vineri, 21 martie 2014

Prima Postare : Fiți bine-veniți în Noul Univers CHRISTALIN !




Prima postare :
         Fiţi bine-veniţi în Noul Univers CHRISTALIN !




Eu sunt MarYan, gazda acestui Spaţiu Multidimensional care vă poate purta, dacă permiteţi, pe aripi ale Cunoaşterii şi Adevărului prin Portaluri Cosmice (ale Omni-Versului HoloDimensional) alcătuite din Lumină şi Iubire către... Infinitul din fiecare.

Iată viziunea, misiunea” și sensul fundamental al acestui Spațiu !



Eu sunt un simplu MESAGER, cel ce transmite mai departe ceea ce simte și percepe că poate fi real, ca informație în acord cu ADEVĂRUL DIVIN viu și hrănitor pentru ceilalți semeni - indiferent de nație, rasă, sex sau alte “atribute“.

Detalii formale despre propria persoană (personalitate) le puteți accesa din situl pe care l-am creat încă din 2003, ajuns acum pe la 4-a versiune : www.cesan.ro .

Chiar dacă acolo puteți accesa și CV-ul personal, acesta este mult mai complex decât acele date sumare legate de (de)formarea profesională.

Medic de formație alopată militară, încă din primul an de Institut Medico-Militar (anul 1992) am accesat și practicat informații de tip metafizic-spiritual venite prin canale de înaltă “clasă“ a acelor vremuri, adevărate “instituții“ ale Cunoașterii și Luminii : Valeriu Popa și Universitatea de metafizică “ELTA“.

Practica spirituală din acele vremuri și lucrul intens cu “mine însumi“, prin aplicarea principiilor Hranei Vii, naturale, a lucrului cu Jurnalul (“Biblia“ personală de fiecare seară), Meditația și alte metode de re-găsire de Sine, m-au ajutat decisiv “să nu mă pierd“ prin hățișul atâtor metode, tehnici și “terapii“ ale atâtor “maeștri“ care deja apăreau ca ciupercile după ploaie.

Însă, cel mai important, toată această “practică metafizică“ cu mine însumi din fragedă tinerețe m-au ajutat să fiu atent în primul și în ultimul rând la VOCEA INTERIOARĂ a Sinelui Superior Divin, inclusiv în privința avalanșei, chiar bombardamentului de informații care se revărsa și se revarsă în continuare asupra noastră.

Trecute prin Filtrul Interior și confirmate de cel puțin o sursă exterioară de cea mai înaltă credibilitate (de fapt, chiar două), atunci informațiile venite în fața mea puteau trece la următorul nivel, către zona corpului mental și emoțional pentru a fi studiate, simțite și, eventual, procesate.

(De fapt, detalii despre acestea și alte aspecte le voi reda în postări ulterioare… citându-mă pe mine însumi, din lucrarea pe care am lansat-o chiar pe 12 decembrie 2012, “Înălțarea în Lumină a Pământului după anul 2012 : Actualizarea Profețiilor – volumul I“, la Editura CHRISTALIN.)


De ce am insistat asupra acestui aspect ?

Eu consider că este foarte important ceea ce se oferă spre lectură și studiu celorlalți semeni. 

CUVÂNTUL ZIDEȘTE, CuVântul este Creator, deci responsabilitatea celui ce emite sau doar transmite mai departe este… dincolo de cuvinte !

De aceea, rog pe cei care “se joacă“ cu asemenea activități (de așa zisă “intermediere“ prin traducere a “mesajelor channel“ transmise de atâția binevoitori) să fie foarte atenți la VIBRAȚIA din spatele informației pe care o preiau și o transmit mai departe !


Acesta este un apel la RESPONSABILITATE.

Într-adevăr, acel candid “n-am știut“ este atenuant (oferă “circumstanțe atenuante“), însă nu absolvă de Responsabilitatea (trans)(e)miterii acelor informații, doar pentru că “sunt trendy“, adică la modă, și “arată frumos“ pe bloguri viu colorate cu mesaje kilometrice.

Acum, însă, nu este util nici să trecem în partea cealaltă, să tăcem încordați și să fim speriați de orice am emis, ca nu cumva să facem “vreo prostie“. Nu uitați: suntem în planul fizic și “cine nu muncește nu greșește“, mai ales că greșeala, în general, este minunată și constructivă, fiind cărămida ce stă la baza evoluției, adică a creșterii în Spirit(ul) Luminii și Iubirii.

Dacă, însă, la această atitudine relaxată însoțim și o atenție detașată în privința a ceea ce oferim altora, prin traducere sau “copy/paste“, atunci rolul nostru poate căpăta mult mai multă greutate în Economia Universului…

Aceasta este dorința și intenția mea fundamentală ce stă în spatele construcției acestui blog : de a oferi informații “de primă mână“ de înaltă credibilitate, a ceea ce se întâmplă pe această planetă și chiar în acest Univers (Christalin), din punct de vedere holistic, deci și spiritual, nu doar material.

Deși afirmația anterioară poate părea foarte “pretențioasă“, eu îmi asum personal responsabilitatea acesteia.

Pentru aceasta, mă bazez nu doar pe Sursa (Interioară) de care aminteam mai sus și cu care “m-am antrenat“ de vreo 22 de ani, dar și pe surse exterioare de înaltă credibilitate (nu totală, căci nu există așa ceva, dar cu marje mari de peste 90%), dintre care se detașează colaborări cu un “prieten cosmic“ ce transmite mediumnic și apoi verificăm radiestezic și științific ceea ce primește ca informație, precum și informațiile primite de la Fondatori și transmise prin amicul și colaboratorul Sal Rachele (al cărui organizator de evenimente în România și în alte țări mă situez și eu).

Pentru a înțelege despre ce vorbesc, vă rog să mergeți la o serie de postări, începând cu aceasta.



Deci, să recapitulăm, foarte pe scurt, despre mine : 

- metafizician şi practicant de 22 de ani (din anul 1992) a Hranei Vii,

- membru activ (în nucleu) încă din anul 1993 al Asociaţiei de Metafizică “ELTA Universitate” ce promova cunoaşterea şi aplicarea în Zona Românească a informaţiilor despre Hrana Vie, Metafizică, Spiritualitate, Responsabilitate (a fost o “mişcare de apostolat” de înaltă ţinută spirituală),

- (fost) ofiţer medic la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (POMPIERII şi PROTECŢIA CIVILĂ), colaborator direct al dr. RAED ARAFAT la organizarea legislativă şi structurarea în teritoriu a SMURD-ului,

- colaborator direct, până la plecarea în alte dimensiuni, al minunatului OM – bioterapeut şi vindecător - care a fost VALERIU POPA,

- terapeut de terapii holistice, inclusiv prin Biorezonanţă Magnetică şi aplicant, încă de la mijlocul anilor 1990, al principiului Noii Medicini (sistematizată ca şi “Noua Medicină Germanică“ de dr. Hamer),

- preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei “CESAN (“Centrul de Educaţie pentru Sănătate“, înfiinţată în anul 2001) cu un site funcţional încă din 2003,

- coordonator la EDITURA “CHRISTALIN“ a Asociaţiei “CESAN“, unde am editat lucrări personale (cea amintită puţin mai sus, “Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol. I : Actualizarea Profeţiilor“ , “Tratat pentru Alimentaţia Naturală a OM-ului. O re-introducere în Medicina pentruViaţă“ ş.a.) şi a altor autori de spiritualitate-metafizică-channeling, precum şi primul număr din “REVISTA CHRISTALIN“,

- organizator la Braşov a două evenimente (workshop-uri) ale mediumului din Sedona, SAL RACHELE, cel care face “channeling“ pentru FONDATORI – Sferele de Lumină (Albastră) din dimensiunea a 12-a,

- organizator în zonele centrale (“Zona Zero“) a mai multor oraşe din ţară (Braşov - Piaţa Sfatului, Galaţi, Iaşi, Timişoara, etc.)  a unor FESTIVALURI de Spiritualitate, Artă, Terapii Holistice şi Alimente Tradiţionale Naturale, denumite (cum altfel?) “CHRISTALIN“ (“ChristalinFest“ şi “SALONUL CHRISTALIN“),

- organizator al primelor două ediţii ale “Festivalului Comunităţilor Autosustenabile din România - CASA-Fest“, în 15 - 16 decembrie 2012 și 30 noiembrie - 1 decembrie 2013 la Braşov, cu care ocazie am fost parte la iniţierea şi dezvoltarea unei COMUNITĂŢI AUTOSUSTENABILE în zona Braşovului, “Armonia Brassovia“…


Și iată că, acum, solicit atenție pentru “NAȘTEREA“ unui nou BLOG.

DE CE aceasta, care ar fi “interesul“ ?

Răspunsul este simplu, și nu mai insist mult, adresându-mă deja cunoscătorilor : a trecut vremea poveștilor și a informațiilor stufoase din care extrăgeam doar mici “pepite“ de Adevăr, ACUM ȘI AICI A SOSIT VREMEA TRANSFORMĂRILOR PLANETARE - INTENS ENUNȚATE DE CĂTRE ATÂTEA ENTITĂȚI DE LUMINĂ, DE LA ÎNGERI LA MAEȘTRI ÎNĂLȚAȚI, INCLUSIV FONDATORI  !

Deci, Acum nu mai este timp de teorii, supoziții și tot felul de alte filozofii, când vremurile sunt atât de aproape de Masa Critică a Transformării ireversibile la nivel de Societate.

Fie că i se spune “Eveniment“ (Cobra, Tolec, Fulford etc.), “Marea Trecere prin Portal“ (Fondatori, Arcturieni), “Eliberare de sub jugul Cabalei, Illuminati“ sau cum vreți să mai spuneți, acest Moment Cosmic, intens (pre)zis de atâția Arhangheli și Maeștri Înălțați, este cu adevărat Unic.

Și, simt că tot ceea ce am acumulat poate fi de ajutor în acest Sens…


Acum sunt tot mai multe surse de informare, care stau gata “să explodeze“ în privința cantității de informații oferite.

Ca de obicei, eu și prietenii mei ne calibrăm pe CALITATE : vom aduce în câmpul conștienței voastre acele informații (mesaje channel, dar și articole ale celor ce “știu ce spun“) care oferă o vibrație reală de Iluminare și Înălțare în Ființă, încărcate cu Lumină și Iubire (“parametri“ obligatorii) și care sunt NOTATE radiestezic cu “Nota de trecere“ (un grad de Adevăr Divin de peste 70%).

Este evident că aceasta nu garantează veridicitatea celor ce vă vom transmite. Nu putem garanta aceasta în nici un fel și nici nu dorim (chiar și Fondatorii, înaltele Sfere de Lumină din dimensiunea a 12-a nu-și permit validarea propriilor lor predicții în procent mai mare de 80%, deci ce să mai spunem de “Noi, Pământenii“ ?).

Ceea ce însă putem sugera, și chiar cu insistență, este să luați informațiile transmise prin noi și să le treceți OBLIGATORIU prin filtrul interior : cum le simțiți, ce vă spune “prima impresie“, primul imbold interior ?

Aceasta este valabil pentru orice mesaj venit de la oricine, fie el declarat “Iisus“, “Arhanghel NuȘtiuCare“ sau altă “mare (supra)entitate“…

Atenție, însă, să nu cădeți în extrema cealaltă, să treceți totul doar prin filtrul mental și să le blocați acolo, de unde “nu mai scapă nimic“ : cum că toți mesagerii sunt “o apă și un pământ“, escroci care fabulează “transmisii mediumnice“ și care sunt “buni de dus la spital“ și altele asemenea.

Și e “normal“ să fie așa (dar nu firesc) : este reacția de apărare a unei minți “scoase din minți“ de riscul de a pierde controlul asupra propriei Ființe care sunteți.

Deci, ATENȚIE, să nu pierdeți mesajul prin cotloanele minții, însă nici să nu îl preluați “pe nemestecate“, devenind o bombă cu efect întârziat

Iată, nu-i ușor deloc să gestionăm acest tip de informație mediumnică. Este un teritoriu volatil, aflat “pe muchie de cuțit“, ce solicită multe resurse ale Ființei : atenție relaxată și detașare, deschidere în fața Noului, Puterea de a permite filtrului interior să scaneze și Vocii Interioare să fie auzită !

Toate acestea solicită o anumită experiență metafizică, pe care o mare parte a celor care lecturează mesajele channel nu prea o au (de multe ori confundă Mesajul Transmisiunii cu lectura tip “can-can“ a vreunei reviste la modă sau vizionarea unor posturi TV “de scandal“).

Aici intervenim noi, cu acest blog. Dacă vă poate ajuta cu un milimetru în mai buna orientare către “sensul cel bun“, atunci credem că am reușit să ne împlinim menirea.

Cum vă puteți da seama ? În nici un caz “crezând“ și atât, ci doar SIMȚIND ceea ce transmitem sau se transmite, cu rezultate practice palpabile (o stare imediată de “mai bine“, un zâmbet discret și neforțat ce crește frecvența de vibrație…:).

Și, dacă noi am “nimerit-o“ cu povestea “Sfârșitului Lumii din decembrie 2012“, când am făcut precizări clare în acest sens, în conferințele ținute în acea perioadă, iar cartea amintită anterior stă mărturie vie a celor spuse în perioada ante-decembrie 2012 (vor fi câteva postări despre acest subiect încă oarecum “fierbinte“) – poate că și acum “vom fi pe fază“, oferind inclusiv informații obținute radiestezic : gradul de ADEVĂR DIVIN al unui text channel sau “carte spirituală“, BENEFICITATEA din spatele frumoaselor cuvinte ale vreunui text “mieros“ și alte adevăruri pe care le dorim a fi cât mai echilibrate și mai apropiate de ADEVĂR.

Și, ca bonus : vom prezenta periodic parametrii “fierbinți“ ai Planetei, legați de Frecvența de Rezonanță Schumann și nivelele de conștiință planetare și ale umanității. Va fi o monitorizare constantă, așa cum facem de ceva vreme.

Așa că, dacă nu ne veți uita cu totul (“lămurindu-vă“ poate prea repede după câteva lecturi pe blog) și veți intra cel puțin periodic în acest “Nou Univers Christalin“, veți putea descoperi ultimele informații despre ACTUALITATEA COSMICĂ, acelea care vă pot ajuta la LUCRUL CU SINELE, pe CALEA REGĂSIRII DE SINE prin CREȘTEREA NIVELELOR DE CONȘTIINȚĂ și ACTIVAREA CORPULUI CHRISTALIN DE LUMINĂ ȘI IUBIRE.

Iată, acestea sunt “obiectivele“ noastre fundamentale.

Așadar, ca o concluzie, toate aceste “treceri în revistă“ sugerează către ce anume ne conduce energia acestui blog “nou-născut“ : cum spuneam și la început, acesta este un posibil SPAȚIU INTER-OMNI-HOLO-DIMENSIONAL a unei COMUNITĂȚI CHRISTALINE – care și aceasta este în curs de gestație.

Mai direct spus : AICI și ACUM se construiește spațiul virtual pentru o REVISTĂ on-line a unei COMUNITĂȚI Spirituale CHRISTALINE.

Atât putem spune deocamdată. Detalii vor veni ulterior, inclusiv pentru noi, cei ce transmitem.


Așadar, să ne urăm “Drum în Armonie și Luminat cu Puterea Iubirii“ !


Brașov,
20 martie 2014, orele 19.00                                                             MarYan        
(Echinocțiul de Primăvară)
 
                                                                                       




Un comentariu: