joi, 20 august 2020

COBRA : MUZICA SFERELOR şi un Nou Interviu al lui Cobra (21 iulie 2020).



MUZICA
SFERELOR
şi
un Nou Interviu
al lui Cobra

21 iulie 2020





Nota 1 MarYan :

Acum venim şi noi, în Universul Christalin, cu ultimul articol al lui Cobra – care, între timp, este şi îmbunătăţit cu câteva up-grade-uri, dintre care cel mai important este un Interviu dat de către acesta pe 1 iulie 2020 şi expus după aplicarea acestui articol pe blogul său...

...Aspecte şi detalii ce vor fi comentate în următoarea Notă Personală, de la finalul acestui articol al său, „Muzica Sferelor” :






Îndepărtarea Flotei Draconiene din Spaţiul Sub-lunar se desfăşoară în bune condiţii, conform Planului.

Toată prezenţa Draconienilor de dincolo de Orbita Lunii a fost curăţată complet, astfel că, în prezent, întregul Spaţiu de dincolo de Orbita Lunară este declarat Spaţiu eliberat !

Numeroase FIINŢE ANGELICE pătrund în prezent în Sistemul Solar, din Marea Cosmică a Iubirii, care, acum, umplu Spaţiul Inter-stelar de-a lungul Galaxiei Calea Lactee, creând aşa-numita Muzică a Sferelor, ce se întinde de la Centura Kuiper până la Orbita Lunară (a Pământului).

Păianjenii Chimera eterici de pe întreaga Orbită Lunară au fost curăţaţi în întregime, deşi unii dinte aceştia încă există, în apropierea Pământului.

În timpul Războaielor Galactice din ultimele milioane de ani, Draconienii au adunat pe Planeta noastră numeroase Tehnologii exotice pe care aceştia le-au cucerit şi pe care le-au transformat în super-arme.

Un aspect al Operaţiunii MJOLNIR este reprezentat de capturarea, cercetarea şi apoi distrugerea acestor Super-arme.

Printre acestea se numără şi o Tehnologie specială de Inversare a Reţelei Scalare de pe Navele draconiene, care supresează (inhibă) KUNDALINI al umanilor şi inversează Câmpul energetic Planetar din Reţeaua GEOMETRIEI SACRE Armonice...

...Într-o Reţea Negativă cvasi-trapezoidală inversată.


Forţele Luminii folosesc Tehnologii de re-inversiune a Vortexului pentru a reseta Reţeaua Planetară în starea sa armonioasă, cu o reuşită relativă (dar existentă), căci deja există astfel de Zone la Suprafaţa Planetei, situate departe de aşezările umane, unde Reţeaua a fost resetată cu succes, în starea sa naturală armonioasă.

Dacă doriţi să susţineţi procesul pozitiv de re-inversare a Reţelei, sunteţi bine-veniţi să faceţi Meditaţia FLOAREA VIEŢII ori de câte ori vă simţiţi ghidaţi, de acum până la finalul anului 2020.

Deşi toate Bombele Plasmatice de tip Toplet au fost eliminate, există încă anumite Bombe de tip Toplet aflate în stare de Supra-punere Cuantică, legate de implanturi umane ce servesc ca şi Noduri de Supra-punere Cuantică ale Reţelei de Inversare din cadrul Reţelei de bază ce alcătuieşte Coloana Vertebrală a construcţiei Matricei de la Suprafaţa Planetei.

Aceste Bombe de tip Toplet nu reprezintă o mare problemă, deoarece acestea sunt mult mai uşor de îndepărtat decât Bombele Toplet de tip Plasmatic, iar acestea vor fi dez-asamblate odată cu Flota draconiană.

Dacă doriţi să ajutaţi la accelerarea şi uşurarea acestui Proces, puteţi face exerciţii de triangulare a Implanturilor.

Mulţi Reptilieni se adună, în prezent, în Bazele lor subterane din apropierea Suprafeţei Planetei, pe care Draconienii le folosesc ca şi scut pentru a împiedica înaintarea Forţelor de pe teren ale Confederaţiei din apropierea Suprafeţei şi, de asemenea, la perturbarea Reţelei Energetice Planetare.




Într-o notă mai pozitivă, Pleiadienii au comunicat că, în fine, au reuşit să dezvolte un Protocol pentru vindecarea emoţională. Dacă doriţi să primiţi de la Pleiadieni această vindecare emoţională, atunci trebuie să repetaţi de trei ori : „Comand 771”, iar Navele medicale pleiadiene vă vor ajuta cu fasciculele lor de vindecare.

Aceasta ajută la inducerea somnului, solicitând doar 20-30 de minute pentru Procesul de vindecare.

Pleiadienii au comunicat, de asemenea, că Nano-Tehnologia pozitivă „Pulbere Stelară” („StarDust”) nu este atât de eficientă pe cât au sperat, deoarece Draconienii folosesc o puternică contra-tehnologie nano, care blochează Pulberea Stelară pozitivă, într-o oarecare măsură...

Cu toate acestea, Pleiadienii au reuşit să reducă mortalitatea virusului, în cursul lunii Februarie şi Martie 2020, într-o mare măsură, astfel că imunitatea de turmă” (a maselor) va fi atinsă în curând.

Pleiadienii au comunicat că se aşteaptă ca virusul să dispară de la sine, deoarece nu va reuşi să găsească noi gazde care încă nu au dezvoltat imunitatea, până către finalul acestui an 2020.



Oamenii de ştiinţă încep, în fine, să descopere Forma TOROIDALĂ a Universului.


În fine, aceştia descoperă CICLURILE COSMICE anterioare...

...Şi încep să înţeleagă a 11-a structură dimensională a Creierului uman, ca fiind o reflectare a Universului, cum este descrisă de către modelele Teoriei Stringurilor 11 dimensionale.


Cursa Dezvăluirii este o cursă pe care CHINA doreşte să o câştige...

Până se va produce aceasta, ne putem preda fantasticei muzici italiene...


Victoria Luminii !






Nota 2 MarYan :

Acum observ că a trecut, practic, o lună de zile de la acest articol postat de către Cobra pe blogul său... de aceea, acum, poate că o bună parte dintre voi îl ştiţi prea bine, aşa că acum nu mai insist cu prea multe detalii, ci mai degrabă voi puncta câteva scurte aspecte din Interviul lui Cobra şi Dr. Joseph McNamara de FESIG în 1 iulie 2020...

...Nu înainte, însă, de a preciza că şi acest Articol („Muzica Sferelor”), ca şi Interviul de care vom aminti, are, nu ştiu cum se face, dar asta e, aceleaşi valori ale ADEVĂRULUI DIVIN cu care deja ne-am „obişnuit”, respectiv de 70%...

Altfel spus, acesta chiar este constant : nu „coboară”, dar nici nu „urcă” pe scara informaţiilor primite şi transmise, precum şi a acelora pe care acesta le filtrează şi le transmite în forma în care consideră că este utilă – precum se vede în interviul expus, aici, de noi.

Pentru că am promis că vom fi (cât putem de) „scurţi”, fără consum mare de timp (preţios) pentru fiecare, acum intrăm direct în subiect şi punctăm faptul că, în interviu, Cobra nu comentează nicicum la întrebarea despre veridicitatea informaţiilor transmise de către acel Grup din România, numit GALACTIS, ce ar fi avut legătură cu E.T. din SIRIUS A...

Bun, dacă în cazul Galactis, Cobra refuză să se pronunţe (într-un mod elegant, zicem noi) dacă ar fi existat vreo conexiune reală cu E.T. sau nu (însă ştiţi prea bine, cei care aţi venit în contact cu acest Univers Christalin, despre ce vorbim... căci doar le-am organizat evenimentul de prezentare de la Bucureşti, din 22 Martie 2015, cunoscându-i personal şi văzând „la faţa locului” despre ce este vorba şi cu cine avem de-a face – după riguroase şi repetate verificări)...


...Însă, în cazul altei întrebări, ambiguitatea a fost ceva mai mică, sugestia fiind, „printre rânduri”, că „nu prea e” după cum se afirmă – în cazul GOSIA (CoTa) – şi că NU ar fi vorba de un contact „autentic” cu un Grup Pleiadian pe care aceasta, Gosia, afirmă că l-ar fi realizat prin intermediul Internetului...

Altfel spus, în opinia lui Cobra : dacă nu ai avut contact fizic (precum în celebrul film „Întâlnire de Gradul III”) cu „băieţii” E.T., atunci nu eşti demn de crezare atunci când afirmi că ai avut o formă de Contact cu acei E.T.

Deşi înţelegem „logica lui Cobra” în cazul acestei abordări (el are contact direct cu acel Grup Pleiadian, prin Mişcarea de Rezistenţă – care, după spusele sale din Interviu, ar fi altul decât cel Taygetean, al Gosiei), totuşi ne permitem să-i sugerăm o mai mare deschidere (şi) în acest caz, în care contactele pot fi realizate prin mult mai multe Canale decât doar prin cele fizice – începând de la cele rapide, telepatice, ale câmpului mental / astral, până la Vise Lucide din zona Cauzală sau Planul Arhetipal, al Ideilor, corespunzând celei de-a 6-a Dimensiuni sau prin alte zone, şi mai eterate (nu doar eterice)... astfel că, repetăm : a limita (dând, doar astfel, credibilitate şi „autenticitate”) contactul E.T. doar la zona Planului fizic, reprezintă, din punctul nostru de vedere, chiar o limitare (de perspectivă şi mentalitate)....

...Cu atât mai mult cu cât comunicarea Gosiei cu Grupul ei Pleiadian (din TAYGETA) chiar pare să fie real, autentic (verificat repetat de către noi, prin mai multe metode), astfel că reticenţa şi subtila dez-aprobare a lui Cobra pare a fi fără suport – inclusiv în acest caz, chiar interesant, pe care l-aş descrie a fi un fel de „concurenţă pleiadiană” (cred că se minunează chiar şi Pleiadienii cum de s-a ajuns, pe această originală Planetă, ca o „Sursă Pleiadiană”, Gosia, să fie cercetată [în fapt, contestată] de o altă Sursă / Informator Pleiadian[ă], Cobra).

Ar mai fi multe de PoVestit – inclusiv despre aceeaşi chestiune a „Virusului Corona” la care s-ar lucra pentru diminuarea / neutralizarea virulenţei acestuia (chestiune extrem de relativă, în aceste Vremuri tulburi şi atât de contra-dictorii informaţional, în care noţiunea de „virus” încă nu este, uneori deloc, înţeleasă)...

...Însă nu pot trece prea uşor peste un alt aspect important, expediat de către acelaşi Cobra la capitolul „elucubraţii” (minciuni) : chestiunea NIBIRU – element care ar fi doar un mit / concept şi cam atât, în „viziunea” lui Cobra, deci nimic real informaţional, punând în aceeaşi „oală” toate cărţile şi informaţiile lui Zecharia SITCHIN despre ANUNNAKI : „Poveşti, nimic adevărat”, după directa părere a lui Cobra.

Aşadar, după atâta amar de informaţie – începând cu detaliile extrem de tehnice ale FONDATORILOR, despre re-venirea Planetoidului NIBIRU în Sistemul nostru Solar în aceste Vremuri (iniţial în 2030, dar, după cercetările noastre, ceva mai repede, până prin 2025) – despre acest „Plimbăreţ Galactic” între Sisteme Solare diferite (între Sirius A şi Soarele nostru RA/Helios), la fiecare 3.600 de ani...

...Ei bine, Cobra găseşte de cuviinţă să nege pur şi simplu toate aceste informaţii, trecându-le la categoria „fake”-uri, într-un mod cât se poate de... categoric !

De fapt, aici este „marea bubă” : Cobra nu se dez-minte nici acum, menţinând-şi (cel puţin parţial şi în punctele esenţiale) caracterul de „categoric” în privinţa informaţiilor transmise, ca şi când ar deţine Adevărul ce nu suportă nicio discuţie pe marginea subiectului respectiv... deci şi în acest caz, al lui Nibiru, Planetoidul, cum spuneam, care pare-se că, Planetă fiind pe orbita lui Sirius C, cândva, prin explozia acestui Soare (acum mult timp, când Sirius C a devenit o pitică brună, parcă), a fost ejectată de pe orbita acestuia, fiind stabilizată (ca şi Luna şi alte corpuri cereşti) de marile forţe tehnologice Siriusiene, ajutaţi de Pleiadieni şi mai ales de Arcturieni, să aibă această Orbită inter-stelară între cei doi Sori-pereche (Soarele nostru RA şi Soarele Sirius A) ce au un puternic şi ancestral Destin, împreună, evidenţiat inclusiv de această „planetă plimbăreaţă” ce vine la fiecare în parte, încărcată cu mesaje/energii/informaţii de la „celălalt”...

Aşadar, dacă putem spune foarte multe despre acest Planetoid – prin multitudinea de informaţii existente în media alternativă, de multe zeci de ani, inclusiv din numeroase materiale ale FONDATORILOR, prin SAL RACHELE, nu credem că este de cea mai înaltă înţelepciune trimiterea scurtă, dintr-un condei, la gunoi, a tuturor acestor informaţii, catalogate ca fiind doar un mit/arhetip şi... cam atât.

De aceea, iar şi iar, informaţiile oferite de către Cobra nu pot „sări”, efectiv, de acest nivel de 70%, decât rareori, când acestea ar putea fi modulate într-un mod mult mai înţelept şi eficient.

Însă nu asta-i treaba noastră, ci, posibil, aceea de a expune, (cu străduinţa de a fi) cât mai precişi, din ADEVĂRUL DIVIN existent în materialele ce inundă Netul şi mintea fiecăruia, din media alternativă (căci cea oficială, realizaţi, nici măcar nu este cazul să o luăm în seamă)... pentru ca noi, cu toţii, să ne re-amintim de Adevărul originar, existent în fiecare, cel care, odată perceput şi re-activat, nu-l va mai putea nimeni învălui (păcăli), indiferent câte ambalaje frumos colorate s-ar folosi...

Aşadar, rămâne aceeaşi şi aceeaşi urare : SPOR la DISCERNĂMÂNT !... în PACE, LUMINĂ şi IUBIRE, dragi prieteni !
  


5 comentarii:

  1. SCURTĂ NOTIFICARE PENTRU POPULAȚIA DE SUPRAFAȚĂ
    21 august 2020 de Bette Martin
    Sursa: Actualizare Cobra http://2012portal.blogspot.com/

    Următoarele două săptămâni vor include câteva momente decisive care vor determina într-o mare măsură modul în care se va desfășura lupta dintre calendarul pozitiv și cel negativ.

    Deși rezultatul final pozitiv este asigurat, calea de a nu exista, iar Forțele Luminii cer tuturor să facă meditația Florii Vieții de câte ori se simt ghidați, în următoarele două săptămâni, în special:

    Primul este momentul pieței Marte Saturn care are loc luni, 24 august, la ora 18:19 GMT. Meditația Flower of Life în acel moment va ajuta la disiparea energiei violente în câmpul energetic planetar care va atinge apogeul în acel moment.

    Al doilea este momentul din piața heliocentrică Eris Pluto care se întâmplă luni, 31 august la ora GMT. Meditația Flower of Life în acel moment va ajuta la susținerea flotelor Forței Luminii, care vor fi implicate în operațiuni critice în sistemul solar și în spațiul sublunar în acel moment.

    Victorie a Luminii!
    Preparforchange

    P.S.Douglas Dietrich21 august 2020 la 16:41
    Sper că asta înseamnă că forțele ușoare vor interfera de fapt cu ceea ce se întâmplă fizic pe această planetă, deoarece cabalele, dracul și himera nu mai pot folosi rasa umană ca atacatori sinucigași cu gaura neagră.( comentariu )

    RăspundețiȘtergere
  2. https://thevoice5d.blogspot.com/2020/08/urgent-global-meditations-824-and-831.html

    RăspundețiȘtergere
  3. PIAȚA MARTE SATURN 2020

    Marte Piața Saturn este unul dintre evenimentele astrologice cheie pentru 2020.

    În timp ce Mars Square Saturn este ceva ce experimentăm în fiecare an, în general durează doar câteva zile. Cu toate acestea, Piața Marte Saturn din 2020 primește un credit suplimentar, deoarece va fi activ luni întregi.

    Marte Square Saturn este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai provocatoare alinieri în astrologie, astfel încât a avea acest lucru activ pentru o perioadă atât de neobișnuit de lungă de timp, va fi cu siguranță ceva de urmărit.

    În timp ce vom începe să simțim Sat Square Marturn de la mijlocul lunii august, există trei date în care alinierea este în vârf, primele două fiind cele mai semnificative -

    24 august 2020
    29 septembrie 2020
    12 ianuarie 2021

    Aceasta este o energie mare și sunt multe de despachetat, dar pentru a înțelege Piața Saturn Marte, ajută mai întâi să privim planetele ca energii individuale

    https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-mars-square-saturn-2020

    RăspundețiȘtergere
  4. ÎNŞELĂTORIA 1

    De ex.acest preşedinte al Ghanei,https://burebista2012.blogspot.com/2020/08/presedintele-ghanei-expune-planul.html,nu cred că a făcut ce spune articolul.
    Când faci acest lucru,aduni populația în Piață şi pui multe afişe pentru a veni mulți,de asemenea pancarde,lozinci,instalezi sonorizare cu boxe şi microfon ,de asemenea filmezi dezvăluirea şi o transmiți live,dar anunți şi măsurile luate.Articolul este un CAL TROIAN prin faptul că ne bagă virusul ( pe care nimeni nu l-a văzut ,aşa cum au denunțat şi flotilele tayghetiene că la izbucnirea din focarul Wuhan "probele" din laborator erau lipsite de conținut ) pe gât.De asemenea filmele COTA,ultimile.....29, în continuare îşi mențin poziția de inexistentență a coronavirusului,vis-a vis de Cobra care face jocul.Dacă virusul are gene( care pot fi mutate ),deci virusul este teoretic mai mare decât bucata de lanț A.D.N.,atunci unde-i fotografia ?
    Dacă David Icke este REAL,fiind de partea celor care nu cred în el,care este "PROCLAMAȚIA DE LA TIMIŞOARA "( LONDRA ) ?! Şi care este PLANUL?! Nimeni nu dă în judecată pe nimeni,nimeni nu a auzit de vreun proces ca şi cum toată lumea este setată în APLICAȚIE DE PANDEMIE.De ce David Icke ( care face semne oculte ), nu se uneşte cu alți lideri pentru un PLAN BUN ?
    "I-am spus şefului de la Organizatia SIDA: "Daca nu puteti furniza sursa oficiala, revista stiintifica in care a fost publicata izolarea HIV (adica fotografia virusului izolat, fotografia proteinelor virusului, fotografia acizilor nucleici ai virusului), atunci toti cei de aici din sala vor sti ca sunteti un escroc si ca SIDA este o frauda."

    http://feli-popescu.blogspot.com/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  5. ÎNŞELĂCIUNEA 2

    "I-am spus sefului de la Organizatia SIDA: "Daca nu puteti furniza sursa oficiala, revista stiintifica in care a fost publicata izolarea HIV (adica fotografia virusului izolat, fotografia proteinelor virusului, fotografia acizilor nucleici ai virusului), atunci toti cei de aici din sala vor sti ca sunteti un escroc si ca SIDA este o frauda."

    Iar el raspunde: "Da, 95% cred in existenta virusului si 5% nu cred. Va las sa credeti ce doriti." Dealtfel cam asa mi se intampla de atunci mai mereu cand ma prezint ca biolog si incerc sa demonstrez cu argumente biologice frauda, mi se raspunde: "Multumim, dr. Lanka, asta e parerea dvs."
    Apropo, cu metoda PCR orice om poate fi testat in mod arbitrar ca sa iasa pozitiv sau negativ. Hodgkinson a inteles imediat. A verificat si dupa aceea ne-am asezat sa redactam impreuna urmatorul editorial. In acest editorial solicitam de la regina o proba de sange albastru, de la Elton John o proba de sange roz, plus arhiepiscopul de Canterbury etc. OK, acum fara gluma, sangele urma sa fie extras in prezenta unui notar, impartit in doua probe in prezenta unui notar si apoi dus la doua laboratoare. Acolo li s-ar fi spus laborantilor sa faca "the viral load". Si -coincidenta- intotdeauna va iesi un rezultat pozitiv. Intotdeauna!
    DELIA 20 noiembrie 2016, 18:20
    In anul 1993 un medic american si-a injectat sange de la un purtator, a dovedit ca nu exista asa ceva. Medicul Robert Wilner, de el este vorba, a scris si o carte "Minciuna mortala".
      Candva am ascultat sfatul profesorului Pohl si m-am dus la biblioteca sa citesc lucrarea publicata de Gallo. Ocazie cu care am constatat: in titlu scrie virus, dar in lucrare nici urma de virus! Adica nicio structura care sa apara in organism in numar mare si toate sa fie de dimensiuni identice, tot ce era acolo - si eu ca biolog mi-am dat seama imediat - erau componente celulare normale (Bestandteile einer normalen Zelle). Acestea erau date brusc drept virusuri. Particulele acelea nu erau izolate, nu erau fotografiate, nu erau secventiate si nici caracterizate biochimic.
    Numai ca eu deja vazusem cum se duceau pe apa sambetei vietile oamenilor diagnosticati cu HIV, cand li se dadea lovitura fatala inoculandu-li-se o frica de moarte sinistra. Toti erau convinsi ca vor muri. Iar convingerea asta este fatala. In plus, mai primeau si medicamente care declansau exact simptomele care erau puse in carca "virusului"."

    http://feli-popescu.blogspot.com/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html?m=1

    RăspundețiȘtergere