duminică, 30 octombrie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 189 pentru 30 octombrie 2022 – UNDE ne aflăm ?

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 189

pentru

30 octombrie 2022

 

UNDE

ne aflăm ?

 

Iarăşi ne aflăm la o lună de la ultima postare (poVestea nr. 188, „Lucrătorii pentru Lumină şi Evenimentul“), revenind, în fine, mai decis ca niciodată să aducem „tolba plină“ cu de toate...

...Pentru (noul) început cu un nou material tematic un alt mesaj de la UN(IC)-ul prin Sophia Love (printre ultimele pe care le voi mai posta dintre cele venite prin aceasta), numit, cum altfel, chiar aşa : „O reamintire rapidă despre unde ne aflăm“.

Ca „de obicei“, haideţi să vedem câteva extrase relevante din acest nou material al acesteia :

Evenimente care vă vor schimba cursul vieţii au loc chiar acum pentru voi, pe Planeta voastră. Acestea sunt ascunse privirii voastre, așa cum trebuie să fie, ca să existe siguranţa că pot fi finalizate.

Nu sunt toate capturări. Unele sunt salvări.

Ceea ce este recuperat nu sunt doar oameni.

Ceea ce, de asemenea, este recuperat este proprietatea. Proprietatea oamenilor.

Aceasta a fost furată, ascunsă și păstrată de către cei care au deținut puterea aici.“

„Sunt multe lucruri la care veţi avea acum acces.

Acestea vă vor schimba cursul vieţii.“

„Lucruri precum accesul gratuit la energie şi la o tehnologie medicală extrem de avansată sunt doar un început.

Sunt disponibile metode de preparare a hranei care vor garanta încetarea foametei.

Sunt progrese în aproape fiecare aspect al societății.

Acestea vă vor uimi simţurile şi vă vor ridica şi simplifica, totodată, existenţa.

Multe v-au fost ascunse, om drag.“

„Voi ați fost ridicaţi şi crescuţi ca să fiţi animale de lucru pentru o specie non-umană. Acesta este îngrozitorul adevăr.

Odată ce îl acceptați ca adevăr, toată suferinţa prin care aţi trecut capătă sens.“

Religia a fost un instrument folosit ca să insufle populaţiei un motiv pentru «suferinţă».

Mulți vă învaţă faptul că v-aţi născut cu păcatul ca parte a sufletului vostru.

Sunteți însemnați înainte de-a fi capabili să menţineţi un gând conştient, iar acest lucru contribuie la modul în care aţi acceptat condiţiile sclaviei voastre.

Sunteți învățați de foarte timpuriu că nu sunteţi vrednici.“

Această viaţă a fost un stimul pentru o aducere aminte.

Sunteți aici ca să vă amintiţi adevărul vostru şi să vă daţi seama de esenţa voastră.

Sunteți cea mai strălucitoare dintre lumini, favorizați în toată Creația.

Voi aţi ales să fiţi aici, iar prezenţa voastră aici este un dar pentru Gaia și, totodată, un impuls atât de necesar pentru rasă.

Cei mai curajoşi, cei mai puternici, cei mai strălucitori acest cuvinte redau adevărul despre voi.“

„Sunteți pe cale să încheiaţi această misiune magnifică. O simțiți cu toții.

Există acum un sentiment de pace şi de acceptare a rolului vostru.

Este acel moment de dinainte să păşiţi pe scenă când respiraţi profund şi vă centraţi.

Este ora spectacolului, om drag, este ora spectacolului.“

 


Şi, dacă vi s-a părut prea scurt mesajul, haideţi să îl completăm cu încă unul „pe măsură“ al Sophiei Love, care integrează în şi mai mare măsură ceea ce este exprimat în cel de mai sus, respectiv „Veşti de Mare Bucurie“ din 28 octombrie 2022 (şi pe care îl las la latitudinea voastră ca să îl studiaţi).

Aşadar, lucrurile se mişcă, inclusiv şi mai ales în aceste Vremuri în care pare-se că Viaţa şi situaţia generală planetară merge în direcţii deloc plăcute şi armonioase, ci dimpotrivă, către un tot mai mare control al Matricii...

...Dar care, în Realitate (una mult mai extinsă şi mai complexă, multi-dimensională), situaţia stă exact invers : Vremurile acestea extrem de tumultuoase sunt atât de dramatice pentru că Momentul de „switch“, adică de „apăsare pe buton“ / „resetare generală“ care generează TransFormarea şi TransMutarea generală, Planetară şi socială (Moment Unic pentru această Planetă) este extrem de aproape, mult mai aproape decât mai speram să mai credem !

CÂND ar putea fi, CE ar mai putea fi ?

De data aceasta vom fi „la apel“ odată cu re-iniţi(aliza/e)rea acelor EDITORIALE care au avut rolul şi rostul lor în anii anteriori, şi pe care acum le readuc în atenţia voastră, de data aceasta în format săptămânal.

Şi cum am putea (re)începe altfel ?... decât la un început de lună, deci de la 1 noiembrie 2022 (pentru ziua de Luni, 31 octombrie).

Până atunci, repet, deşi vremea şi Vremurile sunt teribil de provocatoare şi generatoare de angoase, stress uriaş şi tensiuni enorme, poate că tocmai de aceea acum este momentul să ne reamintim de tot ceea ce am exersat şi ne-am antrenat în atâtea „experienţe de viaţă“, adică în vieţile anterioare şi în anii anteriori din această viaţă provocatoare : relax, seninătate, dar mai ales Centrarea în Fiinţă prin Meditaţie, Rugăciunea (de tip isihast, cu Inima), Introspecţia psihologică sau orice altă metodă care dă roade pentru fiecare dintre voi, adică Noi.

Aceasta este ceea ce contează, cu adevărat.

Aduceţi-vă aminte de acei deţinuţi din puşcăriile comuniştilor din anii ‘50 - ‘60 ai secolului trecut, în care deşi supuşi la suplicii teribile şi dureri crunte fizice şi psihice, nu puţini dintre aceştia îşi menţineau un moral şi o forţă psihică fenomenală... mulţi dintre ei fiind preoţi sau filozofi, metafizicieni, profesori, oameni de cultură în general care, atât cât au supravieţuit acelor teribile condiţii fizice, s-au menţinut demni şi verticali în faţa demenţilor întunecaţi (torţionarii din temniţe care se întreceau la inventivitatea descoperirii de noi metode de suplicii), aceştia fiind permanent cu gândul, credinţa şi Speranţa la „Cel de Sus“, la Divinitatea pe care fiecare o percepea (şi percepe) în felul său, adică CENTRAŢI ÎN INIMA FIINŢEI DIVINE CARE SUNT.

Iar acum, oameni buni, ne speriem sau chiar ne îngrozim de Vremuri Tulburi ?... Atât de slăbănogi am ajuns ? Unde este Credinţa, măcar cât bobul de muştar ?

Aşa că, la treabă ! Fără poVeşti de adormit copiii, ci de Trezit !

Pe cine ? Păi, pe Făt-Frumos şi pe Frumoasa adormită din străfundurile fiecăruia, pentru a re-descoperi Viaţa care pulsează în adâncuri şi care Suntem fiecare şi toţi, în acelaşi timp !

Succes, spornicie şi cât mai intensă Bucurie !!!

 

MarYan


2 comentarii:

  1. Suntem șobolanii din labirint. De Sus se vede tot, de la sol e jale si când sa ieși la liman mai pun un perete. De multe ori parca voiam sa renunț si sa plec Acasă. Suntem prinși in sistem si când dormim, in plus toți acești zei întunecați si zei luminoși au puteri infinite doar in interiorul sistemului, pe noi daca ne scoți din tot si toate cine suntem? Niște simpli observatori si atât. Corpul e al meu si nu e al meu, e un produs cultural organic care o data întrupat in el, îmi colorează toate percepțiile realității si o distorsionează crezând ca sunt prins veșnic aici. Si daca eu sunt observator oricine ce îmi derulează prin fata mea sau ființa mea realitățile si puterile lor sunt niște Agarici toți, deoarece: 1. nu e filmul meu. 2. de ce ar avea nevoie de observarea mea? E atât de importanta?
    Eu cred ca tocmai aceasta putere de a observa este însăși miezul si creația a tot, altfel nu s-ar lupta pentru ea atâta, si din ea le vine puterea si zeitatea atât celor întunecați cat si celor plini de lumina. Iar zeii care se dau dumnezei nu ar fi nimic fără observația noastră asupra lor, după cum se vede cu fiecare religie care si-a pierdut adoratorii in istorie. Deci ce este enervata este tocmai manipularea observării noastre, ce sa observam, la cine sa fim atenți etc...felul cum suntem percepuți de toți ne creează de fapt realitatea. Si au creat astfel de modele de observația in toata civilizația, începând cu rolurile de politician, de inginer, medic, infractor etc....dar practic nu ești înlănțuit de nimic si nimic nu te leagă. (Nirvana) Dar totuși o forță mistica, divina, chiar luminoasa ne tine băgați in priza sa observam ce vor ei sa observam, si așa își derulează creația lor, inclusiv întunecații cu ajutorul luminii.
    Daca ar fi sa am proprii mei Agarici care observa ce vreau eu sa observe, trebuie sa pornesc de la fundamentele înțelegerii de fapt a realității însăși, care cumva este goala, si tot ce exista sunt aceste percepții observate sau observabile. Exact pe faza asta o grămadă de tehnologii extraterestre își schimba forma, apar ca fiind altcineva deși își păstrează caracterul urat.
    Unde suntem atenți acolo alimentam cu energia noastră. Mă repet aici dar zeii care se dau dumnezei nu ar fi nimic fără observația noastră asupra lor, deci poate suntem oglinzile lor. Doar Dumnezeu Fără Nume, sau Primul Creator al Primilor Creatori poate trai fără observația celorlalți. Restul suntem dependenți de ea veșnic. Si când ne naștem, ne observa nașterea cineva si așa devenim. A trai in peșteră fără lumina duce la orbire, ca nu cere mediul sa observi.(Mitul Peșterii)
    Așa ca deși mesajele de lumina sunt frumoase, nu mai are observatori. A murit audienta.
    Cine mai crede mesajele de lumina după pandemie? Eu cel puțin mă declar Sceptic.
    Daca s-ar trezi toți oamenii sa creeze o coerenta globala de 95% am avea salvare. Așa ca trebuie sa trecem prin toate tipurile nefericite de evenimente si sa le observam pe toate, inclusiv schimbări de planuri planetare si ciocniri de civilizații. Daca ni s-a ascuns foarte multe despre noi si capacitățile care exista au avut sens in a observa alte lucruri care se voiau observate.
    Mesajele lui remer ra nu sunt mai pozitive, chiar prevăd un conflict global. Ba chiar ce zice Oryen e cumva mai fezabil : "Ne așteptăm să se întâmple în viitorul apropiat. În jur de 10, maxim 15 ani!"

    Remer Ra: Nu știu dacă am perceput/tradus clar, dar mi s-a părut că ai transmis ”conflict global”. Putem evita al treilea...?

    Oryen: A început deja, doar că lucrurile nu s-au precipitat într-o asemenea măsură încât să fie perceput ca atare. V-am mai spus că sunt foarte mulți decidenți care își doresc acest conflict global, crezând cu tărie că după aceea se va instaura o pace durabilă și o prosperitate continuă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu mai comentez celelalte site-uri web de spiritualitate ca nu are rost sau sunt prea complicate, am preferat sa citesc acest site ca chiar oferă informații ajutătoare si cel care îl administrează are ceva de admirat.
    Calitatea de site-uri web de spiritualitate din Romania lasă mult de dorit. Sper sa avem un astfel de site aici.
    Nu vreau sa spun nimic negativ despre restul de site-uri spirituale decât ca lasă mult de dorit.
    O săptămâna binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere