joi, 12 ianuarie 2023

COBRA : ReÎntoarcerea Spiritului (8 ianuarie 2023).

 

COBRA

ReÎntoarcerea

Spiritului

8 ianuarie 2023


 

Nota MarYan :

După mai bine de un an, iată că ne re-întoarcem şi noi la Cobra, prin expunerea unei ultime Actualizări a acestuia...

...În care, după cum vedeţi şi din titlu, cam acesta este Sensul : Întoarcerea la fundamentele Vieţii şi ale Universului care, întotdeauna, se bazează pe SPIRIT şi pe nimic altceva.

Deşi în ultimul timp am rezonat tot mai puţin cu informaţiile lui Cobra, acum revin cu această poVeste venită dinspre acest Luptător, căci în scurta descriere a sa acesta mai vine cu un detaliu ce completează tot mai bine Momentul Invaziei terestre din ianuarie 1996 prin portalul Congolez...

Cât despre problematica Războiului din Ucraina situaţia pare a rămâne la fel, în credinţa acestuia că „trebuie pace cu orice preţ“ pe acolo, fără a ţine cont de detalii şi, mai ales, de cauzele (archonice/draconice) care au dus la decizia de a se interveni în Ucraina în mod imperios, prin această Operaţiune Militară Specială despre ale cărei detalii deja am scris în seria dedicată („Vremuri Tulburi“) şi voi mai scrie, în scurt timp, pentru a închide Cercul, totuşi...

Până atunci, iată ce ne poVesteşte Cobra în această Actualizare, una dintre puţinele transmise în ultimul an ce tocmai a trecut, 2022 :


 


 

Curăţirea Grupului Chimera continuă.

Forţele Luminii folosesc tehnologia Mjolnir pentru a îndepărta Gărurile Negre din implanturile umane, precum şi din Reţeaua inversată de la suprafaţa Planetei.

Atunci când Masa critică a acestor Găuri negre va fi îndepărtată, Energia spirituală pozitivă din Planul Buddhic va începe să se precipite din nou către Planurile Mental, Astral, Eteric şi Fizic de la suprafaţa Planetei, pentru prima dată din anul 1996 !

Această Energie spirituală pozitivă, atunci când va deveni suficient de puternică, va declanşa Noua Renaştere, adevărata trezire spirituală a Epocii Vărsătorului, devenind şi fundamentul activării Operaţiunii DreamLand („Tărâm de Vis“)...

Această energie spirituală va dizolva, în fine, şi Anomalia cuantică a Găurii negre din jurul Pământului, reactivând Procesul Ascensiunii pentru această Planetă. Va conecta suprafaţa planetei la Tunelurile Luminii care sunt exact opusul Tunelurilor lui Seth.

Tunelurile de Lumină conectează întregul Univers de la un capăt la celălalt, în cele din urmă ducând la ascensionarea întregului Univers într-un curcubeu uriaş al Unităţii, la sfârşitul următorului Ciclu Cosmic.

Cu milioane de ani în urmă, Chimera a construit uriaşe Acceleratoare de particule sub formă de INELE DYSON de miliarde de mile în diametru (N.MY. : O milă înseamnă aprox. 1,6 Km.) în Sistemul Stelar Rigel din Constelaţia Orion.

 

Ei au folosit acele Inele DYSON pentru a crea o cantitate suficientă de quarci „top“ şi de condensat de quarci de tip „strange“ pentru a produce un număr suficient de Bombe de tip Toplet şi Strangelet, cu scopul final de a controla Sistemele Stelare RIGEL şi SOL (N.MY. : Din care face parte şi Planeta noastră, Sol fiind numele Soarelui nostru).

De asemenea, aceştia au folosit acele acceleratoare de particule pentru a crea şi alte forme de Materie Degenerată/Denaturată.

Materia Degenerată este creată la presiuni şi/sau temperaturi extreme şi devine atât de densă şi comprimată, încât efectul cuantic îi influenţează în mod semnificativ caracteristicile.

În afară de materialul pentru Bombele Toplet şi Strangelet, aceştia produceau şi mari cantităţi de Plasmă din quarci-gluoni şi, de asemenea, Materie degenerată Neutronică.

O mare parte din Plasma din quarci-gluoni împreună cu Materie degenerată Neutronică au fost aduse pe Pământ în timpul Marii Invazii din 1996, iar unele dintre containerele rămase din aceste două tipuri de Materie degenerată protejează ultima groapă de Asaltul final al Forţelor Luminii.

Aici este interesant de ştiut că oamenii de ştiinţă tradiţionali încearcă să găsească tehno-semnături ale civilizaţiilor extra-terestre, inclusiv Sferele Dyson...

Ştiind că înfrângerea lor este aproape, Chimera încearcă să întărească Carantina Planetei, lansând un număr absurd de mare de Sateliţi pe Orbita apropiată a Pământului.


 

Forţele Luminii încearcă acum să manifeste o Linie temporală în care se ajunge la un acord de pace între Rusia şi Ucraina.

Acestea sunt implicate într-un război pe care niciuna dintre părţi nu îl va putea câştiga, mulţi umani săturându-se de acest război.

Deci, un acord de pace devine în sfârşit posibil, precum Pacea din Westfalia...

...sau Armistiţiul care a încheiat Primul Război Mondial.

Vom încheia cu un cântecel această Actualizare :

 

Victoria Luminii !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-return-of-spirit.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu