miercuri, 19 august 2020

MarYan : LUNA NOUĂ în LEU (din 19 august 2020, ora 05.42 , a României).



LUNA  NOUĂ
în LEU
(din 19 august 2020,
ora 05.42 , a României)





După cea de-A Doua LUNĂ NOUĂ din Rac de acum aprox. 29 de zile (din 20 iulie 2020), iată că acum, următoarea Lună Nouă, de astăzi, miercuri, 19 august 2020...

...Are loc în Energia Constelaţiei LEULUI, la 26 de grade şi 35 de minute, la ora exactă 05.42 (după aprecierea „oficiosului” Observator Astronomic „Amiral Vasile Urseanu din Bucureşti).

Deşi la ultimele două Luni Noi părea că apogeul retro-gradărilor este atins, într-un mod spectaculos (prin cele 5 planete retro-grade ce evoluau „graţios” pe Cerul Lunii Noi, atât în Iunie, cât şi în Iulie 2020), iată că, în prezentul lui August 2020, se poate „şi mai şi! :

- 6 (Şase) Planete Retro-grade (!) în aceste zile (la cele 5 retro-grade de luna trecută, s-a alăturat şi singura mare planetă ce încă nu era retro-gradă, respectiv Uranus) : JUPITER / SATURN / URANUS / NEPTUN / PLUTO / CHIRON : o şi mai mare încărcătură karmică, cu multe „plăţi” care sunt la „scadenţă”, în continuare [detaliile fiind evidenţiate chiar de către respectivele planete retrograde : Medicină-Religie / Lege-Karmă / Ştiinţă-Cunoaştere / Iubire pură / TransFormare-Alchimie / Maestrul Vindecător (rănit)].

- LUNĂ NOUĂ la 26.35 grade în LEU, deci cu SOARELE aflat în conjuncţie totală cu LUNA la Momentul exact 05.42, ora României, de miercuri, 19 august 2020.




Ca de obicei, haideţi să vedem şi perspectiva astrologiei „profesioniste” a Adrianei Tudosa, de pe blogul acesteia :



În cadrul primului articol al Adrianei (de prezentare generală a acestui Moment de Lună Nouă, cu motto-ul pe care şi noi l-am adoptat, dar şi adaptat, înainte de a citi acest material : „Facă-se Voia Ta, Doamne” către „Facă-se Voia ta, Om-ule”), iată un scurt fragment ce sintetizează calităţile / energiile care se exprimă prin acest Moment astrologic :

„Această Lună Nouă în Leu aduce oportunităţi legate de aceste teme (noi moduri de a iubi, de a relaţiona, de a ne exprima creativitatea, unicitatea, de a ne aduce aminte de Divinitatea din noi, de a vedea Binele acolo unde încercăm să dramatizăm, exagerăm, etc.).

Leul este un Foc Veşnic, este Dătătorul de Viaţă, este Împăratul / Regele.
Suntem Copiii Focului pentru că Dumnezeu este un Foc Mistuitor.

Facă-se Voia mea”, spune Leul mic (se crede foarte important) şi îşi arde întreaga energie pentru a face pe plac ego-ului, mândriei, dorinţei de a domina, în timp ce LEUL cel MARE îşi arde întreaga energie pentru a fi în acord cu Voinţa Divină, fiind inspirat şi ghidat în permanenţă de Cer, iar „Facă-se Voia Ta, şi nu voia mea” îl apropie de Divinitate.

Luna Nouă în Leu oferă oportunităţi pentru a sacrifica acest leu mic (egoism, mândrie, minte inferioară) şi să ne legăm de Mintea/Mentalul Divin(ă), să ne subordonăm Duhului Sfânt din noi.

Leul se exprimă prin verbul „A Voi” iar această lunaţie ne ajută să înţelegem că fiecare acţiune de-a noastră trebuie să fie în acord cu Voinţa Divină.”
                

      

Credem că aceste scurte repere sunt suficient de relevante pentru a înţelege mai bine ce-i cu acest moment astrologic...

Însă, pentru o şi mai mare clarificare (sperăm), haideţi să punctăm şi noi, în completare la acelaşi aspect :

Ultima idee expusă din materialul Adrianei Tudosa („...fiecare acţiune de-a noastră trebuie să fie în acord cu Voinţa Divină”) este deosebit de importantă şi extrem de puternică, însă poate fi utilă o fină dar esenţială nuanţare : NU trebuie nimic, ci aceasta reprezintă doar SENSUL pentru cine doreşte să Ascensioneze către mai multă Armonie, Bucurie şi Iubire... deci, repetăm, nimic nu trebuie !...

În acest caz, când omul mic (umanul, cum ne place nouă să scriem, deseori, pe acest blog christalin) se îndreaptă cu atenţia şi cu energia acţiunilor sale, tot mai mult către Divin, devenind tot mai „în acord” cu Voinţa Divină, atunci acesta re-devine OM-ul care a fost proiectat să fie de la bun început, adică o Fiinţă în care Armonia şi Iubirea sunt majoritare, iar curgerea către mai multă neg-entropie (mai puţină dez-ordine/Chaos) se face în mod natural...

...Şi, în acest fel, acesta devine tot mai apropiat de VOINŢA Divină a Creatorului său, care ar putea fi una singură, în esenţă : mai multă Iubire / Bucurie / Armonie (şi multe altele, frumoase) pentru fiecare Copil al Său !

Aceasta înseamnă, foarte clar, că nicidecum nu poate fi vorba de a respecta vrerile/dorinţele, eventual „capriciile” vreunei divinităţi plictisite care n-are ce face decât să impună condiţii şi pedepse copiilor neascultători (cei care nu ar asculta întocmai de „Voia Domnului”)...

...Ci, pur şi simplu, de a respecta (adică de „a fi în cât mai înaltă Armonie” cu) LEGILE DIVINE ce guvernează fiecare punct din acest Univers multi-dimensional şi care, ne-respectate / forţate, vor genera diz-armonie, cu consecinţe directe în aura şi viaţa respectivului (exact ca şi legile fizice ignorate, precum gravitaţia, ce poate duce la consecinţe chiar dureroase... dincolo de voinţa vreunei divinităţi de a pedepsi copilul prea jucăuş şi agitat...).




Acesta ar putea fi unul din cele mai înalte Sensuri ale biblicului îndemn „Facă-se Voia Ta, Doamne” (deci : „Aplică-se Legile Divine în viaţa şi în sufletul meu”)...

Astfel că, la final, re-venim la motto-ul nostru preferat, conexat cu ASTROLOGIA :

DUMNEZEU PROPUNE (Voinţa Divină care ÎŢI  PROPUNE doar, şi NU îţi impune PLANUL DIVIN pentru Binele tău Cel mai Înalt),

ASTRUL PRE-DISPUNE (îţi arată Calea Ta, aleasă tot de tine, la încarnare),

(Însă, în final), OM-ul DISPUNE (conform cu Alegerea sa tot mai Liberă, pe măsură ce „iese din karmă” şi „intră în dharmă / iubire”).”


Observaţi cât de SIMPLU funcţionează UNIVERSUL (însă, doar atunci când „ai prins poanta”) ?... şi cum are loc zisa EVOLUŢIE / ASCENSIUNE ?

În rest, fără alte rost-iri, nu mai rămâne decât să ne urăm ca fiecare să-şi poată re-aminti de acea Voinţă proprie, doar a sa, care unită cu D-OM-nul din Inima Fiinţei sale, aşteaptă să fie eliberată pentru A DOMNI, cu adevărat, în Regatul Vieţii Sale, întru PACE, LUMINĂ şi IUBIRE !



MarYan

3 comentarii:

  1. MEDITAȚIE PENTRU AJUTORAREA ANIMALELOR CARE ȚIN DE SCOARȚA PĂMÎNTULUI,PENTRU A LE TRIMITE IUBIREA DE CARE AU NEVOIE


    https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Unknown 1

    MESAJUL COMANDANTULUI REPTILIAN DE LUMINĂ HORRIS CĂTRE OAMENII REALI( conferință Nirvana din 19.10.2003)🕰🚀

    "Diferența principală dintre specia umană și cea reptiliană este legată de ADN - vorbind doar în general, inteligența și puterea fizică a reptilienilor sunt superioare majorității oamenilor, iar spectrul lor emoțional și claritatea spirituală sunt mai puțin dezvoltate.
    Este posibil ca toți cei care se opun întunericului, să fim cei mai vehemenți, deoarece acțiunile lor se reflectă asupra noastră ca o civilizație totală. Acești membri nu sunt majoritari și nu sunt reprezentanți pentru ceilalți dintre noi și nu este modul în care ne dorim să ne prezentăm. Vă rog să mă lăsați să fac publicitate lumii voastre a celorlalți dintre noi. Mulțumesc.
    Fără să intenționeze să sune zadarnic, îți spun că nivelul nostru de inteligență îl depășește pe cel al multor alte civilizații care, de asemenea, sunt avansate intelectual și tehnologic dincolo de tine. Suntem mai puțin avansați spiritual decât multe civilizații care nu au progresat în stadiul nostru de dezvoltare mentală. Ne străduim să aducem mai multă iluminare în toată civilizația noastră, iar o căutare a atingerii în acest sens este unirea cu alții din forțele ușoare pentru a supune și apoi elimina influența întunecată a reptilienilor.

    Toate sufletele din acest univers derivă din aceeași Sursă Unică, Creatorul, ceea ce face ca toți să fim aspecte inseparabile ale Creatorului și ale altora. Dumnezeu v-a spus că El este amalgamarea tuturor sufletelor din acest univers și iubește pe toți în aceeași cantitate. Îți spun Dumnezeu, doamnă, pentru că acesta este numele tău pentru conducătorul acestui univers. Acea egalitate de iubire este adevărată din experiența noastră, întrucât am solicitat prima dată lui Dumnezeu să-i eliminăm pe cei mai necăjiți dintre frații noștri din acest univers. El nu are autoritatea de a face acest lucru și, de asemenea, nici o dorință, deoarece toate aspectele sufletești ulterioare ale acelor originale sunt într-adevăr elemente ale lui Dumnezeu."

    Va urma

    RăspundețiȘtergere
  3. Unknown 1

    MESAJUL COMANDANTULUI REPTILIAN DE LUMINĂ HORRIS CĂTRE OAMENII REALI( conferință Nirvana din 19.10.2003)🕰🚀🚀


    Cele mai întunecate suflete ale civilizației mele au intrat în acest univers dintr-un altul, într-o amestecare energetică a celor două universuri, menite să fie avantajoase reciproc printr-o împărtășire a luminii pentru a avansa claritatea spirituală. Unele suflete au rezistat acestei oportunități și acum, în acest univers, au devenit responsabilitatea lui Dumnezeu de a aduce lumină în ele. Aceasta face ca responsabilitatea noastră să luptăm împotriva continuării lor în întuneric.
    Cel mai eficient mod de a elimina reptilienii întunecați este creând mai multă lumină în acest univers, în măsura în care sufletele lor fie vor fi infiltrate cu ea, fie vor pleca de aici pentru a fugi din această posibilitate. Nu, nu știu unde s-ar duce, întrucât nu știu despre condițiile din alte universuri sau dacă pot intra în orice fără permisiune. De aceea ne străduim să le aducem lumină aici și acum. Lumina lipsește din sufletele respective și cred că le va distruge dacă vor intra în contact cu ea. Teama lor de ceea ce îi motivează să lupte cu lumina peste tot unde o văd. Lumina le-ar umple cu lumina-Lumină care le lipsește, nu le-ar distruge, dar nu cred acest lucru și astfel își continuă lupta împotriva ei.

     Rămâi neclintit în lumina ta; concentrați-vă pe ceea ce doriți, nu pe ceea ce nu doriți; iertați-vă pe sine și pe ceilalți; fii bun; ține-ți mintea și inima deschise; ascultă mesajele din sufletul tău; nu judecați și nu doriți pedeapsă asupra celor care dăunează altora. Am putea enumera multe alte moduri de evlavie, dar pur și simplu să trăiești Regula de Aur cu iubire necondiționată este FIE cea mai mare diferență din lumea ta!

    https://www.matthewbooks.com/june-24-2009/( spirituleternblogspot.com )

    RăspundețiȘtergere