarii:

  1. Lev5 iunie 2020 la 15:55

    COBRA, marți, 2 iunie 2020. Meditația pentru pace: „Pe măsură ce ne apropiem de piața Eris-Pluto din 14 iunie, tensiunile și potențialul de violență vor crește în următoarele două săptămâni în Statele Unite și în întreaga lume. Forțele întunecate ar putea încerca să utilizeze această configurație astrologică și noul ciclu solar care începe recent pentru a escalada drastic situația din SUA și pentru a încerca să creeze un război între China și India, Hong Kong sau Taiwan sau orice alt conflict major ... "

    Fără îndoială că Forțele Întunecate vor folosi energia negativă a pătratului Eris-Pluton în scop distructiv nu numai în țările menționate de Cobra. Dar, ca toate radiațiile de la planete, stele și constelații din Universul nostru local, energia lui Eris este DUAL. De asemenea, are un aspect POZITIV foarte puternic, care va ajuta Forțele Luminoase în operațiunile lor împotriva DF-urilor. Cum functioneazã?
    Eris a fost deschis oficial pe 5 ianuarie 2005. Înainte de aceasta, cunoștințele despre civilizația cosmică și anterioară a Pământului au intrat în legende și mitologie. Descoperirea de noi planete nu este întâmplătoare. Apare atunci când lumea este din nou gata să rezoneze cu noi energii.
    În ciclurile planetare împerecheate, energia fiecărei planete este amestecată și interpolată.
    Energia lui Pluton este folosită în două moduri. Dacă este regizat de Forțele Întunecate, alimentează regimuri autoritare și dictatoriale, fanatism și terorism, secte și organizații totalitare, structuri oligarhice, organizații oculte, servicii speciale și operațiuni speciale secrete, impact psiho distructiv asupra populației, distrugere totală, moarte în masă , soarta, oligarhi, servicii speciale, teroriști, distrugere totală, moarte. Acest lucru se vede foarte clar în evenimentele actuale din Statele Unite și alte țări.
    Dacă energia Pluton este folosită de Forțele Luminii, aceasta este îndreptată către schimbări globale pozitive, transformare totală, mișcări colective de masă, partide politice progresiste, purificare și renaștere.
    Situația este similară cu Eris. Heraclit, Aristotel și alți filozofi consideră energia Eris ca punerea în aplicare a legii „Lupta și unitatea opuse”.
    Vibrațiile Eris afectează în mod activ acțiuni precum competiție, concurs, luptă, scrum și luptă - toate acestea au intrat chiar în numele Eris. Provocând confruntări, frecvențele Eris acționează fie pe una, fie pe cealaltă parte opusă. Câștigătorul este cel care folosește mai mult cu succes energia Eris. De aceea grecii s-au închinat la ea. Pentru ei, Eris era un „înger păzitor”.
    Ca instrumente, Forțele Întunecate folosesc activ vibrațiile Eris sub denumirile Ponus - Muncă grea, Lethe - Oblivion, Limos - Foame, Algea - Durere, Durere și mizerie, Suferință și tristețe, Hysminai - Lupte violente, Makhai - Bătălii, Combate, Phonoi - Omor [nu în luptă], Androktasiai - Omucideri [în luptă], Neikea - certuri, dușmănie și resentimente, pseudo-logoi - minciuni și falsuri, amfilogia - litigii, disnomie - nelegiuire, Ate - amăgire, confuzie a minții, horkos - Jurământ, pedepsire a celor care se află în mod deliberat în timpul jurământului.
    Forțele ușoare se străduiesc să utilizeze energia Eris doar în scopuri pozitive. Datorită LF-urilor, această planetă este purtătorul unei noi reconstrucții economice și sociale a comunității mondiale, a proceselor de globalizare umanistă. Vibrațiile Eris ajută la distrugerea granițelor dintre civilizații (metaculturi), formarea de noi valori universale. (Va urma)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  2. Lev5 iunie 2020 la 15:56

    La nivel cuantic, Eris este folosit de Forțele Luminii pentru distrugerea egregorilor negative, iar după activarea completă a Noii Matrice cuantice în 20-21 iunie 2020 - pentru a crea noi egregori pozitive pe Pământ 3D. În acest aspect, Eris acționează ca progenitorul principiilor sau paradigmelor de bază pozitive care stau la baza noilor egregori.
    Eris reprezintă cel mai viu diverse moduri de organizare a spațiului, legătura istorică a culturilor și civilizațiilor, a proceselor de migrație a populației, a legăturii transpersonale a timpurilor și a modalităților, conexiunea a tot ceea ce este cu totul în această lume. Prin urmare, gestionează procese geopolitice la scară largă de dezvoltare umană.
    Dar, pentru Forțele Luminii, nu sunt doar energiile Eris sunt importante. Caracteristicile vibrațiilor Eris în semne zodiacale diferite sunt diferite. Trecând printr-un semn particular al Zodiacului, nu Eris își schimbă calitățile sub influența sa, ci semnul sub influența acestei planete arată caracteristicile sale cel mai emfatic și viu. Dacă Eris este acceptat și stăpânit în grade înalte, eliberă programele anterioare și înlocuiește calitatea vieții prin transformarea cercului Zodiacului - „Roata lui Samsara” - într-o spirală evolutivă.
    Eris a intrat în Berbec la 1 mai 1923 și va rămâne în acest semn până în aprilie 2046. Sub influența lor energetică, globalismul, claritatea abordărilor, evenimentelor și schimbărilor, manifestarea activă a forței, pretenții puternice, agresiune, violență și instincte beligerante dobândiți o scară specială. Toate evenimentele de la începutul secolului XXI confirmă acest lucru.
    Forțele de lumină aplică cu abilitate capacitatea energiei Eris de a crea turbulențe, reorganizare și dezorganizare a structurilor stagnante, osificate. Influența exprimată de Eris este întotdeauna mai puternică decât cea a lui Pluto. În sectorul Zodiacului ei apare întrebarea „nu mai poți trăi așa”. Și dacă energia de reînnoire a lui Eris nu este acceptată, vibrațiile ei creează un război de feudă și informație, o intrigă „întreaga lume contra”, expun slăbiciunea orientărilor de viață anterioare și apoi atrag radiațiile lui Pluton pentru a rupe și a distruge ceea ce se învechește învechit toată puterea ei. Rezonanța lui Pluto deconstruiește și descompune lucrurile la nivelul lor fundamental. Pluton este un model de perturbator și deprogramator. Puterea Eris este cea care ajută soluțiile fundamental noi ale Forțelor Luminelor, controlul activității lui Marte prin axa Libra - Berbec. . (Va urma)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. Lev5 iunie 2020 la 15:56

    Energia Eris ușurează forțele de lumină să dezvăluie dușmani, deschiși și ascunși. Crește capacitatea LF-urilor de a concura și de a negocia. Eris ne face să gândim în ce mod se vor înclina cântarele și acesta va fi rezultatul. Din acest motiv, semnul Balantei este locuința acestei planete. Într-un motiv, Balanta, în astrologia mondială, guvernează uniunile și tratatele, relațiile și acordurile internaționale, politica externă.
    Eris - ultimul la rând în sistemul solar, cu puternicul său ciclu de 562 de ani de rotație în jurul Soarelui, reprezintă armonie și completitudine. Discordia pe care Eris creează adesea are ca rezultat un rezultat pozitiv pe termen lung. Întreruperile ei pot cataliza și rezulta în schimbări vitale în viața noastră, pe care altfel nu le-am iniția pe cont propriu sau prin a ne impune să pornim pe noi căi de înaintare care să ducă la rezultate mai satisfăcătoare.
    Efectul pătratului Pluto-Eris, care are loc pe tot parcursul anilor 2020-2021, va cataliza nivelurile mai profunde de transformare în țesătura societății umane a Pământului. Această plasare stelară, poate una dintre cele mai progresive perturbări, sugerează că poate fi un catalizator pentru realizarea și atingerea extraordinară, departe de modelele evolutive stabilite ale trecutului. Accelerarea extremă a evoluțiilor progresive perturbatoare provoacă repercusiuni psihologice iluminante uriașe pentru pământeni.
    Realizările despre ramificările acestor realizări ajută Forțele de lumină să inițieze o transformare totală a societății umane. Se va extinde în toate aspectele societății actuale. Cea mai proeminentă zonă pe care ar afecta-o piața Pluto-Eris este economia globală și sistemul financiar global cu Pluto asociate direct cu plutocrațiile și oligarhiile și cu Eris expunând familii cunoscute activități clandestine în aceste sisteme și controlul ulterior al bancarilor, banilor și politica la nivel mondial.
    Pe 14 iunie 2020, în timpul celui de-al doilea pătrat Pluto-Eris va fi o altă luptă între Forțele Luminii și Întunericul. În ultimii 20 de ani, ca și până acum, LF-urile, folosind cu pricepere fluxurile de spațiu în scopuri pozitive, au împiedicat de mai multe ori planurile DF-urilor, când au început războaie, revoluții, crize și provocări. Dar rezultatul acestui război este deja o concluzie anterioară. Victoria LF-urilor în acest război va fi zdrobitoare și completă.
    Prin ancorarea pe Pământ a energiilor cosmice pozitive puternice, meditația în masă din 14 iunie 2020, pe care o solicită Cobra și Forțele Luminii, va accelera această victorie.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere


  4. Spec Ops2 iunie 2020 la 20:03

    Forțele întunecate au obținut masele să-și construiască propria închisoare, cu convingerea că, deoarece acțiunea poartă cea mai mare cauză și efect, vor scăpa de cea mai mare parte a cauzei și efectului, deoarece au oferit doar o alegere.
    Deși această alegere a fost oferită sub un văl de înșelăciune, aditivii chimici din apă și ignoranța dezvoltată prin educația inutilă a statului care a închis percepția senzorială și capacitatea de gândire în plus.

    Sasanka3 iunie 2020 la 3:17 AM
    Scris frumos Lev!



    📼📼📼 Lev2 iunie 2020 la 16:01

    Accesul la webul global, care furnizează o rețea 5G în cadrul Internet of Things, ajută Forțele Întunecate să creeze o „blockchain a corpurilor umane” și să gestioneze comportamentul 24/7. Cantitatea de date despre o persoană crește în funcție de ordinele de mărime, ceea ce permite DF-urilor să crească dramatic acuratețea predicțiilor - și capacitatea de „împingere”, „turmă” și „condiționare”. DF-urile intenționează să lanseze în 2021 „neuralink” - o interfață între o persoană și un computer care va fi implantat prin găuri găurite în craniu, direct în creier. Aceasta va crește în continuare cantitatea de date de comportament care nu poate doar să curgă direct de la creier la „nor”, ​​ci, în schimb, de la „nor” direct la creier, realizând Forțele Întunecate ”
    De la manipularea comportamentului indivizilor, Forțele Întunecate de la începutul anilor 2010 s-au mutat la inginerie socială, bătând oamenii în grupuri și dezvoltând un comportament roi în ei. Acest lucru permite DF-urilor, dacă comportamentul unuia dintre membrii grupului nu se potrivește cu prognozele, să îndrume alți membri ai grupului să corecteze comportamentul oilor pierdute.
    Gestionarea oamenilor și crearea roiurilor este un produs mult mai complex decât doar prezicerea. Internet of Things extinde dramatic cantitatea de date colectate pentru a gestiona comportamentul maselor. IoT este plin de sute de miliarde de senzori, microcipuri care înregistrează și transmit audio, video și alte informații. Acestea pot fi deja încorporate peste tot, de exemplu, în pereți, în electrocasnice, cusute sub formă de fire speciale în haine. Dar senzorii nu sunt doar „ochi și urechi” - ci servesc și ca actuatoare care pornesc mașina în acțiune.
    Microcipurile create de DF-urile care scanează emoțiile oamenilor permit unui robot sau inteligență artificială să experimenteze 64 de trilioane de stări emoționale posibile. Chiar și astăzi, astfel de cipuri măsoară „pulsul emoțional” al unei persoane în timp real și o transmit „norului” pentru a dezvolta un „produs de management” cu o „garanție a rezultatelor”.
    Pentru a colecta cât mai multe date, DF-urile au nevoie de rețele din ce în ce mai sofisticate, care sunt bazate pe principii de învățare automată și creează produse de management de succes. Dar un produs de management cu adevărat de succes necesită și mai multe fluxuri de date, turnurile IoT și 5G. Un cerc vicios care duce la o nouă organizare a societății - NWO. (Va urma)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=DXyXjxvQ4Ko


    Mechele3 iunie 2020 la 9:37 AM

    Mulțumesc Lev pentru aceste informații - după ce am citit actualizările, mă derulez mereu în jos pentru a vedea ce ați adăugat în comentarii. Această informație suplimentară este minunată!

