CONFERINŢĂ
de
Nutriţie
Holistică :
Importanţa esenţială a
Grăsimilor de tipul OMEGA-3
în buna structurare și funcţionare
a organismului uman
– cu exemple practice
de uleiuri alimentare
cu înaltă valoare terapeutică –
la Bucureşti,
Complexul
Studenţesc GROZĂVEŞTI
joi, 6 iulie 2017, orele 19.00 - 21.00
După mai multe Ateliere Teoretice şi Practice – susţinute la „Casa Christalină” de la Bran, precum şi în diferite locaţii din Braşov – cu subiecte din
domeniul Alimentaţiei Naturale şi a Tehnologiilor Ne-convenţionale, iată
că, după mai mult timp, revenim la Bucureşti
(cu un „joc în deplasare”, cum s-ar spune), „antrenându-ne” în această
Zonă cu un subiect pe care îl considerăm a fi nu doar interesant, ci şi foarte important pentru noi toţi, cei „dotaţi”
cu un Corp Fizic (faţă de care suntem responsabili) : problematica GRĂSIMILOR ESENŢIALE.
Deşi, în urma unor intense cercetări din acest
domeniu din ultimele patru luni, am
fost extrem de surprins să aflu că, deşi marea majoritate a oamenilor cu care
am conversat pe acest subiect au auzit de termenul magic „OMEGA-3”, iar ceva mai puţini şi de „RAPORTUL OMEGA-3 / OMEGA-6”...