sâmbătă, 19 ianuarie 2019

COBRA : Faceţi Viral ! MEDITAŢIA de Activare a Re-Întoarcerii Luminii (de la momentul ECLIPSEI de LUNĂ Sângerie din 21 Ianuarie 2019).




Faceţi Viral !

MEDITAŢIA
de
Activare
a
Re-Întoarcerii Luminii
(de la momentul
ECLIPSEI de LUNĂ Sângerie
din 21 Ianuarie 2019)


23 decembrie 2018





Nota MarYan :

Deci, după ultima Meditaţie Planetară („Cheia pentru Eliberarea Planetară”) propusă, prin Cobra, de către REZISTENŢĂ, iată că aceştia revin cu o nouă Meditaţie Planetară, care „sună” foarte promiţător : „Meditaţia de Activaree a Re-Întoarcerii Luminii”, propusă pentru alt Moment de „cataliză” Astrologică, extrem de puternic şi de dinamizant :...

...Respectiv, Momentul de LUNĂ PLINĂ cu ECLIPSĂ TOTALĂ de Lună (Sângerie) de Luni dimineaţă, 21 Ianuarie 2019, ora 07.11 (ora României).

Pentru că în cursul zilei de duminică, 20 Ianuarie, vom veni atât cu un Interviu al lui Cobra referitor la acest Moment, cât şi cu propria noastră PoVestire pentru acest Moment (pe care îl găsim, şi noi, a fi cu adevărat „provocator” şi „promiţător”), acum nu mai insistăm foarte mult în această Notă, ci doar dorim să punctăm un element pe care-l găsim a fi foarte interesant şi important :

Deşi Cobra „vede” Momentul de maxim al acestui eveniment Astronomic (Eclipsa Totală de Lună Plină) la ora 07.11 (ora României), sau la un Moment şi mai apropiat, după alţii (ora 07.17 , după „Adria”, cea care vorbeşte competent despre aceste Momente, din punct de vedere Astrologic), totuşi, Observatorul Astronomic din Bucureşti (ca cea mai competentă Sursă de informaţii astronomice din Zona Românească), prezintă Momentul de Maxim al Eclipsei Totale de Lună la ora 07.18 , luni dimineaţă.

Ce ar putea însemna aceasta ?

Din această perspectivă, iată că apare un SPAŢIU între Momentul de Maxim propus de Cobra (şi Rezistenţă) şi Momentul de Maxim astronomic real pentru Zona Românească, care, iată, ar fi exact de 7 minute (între ora 07.11 şi 07.18) !

De aceea, avem deja o PROPUNERE foarte concretă, pe care o vom dezvolta în materialul de mâine, (duminică) : dacă dorim să beneficiem, din plin, atât de Momentul de maxim al Meditaţiei (ora 07.11), cât şi de Momentul de Maxim al Eclipsei pentru Zona Românească (ora 07.18), atunci vă propunem, deja, ca această perioadă a Meditaţiei Activării, de luni, să aibă un fel de „PLATOU MAXIM” de cel puţin 7 minute, între orele 07.11 şi 07.18 minute (justificat prin ceea ce am expus până acum).

Fără a mai insista aici, în această Notă (şi păstrând pentru mâine alte detalii), acum vă lăsăm să SIMŢIŢI propunerea de Meditaţie pentru luni dimineaţă (din perspectiva Universului Christalin) care, poate de data aceasta, „va face istorie” (şi nu doar pentru partea masculină... a lui „his story”, adică „povestea lui”, a masculinului).

Spor la pregătirile pentru această Meditaţie (care sunt mult mai importante şi mai relevante decât „pregătirile de Sărbători”) ! :






Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.
Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de către Eclipsa Totală de Lună din 20/21 Ianuarie 2019, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm conştiinţa şi să luminăm câmpul energetic din jurul Planetei.


Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.




Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă, asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Meditaţie poate contribui, de fapt, la aducerea mai aproape de noi a EVENIMENTULUI şi a DEZVĂLUIRII COMPLETE.

Această Meditaţie ajută Forţele Luminii de a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a rezolva impasul dintre Forţele Luminii şi ale întunericului, astfel ca, în final, să se realizeze Eliberarea Umanităţii !


Numărul de oameni care fac această Meditaţie reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Meditaţie !
Acest aspect va determina o Reacţie masivă de vindecare în lanţul energetic la nivel mondial.

Forţele Luminii se vor concentra pe întregul continent american (America de Nord şi de Sud), care va fi complet acoperit de Eclipsă.




HARTA ASTROLOGICĂ a Momentului Meditaţiei noastre ne arată o puternică Mare CUADRATURĂ (N.MY. : Unghi de 90 de grade între 2 planete, ca fiind cea mai diz-armonioasă formă de manifestare în Astrologie, mai puternică şi decât Opoziţia) între LUNĂ (N.MY. : Situată în Constelaţia/Semnul Leului, la 1 grad), conjunctă cu Nodul Nord (N.MY. : În Constelaţia Racului, la aprox. 27 de grade), pe de o parte, şi aflate în opoziţie cu SOARE conjunct cu Mercur (N.MY. : Este logic, fiind o Lună Plină, ca Soarele să fie în opoziţie cu Luna), pe de altă parte – între care, la mijloc, se situează Uranus conjunct cu asteroizii Eris şi Pallas (N.MY. : Corpurile cereşti care determină unghiul de 90 de grade cu perechile conjuncte Luna-Nodul Nord şi Soare-Mercur).

Ceea ce este foarte important de subliniat este faptul că multiple Planete din această Hartă Astrală a momentului, determină numeroase şi puternice Aspecte (N.MY. : Relaţii între planete, de tip conjuncţie / cuadratură / opoziţie / sextil / trigon) – peste 20 de aspecte, în total ! – cu CENTRUL GALACTIC, PLEIADE şi SIRIUS...

Astfel, această configuraţie astrală extrem de puternică creează un PUNCT de TENSIUNE MAXIMĂ ce poate fi eliberată printr-o mare „descărcare” cosmică.

În acel Moment, SOARELE CENTRAL COSMIC va trimite un imens Puls de Lumină în întreaga Creaţie !

Acest Impuls va fi un declanşator al începutului eliminării definitive a întunericului din Creaţie şi un declanşator al începutului pregătirii pentru Noul CICLU COSMIC.

FORŢELE LUMINII au un anumit Plan pentru acea zi, care va fi dezvăluit numai după ce Meditaţia va fi încheiată...


Scopul MEDITAŢIEI noastre este de  a ancora cât mai multă LUMINĂ la Suprafaţa Planetei.




Vom face această Meditaţie la Momentul maxim al Eclipsei Totale de Lună (Sângerie), luni, 21 Ianuarie 2019, la ora 00.11 a.m. EST, dimineaţa (ora locală în New-York).

Acest moment înseamnă ora 14.11 p.m. JST în Tokyo, ora 13.11 p.m. CST în Taipei şi Beijing, ora 7.11 a.m. EET în Cairo, ora 6.11 a.m. CET în Paris, ora 5.11 a.m. GMT în Londra.

Pentru partea centrală şi vestică a Statelor Unite, momentul va fi duminică, 20 ianuarie 2019, astfel : 23.11 p.m. CST în Chicago, ora 22.11 p.m. MST în Denver şi ora 21.11 p.m. PST în Los Angeles.


(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este pentru luni dimineaţă, 21 Ianuarie 2019, la ora 07.11 a.m. (până cel puţin la ora 07.18).




INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de a aduce LUMINA la Suprafaţa Planetei.

3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde în Galaxia noastră prin Soarele Central Galactic, trece prin Poarta Stelară ALCYONE din Pleiade, apoi prin Poarta Stelară din SIRIUS, iar apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, către Centrul Pământului.

4. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot ce a mai rămas din întunericul din acest Univers, până când rămâne numai Lumina.
Vizualizaţi, de asemenea, un Nou ÎNCEPUT al CICLULUI COSMIC care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele din acest Univers.

5. Ridicaţi-vă mâinile deasupra capului şi începeţi să vă rotiţi corpul în sensul acelor de ceasornic.

6. În timp ce faceţi aceasta, cântaţi mantra iiii” (pronunţată „ee-ee”), astfel încât să vibreze în întregul corp, pe care îl vizualizaţi ca luând forma unei strălucitoare COLOANE de LUMINĂ, cu milioane de steluţe în culorile curcubeului stră-lucind în interiorul Coloanei de Lumină.

7. Cântaţi în continuare mantra, în timp ce vă rotiţi.
După câteva minute, apropiaţi-vă mâinile de corp, în timp ce continuaţi să vă rotiţi în sensul acelor de ceasornic.

8. În timp ce continuaţi să faceţi aceasta, începeţi să cântaţi mantra „eeeaaa” („eee” este pronunţat ca „e”, precum în cuvântul „America” – nu un „i”, precum în cuvântul „Venus” – iar „aaaca „a”, precum în cuvântul „America”), astfel încât să vibreze prin întregul vostru corp, în timp ce vizualizaţi un CURCUBEU de LUMINĂ care se extinde din Inima voastră către exerior, pe întreaga Planetă.

Acest VORTEX CURCUBEU cheamă Prezenţele Sufletelor Gemene ale voastre, alături de Sufletele Pereche, Familiile de Suflete, Ghizii voştri Spirituali, Maeştrii Ascensionaţi, Pleiadienii, Îngerii, Delfinii şi alte Fiinţe de Lumină.
Vizualizaţi-vă Sufletele Gemene, Sufletele Pereche şi Familiile de Suflet ale voastre Ascensionând şi unindu-se cu voi într-o Unică Fiinţă, în forma unei MANDALE de LUMINĂ.


Timpul recomandat pentru Meditaţie este de cel puţin de 20 minute.


ZEIŢA vrea Lumină şi LUMINĂ va fi !






ACTUALIZARE
la Meditaţia de Activare
a Re-Întoarcerii LUMINII
 (3 Ianuarie 2019) :



VIDEO-urile MEDITAŢIEI de ACTIVARE a Re-Întoarcerii LUMINII au fost create deja în aprox. 25 de limbi.

Faceţi-le virale, răspândiţi-le prin propriile voastre Reţele de pe Internet, ajutând, astfel, la atingerea MASEI CRITICE ! :

- Engleză (inclusiv aici, aici, aici , aici şi aici).



- Daneză (inclusiv aici).



- Spaniolă (inclusiv aici şi aici).

- Portugheză (inclusiv aici).


- Rusă.

- Bulgară (inclusiv aici).


- Croată (inclusiv aici).


- Cehă.




- Maghiară (inclusiv aici).


- Farsi.







 
MEDITAŢIA AUDIO GHIDATĂ a fost creată în următoarele limbi :





- Rusă.










- Hindi.




Victoria LUMINII !






ACTUALIZARE Finală
la Meditaţia de Activare
a Re-Întoarcerii LUMINII
 (18 Ianuarie 2019) :



Noi creăm, în prezent, un Moment uriaş, existând o posibilitate cu adevărată reală de a atinge, în fine, MASA CRITICĂ.

Numeroase persoane susţin Meditaţia noastră :


- KAUILAPELE (inclusiv aici şi aici).


...Şi mulţi alţii (aici, aici, aici şi aici).



 
Aici este Pagina principală a noastră de pe Facebook, pentru această meditaţie.

VideoClipul care ne arată cum se poate face corect partea de Activare a Vortexului Zeiţei, este disponibil aici.

Pagina principală cu Instrucţiunile pentru Activare este aici.

De asemenea, VideoClipurile în 26 de linbi internaţionale, cu Instrucţiunile pentru Activare, sunt disponibile aici...

..Iar Interviul lui Cobra în legătură cu acest Subiect îl puteţi vedea aici.


Ceea ce noi creăm acum este atât de uriaş, căci nu mai fost făcut niciodată până acum ! ! !

Haideţi să o facem !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu