luni, 2 noiembrie 2020

Astrolog Laura HAGIU : 12 NOIEMBRIE 2020 – A TREIA ŞI ULTIMA ÎNTÂLNIRE JUPITER / PLUTO ÎN CAPRICORN – ULTIMA PRESIUNE A UNIVERSULUI PENTRU TRANSFORMAREA NOASTRĂ INTERIOARĂ / A RENAŞTE „DIN CENUŞĂ”, CA PASĂREA PHOENIX ! (26 octombrie 2020).

 

Astrolog

Laura HAGIU

 

12 NOIEMBRIE 2020

A TREIA ŞI ULTIMA ÎNTÂLNIRE

JUPITER / PLUTO ÎN CAPRICORN

ULTIMA PRESIUNE A UNIVERSULUI

PENTRU

TRANSFORMAREA NOASTRĂ INTERIOARĂ /

A RENAŞTE „DIN CENUŞĂ”,

CA PASĂREA PHOENIX !

 

26 octombrie 2020

 


 

Nota MarYan :

Vremurile nu mai sunt doar „tulburi”, în prezentul lui Noiembrie 2020, când energiile intense presează din ce în ce mai dramatic...

...Ci au devenit, iată, „extrem de tulburi”, de nu se mai vede, deja „om cu persoană” !

Şi iată cum, din toate contextele despre care am mai scris pe blog, în săptămânile anterioare, Astrologia ocupă în prezent un loc foarte important, determinat de toate Tranzitele, Mersul Retro-grad al planetelor şi mai ales de configuraţiile astrologice mai mult sau mai puţin armonioase, dis-cordante (evidenţiate prin Opoziţii şi Cuadraturi, alături de Conjuncţiile „prost aspectate”, adică, cele în care planetele participante sunt în semne astrologice în care „nu se simt bine”).

Articolul astrologic de mai jos, propus acum pe blog, vine în premieră de la o nouă „specialistă” în astrologie, de care nu am mai auzit până acum, dar care pare că „le zice bine”, cu o intuiţie cel puţin dezvoltată, respectiv Laura Hagiu, care ne PoVesteşte despre un moment astrologic foarte puternic, al cărui epicentru va fi pe 12 Noiembrie 2020 : o Conjuncţie între PLUTO şi JUPITER, în CAPRICORN.

Însă nu doar detaliile despre acest interesant moment sunt expuse în articol, ci sunt amintite şi alte patru momente care, împreună cu acesta, definesc acest intens an 2020... acesta fiind cel de-al patrulea, în timp ce ultimul pare a fi pe 21 decembrie 2020 (Jupiter în conjuncţie cu Saturn), despre care vorbeşte şi Cobra încă de la începutul anului, moment ce ar „iniţia”, în mod oficial, ERA VĂRSĂTORULUI.

Însă chiar şi aceste momente sunt jalonate de alte momente astrologice interesante despre care se vorbeşte tot mai mult pe site-urile dedicate de astrologie (din care, în primul rând, amintim de cel al Adrianei/Adriei) cu informaţii ce confirmă efervescenţa acestei perioade. Iată, ca exemple :

- Momentul de LUNĂ PLINĂ „Albastră” de acum câteva zile (de sâmbătă, 31 octombrie 2020, evidenţiat pe situl Adriei în mod corespunzător, dar şi în alte locuri).

- MERCUR retrograd de la mijlocul lunii Octombrie până pe 3 noiembrie 2020, moment în care îşi reia mersul direct, cu efectele corespunzătoare.

- Momentul ce va urma acestei Conjuncţii Jupiter-Pluto, de LUNĂ NOUĂ pe 15 noiembrie 2020, ora 07.12 , a României, cu efectele corespunzătoare pe care le vom expune la acel moment.

Înainte de a da citire informaţiilor oferite pe site-ul de Facebook a Laurei Hagiu despre momentul de conjuncţie dintre Jupiter şi Pluto, să subliniem şi noi acest aspect : după cum o Eclipsă / Solstiţiu / Echinocţiu / Moment al naşterii (conjuncţie Soare natal cu Soare actual) se re-simte cam cu 3,5 zile înainte şi după acel moment (deci, fiind în epicentrul a aprox. 7 zile, deci a unei săptămâni), şi în acest caz al unei conjuncţii puternice, între două planete „grele” (Jupiter şi Pluto), aceasta se re-simte cu două săptămâni ÎNAINTE şi DUPĂ Epicentrul acestui moment din 12 Noiembrie 2020...

...Ceea ce înseamnă că deja am intrat în perioada de influenţă astrală al acestui Moment, care, iată, se supra-pune cu alte momente şi contexte planetare şi extra-planetare ce vor fi expuse (şi comentate) prin traducerea ultimelor materiale ale lui Cobra (pe care, chiar dacă poate că mulţi deja le cunoaşteţi, poate fi utilă o re-memorare cu expunerea punctelor noastre de vedere).

Aşadar, iată materialul propus al Laurei Hagiu, cea care este adusă în premieră pe acest blog / Univers Christalin :

 

 


Dragi prieteni, această întâlnire sau conjuncţie este important de analizat pentru a înţelege ce se întâmplă la ora actuală la nivel planetar şi ce urmează să mai vedem...

Întâlnirea Jupiter / Pluto se produce exact pe 12 Noiembrie 2020, însă fiind două planete lente, această energie am observat că se resimte puternic cu 2 săptămâni înainte şi 2 săptămâni după.

Aş putea spune că în intervalul 30 Octombrie – 24 Noiembrie 2020 ne aflăm sub influenţa puternică a acestei conjuncţii, iar tranzitele planetelor lente, dar şi LUNA PLINĂ (din 31 Octombrie 2020), precum şi LUNA NOUĂ (din 15 Noiembrie 2020), oferă indicii despre cum va acţiona această energie în vieţile noastre.

Cele mai puternice energii cu impact asupra noastră aici pe Pământ şi care ne amintesc despre Ciclurile Planetare sunt ECLIPSELE dar şi CONJUNCŢIILE între Planetele lente.

Vă reamintesc că acest an 2020 „special” vine cu 5 CONJUNCŢII !!! între planetele lente... foarte mult !

Toate sunt rare, adică Cicluri care se petrec odată la 33, 20 şi 13 ani.

 

CELE 5 CONJUNCŢII SUNT :

- 12 Ianuarie 2020Saturn conjuncţie Pluto (ambele în mers direct).

- 5 Aprilie 2020Jupiter conjuncţie Pluto (ambele în mers direct).

- 30 Iunie 2020Jupiter conjuncţie Pluto (ambele retrograde).

- 12 Noiembrie 2020Jupiter conjuncţie Pluto (ambele în mers direct).

- 21 Decembrie 2020Jupiter conjuncţie Saturn (ambele în mers direct).

 

Am trăit până acum trei conjuncţii importante şi mai avem de trăit încă două.

Dupa cum observaţi, din cele cinci conjuncţii, patru sunt cu planeta Pluto în semnul Capricornului, iar ultima conjuncţie din Decembrie va fi în Vărsător (uff, mai schimbăm semnul).

Este clar cât de puternice sunt aceste energii şi cred că nimeni nu mai poate nega veridicitatea informaţiilor obţinute prin ştiinţa numită Astrologie (cicluri planetare, calculate ştiinţific, matematic !).

Este foarte adevărat că deosebit de importantă este interpretarea acestor cicluri planetare şi conjuncţii dintre planetele lente.

Până la urmă Astrologia ne relevă Voinţa Divină, a Creatorului sau a Inteligenţei Supreme care a creat Universul, Planetele şi le mişcă pe Cer într-o Ordine Desăvârşită.

Şi acum pentru voi, prin intuiţie, mă străduiesc să descifrez această ultimă conjuncţie Jupiter / Pluto, a cărei energie începem să o simţim şi să o vedem din ce în ce mai puternic în dimensiunea pământeană. 



Să începem cu Pluto, zic !

PLUTO în latină sau PLUTON în limba greacă este cunoscut în mitologie ca şi conducătorul lumii subterane şi zeul bogăţiilor, primul nume fiind Hades.

„Legende nu sunt multe despre Hades / Pluto, oamenii nu-l iubeau deloc, pentru că Hades / Pluto era zeul ne-îndurătoarei morţi.

Pluto înseamnă şi „cel bogat”, pentru că Hades / Pluto avea în stăpânire toată avuţia de minerale şi metale : aur, diamante etc.

De la numele lui Pluto s-au creat cuvintele „plutocrat”, adică „cel puternic prin bogăţia lui” şi „plutocraţie”, adică „domnia celor bogaţi”.”        (citat din „Legendele Olimpului”)


În Astrologia Spirituală, Pluto este o planetă care ne aminteşte despre VOINŢA DIVINĂ sau DESTINUL IMPLACABIL.

Este privit cu teamă şi poate pe bună dreptate pentru că tranzitele lui ne aduc în viaţă cele mai mari transformări, schimbări, dar Pluto înainte să facă acest lucru distruge tot ce nu ne mai este de folos în evoluţie, tot ce ne ţine pe loc şi o poate face dur din perspectiva umană.

Din punctul meu de vedere, Pluto pe lângă Uranus şi Neptun este planeta care poate aduce TREZIREA SPIRITUALĂ, iar în cel mai dramatic caz Pluto se ocupă de trecerea dincolo a fiinţei noastre, în altă dimensiune.

Cu un tranzit important al lui Pluto poţi traversa o situaţie care te coboară în infernul sufletului sau poţi trăi aşa-numita „noapte întunecată a sufletului”.

Dacă îţi revii din această experienţă cu bine, atunci poţi să spui că „ai reînviat ca pasărea Phoenix din propria cenuşă” şi că viaţa ta nu va mai fi la fel...


JUPITER (în mitologia romană) sau ZEUS (în mitologia greacă) este cunoscut ca şi Conducătorul Cerului, guvernează Legile Divine şi Ordinea Socială.

Din mitologie cunoaştem că Zeus exagera foarte mult lucrurile, iar atunci când era supărat tuna şi fulgera.

În Astrologie, Jupiter văzut ca şi Marele Benefic, răsplăteşte cu bunătate şi generozitate, atunci când este fericit şi în aspecte bune, însă pe de altă parte poate exagera mult lucrurile, lăsând ravagii în urmă, atunci când este supărat (nefericit în semn şi prost aspectat).

Anul acesta, Jupiter în Capricorn nu se simte fericit...

Neptun (Poseidon) şi Pluto (Hades) erau fraţii lui Jupiter (Zeus), toţi trei au luptat să învingă Titanii şi au împărţit lumea.

Însă cu Saturn (Cronos), care era tatăl lor, s-au luptat.

Dacă am traduce din Legendele Olimpului, întâlnirile Saturn / Pluto şi Jupiter / Saturn sunt dificile, iar Jupiter şi Pluto ar trebui să se înţeleagă ceva mai bine.

La începutul anului, conjuncţia Saturn / Pluto a fost cea care a declanşat „Întunericul”.

Pe parcurs, conjuncţia Jupiter / Pluto a venit cu exagerări...

În Astrologie nu luăm în considerare doar Semnul în care se produc conjuncţiile şi planetele implicate, ne uităm şi dacă planetele sunt în mişcare directă sau retrogradă şi ce alte aspecte realizează cu celelalte planete lente.

 

Revenind la Jupiter / Pluto, iată idei de reţinut :

1. Negativ :

- În Capricorn, Jupiter nu este fericit.

- În aspecte tensionate cu alte planete, Jupiter amplifică puterea malefică a lui Pluto : crize, distrugere, obsesii, frici exagerate, tiranie, violenţă, moarte.

2. Pozitiv :

 - Jupiter şi Pluto „se înţeleg” bine.

- În aspecte armonioase (primeşte susţinere de la Neptun şi la mijloc de Noiembrie intervine şi Soarele), Jupiter amplifică puterea benefică a lui Pluto : renaştere, regenerare, putere interioară, reconstrucţie, bogăţie materială, voinţă, transformare benefică, karma şi destin favorabil implacabil.

În Astrologie, pe plan pragmatic / material această conjuncţie Jupiter /Pluto este cunoscută ca şi conjuncţia care poate aduce bogăţie, dacă cineva se naşte cu o astfel de conjuncţie şi mai ales dacă este frumos aspectată, are mari şanse să ajungă milionar sau chiar bilionar (miliardar).

Conjuncţia Jupiter / Pluto vizează în mod direct următoarele zodii : Capricorn, Săgetător, Peşti, Scorpion dar şi cei cu Ascendentul în aceste zodii.

Pentru fiecare dintre noi, poate veni cu recompense şi schimbări majore de destin, pe casa astrologică unde se întâlnesc în harta natală.

Din observaţiile mele, evenimentele se văd mai clar atunci când Jupiter şi Pluto sunt în mers direct.

Pe 12 noiembrie 2020 vor fi în mers direct, iar vestea bună este că după întâlnirea lor (dupa 15 noiembrie 2020) vom fi şi cu Mercur şi Marte în mers direct.

Cred că, încet şi sigur, vom vedea şi schimbări favorabile, însă până când Jupiter nu se va îndepărta de Pluto (undeva după 23 noiembrie 2020), încă suntem trecuţi printr-o ultimă purificare, un proces de transformare interioară (alchimie) fără precedent !

Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, care este „profeţia” mea cu privire la situaţia actuală pe Glob, susţin că vom vedea cu adevărat rezolvările şi „Bine-cuvântările Divine” începând cu primăvara lui 2021 (Martie / Aprilie) – păstrez articolul ca şi dovadă scrisă şi publicată...

Iar ca o descriere generală, tot anul 2021 va fi despre reconstrucţie şi revenire, din punct de vedere economico-financiar – global.

În opinia mea, în Decembrie 2020 situaţia se mai detensionează, însă vor rămâne destule nemulţumiri şi probleme legate de economie şi finanţe, posibil şi revolte ale mulţimilor.

La sfârşitul acestui an puternic, cu cât mai mulţi oameni se vor trezi din punct de vedere spiritual şi vor găsi puterea să renască precum „Pasărea Phoenix”, cu atât solidaritatea şi umanitarismul Vărsătorului vor fi puse în practică, pentru a construi împreună o Lume Nouă mai bună !

 

Aşa să ne ajute Dumnezeu ! 

 

SURSA : https://www.facebook.com/Horoscop/posts/d41d8cd9/3531357583591610/


11 comentarii:

  1. Da,este extraordinar ce se poate petrece,avem nevoie de astrologie cu aceste precizări valoroase,mulțumiri...🙏.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va cistiga alegerile din SUA criminalul Ocultei Biden nu mai renastem deloc!Dimpotriva,ne vor extermina pe toti si vor ramine doar cei 500 milioane de sclavi necesari Ocultei pe TERRA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiu dacă o faci conştient sau nu,însă, prin această atitudine, "Oculta" (Cabala) nu poate fi decât încântată că există asemenea umani care cred şi emit această credinţă în eterul planetar, hrănind, iată acei păianjeni eterici ai fricii şi manipulării Chimerei de care vorbeşte şi Cobra în ultimele mesaje cu care vom veni în scurt timp..

      Aşadar, atenţie şi centrare în FIinţă - singura soluţie autentică de rezolvare a situaţiei, la cel mai înalt nivel. Altfel, lupta nu duce decât la mai multă luptă (şi suferinţă), acum, când frecvenţele 5D ne aşteaptă să le accesăm..

      Ștergere
  3. Opriți genocidul oameni buni !

    https://www.facebook.com/stoiapaulovidiu/videos/405651347100384/

    RăspundețiȘtergere
  4. 12 noiembrie 🌤

    COD DE ACTIVARE 11.11.2020 Următorul 11:11 Va avea loc un eveniment fără precedent în istoria Pământului. Pentru prima dată, codurile de lumină sufletească vor fi activate permanent. Aceiași care au fost dezactivați acum mii de ani. În acest fel vom recupera ceea ce ne aparține în sine: amintirea despre cine suntem și pentru ce am venit, precum și abilitățile care ne sunt intrinseci. Dar este un lucru să te ajungi și altul să știi cum să folosești acest 11:11 Pentru persoanele care sunt treji, recuperarea acestor amintiri și abilități poate fi o binecuvântare. Mulți îl doresc de ani de zile. Cu toate acestea, cei care sunt încă ancorați în energia veche se pot trezi brusc cufundați în haos interior profund. După acea dată, oamenii care lucrează în serviciul Luminii vor trebui să își unească forțele pentru a-i ajuta să integreze procesul. 11:11 Fiecare dintre noi trebuie să ne pregătim în avans pentru acel moment:
    1. Căutați pacea interioară. Un moment de reculegere pe zi pentru a asculta vocea inimii.
    2. Primirea conștientă a razelor solare cu intenția de a-i absorbi puterea de vindecare și creștere a frecvenței.
    3. Mergeți în direcția indicată de vocea inimii. Ceea ce suntem se manifestă în aceste zile mai mult ca niciodată. Obloanele care ne-au orbit cad, barierele care ne-au limitat ne prăbușim. În cele din urmă, mulți dintre noi sunt încurajați să întreprindă ceea ce am venit aici să facem în această dimensiune.
    4. Exersează detașarea de vechile tipare de limitare. Renunță la gândurile, obiceiurile și reacțiile care alimentează încă energia veche, încercând să le transformi în lumină prin iubire.
    5. Încurajează dragostea în toate relațiile noastre, cele pe care le iubim cel mai mult și cele care ne leagă de frică. Acestea din urmă sunt cele care ne vor ridica cel mai mult dacă suntem capabili să le scăldăm cu dragoste și acceptare.
    6. Primiți energia sursei în timpul meditației. Influența sa asupra corpurilor noastre subtile este imensă. Are o mare putere transmutatoare care ne elibereaza si ne conecteaza.
    7. SIMȚIȚI UN️IMEA! Practicați în vizualizările noastre uniunea cu tot ceea ce este și cu tot ceea ce există. Când va veni timpul, vom primi o lumină mare în noi. Lumina respectivă poartă codurile de activare pe care trebuie să le amintim. Sunt coduri de vibrații foarte mari. Cu cât vibrația însăși este mai mare în acea zi, cu atât mai armonioasă va fi intrarea Luminii și ancorarea acesteia în fiecare dintre noi.În acea zi trebuie să ne dedicăm mai presus de toate îngrijirii energiei noastre, echilibrului interior, menținerii vibrației foarte ridicate. Activitățile precum meditarea, mersul la

    RăspundețiȘtergere
  5. 12 noiembrie 2020 🌤🌤

    COD DE ACTIVARE 11.11.2020 Următorul 11:11 Va avea loc un eveniment fără precedent în istoria Pământului. Pentru prima dată, codurile de lumină sufletească vor fi activate permanent. Aceiași care au fost dezactivați acum mii de ani. În acest fel vom recupera ceea ce ne aparține în sine: amintirea despre cine suntem și pentru ce am venit, precum și abilitățile care ne sunt intrinseci. Dar este un lucru să te ajungi și altul să știi cum să folosești acest 11:11 Pentru persoanele care sunt treji, recuperarea acestor amintiri și abilități poate fi o binecuvântare. Mulți îl doresc de ani de zile. Cu toate acestea, cei care sunt încă ancorați în energia veche se pot trezi brusc cufundați în haos interior profund. După acea dată, oamenii care lucrează în serviciul Luminii vor trebui să își unească forțele pentru a-i ajuta să integreze procesul. 11:11 Fiecare dintre noi trebuie să ne pregătim în avans pentru acel moment:

    😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

    Soare sau contactul cu natura sunt cele mai recomandate. Mai presus de toate, trebuie să evităm orice ne separă de esența noastră. Trebuie să mâncăm cu moderație, încercând să nu mâncăm alimente cu vibrații scăzute, cum ar fi carnea transgenică sau legumele, și să facem exerciții care ne ajută să activăm fluxul sanguin, deoarece Codurile de lumină vor fi transportate prin sânge, de la inimă la restul corpului nostru. Activarea va avea loc pe tot parcursul zilei, dar nu vom percepe efectele acesteia până a doua zi, după ce am dormit cel puțin șase ore. Începând din dimineața zilei de 12 noiembrie, mulți oameni vor simți o dorință profundă de a-și schimba viața complet, alții vor pleca cu forțe reînnoite și alții vor experimenta o mare confuzie internă. Efectele vor varia în funcție de gradul de evoluție al fiecăruia și de rezistența pe care o opun procesului de schimbare pe care îl trăim cu toții. Scopul acestei activări este de a pune capăt limitărilor care, din interiorul nostru, ne împiedică să evoluăm sau să ne trezim. În data de 11-11 va avea loc o mare activare, dar nu va fi ultima. Evenimente mari ne așteaptă după colț. „Secvențe angelice”

    Preluat: Sebastian Mircea

    RăspundețiȘtergere
  6. 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

    " Furăciunea ", patent românesc

    https://youtu.be/Wdj78yDr3p4

    RăspundețiȘtergere
  7. BĂTĂLIA PENTRU PLANETA PĂMÎNT

    https://youtu.be/orjnSkvJ4AQ

    RăspundețiȘtergere
  8. Gosia:OK acum. Ultima întrebare despre toate acestea și să terminăm cu ceva mai pozitiv și mai ușor. Ați menționat că tranziția 5d este inevitabilă. Și că rasa umană nu va mai fi aceeași. Că acesta este sfârșitul rasei umane așa cum o știm. Știu că nu dați date ... dar există prevederi despre momentul în care s-ar putea întâmpla acest lucru? Aș trăi să-l văd în această viață, de exemplu?

    Swaruu: În jurul anului 2025.

    Gosia: Chiar?
    ........................................................................

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre E V E N I M E N T

    Radhika18 noiembrie 2020 la 6:57 AM

    Întrebări frecvente despre Cobra Pregătește-te pentru schimbare ... Un răspuns în secțiunea Eveniment:
    „David Wilcock vorbește despre un eveniment solar care va face o mare schimbare în ADN-ul umanității și conștiința pentru oameni. Este același eveniment despre care vorbești?
    Cobra: Da, exact. Ceea ce vorbește despre el, evenimentul solar sau despre ce vorbește Corey Goode, este de fapt pulsul galactic care declanșează soarele. La fiecare douăzeci și șase de mii de ani există un puls galactic care declanșează toate stelele din galaxie într-un anumit mod, de asemenea, desigur, atunci când această super undă galactică ajunge la sistemul nostru solar, ne va declanșa soarele fizic, într-un mod în care Corey Goode și altele vorbesc despre. Face parte din evenimentul pe care îl descriu. Nu este doar activitatea soarelui nostru fizic, ci este conectată la activitate la soarele central galactic și la schimbările drastice de pe această planetă și la eliminarea cabalei, resetarea sistemului financiar și procesul de dezvăluire completă și tot ceea ce este legat de asta. "

    "Lynn - Ați spus că„ descoperirea compresiei va veni atunci când energia din centrul pământului va pătrunde în energia din exteriorul pământului ”dacă vă citez corect. Suntem auzind continuu despre marele Super-val galactic care vine din spațiu, dar ce energie se întâmplă în centrul pământului.
    COBRA - OK. Centrul pământului este o Poartă Stelară și această Poartă Stelară va fi declanșată de Pulsul Galactic și energia acelei Stargate din centrul pământului va ajunge la suprafață. Dar Compression Breakthrough nu vorbește doar despre asta. Înseamnă că forțele luminii de sub suprafață vor ajunge la suprafață și frații și surorile noastre stele din cer va coborî într-un anumit grad și va ajunge și la suprafață.

    Lynn - Este energia din centrul pământului atunci diferită de super-valul galactic.
    COBRA - Într-un fel este o energie a super-valului galactic filtrat printr-un anumit, aș spune, filtru de energie și apoi distribuit pe toată planeta. (mulțumesc)"

    https://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/#titleArchive

    Lynn - Cobra, când v-ați referit recent la „strănutul” Soarelui Central Galactic, vorbeați despre Super-valul Galactic care va ajunge pe pământ pentru a începe Evenimentul.
    COBRA - Da .--

    Lynn - Ce ne putem aștepta să experimentăm când soarele „strănut”.
    COBRA - Evenimentul.( PORTALUL )

    RăspundețiȘtergere
  10. Planul de vaccinare în România :

    https://m.youtube.com/watch?v=BVXwmUl_yAg

    NUMAI CĂ ÎN ROMÂNIA CADRELE MEDICALE NU VOR SĂ SE VACCINEZE ANTI COVID 19

    Anunțul președintelui Iohannis referitor la cadrele medicale care vor fi primele vaccinate anti-Covid nu prea are legătură cu realitatea. Și asta pentru că există o reticență foarte mare în rândul medicilor și asistentelor de a accepta administrarea unui vaccin insuficient testat, spune conducerea Federației Solidaritatea Sanitară.
    ................................................................................................................

    Nu există o obligativitate de a se vaccina pentru cadrele medicale, spune președintele Federației Solidaritatea sanitară, Radu Vasile.
    Dacă vor fi reacții adverse, pe cine vom da în judecată? Cine plătește? Vaccinul nu este suficient testat, este făcut pe repede înainte. Vor să ofere vaccinul cadrelor medicale, pe motiv că le protejează pentru că sunt în linia întâi, dar dacă medicii și asistentele vor refuza vaccinul îl vor da la alții. Obligatoriu nu se poate face. Este necesar să vină cu garanții științifice, nu doar cu autorizarea vaccinului.

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25224

    RăspundețiȘtergere