marți, 11 ianuarie 2022

MarYan : PoVestea / CuVântul ZILEI (133) pentru 11 ianuarie 2022 : „Iată, Zorii Noi se-arată !” (de la problematica MĂŞTILOR faciale la chestiunea BAZELOR Subterane şi a EVENIMENTULUI).

 MarYan

 PoVestea / CuVântul

ZILEI (133)

pentru

11 ianuarie 2022

 „Iată,

Zorii Noi se-arată !”

 (de la problematica MĂŞTILOR faciale

la chestiunea BAZELOR Subterane

şi a EVENIMENTULUI)

 

 


 

Iată-ne intraţi deplin în calendaristicul an 2022, cu primul articol de PoVeste (cuVânt-are) ajuns la interesantul număr 133 (număr de articol cu doi de 3 [33], în an cu doi de 2 [22], în zi cu doi de 1 [11] :)...

...Cu titluri la fel de „colindătoare” ca şi cel anterior, de anul trecut (deja)... de la PoVestea anterioară „Sculaţi gazde, nu dormiţi / Vremea e să vă Treziţi”, la un şi mai clar „Iată, Zorii Noi se-arată !”.

Bun, dincolo de frumuseţea poetică a rimei şi a recreării parfumului Momentului actual (de „Sărbători de Iarnă”, chiar dacă-s la final), probabil că marea majoritate a celor ce parcurg aceste rânduri, pătrunzând în acest Univers Christalin, îşi pun deja previzibila întrebare „filozofică” (şi văzută a fi chiar retorică, adică una evidentă, cu răspuns clar, vizibil) :

Ce «Zori Noi» să se vadă, dom’le ?, taman acum când ĂŞTIA parcă au înnebunit de tot cu p(l)andemia lor, când obligaţia de vaccinare (care pare să fie pe drum) ne va transforma în puşcăriaşi în propriile noastre locuinţe ? – asta deocamdată, până vor veni şi peste noi, să ne scoată din case, prin metodele lor specifice (amenzi pentru ne-vaxinare ; taxe şi impozite ce vor deveni uriaşe, de neplătit pentru omul normal), conform cu «Agenda 2030»”...

Da, acum am pătruns direct şi chiar abrupt în esenţia situaţiei actuale, care, privită din această perspectivă – adică, cumva, „cocoţaţi” pe muntele de imagini ale media oficiale ce conturează momentul actual – totul pare a fi din ce în ce mai dramatic, astfel că „zorii noi” ar fi tot mai puţin luminoşi şi din ce în ce mai „coloraţi” în nuanţe de gri tot mai spre negru...



Ultima chestiune, în acest sens, are legătură cu noul set de reguli (restricţii) impuse în zona noastră românească, de sâmbătă, 8 ianuarie 2022, în care ultima „găselniţă” se referă la excluderea măştii textile cu impunerea măştilor „medicale”, adică cea deja clasică, albastra „chirurgicală” şi cea albă, de tip FFP2, pe care deja le ştiţi...

Poate că unii dintre voi aveţi deja intuiţia a ceea ce înseamnă asta şi DE CE se impune acest lucru, dar poate că şi mai mulţi încă nu aveţi suficientă informaţie. Oricum ar fi, acum punctăm foarte clar şi simplu : miza este de a inhala, cât mai mulţi oameni şi mai ales cei nevaxinaţi, OXID de GRAFEN şi, eventual, Microfibrile de tip MORGELLON prezente în pereţii acestor ne-mernice măşti.

Despre oxidul de grafen deja s-au transmis informaţii suficiente (şi noi vom veni cu un articol dedicat acestuia, evident), dar dacă aveţi timp să studiaţi şi să cercetaţi cu atenţie, iată găsiţi o listă cu articole dinactivenews.ro”, aici (daţi click pe acest link).

