luni, 31 august 2020

Fiinţele de pe VENUS prin Natalie GLASSON : Puterea IUBIRII Voastre.


Fiinţele de pe VENUS
prin
Natalie GLASSON

Puterea
IUBIRII
Voastre

(Traducere : Monica POKA)

– 9 august 2020 –





Salutări, noi suntem energia colectivă și conștiința colectivă a Ființelor de pe Venus.
Vă aducem, prin Ființele noastre, Puterea IUBIRII CREATORULUI.

Facem acest lucru ca să vă reamintim Puterea Iubirii Creatorului din ființa voastră. Noi suntem simple reprezentante ale energiei Creatorului ; scopul și focalizarea noastră este să vă aducem și să trezim prezența iubirii.

Noi studiem, creăm și descoperim atât de multe în legătură cu iubirea Creatorului, este atât de complexă, detaliată și, totuși, atât de simplă și de puternică.

Venim la voi, astăzi, cu un mesaj cu privire la propria voastră iubire și încurajarea ei.


Fiecare dintre voi este conștient de prezența Creatorului în ființa voastră.
Poate sunteți conștienți și de faptul că această Prezență a CREATORULUI emană Iubire Ne-condiționată, o Iubire care este eternă, liberă de limitări, granițe și judecăți... o Iubire care este pur și simplu Iubire, nimic altceva.

Această iubire eternă și nelimitată există în Ființa voastră.

Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm contemplați : de câte ori pe zi sunteți conștienți de iubirea eternă, nelimitată, necondiționată a Creatorului care există în Ființa voastră ?

Este atât de important să vă conectați cu această energie de câteva ori pe zi ca să vă aduceți conștientizarea, focalizarea și mintea spre iubirea necondiționată, eternă și nelimitată din voi.

Iubirea din voi este născută din Creator, este o exprimare a Creatorului care curge prin voi. Puteți emana, direcționa și crea cu Iubirea, precum și să împământați Iubirea în Pământ, în propria ființă și în alți oameni și ființe.

Prin urmare, voi aveți un rol-cheie în exprimarea, întruparea și împământarea iubirii Creatorului. Este important să vă aduceți aminte acest lucru, de mai multe ori pe parcursul zilei.




Ancorarea PUTERII IUBIRII
în REALITATEA Voastră


Noi, Ființele venusiene, vă invităm să vă gândiți la o situație din realitatea voastră care vă provoacă dificultăți, revoltă, durere sau stres.

Imaginați-vă cum ar fi să abordați situația cu conștientizarea că iubirea nelimitată, eternă, necondiționată există în ființa voastră și rolul vostru este să exprimați, întrupați și împământați această iubire.

Asta înseamnă că iubirea se va manifesta prin acțiunile, reacțiunile, exprimările, creațiile și gândurile voastre. Modul în care comunicați atât cu voi înșivă cât și cu ceilalți s-ar schimba și transforma dramatic.

Încercați să vă imaginați în acest moment iubirea necondiționată, eternă, nelimitată în ființa voastră.

Imaginați-vă, simțiți sau știți că aceasta radiază spre exterior.

Apoi gândiți-vă la situația dificilă și radiați această iubire către situația dificilă.
În timp ce faceți acest lucru, observați-vă perspectiva, modul în care vă percepeți pe voi înșivă și situația. Observați dacă se schimbă în vreun fel.

Cu cât mai multă iubire trimiteți situației, cu atât mai mult ea se va transforma în ființa voastră.

Situația dificilă se va transforma în ființa voastră pentru că ea a fost creată dintr-o energie din ființa voastră. Prin urmare, acest lucru va fi în mod firesc proiectat în realitatea voastră și experimentat de voi în următoarele ore, zile, săptămâni sau luni.

Imaginați-vă că, dacă abordați fiecare situație și experiență din acest spațiu, veți începe să creați un impuls.

Voi sunteți catalizatorul schimbării și creării iubirii.
Printr-o concentrare asupra puterii iubirii voastre, creați o realitate iubitoare și un sentiment iubitor de a fi, pe care să-l experimentați zilnic.




ÎNCREDEREA Voastră


Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să conștientizați și să vă întrebați ce v-ar împiedica să experimentați IUBIREA CREATORULUI fie în Ființa voastră, fie în Realitatea voastră ?

S-ar putea să aveți multe idei, perspective și ghidări interioare, iar noi, Ființele de pe Venus vă invităm să vă urmați ghidarea interioară și perspectivele pe care le primiți.

Dorim, totodată, să vă oferim perspectivele noastre.
Credem că unul dintre cele mai puternice lucruri care v-ar putea împiedica experimentarea iubirii Creatorului în Realitatea voastră, este încrederea voastră în Puterea Iubirii Voastre.

Ați putea spune, pe o scală de la 1 la 10, unu fiind cea mai puțin puternică, 10 fiind cea mai puternică, cât de puternică este iubirea voastră și cât de multă încredere aveți, din toată inima, în puterea iubirii voastre ?

Răspunsul vostru este de contemplat și de evaluat de voi înșivă, în timpul propriu.

Înțelegerea noastră este că este nevoie să creșteți în ființa voastră, în încrederea în puterea iubirii voastre și, făcând acest lucru, veți fi în măsură să vă experimentați iubirea mai deplin, veți fi în măsură să recunoașteți și cât de puternică este iubirea voastră.

Un exemplu ar putea fi, și acesta este un exemplu destul de simplu, să vă imaginați o încăpere plină de oameni. Credeți că dacă emanați iubire, ar avea vreun impact asupra acestor oameni, fără ca măcar să le vorbiți sau să creați vreo formă de acțiune ? Credeți că iubirea emanată din ființa voastră i-ar influența pe acești oameni, într-un anumit fel ?

Din nou, asta este ceva ce să contemplați și să evaluați...


De ce credeți că este capabilă iubirea în realitatea voastră ?

Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să scrieți o listă cu toate lucrurile de care Iubirea Creatorului care emană din Ființa voastră este capabilă.

Vă invităm să păstrați această listă deschisă, continuând să adăugați la ea.
În curând veți începe să conștientizați puterea care într-adevăr se află în Ființa voastră, puterea iubirii voastre.

Atunci când recunoașteți Puterea Iubirii voastre, o folosiți și vă urmați ghidarea interioară, Realitatea voastră se va transforma. Realitățile celor din jurul vostru se vor transforma, până și realitatea celor din lume și conștiința colectivă a Omenirii se vor transforma.

Vă invităm ca în meditație să stați liniștiți și să vă focalizați asupra Iubirii voastre Ne-condiționate, Eterne, Ne-limitate.

Poate doriți să afirmați : „Eu sunt Iiubirea Creatorului care este necondiționată, eternă și nelimitată”.

În timp ce repetați această afirmație, focalizați-vă pe prezența Iubirii în Ființa voastră.

Lăsați-o să radieze și chemați-ne pe noi, Ființele de pe Venus, să vă înconjurăm. Dați-ne voie să ne trimitem iubirea noastră eternă, necondiționată și nelimitată în ființa voastră, simțiți ca și cum ați deveni o baterie de iubire, atât de energizați cu iubire.

Trimiteți această iubire tuturor oamenilor pe care-i iubiți, Mamei Pământ și întregii lumi. Trimiteți iubirea să meargă oriunde este nevoie de ea, situațiilor din lume și din propria realitate. Trimiteți iubirea oriunde este nevoie de vindecare și unde este nevoie de iluminare.

Lăsați-vă iubirea și pe voi înșivă ca o baterie de Iubire să vă poarte Puterea.
Sunteți imens de puternici. Nu mai puteți ascunde puterea iubirii voastre.

Este momentul ca voi să vă stăpâniți complet energia și Puterea Iubirii, trimițând-o mai departe.

Noi, Ființele de pe Venus, suntem prezente să vă asistăm și să vă ghidăm.


Vă mulțumim și vă iubim întotdeauna,

Ființele de pe Venus



prin

5 comentarii:

  1. Foarte frumos MESAJUL tău de IUBIRE ,am să îl trec în jurnalul meu spiritual !

    Despre MITINGUL DE IUBIRE PENTRU VIAȚĂ ŞI LIBERTATE DE LA BERLIN nu pot SĂ îmi dau cu părerea,un film tradus cred că ar interesa foarte tare.Am văzut pancarde manufacturate( nu xeroxate ), deasemenea s-a vorbit la microfon,ceea ce dă VIAȚĂ şi ÎNSUFLEȚEŞTE.MI-AŞ FI DORIT SĂ FIU ACOLO...Cred că a fost o MARE de IUBIRE...Şi puțin,m-am TELEPORTAT...Dar iată o descriere FRUMOASĂ a ARHITECTULUI SACRU 5D despre aceasta :

    Noris1986 1 septembrie 2020 la 13:21

    "Demonstrația de la Berlin
    @Sacred Architect 5D:
    Din păcate, tabăra Sit-in a fost „înlăturată” de poliție noaptea, când presa și jurnaliștii au dispărut😑.
    Dar nu prea contează. ENERGIA și INTENȚIA , DRAGOSTEA și PACEA care s-au manifestat au fost atât de puternice, nimeni nu poate opri această mișcare. Plângeam toată ziua, din cauza cuvintelor spuse și IUBIREA s-a răspândit😭. Era ceea ce SPERAM MEREU ! Au existat chiar MEDITAȚII. Oameni din diferite religii erau pe scenă împreună UNITED .. Nu am avut cuvinte pentru asta, ci doar LACRIMI...

    Nu este doar un efort „german”, pentru că oamenii din Berlin vin de pretutindeni. Erau oameni din diferite țări și tenuri FERICIȚI ÎMPREUNĂ !
    Nu am putut vedea nicio revoltă, dar asta nu înseamnă că nu au existat niciuna.
    Cineva a spus că a văzut că oameni negri îmbrăcați și mascați au ieșit din mai multe mașini de ambulanță .. Dezgustător.

    Managerul demonstrației, Michael Ballweg, a trebuit să răspundă la întrebări la Berlin TV rbb în urmă cu câteva minute. Ei, 3 „experți”, l-au bombardat cu toată ura și au falsificat ceea ce au putut găsi ..
    Dar el s-a păstrat rece😅 și a rămas în adevăr și respect.
    Puteai simți literalmente teama de ei plătiți de urăști. Transpirau literalmente în costumele lor scumpe..😂🤪 În timp ce Michael se simțea destul de CONFORTABIL în tricou și blugi😂

    Dar nu, nu doar oamenii din SUA dorm, ci sunt încă foarte multe aici în Germania😴😉
    S-ar putea De asemenea, par doar că dorm mult, deoarece sunt mult mai puternici ca lătratul câinilor...
    Se pare că intră în panică, atât de multă ură vine de la ei ..

    Dar există MULȚI care ne susțin în TĂCERE, la fel și SENTIMENTUL meu.
    Una peste alta, un semn foarte bun că suntem pe drumul spre LIBERTATE ŞI ELIBERARE ! A fost o declarație clară a oamenilor! 🌈💗🤗

    Să continuăm asta prietenii mei!

    Victoria Luminii!"

    The portal,comentariu

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,putem vorbi de ascensiune.A învăța dintr-un rău " DAT", înseamnă să creşti,să te protejezi,SĂ ÎȚI TANSFORMI CONŞTIENT DIMENSIUNEA !

    Uneori durerile facerii sunt mai mari,ca aici:

    "Aquarian Maiden3 septembrie 2020 la 8:04 AM
    @Sherman, da, dreptate, simptomele Ascensiunii sunt rele. Nu mai știu ce este somnul, e un efort să faci orice. Vom ajunge acolo până la urmă. Cel puțin nu ți-ai enumerat simțul sarcastic al umorului, mă înveselește. 😄😄😄"

    The Portal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semnele ascensiunii sunt rele pentru ca niste maini criminale ne-au taiat legaturile cu Cerul. Desprins de cerul tău te simti ca o pasare cu aripile frante!

      Ștergere
  3. Humanities Intel9 septembrie 2020 la 07:32
    Ianuarie, 2018 Op Mjolnir:
    "Informațiile despre IBC nu au putut fi publicate până acum, b / c ar riposta prin crearea unei cantități nespuse de suferință pentru acei captivi. O parte a Op Mjolnir a fost rezistența care a eliberat marea majoritate a acestor captivi"
    " Complexul Breakaway Illuminati este, de asemenea, conectat la aproximativ 1 milion de reptilieni nativi care trăiesc la suprafață "
    ** ((Mulți reptilieni se adună în bazele lor subterane aproape de suprafața planetei și Draco le folosește ca scut pentru a preveni avansarea Picioarele confederației către suprafață și pentru a perturba și mai mult rețeaua de energie. "- https://2012portal.blogspot.com/2020/07/music-of-spheres.html))„IBC este, de asemenea, responsabil pentru o mulțime de atacuri de arme scalare și direcționate asupra Lightworkers & Lightwarriors”

    ((https://www.youtube.com/watch?v=nDnzPkuJiX0&list=LLDhn_vti_RpOv3CvtHNzjsg&index=5&ab_channel=dutchsinse
    /) o flotă semnificativă de nave îmbrăcate este cea mai puternică facțiune lenegativă prezentă în spațiul sublunar și este centrul principal al operațiunii Mjolnir. "
    " În 2014, Chimera a preluat nivelurile superioare ale IBC. program spațial care a cooperat atât cu flota Draco, cât și cu așa-numita flotă Dark. " (Corey Goode a menționat recent cum SSP-A se termina cu informațiile obținute de Dark Fleet)

    „facțiune negativă care s-a desprins de rețeaua Illuminati de suprafață și a intrat în subteran în timpul invaziei Archon din 1996.

    "Schumann Shutdown w / n 12 Hours of A Critical Sublunar Op Menționat de Cobra Weeks Prior" -

    https://humanitiesintel.blogspot.com/2020/09/schumann- shutdown-wn-12-hours-of.html

    (PS, bloggerul Acc are o problemă în care reunește formularea / alinierea / dimensionarea se întâmplă des și nu o poate schimba, deoarece arată normal în partea din spate, dar devine publică ca o mizerie uneori).The Portal.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Sub-Nature Realm of Electricity – Lucifer in the Astral Body:
    A new realm of cold-light that creates illusion and selfish desires inspired by Lucifer in the astral body of the human being. Self-delusion leads to “non-thinking” that is simply an animal reflex instead of freely directed higher thinking. This type of selfish thinking is earth-bound, brain-bound, materialistic, and darkens the etheric realm.

    Animal – Astral realm of instincts, astral-intelligence.

    Sub-Nature Realm of Electromagnetism – Ahriman in the Etheric Body:

    A new realm of heartless, cold, clever willfulness that is devoid of feelings and led by Ahriman. Through continuing the illusion of Lucifer’s cold-light fantasies, Ahriman steals the warmth of the human heart through killing spiritual thinking and feeling.

    Plant – Etheric realm of the plants with the sun as the group-ego, etheric intelligence.

    Sub-Nature Realm of the “Third Force”- Asuras in the Physical Body:

    A new realm of binary, anti-time and anti-space beings who weave a spider-web of electro-magnetism that wishes to make the earth into a self-functioning electrical apparatus, an automated planet, a type of living mineral. This realm is populated by Asuras who are inspired by the Sun Demon Sorat who wishes to steal human ego-consciousness through consuming higher thinking, higher feeling, and higher human willpower.

    Mineral – Physical realm of apparent life-less substance.

    The human being can ascend or descend, depending on whether they evolve or chose to remain behind the progressive evolution of humanity. This is a free choice that most people do not know they must make consciously. This choice is the key to whether a human will evolve into an angel or devolve into an animal (...) Humans can rise-up through the hierarchy in a normal fashion, or can devolve into sub-kingdoms where new beings are being created due to the human-machine interface and the battle for the human soul."

    https://neoanthroposophy.com/2018/01/19/

    RăspundețiȘtergere