duminică, 10 ianuarie 2021

COBRA : RAPORT la Activarea ERA VĂRSĂTORULUI (28 decembrie 2020).

  

COBRA

RAPORT

la

Activarea

ERA  VĂRSĂTORULUI

 (28 decembrie 2020)

 


 

Nota MarYan :

După trecerea acelui Moment atât de intens şi puternic, reprezentat de Meditaţia de Activare a Erei Vărsătorului, din 21 decembrie 2020, ora 20.22 a României... 

...Iată cum Cobra a venit, după o săptămână, cu detaliile tehnice despre acel Moment, începând cu elementul cel mai important, cel al atingerii MASEI CRITICE – aspect pe care l-am detaliat şi noi în cea de-a doua Notă Personală de la finalul acestui articol (cea de a treia parte a Interviului luat lui Cobra de către Frăţia Trandafirului din SUA).

Detaliile legate de cifre le-am expus îndelung, de aceea acum nu mai insistăm, doar reamintim cum că, dacă de fiecare dată până acum Cobra venea cu cifre prea optimiste faţă de rezultatele verificate de către noi, de data aceasta a fost chiar uşor „pesimist”, cu cifre sub cele percepute de către noi (cu cei 400.000 de participanţi, faţă de un număr de 570.000-600.000 de participanţi efectivi şi dedicaţi meditaţiei, în percepţia noastră)...

...Cu consecinţele de rigoare, în cele două variante : dacă în primul caz, al lui Cobra, Masa Critică a fost atinsă şi depăşită de aprox. 2,8 ori, în percepţia noastră (raportându-ne şi la realitatea Masei Critice, de aprox. 62.500 de participanţi dedicaţi), Masa Critică a fost depăşită de aprox. 9,1 - 9,6 ori... ceea ce este chiar extra-ordinar !

De fapt, din observaţiile noastre, dincolo de cifre şi alte rapoarte matematice, concluzia generală a fost că aceasta a reprezentat cea mai de succes Meditaţie Planetară din cele iniţiate şi promovate de către Cobra, până în prezent !

De aceea suntem, în esenţă, optimişti în legătură cu viitorul Planetei noastre dragi şi în privinţa evoluţiei Liniei Temporale dominante (pozitive) care a fost întărită inclusiv prin această Meditaţie / Activare globală de mare forţă...

De asemenea, sunt probabil importante şi sublinierile repetate ale lui Cobra în privinţa evenimentelor care au loc la Nivel Global, ÎN SPATELE SCENEI, iniţiate de către Forţele Luminii şi care determină efecte ce încă nu sunt vizibile, dar care fac posibile alte acţiuni ale acestor Forţe pozitive.

Ceea ce mai trebuie punctat este faptul că, în general, informaţiile din articol sunt relativ bune, dar cu aceeaşi nevoie de nuanţare şi actualizare a lor (având, de data aceasta, un nivel de Adevăr Divin aproape optim, de aprox. 75%)...

Sigur, ţinând cont de ultimele evenimente, în care „Revoluţia din SUA” a lui Trump, din 6 ianuarie 2021, a părut să fie – ca de fiecare dată când se anunţă cu mare tam-tam evenimente planetare şi intervenţii fabuloase – un fiasco (un balon de săpun ce s-a spart rapid)...

...Acum, totul pare ciudat, ca şi cum am fi prinşi în marmelada acestui MATRIX / Voal Planetar din care pare că nu mai scăpăm nicicum...

Da, nu este deloc uşor pentru psihicul uman ce caută cu disperare rezolvarea... ÎN EXTERIOR, DOAR ÎN EXTERIOR...

Dragi prieteni, aici este Marea Bubă/Hibă sau cum doriţi să îi spuneţi : până nu ajungem la Masa Critică a celor care cu adevărat percep/înţeleg şi încep să aplice în viaţa lor, de zi cu zi, conştientizarea Realităţii că adevărata „Salvare” vine doar din Eliberarea din/prin interiorul Fiinţei – şi NU din echipe de lichidatori care-i vor ucide „cu sânge rece” pe negricioşii cabalişti/chimerişti...

...Ei bine, vom continua să ne bălăcim în mocirla acestor situaţii aiuritoare, în care o mulţime de facţiuni extra-terestre se joacă cu noi la Pokerul lor Cosmic, în care astfel de Momente (de Meditaţii Planetare, Stări colective de mobilizare în Graţie şi Conştientizare) ar putea reprezenta pentru aceştia, în primul rând, Jokeri sau Aşi cu care plusează pentru propriul lor „pot” (câştig) şi îndeplinirea Agendei facţiunii respective...

Sună dur ?

Noi, în acest Univers Christalin, am tot vorbit de acest aspect, am atenţionat diverse site-uri cu nume dacice ancestrale ca să fie atenţi la promovarea entuziastă a unor evenimente şi date ce anunţau nu ştiu ce „Revoluţii”... căci situaţia generală ar putea fi mult-mult mai delicată decât cred copilaşii planetari...

De aceea, poate, ne-am retras şi noi în propria cochilie în ultimii 1-2 ani, cel puţin, văzând că cele mai interesante, pentru tot mai mulţi, sunt doar aceste informaţii hei-rup-iste despre „şi-o să fie ce-o să fie” (vorba lui Constantin Tănase, comicul interbelic), în timp ce atenţionările noastre erau privite, tot mai des, cu zâmbete condescendente şi plictisite...

Acum, în plină „pandemie” de nebunie (covid-izantă), deloc plictisitoare, poate că a sosit Vremea de a apăsa, iarăşi, pedala de Acceleraţie din Viaţa fiecăruia, pe Calea (Autostrada) propriei sale Mântuiri (Eliberări)...

Aşadar, iată ceea ce s-ar putea desfăşura dincolo de Cortina (încă de Fier), din perspectiva REZISTENŢEI, prin Cobra :

 


Activarea noastră a reprezentat un imens succes, atingând Masa Critică de mai multe ori, cu aprox. 400.000 de persoane care au participat la Meditaţie.

Meditaţia a transmis un puternic fulger energetic în Reţeaua Energetică Planetară, ducând la reacţii din partea plăcilor tectonice prin erupţia mai multor vulcani !

Exact la ora 18.22 UTC (ora 20.22 , a României), pe 21 decembrie 2020, un foarte puternic Puls de energie galactică a Iubirii a atins suprafaţa Planetei, venit dinspre Galaxia M87. Pulsul a durat aprox. 10-15 secunde, însă a fost suficient de puternic pentru a elimina instantaneu cam 10% din toate ANOMALIILE PRIMARE rămase şi care încă erau acumulate aproape de Suprafaţă.

Mulţi umani care au meditat au simţit acest puls care a adus vindecări emoţionale şi spirituale instantanee, iar uneori chiar fizice pentru unii umani. Multe evenimente traumatice au fost şterse (trans-mutate) din câmpurile energetice ale anumitor Lucrători în Lumină şi Războinici ai Luminii, având loc şi o uriaşă vindecare a Inimii.

Din acel moment s-a declanşat curăţirea Anomaliei Primare de la Suprafaţa Planetei !

 


Forţele Luminii au reuşit, de asemenea, să ancoreze Lumină Pură la Suprafaţa Planetei, pentru prima dată din 1996 !

Multe Fiinţe de Lumină şi Zeiţe au fost prezente în corpurile lor energetice în jurul umanilor care meditau, reuşind să ia un eşantion reprezentativ şi detaliat al structurii Matrix-ului.

Cu o mai bună înţelegere a Structurii Cuantice a MATRIX-ului (N.MY. : Matricei Planetare de Control), acestea elimină, în prezent şi cu maximă viteză, tehnologiile cuantice exotice ale întunericului.

De asemenea, s-a început curăţarea treptată a implanturilor umanilor de la Suprafaţă, voi putând fi de ajutor în acest proces cu tehnicile de îndepărtare a implanturilor, menţionate inclusiv aici.

Forţele Luminii continuă, de asemenea, cu îndepărtarea Chimera de la Suprafaţă, iar aceasta se desfăşoară destul de bine, în aliniere deplină cu planul lor.

Astfel, aceştia au reuşit deja să neutralizeze peste 50% din toate bazele subterane ale Chimera, printre care aproape toate bazele subterane cele mai adânci situate la mai mult de 8 mile adâncime (N.MY. : Adică aprox. 13 Km.), chiar deasupra discontinuităţii Mohorovicic (limita dintre Scoarţa Pământului şi Manta).

De asemenea, peste 50% dintre Păianjenii fizici Chimera au dispărut deja. Forţele Luminii au eliminat, de asemenea, şi pe REGELE PĂIANJEN, cel care a fost principala forţă ocultă din spatele nenumăratelor războaie de-a lungul istoriei umanilor.

Mai există încă o pereche de Rege şi Regină Păianjeni fizici.

Aceştia au venit în anul 1996 din Sistemul stelar RIGEL (Nota MarYan : Pe Sistemul Stelar RIGEL, situat în ORION, se află aşa-numiţii Domni ai Întunericului – după cum pe Sistemul Stelar Betelgeuse se situează zişii Domni ai Luminii – care s-au războit între ei mulţi eoni şi care, în prezent, pare-se că situaţia s-a mai temperat, după spusele Fondatorilor) şi, de atunci, stau într-o bază subterană Chimera de sub statul CONGO (N.MY. : Din Africa, unde a fost activat Portalul Congolez ce a declanşat Invazia Archonică din Ianuarie 1996).

 


Omologul masculin este, în prezent, principala forţă ocultă din spatele statutului de Carantină a planetei Pământ şi, de asemenea, principala forţă ocultă din spatele Carantinei corona-virusului („lock-down”-ul, faza a 2-a), în timp ce perechea feminină este principala forţă ocultă care inhibă contactele la nivel de suflet şi iubirea necondiţionată.

Amândoi vor fi eliminaţi, în scurt timp.

 

În cursul lunii septembrie 2019, am avertizat despre planurile Iezuiţilor în privinţa versiunii lor de Resetare Fnanciară, pe care o programaseră pentru luna Ianuarie 2020.

Iezuiţii sunt buni cunoscători ai Astrologiei, iar ei ştiau de multă vreme cum Conjuncţia Saturn-Pluto din Ianuarie 2020 urma să fie cea mai mare oportunitate de a-şi activa planurile – astfel că atunci au aruncat în media oficială primele anunţuri publice despre corona-virus.

Să explorăm ce anume se află în spatele planurilor lor.

După formarea BRICS / Alianţa Estică pozitivă, din anii 2014 şi 2015, Iezuiţii şi-au mutat Baza principală în CHINA, transferând acolo şi pe alţi mulţi agenţi ai Cabalei.

Aceşti agenţi au luat multe poziţii în cadrul guvernului chinez în perioada 2015-2019, iniţiind rapid şi proiectul de infiltrare în Occident (aici, aici, aici şi aici).

Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de faptul cum comunismul este o creaţie iezuită.

Ceea ce este şi mai puţin cunoscut este că unii dintre acei agenţi chinezi care se infiltrează în Occident sunt, de fapt, dragoni roşii pozitivi care se prezintă ca şi membri ai Partidului Comunist Chinez (PCC).

 


Familia Nobilimii Negre ORSINI este principala forţă din spatele pandemiilor, încă din epoca medievală, când au conceput ciuma neagră şi, de asemenea, principala forţă din spatele programelor de vaccinare.

Bill Gates, Anthony Fauci şi George Soros, împreună cu anumite persoane de la nivelele superioare ale guvernului chinez, sunt principalii lor slujitori (ai iezuiţilor) care au făcut posibilă pandemia şi blocajele...

...De a pregăti terenul pentru versiunea iezuită a MARII RESETĂRI, care este prezentată aici de către instructorul iezuit Klaus SCHWAB.

Iezuiţilor le lipseşte creativitatea, iar singurul lucru pe care au reuşit să îl facă este să fure ideea şi să planifice versiunea inversată a Resetării Financiare pozitive.

Facţiunile iezuite ROTHSCHILD şi ROCKEFELLER au încheiat acorduri trilaterale pentru a-şi uni forţele în realizarea planurilor lor.

Cu toate acestea, Marea Resetare negativă NU va avea succes !...

...Deşi planurile lor vor fi foarte aproape de a se manifesta, efectiv.

Între timp, forţele Dragon pozitive acţionează în linişte, în spatele scenei.

Majoritatea planurilor lor nu pot fi făcute publice încă, singurul lucru pe care îl pot spune fiind acela că aceştia susţin explorarea spaţială civilă chineză, încercând să o facă accesibilă comunităţii internaţionale, în cadrul pregătirilor pentru Dezvăluire...

...În timp ce oamenii de ştiinţă cercetează semnalele radio venite dinspre PROXIMA CENTAURI.

DING YU, un cântăreţ pop chinez, care a fost numit ambasador pentru promovarea muzicii spaţiale de către Centrul Aero-Spaţial de Ştiinţă şi Tehnologia Comunicaţiilor din China, a cântat la televiziunea naţională chineză, pe 19 decembrie 2020, o melodie numită „The Age of Aquarius” („Era Vărsătorului”), promovând, astfel, Meditaţia noastră :


 
Echipa mea a aranjat o traducere completă, din limba ebraică în limba engleză, al interviului celebrului expert în exo-politică Haim ESHED. Deşi informaţiile din acel interviu nu sunt 100% exacte, interviul în sine va fi interesant pentru mulţi...

Facţiunile pozitive au reuşit să se infiltreze în Forţa Spaţială, îndepărtând de acolo pe unii dintre agenţii Chimera. La un moment dat, în viitor, FORŢA SPAŢIALĂ poate juca un anumit rol în PRIMUL CONTACT dintre Umanitate şi Comandamentul Ashtar.

O versiune actualizată a cărţii „Portalul”, cu postările de pe acest blog, este disponibilă aici...

...Iar aici este disponibilă o carte despre Camerele Tachyonice.

 

Ceea ce este mai bun urmează să apară...

Victoria LUMINII !

 


SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2020/12/age-of-aquarius-activation-report.html

 

4 comentarii:

  1. Eu in Cobra nu am incredere... un mic exemplu : triaza comment urile pe blog ul sau dupa bunul plac si cam trage de timp . Doar o parere personala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bine zis : "părere personală".
      Situaţia este clară, repetată de sute de ori pe acest blog : informaţiile sunt amestecate, fiind responsabilitatea fiecăruia de A SIMŢI care info sunt veridice şi care nu... iar noi aici, în "Universul Christalin", doar ne-am străduim să ajutăm în acest sens... :)..

      Ștergere
  2. Cand vom afla cine castiga in final pleadienii sau reptilienii ?

    RăspundețiȘtergere