sâmbătă, 18 iulie 2020

COBRA : RAPORT la MEDITAŢIA (ACTIVAREA) ERA VĂRSĂTORULUI (Partea a 2-a) din 29 / 30 Iunie 2020 (18 iulie 2020).



RAPORT
la
din 29 / 30 Iunie 2020

18 iulie 2020





Nota MarYan :

Deşi traducerea acestui Raport al lui Cobra la Meditaţia din 29/30 iunie 2020 a fost realizată de ceva timp...

...Abia acum o postez, pentru că acum, în fine, am putut concentra şi Nota Personală care să vină cu informaţia corespunzătoare pentru ceea ce ne transmite Cobra, în Concluziile  de mai jos.

Cercetând nivelul de Adevăr Divin (A.D.) al acestui mesaj al lui Cobra, am descoperit aceeaşi şi aceeaşi valoare medie din mesajele acestuia, de aprox. 70% - adică sub nivelul optim de minim 80%, care ar fi dus la o mai mare credibilitate a acestui Mesaj...

De data aceasta, o vom lua cât mai ca la şcoală, cu multe liniuţe.

Astfel, să începem de la această situaţie – De Ce un astfel de nivel de A.D. ? :
- „Veşnica poveste” a MASEI CRITICE şi a numărului de umani dedicaţi participanţi la Meditaţie, care, ca de fiecare dată, nici acum nu pare să fi „picat” pe numărul verificat de către noi.
- Poza cu „Semne pe cer din lume” (care nu ar avea vreo legătură directă cu acel moment astrologic al Meditaţiei noastre).
- Scenariile referitoare la ceea ce ar putea veni, ca eventuale replici, din partea Cabalei, în caz că se ajunge la limita rezistenţei lor (veţi vedea mai jos, în mesajul lui Cobra), văzute de către noi cu adevărat IM-PROBABILE, deci doar ca „scenarii de joc” şi atât... care, iarăşi, modifică, din perspectiva noastră, Adevărul Divin al Mesajului...

Cea mai importantă diminuare a gradului de Adevăr Divin pare a proveni, probabil, din această estimare a numărului de persoane dedicate participante la Meditaţie care reprezintă, totuşi, elementul cel mai important al acestei Meditaţii şi al acestui Mesaj.

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba, vă voi lua iarăşi ca la şcoală, cu liniuţe, ca să observaţi câteva elemente „statistice” ce au apărut între informaţiile oferite de către Cobra şi cele transmise de către noi, pe „Universul Christalin” cel Nou...

În privinţa numărului de umani dedicaţi care au participat la Meditaţiile majore din acest an, informaţiile „centralizate” sunt următoarele – în „varianta” „Noul Univers Christalin” :
- „Era Vărsătorului”, Partea 1-a din 11/12 ianuarie 2020 : 68.000 de umani dedicaţi.
- „Linia Temporală a Ascensiunii” din 4/5 aprilie 2020 : 330.000 de umani dedicaţi.
- „Era Vărsătorului”, Partea a 2-a din 29/30 iunie 2020 : 400.000 de umani dedicaţi.

Iată şi „varianta Cobra” în privinţa numărului de umani dedicaţi care au participat la aceleaşi Meditaţii majore, din acest an :
- „Era Vărsătorului”, Partea 1-a din 11/12 ianuarie 2020 : 150.000 umani dedicaţi (...„persoane care au participat în mod activ”...).
- „Linia Temporală a Ascensiunii” din 4/5 aprilie 2020 : peste 1.100.000 umani dedicaţi (...„succes uriaş!”...).
- „Era Vărsătorului”, Partea a 2-a din 29/30 iunie 2020 : 250.000 umani dedicaţi (...„succes uriaş !... a stabilizat şi mai mult Linia Temporală a Erei Vărsătorului”).

Cum vi se pare această Evoluţie, în cele două variante ?


Înainte de a trage orice Concluzie, vă mai re-amintesc doar faptul că această ultimă Meditaţie, a Erei Vărsătorului, Partea a 2-a, a fost precedată / pregătită prin îndemnul la Meditaţii din 4 în 4 ore şi de alte 2 meditaţii puternice :
- Meditaţia Cuadraturii Eris-Pluto din 14 iunie 2020, ora 18.20 , a României şi
- Meditaţia Solstiţiului de Vară din 21 iunie 2020, ora 00.44 , a României şi a Eclipsei Inelare de Soare din 21 iunie 2020, ora 09.40 , a României.

Şi atunci, acum, „stând strâmb şi judecând drept”, punând „cap la cap” toate aceste date şi, mai ales, activând propria Intuiţie, cum vine treaba asta ? : de la 150.000 de umani dedicaţi în Meditaţie la începutul anului, se ajunge în 4/5 aprilie 2020 la peste 1,1 milioane de DEDICAŢI !, ca, acum, după Meditaţii solicitate a fi din 4 în 4 ore şi „antrenându-ne” cu alte 2 meditaţii puternice, se ajunge la un număr de participanţi direcţi şi dedicaţi de... 250.000 – adică mai puţin de un sfert din prezenţa anterioară, din Aprilie 2020 !

Singura replică s-ar putea da în privinţa momentului din Aprilie 2020, când o parte din Planetă era în „plină pandemie” şi „izolată la domiciliu”, în „situaţii de urgenţă”... însă, în acest caz nefiind vorba de un număr cantitativ, ci de unul calitativ („umani dedicaţi şi prezenţi cu Atenţia, la Unison cu ceilalţi”), este evident că probabilitatea este de CREŞTERE A ACESTUI NUMĂR, pe fondul intensivei ANTRENĂRI cu Meditaţii pregătitoare  înaintea acestui Moment atât de puternic.

De aceea, numărul „recepţionat” (transmis prin anumite „metode specifice”) de către noi, de 400.000 de umani dedicaţi şi Prezenţi la momentul Meditaţiei, cel puţin din propria noastră „perspectivă de vedere”, îl găsesc a fi cât se poate de credibil, în ton cu creşterea generală, de la o Meditaţie la alta, mai ales pe fondul creşterii „dramatice” şi chiar exponenţiale a Energiilor revărsate din Univers pe tot mai „încinsa”, dar minunata noastră Planetă !

De aceea, energiile venite acum, în Iunie 2020, faţă de cele din Martie 2020, au creat o TREZIRE tot mai intensă şi accelerată, evidenţiată prin rezistenţa tot mai mare la minciunile „covid”-ului care, iată, ia amploare pe întregul Glob...

Aşadar, toate acestea ne sugerează că, indiferent de numărul matematic exact, probabilitatea mai mare este ca acest număr să crească, odată cu trecerea timpului, şi NU să se diminueze dramatic (repet, pe fondul acceleratei creşteri vibraţionale şi a unui antrenament meditativ intensiv)...

Cu acestea zise – alături de observaţia surprinzătoare a „recunoaşterii” de către Cobra a ceea ce noi spuneam de vreo 2-3 ani, anume că declanşarea Evenimentului NU stă DOAR în Eliberarea Planetei de Bombele Plasmatice de tip Toplet...

...Acum nu mai rămâne decât ca, pentru cazul în care simţiţi „să mergeţi” pe varianta Universului Christalin, să ne bucurăm de această crescândă „Prezenţă la Vot” (unul vibraţional) la care umanii de pe întreaga Planetă răspund în număr mereu Ascendent / Crescător ! :






Meditaţia noastră Era Vărsătorului a fost un succes uriaş, întrucât am ajuns la o Masă Critică de aprox. 250.000 de umani participanţi.

Aceasta a stabilizat şi mai mult LINIA TEMPORALĂ a Erei Vărsătorului, cu consecinţe extrem de favorabile pe termen lung.

Ca urmare a activării noastre Era Vărsătorului, întreaga ANOMALIE PLASMATICĂ majoră şi toate BOMBELE PLASMATICE de tip Toplet au fost eliminate !

Deşi acest lucru nu va declanşa Evenimentul, aşa cum m-am aşteptat, aceasta este un mare salt înainte.

Toate obstacolele rămase în calea Evenimentului sunt, acum, mult mai mici şi va dura mult mai puţin timp pentru a fi eliminate, astfel că, în prezent, ne situăm pe o Linie Temporală care converge (se îndreaptă), tot mai rapid, către Momentul Penetrării prin Compresie a Luminii („Compression BreakThrough”).




Ceea ce a mai rămas (din Întuneric) sunt Navele Flotei DRACONIENE care sunt ascunse (în starea de super-poziţie / supra-punere cuantică) în Spaţiul din Orbita sub-lunară. Aceste nave spaţiale sunt eliminate de către ARMELE CUANTICE avansate ale Confederaţiei Galactice, care poartă numele de cod „MJOLNIR” („Ciocanul lui THOR”).

Prima tentativă de a elimina Flota Draconiană a avut loc la finalul anului 2017 şi începutul anului 2018, care a trebuit să fie revocată din cauza colapsării Liniei Temporale ALPHA.

Acum, însă, ca urmare a activării noastre reuşite a Erei Vărsătorului, Operaţiunea „MJOLNIR” a fost re-activată şi se desfăşoară conform Planului, astfel că Flota Draconiană este curăţată cu viteză maximă.

Forţele Luminii au comunicat că, în ultima Fază a curăţării Flotei Draconiene, există o probabilitate de aprox. 10% ca FORŢELE CABALEI să încerce să pună în scenă o falsă invazie extra-terestră cu nave de tip TR-3B şi aprox. 5% probabilitate ca FORŢELE DRACONIENE să încerce să pună în scenă o invazie reală cu restul navelor draconiene ce vor ieşi din starea de supra-punere cuantică în Planul fizic, cu atacarea populaţiei de la Suprafaţă.

În cazul ambelor scenarii, flotele Forţelor întunecate vor fi rapid înfrânte de către Confederaţia Galactică, însă cu mici daune colaterale, însă nu neglijabile, în rândul populaţiei de la Suprafaţă.

Însă, atât forţele Luminii, cât şi cele ale Întunericului, încearcă să evite aceste scenarii : Lumina pentru că ar aduce suferinţă inutilă populaţiei de la Suprafaţă, iar Întunericul pentru că lupta deschisă cu Flota Confederaţiei ar aduce înfrângerea rapidă şi absolută a tuturor facţiunilor întunecate...


În afară de curăţarea Flotei draconiene, Forţele Luminii elimină şi toate Tehnologiile de Inversare a Reţelei pe care le deţin forţele întunecate. Acele tehnologii distorsionează Reţeaua Energetică a Planetei şi stau la baza construcţiei MATRIX-ului (N.MY. : Voal-ul pe care se bazează Carantina Planetară).

De asemenea, Forţele Luminii îi elimină şi pe Reptilienii din zonele subterane, prin folosirea de ARME SONICE.

La fel, Forţele Luminii elimină Armele cu Energie Direcţionată şi Armele cu Impulsuri EMP (pulsuri electro-magnetice) emise de către Sateliţii militari de pe Orbita Joasă a Pământului.

Şi, de asemenea, Forţele Luminii curăţă Anomalia Primară Cuantică, cea care împiedică materializarea fizică a Fiinţelor Ascensionate la Suprafaţa Planetei.

Înlăturarea Anomaliei Primare Cuantice are loc prin descompunerea indusă a falsului Vid (inclusiv aici şi aici).


Surse Dragon au comunicat că la Activarea Era Vărsătorului a avut loc o schimbare pozitivă a Liniei Temporale şi solicită tuturor umanilor „să se concentreze doar pe scrierea Scenariului de Viaţă preferat al fiecăruia pentru el însuşi / ea însăşi. Vizualizarea mai detaliată a Scenariului optim de Viaţă dorit va determina mai multe confirmări pe noua Linie Temporală.”

Imediat după Activarea noastră, au apărut semne pe Cer în întreaga Lume :


Linia Temporală pozitivă deja se manifestă la nivel fizic, odată cu arestarea lui Ghislaine Maxwell.

Ca urmare a acestui fapt, conceptul de „Arestări în Masă” ajunge şi la media principală / oficială, pentru prima dată !...


Prinţul Andrew este deja nervos...

Dar, mai întâi, Ghislaine MAXWELL trebuie să rămână în viaţă suficient de mult timp, pentru a depune mărturie. De aceea, Forţele Luminii solicită tuturor celor care se simt ghidaţi să participe la această Meditaţie.




În următoarele luni de zile, până în Noiembrie / Decembrie 2020, se va vedea apogeul RĂZBOIULUI LINIILOR TEMPORALE dintre Noua Linie Temporală pozitivă a Erei Vărsătorului şi vechea Linie Temporală dominată de Cabală.

(N.MY. : Iată-ne, în aceste Vremuri incredibil de intense, devenind şi actori ce joacă, în mod activ, în ultimul nou Film la care „se lucrează” intensiv : de la „Războiul Clonelor” la „Războiul Liniilor Temporale!)

Fără Meditaţia noastră în Masă, Linia Temporală negativă ar fi fost mult mai pronunţată, însă am reuşit să prevenim multe scenarii negative...




Vor mai fi multe încercări de a împărţi populaţia de la Suprafaţă şi de a induce violenţa.

Unul dintre Planurile Iezuiţilor se referă la ruperea Statelor Unite ale Americii – SUA (similar cu ceea ce s-a întâmplat cu fosta URSS şi Yugoslavia), prin escaladarea polarizării între „stânga” şi „dreapta” la alegerile din Noiembrie 2020.

Acesta este şi motivul pentru care se intenţionează introducerea lui Hillary Clinton ca şi candidat la Preşedinţie, pentru a se asigura o maximă polarizare socială.


Un aspect al acestui Plan este faptul cum CHINA îşi va folosi navele avansate, similare cu TR-3B şi ar crea o falsă invazie extra-terestră, pornind din BAZA lor MILITARĂ Principală a Programului Spaţial Secret, de la Dingxin.

Nave asemănătoare cu TR-3B ar ieşi şi din MARELE ZID Subteran al Chinei :


...Dar şi din omologul său Iranian !


Forţele Luminii estimează probabilitatea falsei Invazii Extra-terestre la 10%, a Războiului China-SUA la 12%, a Ruperii SUA la 25% şi a Războiului Civil American la 35%.

În următoarele câteva luni, ar putea fi solicitate alte Meditaţii în Masă, pentru a atenua oricare dintre aceste scenarii, dacă va fi necesar...


Ca urmare a activării noastre Era Vărsătorului, dublul Vortex al Zeiţei PARIS / VERSAILLES a fost parţial activat.

În continuare, este nevoie de constituirea unui Grup al FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI la Paris, cu întâlniri fizice săptămânale.


De asemenea, este nevoie de Camere Tahyonice care să fie instalate în Italia, la VENEŢIA şi ROMA. Avem un sponsor care este dispus să finanţeze construcţia camerelor, de aceea avem nevoie doar de o persoană din Roma şi Veneţia care este dispus să fie tutorele camerei şi să o găzduiască în locaţia sa, în oricare dintre aceste două oraşe italiene.

Astfel de persoane (situate DOAR în Roma şi Veneţia) ne pot contacta la project501@tutanota.com pentru instrucţiuni suplimentare.


Forţele Luminii au comunicat că, în acest moment crucial al istoriei umanităţii, scopul cel mai înalt este ca Reţeaua de Camere Tachyonice să se extindă în zonele de pe Planetă care, încă, nu sunt acoperite.

De asemenea, Forţele Luminii au sugerat utilizarea tehnologiilor Laser avansate, dezvoltate de Societatea Dragon, ce pot ajuta Lucrătorii Luminii şi Luptătorii Luminii în aceste provocatoare vremuri...


Deşi următoarele luni vor fi foarte volatile, trebuie să ne con-centrăm asupra manifestării Erei Vărsătorului.


Victoria Luminii !




Un comentariu:

  1. Pepenii graşi din pepiniera francmasonieriei:

    https://m.youtube.com/watch?v=XDheESjEJlI

    RăspundețiȘtergere