    Răspuns

    📼📼📼📼 Lev2 iunie 2020 la 16:02

    Noua Ordine Mondială se bazează pe principii aglomerate. Seturile de date permit Forțelor Întunecate să folosească cele mai sofisticate metode de inginerie socială, creând nu numai indivizi, ci și comunități de roi, unde comportamentul maselor de oameni este aproape complet controlat, atât online, cât și offline.
    În februarie 2020, statisticile înregistrau deja egalitatea de timp pe care oamenii o petrec pe internet și în aplicații cu timpul petrecut offline. Vara trecută, oamenii au petrecut jumătate din timp pe Internet, dar COVID-19 și carantina au servit ca un catalizator pentru noi comportamente. Aceasta este o epocă în care oamenii își petrec cea mai mare parte a vieții online, inclusiv cea mai importantă parte a muncii lor. Omul încetează să mai fie un criteriu al adevărului și al falsității, încetează să mai fie subiect.
    Cel mai rău lucru pentru Forțele Întunecate este dacă oamenii din masă își dau seama că sunt priviți și controlați - deoarece chiar și comportamentul țestoaselor Galapagos se schimbă atunci când văd că sunt urmăriți.
    Decizia pe care DF-urile o văd în crearea unui sistem politic global de „sfârșit al istoriei” controlat: să asigure păstrarea secretelor de inginerie socială și politică, să gestioneze oamenii de la naștere până la moarte („niciun om - nici o problemă”), să mențină populația optimă pentru activitatea 3D Matrix, pentru a asigura stabilitatea politică și socială (în timp ce stabilitatea economică este de dorit, dar nu o prioritate).
    O sarcină importantă pentru Forțele Întunecate este de a analiza în mod constant oamenii pentru sediție. Sistemul DFs identifică dizidenții - expresia „disident COVID” a apărut deja - prin analizarea întregului conținut disponibil, dar cu siguranță este cel mai bine să intrați în creierul lor. Prin preluarea controlului asupra creierelor întregii omeniri, întreaga matrice 3D, conform DF-urilor, poate deveni mult mai stabilă.
    „Războiul coronavirusului” este conceput pentru a tăia toate nodurile Gordiene care nu pot fi dezvăluite în timp de pace. Forțele întunecate a lansat un nou proiect - instrumentalism, care folosește digitalizarea pentru a realiza un model fundamental nou de divizare socială și de dominare socială. Prin instrumentalism apar caracteristicile totalitarismului, mecanismul de dezvoltare a „unanimității sociale”, care este atât de necesar astăzi pentru ca DF-urile să-și impună agenda Noii Ordini Mondiale.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. Spec Ops6 iunie 2020 la 5:31 AM

    > Lev
    Nu sunt sigur cum pot spune că acest război din 14 iunie este o concluzie anterioară. Ultima dată când au crezut că o au în geantă a fost în 1996 și știm cum s-a dovedit asta. La fel se întâmplă și în cazurile din trecut în care au descoperit mai multe dispozitive stranelet ascunse.

    Oricum, timpul se termină. Ministrul din Singapore pentru „inițiativa Smart Nation” folosește scuza CoVID 19 pentru a distribui purtările de urmărire tuturor către scuza de a elimina cazuri „asimptomatice”. Scumbagul a primit clar „apelul” și i s-a promis o reducere a tranzacției:
    https://www.youtube.com/watch?v=CGvUexD1Udk

    Sunt îngrijorat că îl vor face obligatoriu prin lege. Când se va întâmpla acest lucru, am putea lua în considerare utilizarea unor măsuri drastice pentru a evita să devină un animal de marcat. Forțele ușoare trebuie să împingă mai tare pentru eveniment.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  7. Deschideți scrisoarea către rezistență: de ce lucrătorii ușori se atacă


    Motivul nr. 1: Majoritatea dintre noi sunt la doar câteva vieți departe de a se întuneca.






    Ca un off-worlder ... veți ști că Arhoniștii au fost cândva Îngeri.



    Știți că interacțiunea cu lucruri precum Anomalia primară ... fiind prinsă în timp liniar (fără a ieși suficient de curând) ... fără sfârșit, rănindu-se până la nivelul sufletului ... împreună cu perversiunea care se compune a conștiinței ... depășește cu ușurință o mare ființă a Luminii dacă nu sunt preluat dintr-un astfel de tărâm destul de curând.



    Este un lucru despre care știi intelectual ... dar îți este greu să sintetizezi cu adevărat aceste informații într-un mod care să răspundă efectiv la întrebarea de ce lucrătorii de lumină se atacă reciproc în contextul lucrării și luptei împreună pentru eliberarea planetară, fără să fi experimentat mai multe vieți aici chiar tu ...



    Acest articol vă va permite să înțelegeți în sfârșit acest lucru cu adevărat. Sau pe măsură ce noi îl punem la suprafață ... Pentru a „obține” cu adevărat.



    Pentru că cum poate vreun Lightworker să atace pe altul, atunci când lucrează și se luptă cot la cot?

    https://www.returntoyourtruth.com/post/2018/01/17/open-letter-to-the-resistance-why-lightworkers-attack-each-other

    RăspundețiȘtergere
  8. George Floyd asasinat la comandă cu sânge rece.Escaladarea RĂZBOIULUI CIVIL în U.S.A.pentru COLAPSAREA ei.
    Exacerbarea agresivității şi urii pe bază de discriminare rasială,asistate de filmele holywodyiene .
    Trump este legat la mâini dar şi cu căluş la gură.El nu este ce media îl cosmetizează.Trump este un soldat care execută cu sânge rece.

    Imagini care afectează emoțional :

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=294064098660016&id=106278804374372&_ft_=top_level_post_id.294064098660016%3Acontent_owner_id_new.106278804374372%3Apage_id.106278804374372%3Aphoto_id.294064098660016%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22106278804374372%22%3A%7B%22page_id%22%3A106278804374372%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A106278804374372%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A1%2C%22publish_time%22%3A1590650601%2C%22story_name%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B294064098660016%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A5%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A106278804374372%2C%22page_id%22%3A106278804374372%2C%22post_id%22%3A294064098660016%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2As%2As

    RăspundețiȘtergere
  9. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/07/trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-al-doilea-val-pandemic-declansat-de-guvernul-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  10. mariaonline6 iunie 2020 la 21:16
    Încercați-l pe Dumnezeu în lumea voastră,
    prin indian, în mașină - 6 iunie 202009
    Noi , Forțele Luminate, dorim să vă reamintim pe planeta Pământ, că bătălia voastră acum nu este între stânga și dreapta, republicanii și democrații, oamenii și Statul adânc ... lupți pentru ceva mult mai semnificativ. Voi luptați pentru a-l reîncadra pe Dumnezeu în lumea voastră. A trecut mult timp de când Dumnezeu ți-a miluit mințile, ți-a plimbat străzile și ți-a binecuvântat inimile și a venit din nou, pentru reintroducerea lui Dumnezeu și a tot ceea ce este Unul pentru a-ți binecuvânta din nou viața.

    Pentru oricine se vede că are un dușman deloc, îți lipsește rostul. Vrăjmașul este înăuntru și trebuie expus din inimile și mințile voastre, pentru ca Dumnezeu să poată domni liber în lumea voastră încă o dată și să vă luați locurile voastre ca ființe divine prețuite care sunteți.

    Tot acest scenariu din lumea ta acum, fiind redat pentru ca tu să vezi, să îmbunătățești, să lucrezi pe tine în schimbare, există acolo pentru reacția și contribuția ta. Joci un joc, un joc foarte important, din „Ce fac eu în continuare? Cum mă îmbunătățesc eu și lumea pentru restul umanității acum? ” Dacă acestea nu sunt întrebările pe care le puneți, atunci jucați un joc greșit.

    Știți că sunteți mai puternici decât cei care vă conduc lumea. Au furat-o de la tine. Ceva furat nu poate fi luat decât de la unul care are mai multe, nu uitați că.

    Este ca și cum ai fi la un cinematograf, iar scenariul este creat de tine și de toți colegii tăi de pământ. Cum doriți să o influențați acum?

    Suntem alături de tine, întotdeauna.
    Adonai,
    Ashtar

    http://www.sharonandivo.weebly.com
    Youtube: SharonandIvoofVega

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  11. DIN NOU DESPRE AMERICA !

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/08/dan-diaconu-socul-viitorului/

    RăspundețiȘtergere
  12. PE TELEFON SCRIA : EVENIMENTUL ESTE ACUM !