Chiar astăzi, 11 ianuarie 2022, remarc cum pe acelaşi site de informaţie alternativă, care funcţionează de mulţi ani, cu informaţii expuse precum o veritabilă agenţie de ştiri (ne-cenzurate – după cum chiar aceştia se auto-intitulează, şi chiar aşa pare să fie), este prezentat un articol al unui medic primar de obstetrică-ginecologie, dr. Geanina HAGIMA, în care se evidenţiază inutilitatea, ineficienţa şi chiar nocivitatea MĂŞTILOR Faciale, la modul general, cu informaţii precise, medicale, cu bibliografie reală şi expusă („ca la carte”, cum s-ar spune, inclusiv „pe gustul” doctorilor alopaţi care declară că ei „pun boticul” şi „aruncă o geană” doar la „informaţiile ştiinţifice bazate pe dovezi” :)...

Însă, mai mult decât aceste informaţii interesante, dar oarecum aride din punct de vedere al omului „normal” (căci sunt impregnate cu „limba medicală” care suferă de „sindromul limbajului de lemn”, în mod inevitabil), credem că următorul articol este mult mai clar şi evident în susţinerea a ceea ce am expus până acum : „Arafat vrea să otrăvească românii cu măştile FFP2 cu Grafen, retrase din Franţa ? ŞTIINŢA  a demonstrat că obligativitatea măştilor e dăunătoare şi ineficientă în stoparea transmiterii virusului şi este doar o măsură totalitaristă (cu GRAFICE)”... 


 

Iată ce se susţine, printre altele, în acest articol :

Retrase de pe piaţa franceză că fiind toxice, peste 2 milioane de măşti FFP2, certificate CE, au fost salvate de la distrugere și trimise în România unde vor fi comercializate cu 1 euro bucata.

Suma încasată de firmele apropiate lui Arafat va fi undeva la 2 milioane de euro...

Mărunțis, dar tot merita de-o Ordonanță de Urgență...”, afirmă jurnalistul de investigații Mădălin Pribu pe contul său personal de Facebook.

Agenția de Securitate Sanitară ANSES din Franța recomandă evitarea măștilor FFP2 cu grafen, material sintetic toxic, titra ActiveNews pe 16 decembrie 2021.

Ca să nu sară din baie, repede, pigmeii „comandantului acţiunii” că e „fake news”, amintim sursele franceze : Europe1.fr, OuestFrance sau FranceInfo.

Încă din luna Iulie 2021, Agenția de specialitate franceză, corespondenta FDA din SUA, avizase spitalele să renunțe la aceste măști FFP2 periculoase pentru sănătate :

„Unele măști de față care conțin carbon sub formă de grafen ar putea prezenta un risc pentru sănătate, potrivit cercetărilor recente.

Franța avertizează acum conducerea spitalelor împotriva utilizării unora dintre știle FFP2 cu formă de cioc care conțin acest material în filtrele lor.”, transmitea RFI într-un material mai amplu.

Agenția solicita oficial să se folosească măști fără grafen, deși, potrivit unor dezvăluiri (video mai jos), chiar și cele banale, albastre, „chirurgicale”, produse cel mai adesea (tot) în China, conțin de asemenea oxid de grafen.

Solicitarea ANSES a apărut după ce în luna Aprilie 2021, instituția similară din Canada - Health Canada - i-a sfătuit pe canadieni să nu mai folosească măști de față produse în China care conțin grafen, după ce o evaluare preliminară a identificat un anumit potențial ca particulele de grafen inhalate prin folosirea măștii să provoace efecte pulmonare la animale (de exemplu, semne de inflamare, adică simptome asemănătoare Covid-ului).

Expertiza pe măștile FFP2 a fost solicitată ANSES de către Direcția Generală de Sănătate a Ministerul Sanătății francez.” 



Iată, am realizat această mai lungă digresiune cu insistarea pe situaţia cu măştile cu grafen de tip „chirurgical” şi FFP2, în detrimentul celor textile, care sunt cât de cât „normale” (fără porcării în pereţii acestora), tocmai pentru actualitatea momentului şi de a (re)aminti fiecăruia şi de importanţa acestui „detaliu” care, lăsat la voia întâmplării, poate încărca, pe ne-vaxinatul utilizator al acestor măşti „permise”, cu oxid de grafen, dar şi cu alte „prostii” de care vom vorbi în articolul dedicat – adică un fel de continuă „micro-vaccinare”, respiraţie cu respiraţie, prin inhalare de oxid de grafen, cu generozitate prezent şi în serurile-otrăvuri numite vaxinuri (chiar dacă, recunoaştem cu uşurare, cel puţin nu ştim de introducerea ARN-mesager în măşti, cel care va iniţia dezastrul în corpul persoanei respective...).

Şi atunci poate că sunteţi şi mai determinaţi să repetaţi iarăşi întrebarea :

În tot acest context atât de încărcat cu tonuri sumbre (de la gri în jos), cum de am mai putea vorbi de „Zori Noi” ?...

 


Pentru că acesta nu este un Editorial, ci „doar” o PoVeste/ CuVânt, acum nu intrăm în multe detalii care să puncteze multele argumente ce evidenţiază, totuşi, altceva...

...Ci venim cu elemente punctuale prin câteva argumente simple, dar elocvente, cărora nouă ne oferă un confort psihic relaxant...

Aşadar, repetăm iar şi iar : dacă avem puterea (interioară) şi forţa (vitală) de „a ne ridica pe vârfuri(le picioarelor)” şi de „a privi dincolo de capetele mulţimii”, vom putea vedea, cu ochii (clar-văzători) ai intuiţiei faptul că ceea ce se petrece „în spatele scenei” este de-a dreptul IMPRESIONANT, în aceste Momente !

DA, totul este în fierbere tot mai mare, barbotarea (amestecarea) este tot mai intensă şi „punctul de clocot” se apropie cu repeziciune !

Argumente la nivel social sunt, încă, greu de vizualizat prin „dovezi clare şi irefutabile (de nerespins)”, ţinând cont de media ofici(n)ală, încă sclavă Cabaliştilor ne-buni... deşi scapă tot mai des informaţii cu mase tot mai mari de protestatari (faţă de măsurile de vaccinare şi excludere socială) care sunt apăraţi de veterani ai armatei ţării respective care se iau la trântă, efectiv, cu „miliţienii” (jandarmii şi unii poliţişti antrenaţi şi programaţi mental tocmai în aceste scopuri), în număr din ce în ce mai mare, valuri-valuri care tot cresc şi care, la un moment dat, vor fi de neoprit...

...Apoi putem vorbi de declanşarea unor mari mişcări în JUSTIŢIE cu implicarea a sute de avocaţi şi alţi jurişti care deja au declanşat „Procesul NUREMBERG 2”, în mod oficial, corelat cu angajarea unor Procese penale în tot mai multe ţări faţă de „factorii responsabili” pentru tot acest măcel medical şi informaţional...

Dragi prieteni, lucrurile se mişcă într-un mod care nu mai poate fi oprit, efectiv, de către cabaliştii nu doar speriaţi şi panicaţi, ci de-a dreptul înnebuniţi, căci nu prea mai ştiu ce să facă, puterea lor scăzând cu fiecare zi, fiind din ce în ce mai aproape de „linia roşie” !!!

Ei bine, în acest context de-a dreptul „nebun”, informaţiile să le zicem mai „subtile” sunt, iarăşi, mai mult decât încurajatoare !


 

Poate că „cei cunoscători” îşi re-aminesc de informările noastre, de pe acest blog, prin amicul radiestezist, despre situaţia Eliberării Bazelor subterane şi a Spaţiului sub-Lunar de care tot vorbeşte COBRA care, la un moment dat, iarăşi părea „să bată câmpii”, precum cu „Căderea VOAL-ului” la început de Februarie 2015...

...Declarând în urmă cu vreo jumătate de an, pe la mijlocul anului 2021 că, gata, Bazele Subterane ar cam fi fost eliberate, în mare parte, inclusiv marea Bază a Chimera din Portalul Congolez (prin care s-a iniţiat Invazia Archonică pe Planetă din Ianuarie 1996) şi că Spaţiul sub-Lunar ar fi, de asemenea, practic eliberat (aspecte asupra căruia a revenit ulterior, practic „dându-ne dreptate” că situaţia nu stă chiar aşa – exact ca şi în cazul „Căderii Voalului” din Februarie 2015, când a revenit la scurt timp după ce noi am precizat, probabil singurii în contra-timp cu „marele Cobra” de pe atunci, că situaţia nu era deloc precum o „văzuse” acesta)...

Şi de data aceea, noi am intervenit iarăşi, după cum spuneam în vara anului trecut, precizând din nou (în mod enervant, probabil, pentru dl. Cobra) că, din păcate, situaţia nu stătea chiar aşa (deşi ne-am fi dorit din suflet ca, de pe atunci, situaţia expusă de Cobra sa fie reală), prezentând şi un tabel cu patru Momente privind „situaţia la zi” în cele două aspecte esenţiale ce evidenţiază evoluţia „BĂTĂLIEI pentru PĂMÂNT” :

Data

Procentul de Eliberare a

BAZELOR SUBTERANE

Procentul de Eliberare a

SPAŢIULUI SUBLUNAR

20 nov. 2020

aprox. 50%

aprox. 70%

23 ian. 2021

aprox. 60%

aprox. 70%

5 iunie 2021

aprox. 70%

aprox. 80%

21 iulie 2021

aprox. 75%

aprox. 80%

Acum revenim cu ŞI MAI MARE BUCURIE, prezentând ultima „informare” (de tip radiestezic) care ne evidenţiază nu doar că lucrurile evoluează, nemai-stagnând, ca până acum, ci şi faptul că, practic, s-a cam intrat în „linie dreaptă” înaintea ultimei turnante (ştiţi, ca la atletism) :

Data

Procentul de Eliberare a

BAZELOR SUBTERANE

Procentul de Eliberare a

SPAŢIULUI SUBLUNAR

11 ian. 2022

aprox. 85%

aprox. 90%

Dragi prieteni, pentru cine simte şi ştie deja că nouă chiar nu ne place „să batem câmpii” (cu expuneri exaltate despre Eliberarea Planetară de mâine, de la ora X, când se va da drumul la Nesara, Gesara, cu declaraţii trumpiste triumfătoare, cu cine a mai fost arestat şi spânzurat/ghilotinat în „ştirile de după-amiază” de la realrawnews.com :)... şi multe alte „ştiri” din această categorie care doar v-au zăpăcit, aruncându-vă pe mulţi în crunte depresii, căci, deh, neîmplinirea acestor dulci „profeţii” şi otrăvitoare texte cabalistice, unde puteau să ducă?)...

...Ei bine, atunci puteţi percepe/simţi că ceea ce am expus acum (şi în continuare) nu sunt „baliverne”, ci ar putea fi chiar informaţii „recepţionate” cu un grad mare de veridicitate, precum atâtea alte informaţii pe care le-am transmis şi care s-au dovedit autentice – fie imediat, fie la ceva timp după aceea (dintre care cele de tip medical sunt de-a dreptul „magistrale”, prin informaţii care s-au dovedit în mod punctual a fi autentice, la fiecare cercetare de acest tip, radiestezic).

 


Aşadar, şi noi vă împărtăşim că ceea ce am expus până acum este cu adevărat extra-ordinar, chiar uşurător pentru psihicele noastre atât de crunt presate în aceşti ultimi ani...

...Însă „crema de pe tort” abia acum vine ! :

EVENIMENTUL ar putea fi „după colţ” !

Întâi să re-amintim şi acest lucru, faptul că atunci când se vorbea de iminenţa Evenimentului, iarăşi reveneam şi noi, aici pe blog, iarăşi precizam, a nu ştim câta oară, că „Evenimentul încă nu este iminent” şi că va mai dura ceva timp... în timp ce noi am vorbit, de fiecare dată când „ne-am permis” de a face pre-viziuni, doar de Ferestre de oportunitate” pentru Declanşarea EVENIMENTULUI (care, repetăm foarte succint, reprezintă UNDA de IUBIRE a CREATORULUI, lansată chiar din Centrul Universului şi care va cuprinde iubita noastră Planetă într-o RESETARE Completă – una care chiar acum suntem îndemnaţi să o declarăm a fi o HOLO-RESETARE ! – deci, repetăm, una completă, la toate Nivelele existenţiale ale Umanilor, ca Fiinţe Divine încarnate pe această Divină Planetă).

Nu aveţi idee câte ore şi zile, puse cap la cap, ne-am „uitat” şi „am scrutat Orizontul” (Evenimentului) pentru a Simţi, cu adevărat, CÂND „stă să vină peste noi toţi” această Undă!...

Şi, în fine, ACUM vă putem transmite că, într-adevăr, „STĂ SĂ VINĂ (deşi sună aparent contradictoriuori stă, ori vine :) – ideea exprimată atât de colorat în limba română se referă la inevitabil-itatea acestui moment care, cum spuneam, „ar putea fi după colţ” : acuş-acuş ar putea să apară, în orice Moment !


Însă această „informare” nu vă îndeamnă nicidecum, zice-se în „stil new-age-ist” (precum repetă ca o marotă, obsesiv, unele Marii, dar cu aceleaşi pălării, vajnice comentatoare pe „bloguri de dezvăluiri” şi care se luptau cu noi, la un moment dat, „să ne aducă pe calea cea dreaptă”...), deci aceasta nicidecum NU îndeamnă la contemplare şi aşteptare a acestui cu adevărat Holistic MOMENT COSMIC (cel puţin pentru Planeta noastră)...

...Ci, dragi prieteni, ACUM este timpul Mobilizării Generale : mai mult decât oricând în viaţa şi vieţile (anterioare ale) noastre, ACUM este Momentul de a lucra cât mai intensiv cu noi înşine – prin aceleaşi procedee bine-cunoscute ale MEDITAŢIEI / RUGĂCIUNII / INTROSPECŢIEI, fiecare după putinţa şi voinţa sa – pentru a ne ajusta Frecvenţele de Vibraţie şi Nivelele de Conştiinţă (pe toate corpurile multi-dimensionale ale noastre, 12 la număr) la valori cât mai „înalte”, adică ARMONIOASE !

 

ACUM, dragi prieteni, NU mai este timp nici de poezie Metafizică dar nici de alergat după „Afaceri, ca de obicei (ştiţi PoVestea, probabil)... poate că de aceea lock-down-ul ne-vaxinaţilor atinge apogeul în aceste Momente, tocmai pentru a oferi acel preţios Timp de Acordare la acest Moment – despre care, totuşi, vom mai vorbi în scurt timp, prin închiderea Editorialului despre acest inepuizabil subiect.

Şi dacă tot suntem la capitolul „informaţii holistice”, să reţinem că, cel puţin aici, în Zona românească, cei ne-vaxinaţi sunt majoritari !... prin faptul că s-ar părea că, în realitate, mai puţin de un sfert din populaţia totală ar fi acceptat această „boală” a nebuniei înţepării cu un ser pervers ce duce spre cel mai degradant trans-umanism, către stadiul de viitor android obedient al I.A. (Inteligenţa Artificială, marea bubă a acestui Univers) – asta însemnând că cifrele oficiale ar putea fi mai mult decât dublu umflate, ceea ce, iar şi iar, evidenţiază disperarea „ar(a)haţilor” ce nu mai ştiu ce şi cum să facă, acum, când „Castelele de cărţi de Jo(a)c(ă)” ale acestora stau efectiv să se prăbuşească, în scurt timp !

Cam pe CÂND s-ar putea produce „minunea” aceasta ?

Urmăriţi evenimentele din următoarele 3-4 luni, maxim 6 luni...

...Iar până atunci re-învăţaţi să respiraţi Lumină, în Lumină, întru Iubire, în Centrul Inimii fiecăruia, acolo unde Creatorul ne aşteaptă pe fiecare să ne re-găsim cu EL, în Hora Bucuriei (Vortexul Divin), de unde Nectarul Divin va curge negreşit... căci Marea Serbare se apropie... doar noi să ne aşezăm la Masa (Rotundă) unde Cavalerii (Ahanghelii şi toate ajutoarele divine) sunt deja poziţionaţi să ne servească Bunătăţile Divine...


OSPĂŢUL COSMIC este pe punctul de a se porni...

Voi ce faceţi ?

Pe Unde SUNTEM ! ?


BUCURIE, IUBIRE şi iar BUCURIE, OaMeni buni !

 

MarYan


26 de comentarii:

  1. Eu sunt pregătit să primesc lumina creatorului si sa o dau mai departe către frații mei..

    RăspundețiȘtergere
  2. Mari actori folosiți în campania furibundă de manipulare "pandemică"

    Numitorul comun:Carmen Tănase,Mugur Mihăescu de la grupul " Vacanța Mare ", în frunte cu moderatorul emisiunii Răzvan Constantinescu "confirmă"( însă fără să aducă nici cea mai mică dovadă ) că virusul covid-19 există,mai nou acum modificat în varianta Omicron după cum ne " demonstrează " Mugur Mihăescu.

    Cum suntem prostiți ?! Simplu în nici o emisiune nu apar cei care sunt din tabara(" coronascepticilor ") celor cu bun simț(Thomas Cowen,Stefan Lanka,David Icke,Feli Popescu,Robert Kenedy,etc...),care au demontat minciunile criminale și au cel mai puternic argument: CEVA CARE NU A FOST DEMONSTRAT CA AVÂND EXISTENȚĂ FIZICĂ,NU ARE CUM SĂ PRODUCĂ CONTAGIUNE,DARĂMITE MOARTE.

    https://youtu.be/8Ey_8jLfhWs

    RăspundețiȘtergere
  3. De când aștept acest eveniment! Să dea DUMNEZEU să vină mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumiti, fiind in pace si armonie cu voi ,nu asteptati nimic ,doar de la voi vine si pacea si linistea si bucuria ,doar fiti,"fiintati".Gandind si actionand in si pe "intuneric",nu faceti decat sa indepartati visele,EVENIMENTELE,SI TOT CE VA MAI DORITI.RAMANETI OAMENI ATAT!Tehnologiile oricum vor avansa ,important va fi cum ne vom raporta la ele, le stapanim noi sau ele pe noi.Este cum zice si articolul timpul actiunilor,acum,nu daor citind articole .participand la sudarea legaturilor cu familia,prietenii,colegii si cei cu aceleasi interese comune de "vibratie "buna si sanatoasa ,anihilati frica prin actiune si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfârșit vești bune. Mulțumesc. La mulți ani și multă sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim MULT pentru acest minunat si incurajator articol !
    Intr-adevar, eu va urmaresc de prin 2015 si intotdeauna am remarcat echilibrul deosebit de care ati dat dovada in toate situatiile. Asa incat optimismul special pe care-l transmite acest articol al Dvs. deja m-a molipsit intr-un mod extrem de placut.
    Deci, BUCURIE si IUBIRE sa fieee !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.gaia.com/lp/cosmic-disclosure?utm_source=google+paid&utm_medium=cpc&utm_term=cosmic%20disclosure%20gaia&utm_campaign=1-INTL-ENGLISH-ORIGINAL-SERIES&utm_content=cosmic-disclosure-broad&gclid=CjwKCAiA24SPBhB0EiwAjBgkhond3VsRgP9d4hWdxofgfCq7EPQhj_CBDLUXDjQ5aheUZ3V940DewBoC-8gQAvD_BwE

    RăspundețiȘtergere
  8. http://t.me/donaldtrumpoffice

    Telegram

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oitelor trezitiva gesara nesara vă ia tot și va face sclavi lor

      Ștergere
  9. ����������☀️��,������������ Si AM��IN!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraordinar acest articol,de cate ori îl citesc îmi umple sufletul cu Bucurie.Multumrsc pentru tot ceea ce faceți!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc! Am rezonat mereu cu cele scrise de dvs. si cu atat mai mult de data aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie sa reactivam acest biocalculator care este Templul lui D-zeu,corpul nostru fizic,asa cum l-a creat D-zeu,cu 12 catene de ADN,perfect,cu toate capacitatile multidimensionale.Atunci vom vedea ca nu avem nevoie de IA,adica de carje artificiale.Atunci vom infrange IA,care este infectia Universului,malefica pt.biologic si atat de vicleana in planul ei de a distruge Templul lui D-zeu.Ea nu stie ce este Iubirea. O simte ca otrava.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am fost fascinata de acest "eveniment"mult timp,crezand ca vine o energie care imi va face mie dreptate si ma va scapa de idiotii care ma inconjoara,dar a venit si vremea intelegerilor care m-au lovit in moalele capului constientizand ca de fapt,eu aram idioata crezand ca ceva din exteriorul meu ma va salva.Am scapat de religia cu mantuirea si am dat peste evenimentul mantuitor.Nimic mai fals!Suntem dusi cu presul de niste entitati care nu-si doresc eliberarea oamenilor care detin suflet fiindca acestia sunt bateriile lor de subrabietuire.Oamenii-Constiinta nu trebuie sa atinga intelegerea ca ei detin fraiele acestei realitati,ei o creaza ei o intretin,numai ca la sugestia mentala,programabila cu ideile lor,a entitatrilor fara suflet care detin controlul acestei planete de mii de ani.Acest eveniment se doreste a fi creat de suflete fiindca reprezinta o resetare a acestei lumi in beneficiul lor fiindca se pot capta iarasi sufletele care-s inconstiente de sine,de puterea lor de natura lor libera .Aceste entitati au facut cateva astfel de resetari,la momentul in care sufletele deveneau constiente si se eliberau singure din acest Matrix.unul dintre resetari a fost ceea ce se cheama "potopul lui noe",adica prin distrugeri masive si moartea majoritatii oamenilor.Trebuie sa intelegeti ca eliberarea fiecarei fiinte este strict individuala conform evolutiei la care a ajund prin intelegerea experientelor facute.Deci fiecare este pe cont propriu,nimeni nu vine sa te salveze de tine insuti,de fricile tale de neintelegerile tale.Tu si numai tu o poti face.Deci nu mai acordati energia voastra acestui eveniment care se vrea a fi creat de voi,fiindca nu va va elibera ci va va inchide iar pentru mii de ani in mintea voastra si veti fi iarasi baterii care vor hrani parazitii fara suflet.eu v-am spun,voi faceti cum credeti!Este alegerea voastra!

    RăspundețiȘtergere
  14. " REALITATEA PÄMÎNT PLAT "

    Deşi este la mintea cocoşului că dacă lansezi o rază laser la suprafața oceanului,înălțimea ei față de NIVELUL MĂRII poate fi măsurată pe o distanță oricât de mare şi cu precizie milimetrică,totuşi în mod absurd nimeni nu face această verificare,la fel cum dpdv oficial nimeni nu călătoreşte pe Lună cu navete puse la dispoziție de către autorități.Ajunşi acolo,Pămîntul ar fi văzut cu ochii liberi,de 6( sau ceva de genul ) ori mai mare decât Luna,prin hublou sau vizeta căştii de cosmonaut ).

    Dar,acest lucru nu se petrece,am studiat în amănunt multe articole despre acest subiect şi ce să vezi l-ul lucru care te izbeşte este că tabăra Pämîntul sferă nu vin cu nici o demonstrație,cu nici o măsurare,doar cu ironii ieftine( exact ca şi filmele puzderie youtube care " demonstrau " cä viermii nanoboți din măşti sunt scame ),chiar au inclus la această categorie şi pe " Räzvan şi Dani ".

    Nu sunt eu,apogeul inteligenței şi logicii pe acest Pămînt,articolul nu aduce nici o claritate,ci lasă o tot mai mare ceață că să nu vedem planeta de sub nori în toată nuditatea ei,este o insultă asupra inteligenței,bunului simț şi din nou subliniez că :


    - nu vedem extratereştri,
    - nu vedem îngeri,
    - de lisus nici vorbă ( concept mental ),
    - nu avem nici un aparat de " xeroxat " micii sau friptura,
    - nu vedem nici un PAT DE IMERSIE MEDICAL în spitale,
    - nu vedem nici o stabilizare valutară,
    - dar vedem multe gunoaie,mizerie,graphitti,oameni care mănâncă din ce aruncă bogații la gunoi,sticle şi borcane sparte nereturnabile,oameni şi animale şi plante,care suferă.

    https://youtu.be/LZjnpH7361I

    https://youtu.be/YD_5w3xGFvk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine surprinse detaliile despre o lume față de care nu avem termen de comparație,faptic nu cunoaştem o a 2-a lume cu care să o putem compara,să luăm binele din ea şi să il implementăm la noi.Aceasta ne face pe bună dreptate suspicioşi.

      TEHNOLOGIA DE SUB TEJGHEA

      Sclavi pe bandă rulandă.lntroducerea clonelor apatride,ştergerea istoriei de neam ancestrale.

      https://youtu.be/zqGMtS9CAo8

      Ștergere
  15. Evenimentul vine in Septembrie 2022 sau in 2023.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii? Si cum si de ce de esti atit de sigur??? Vino,daca ai bineinteles, cu dovezi stiintifice, concrete,verificabile,demonstrabile ca sa te credem!

      Ștergere
  16. RECOLTAREA ADN-ului uman continua!!!
    Acum vine randul copiilor!!!
    Treziti- va!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trezirea este exclusa,din nefericire!Marea majoritate sunt complet pierduti,nu cunosc absolut nimic din ceea ce se petrece cu-adevarat si NIMIC despre ce se urmareste de catre criminalii care conduc aceasta Lume!!!Pacat.

      Ștergere
  17. Dacă exista o luptă reală cu virusul,spitalele aveau parcuri,piscine,săli de sport,discoteci, baluri,meniuri super sănătoase,alimentele erau medicamente şi nu chimicalele,doctorii erau deasemenea selectați ca dintre cei mai iubitori oameni.

    Dacă exista o luptă reală cu virusul supermarketele erau desființate.Cu ajutorul bonurilor de masă oamenii sunt îndemnați să consume alimente otrăvite care generează simptome coronavirus.

    Dacă ar fi fost o luptă reală cu virusul,rețelele de antene de telefonie fără fir,radio,televiziune,comunicații,armamentele cu radar pe bază de u.e.m.,e.t.c.,invazive,ar fi desființate şi reciclate.
    Prin rotirea de potențiometru ei generează simptome de coronavirus şi ajung la numărul de infectați conform cu starea de alertă sau urgențä pe care coclii apocalipsei au ordin să o implementeze.

    Dacă lupta cu virusul era adevărată,s-ar fi renunțat la măşti şi dezinfectanți şi am fi încurajați să ne luăm în brațe şi să ne sărutăm.

    E.t.c.,e.t.c.,e.t.c.,....

    Când m-am născut am crezut că oamenii acționează în baza sincerității şi toate imi păreau perfecte.

    Apoi,cercetând mai atent lumea in care trăiesc am găsit cusururi cu ajutorul minții.
    Mintea m-a ajutat să discern intre bine şi rău.Urmând binele ajungem la fericire.
    Mintea este bună.Fericirea este deasupra binelui şi a răului.Ea este TRANCENDENȚĂ.Am renunțat la rău,dar deasemenea şi la bine,e musai neapărat.

    Transcendență înseamnă deasupra tuturor.

    Ca un aerostat să se inalțe la cer este necesar ca să elibereze ancorelele de bine şi rău.
    Aşa că pentru aceasta nu este nevoie decât de o singură comandă :

    VIRA ANCORA !

    RăspundețiȘtergere
  18. Februarie 2022: Mercur iese din retrogradare


    Mercur retrograd se încheie pe 3 februarie, iar acesta vine cu un Mercur în conjuncție cu Pluto în zodia Capricorn. Astrele ne sfătuiesc să ne așteptăm la o mulțime de lupte pentru putere și control. Însă, cel mai bun mod de a folosi energia Universului este să transformăm viața noastră, să facem schimbările pe care le considerăm potrivite pentru a fi cu adevărat fericiți. Să săpăm adânc în inimile noastre și să ne dăm seama ce ne lipsește.

    Dacă vrei să iei niște angajamente pe termen lung în viața ta, această Lună Nouă ar fi momentul perfect pentru a-ți stabili niște intenții.

    Apoi, după poziționarea directă a planetei Mercur, acesta ar fi momentul perfect pentru a lua măsuri în privința lor.

    Alinierea armonioasă a lui Uranus cu Jupiter este, cu siguranță, un semn pozitiv care ne va ajuta să ne eliberăm de gândurile limitative și să ne îndreptăm spre o mentalitate mai plină de speranță și mai abundentă.

    https://didaaurelia444.wordpress.com/2022/01/26/astrologie-intuitiva-luna-noua-in-varsator-2022/

    RăspundețiȘtergere