sâmbătă, 19 iunie 2021

COBRA : SCHIMBAREA (TRANS-FORMAREA) – 25 septembrie 2019.

  

COBRA

SCHIMBAREA

(TRANS-FORMAREA)

25 septembrie 2019

 

 


 

Nota MarYan :

Iată unul dintre mai vechile articole ale lui Cobra, din Septembrie 2019, care ne re-aminteşte de acest Moment cu adevărat Cosmic-grandios pe care îl trăim, în Prezent, cu toţii (toate regnurile) pe această minunată Planetă Vie (Mamă-Pământ)...

...Respectiv, TransFormarea Planetară uriaşă aflată în plină desfăşurare, pe fondul SALTULUI GALACTIC (Proces care are loc odată la 108 milioane ani, prin trecerea Sistemului nostru Solar, împreună cu vecinele noastre sisteme stelare, prin Banda „fotonică” – acea Bandă de Lumină nepolarizată, încărcată cu Radiaţii X şi Gamma venite din Centrul Galactic, de la uriaşa GAURĂ NEAGRĂ din Centrul Soarelui Central Galactic al Căii Lactee).

Pentru că toate acestea ţin de alt subiect şi informaţii redate în alte Categorii ale blogului („30. Ciclul Precesional 26.000 de ani – Centura Fotonică – Saltul Galactic”), acum nu insistăm pe aceste aspecte, ci doar punctăm faptul că, în acest articol, Cobra confirmă în felul său şi după înţelegerea (şi informarea) sa despre acest Moment Cosmic pe care cu toţii îl trăim şi pe care, uneori, este bine să ni-l reamintim, căci, nu-i aşa?, pare-se că uitarea este chiar umană...

Deci iată ce ne re-aminteşte Cobra prin acest mesaj din Septembrie 2019 :

 

 


 

 

Surse InterStelare comunică faptul că TransFormarea Cosmică se accelerează şi că întregul Univers trece printr-o TRANZIŢIE de FAZĂ în NOUL CICLU COSMIC.

Deci, ceea ce urmează să experimentăm nu este doar un Super-Val Galactic, ci şi o TransFormare Cosmică la o scară pe care niciodată nu am experimentat-o până acum, de la Crearea Universului !...

SOARELE CENTRAL GALACTIC devine tot mai activ chiar şi la nivelul vitezelor sub-luminice, deoarece semnalul Super-Valului Galactic anterior, care călătoreşte cu Viteza Luminii, este perfect antrenat de Noul Val care va sosi cât de curând.

 

Acest lucru creează deja Mari Transformări în interiorul Sistemului nostru Solar.

RASA COSMICĂ CENTRALĂ a creat o Reţea multi-dimensională a FLORII VIEŢII în întregul Sistem Solar, care se extinde de la nivelul Orbitei sub-lunare către exterior, până la graniţa cu Helio-pauza (N.MY. : Marginea exterioară a Sistemului Solar, până la care acţionează Câmpul magnetic Solar, dincolo de care se află Spaţiul Galactic).

Această Reţea va servi ca Tampon de transmisie al SuperValului Galactic ce va veni.

 


Într-un ultim efort de a preveni Schimbarea (TransFormarea), Grupul Chimera a încărcat Sistemul nostru Solar cu cât mai multă Anomalie şi Întuneric, de la începutul lui 2017 şi până pe 21 ianuarie 2019.

Din anul 2012, CHIMERA conduce un puternic război împotriva REZISTENŢEI, reuşind să păcălească de câteva ori Rezistenţa, pregătindu-le „scurgeri de informaţii” (incorecte)...

De exemplu, Rezistenţa a scanat spaţiul Sistemului Solar pentru a identifica orice navă a Chimera eventual rămasă aici şi nu a identificat niciuna..., deşi acele nave se ascundeau în Găuri de Vierme hiper-dimensionale care, ulterior, au organizat şi lansat masive atacuri surprinzătoare...

Această Campanie de dezinformare a dus de câteva ori la unele neconcordanţe care au fost postate pe acest blog...

Totuşi, trebuie să spun că Rezistenţa a eliberat informaţii adevărate pe măsura celor mai înalte abilităţi şi înţelegeri ale lor... în general, cea mai mare parte a informaţiilor pe care ei le-au transmis fiind valide şi corecte.

În prezent (2019), Rezistenţa se recuperează de la toate acele atacuri, o nouă întărire de 50 de milioane de noi membri sosind din Centura Kuiper în Reţeaua subterană, numărul total de membri fiind acum de 120 de milioane.

 


Chimera a realizat că a pierdut lupta în Sistemul Solar, astfel că acum se concentrează pe apărarea Pământului şi a Spaţiului sub-lunar, ca ultimă fortăreaţă a lor...

Aceştia încă mai folosesc Bombele Plasmatice de tip Toplet ca ultimă linie de apărare. Quarcii „TOP” pot anihila materia obişnuită chiar mai eficient decât Quarcii „Strange”, fiind chiar mult mai periculoşi decât aceşti quarci „strange”.

Planul Chimera este acum de a transforma Dezvăluirea limitată într-o falsă Invazie extra-terestră Draconiană care ar folosi Nave spaţiale TR3-B ce ar ataca Suprafaţa Planetei, în timp ce Cabala ar folosi Comandamentul Spaţial al SUA ca apărare împotriva Flotei TR3-B...

În haosul care ar urma, Iezuiţii ar prăbuşi Sistemul financiar, implementând la Suprafaţă o Societate distopică de tip IA (Inteligenţă Artificială), similar cu ceea ce exista în multe colonii din întregul Sistem Solar.

Introducerea smartphone-urilor a făcut parte din Planul Chimera de a înstrăina umanitatea şi a-i prinde pe umani în pânza de păianjen întunecată a distopiei tehnologice.

Roboţii care ar controla umanitatea sunt deja în curs de dezvoltare...

Planul iezuit pentru prăbuşirea globală şi Noul sistem financiar criptografic continuă, de asemenea...

În ultimele săptămâni (N.MY. : Este vorba de Septembrie 2019) au avut loc anumite evoluţii-cheie care au oprit efectiv acest Plan Chimera-Iezuit, care NU va avea succes !

Mai multe surse prezic falimentul unei bănci importante, precum Goldman Sachs sau Deutsche Bank, în cursul lunii Octombrie 2019.

Rasa Cosmică Centrală susţine că Forţele Luminii pot rezolva situaţia acestor posibile colapsuri şi că există planuri care acum nu pot fi discutate.

Rezistenţa a comunicat că se aşteaptă la o volatilitate majoră în Sistemul financiar în cursul lunii Octombrie 2019, dar încă nu poate fi vorba de colapsul sistemic.

Prăbuşirea sistemică este, de fapt, prăbuşirea bulei sclaviei datoriei, fiind planificată să coincidă cu Momentul Evenimentului.

Multe ţări îşi pregătesc, deja, lanţurile de distribuţie pentru acest Moment al Evenimentului...

 


Forţele Luminii au solicitat ca cei care se simt ghidaţi, să intensifice frecvenţa Meditaţiei Floarea Vieţii la fiecare 4 ore, pentru a ajuta la stabilizarea situaţiei planetare.

Forţele Luminii au comunicat, de asemenea, că o cât mai multă Energie a Zeiţei ar trebui ancorată în Reţeaua Energetică Planetară, pentru stabilizarea situaţiei.

ATARGATIS este o Zeiţă-Sirenă care a venit din Sistemul Solar Sirius şi a aterizat cu o ambarcaţiune în formă de ou pe malul râului Eufrat, în urmă cu mai multe milenii.

Arhetipul ei a fost ulterior distorsionat de către Cabală, însă energia sa originară este una dintre energiile-cheie pentru tranziţia paşnică în viitoarea societate post-eveniment.

În actuala cultură distorsionată se cere o nouă perspectivă în privinţa Energiei Sexuale.

De exemplu, fetişul piciorului, judecat de mulţi, este de fapt o amintire din viaţa trecută a venerării Zeiţei.

 


Arheologii au eliberat, în cele din urmă, dovada primei invazii archonice.

Curând (N.MY. : În Septembrie 2019, ne re-amintim), un nou interviu cu Cobra va fi publicat on-line.

Puteţi trimite întrebările voastre, la care se va răspunde în acel interviu, la info@truthisout.net .

 

Iar la final, iată şi un Mesaj criptic pentru cei care înţeleg...

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/09/the-shift.html



Un comentariu:

  1. Mulțumesc și pentru acest material și pt explicațiile binevenite. Am citit acest articol la acea vreme, mi- l amintesc și ma bucur ca Rezistenta a avut succese evidente.
    Propun cititorilor sane unim sufletele in vederea opririi atacurilor climatice de pe planeta și alchimizarea efectelor în tot ce este armonios, divin și minunat!!

    RăspundețiȘtergere