    Michal7 iunie 2020 la 13:17

    În efortul de a-i aduce pe toți pe aceeași pagină, voi scrie ceea ce știm cu toții în inconștient, datorită muncii neobosite a lui Cobras.
    Nu vă așteptați la acțiuni 3D de suprafață de la Lightforces (comanda Ashtar, comanda Atlantis) înainte de a se stabili primul contact (se poate întâmpla doar în momentul și după Eveniment, acesta este un adevăr crud, pur și simplu scăpați de el).
    Operațiunile de eliberare a Pământului vor fi efectuate de oameni (forțe speciale ghidate inteligent de Rezistența pe fundal, din subteran, în unele cazuri rare, unii operatori de rezistență vor ieși la suprafață și unii lucrători ușori pot fi incluși și în operațiuni, dar pe 99% nu vor fi, deoarece nu avem nici cea mai mică idee cât de dificil va fi să îndeplinești oricare dintre operațiunile de eliberare a suprafeței).
    Nu vă așteptați cu adevărat la schimbări și / sau acțiuni de eliberare a suprafeței de impact din regimurile actuale și nici militaire pozitive înainte de Eveniment (chiar dacă bombele de toplet vor fi dispărute, este decizia noastră colectivă, care include pe toți conectați karmic la Pământ, nu doar noi la suprafață , care va decide momentul exact al semnalului de lumină verde al evenimentului și fluxul de lumină consecvent care va descompune puternic și rapid vechea Matrice care ne ține încarcerat).
    Acum trebuie să participăm la două meditații în masă în zilele de 14 și 30. Concentrația noastră în meditațiile tezei este ceea ce este necesar până acum. Acestea sunt faptele pe care le-am promis fraților și surorilor noastre vedete să le facem atunci când ni s-a dat aprobarea să coborâm sau să ajungem la suprafață, cu mult timp în urmă. Chiar dacă este la ora când lucrați, totuși puteți merge la toaletă, când este în timpul nopții, puteți configura o alarmă cu 5 minute înainte și continuați să dormiți după aceea. Am venit aici să facem asta, să nu mergem la muncă sau să dormim frumos ... Concentrația și vizualizarea dvs. sunt cele necesare.
    Fii curajos. Fii bun.
    Într-unul din visele mele în culori, pe care le-am avut acum câțiva ani, eram în plimbare cu câinele nostru, când am scos telefonul din buzunar și am reîncărcat cu nerăbdare site-ul 2012portal, doar pentru a verifica dacă sunt publicate alte informații, totuși există încă era acel articol cu ​​titlu care scria: „EVENIMENTUL ESTE ACUM”. Satul nostru era calm, așa cum este întotdeauna, mi se părea în siguranță să ies afară. Aproximativ o jumătate de oră după ce ploaia s-a oprit, cerul toamnei devreme, mijlocul sau târziu, cu apusul soarelui, pot fi recoltate, poate nu, nu-mi amintesc asta. Nu era iarnă. Nu era decembrie după standardele din anii trecuți, poate la sfârșitul lunii august, poate mai devreme. Poate chiar ultimele zile de vară. Anul NU mi-a fost arătat.
    Amintiți-vă - 14 și 30 iunie. Pur și simplu încercați să faceți tot posibilul !

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere


  13. Klodi9 iunie 2020 la 1:54 A.M.

    Văd multe comentarii negative aici. Îi iau, lucrurile din lume nu sunt destul de mici. Multe plângeri cu privire la forțele ușoare. Le primesc și pe acestea. Nu înțeleg destul de bine situația noastră, nu știu cum este să trăiești în matrice.

    În același timp, deși nu știm suficient despre ele. Nu văd prea mulți oameni care se grăbesc în alte părți ale lumii și își riscă viața pentru a salva populația de orangutane pe cale de dispariție, de exemplu.

    Acesta este un război. Inamicul este bine organizat, are resurse și experiență deosebite în război. Doar că nu putem primi suficient ajutor. Îți place sau nu, avem nevoie de cât mai mulți membri ai forțelor ușoare din partea noastră.

    La sfârșitul zilei vine la o întrebare. Am fost învins de cabal? Dacă răspundeți da, atunci poate este timpul să faceți un pas înapoi? Poate faceți o pauză de pe acest forum și încercați să găsiți ceva care să vă aducă bucurie?

    Nu găsești deloc bucurii? Ei bine, cu siguranță trebuie să lucrați asupra voastră, deoarece creșteți negativismul în lume și, prin urmare, consolidați puterea cabalei. Da, este corect. Lucrezi pentru cel mai rău dușman al tău. Aceasta este nebunia de la sfârșitul timpului.

    Dacă, totuși, nu încercați învinși de cabal, în ciuda tuturor apariției de acolo, vă vedem la două câmpuri de luptă următoare: cele două viitoare meditații în masă

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere