sâmbătă, 28 martie 2020

COBRA : Faceţi Viral ! Meditaţie în 4 / 5 aprilie 2020 pentru Linia Temporală a ASCENSIUNII / Sfârşitul CORONA-Virusului (3 martie 2020).




Faceţi Viral !

Meditaţie
în
4 / 5 aprilie 2020
pentru
Linia Temporală
a
ASCENSIUNII /
Sfârşitul
CORONA-Virusului

3 martie 2020





Nota MarYan :

În fine, pentru că urgenţele sunt mari, chiar majore, în aceste Vremuri de-a dreptul sumbre,  în care Virusul de Frică / Panică / Groază, cu nume de cod „CoronaVirus”, îşi face „de cap”...

...Iată, ce poate fi, acum, de mai mare actualitate ? – decât acest Mesaj al Rezistenţei, venit prin Cobra, în care ne îndeamnă să ne pregătim pentru o altă Meditaţie în Masă, pentru 4/5 Aprilie 2020 care, de data aceasta, pare a avea cea mai mare MIZĂ de până acum : stabilirea Traiectoriei Planetei noastre dragi pe o LINIE TEMPORALĂ care să exprime cel mai pozitiv şi optim Nivel al acesteia !

Aceasta înseamnă, mai „pe româneşte” şi mai clar expus, faptul că, în prezent, Linia Temporală în care se deplasează Planeta, în acest Prezent-Acum, nu este cea mai „grozavă”, cea care a fost programată în Planul Divin, ci cu totul alta, în care Frica/Panica şi chiar Groaza ce par să fi cuprins întreaga Umanitate, nu au niciun loc !

De aceea, acest Moment pare a fi chiar important pentru toţi cei care am venit cu acest „job” pe aici, prin acest colţ de Plan Fizic al acestui Univers, numit Planeta Pământ, de a ajuta şi „a pune umărul”, la propriu, pentru a re-poziţiona acest tren (Planeta) pe o altă şină de cale ferată (Linie Temporală)...

Pentru aceasta, Momentul din 4/5 aprilie 2020 pare a fi important, căci această Conjuncţie JUPITER-PLUTO creează un Moment de Portal Inter-Dmensional puternic, de mare amplitudine, fiind un ajutor de mare oportunitate pentru a realiza această Realiniere Planetară cu Linia Sa de Evoluţie mai Înaltă...

Dar despre acest Portal / Conjuncţie perfectă Jupiter-Pluto, despre producerea acestuia în Capricorn în Casa a 11-a (la Momentul de 05.45 , ora României, din 5 aprilie 2020) – la 102 ani de la o altă asemenea Aliniere, de data aceea în Rac, în Iunie 1918 (la Momentul altei „Pandemii”, tot de Gripă, dar nu de tip „Corona” ci una „Spaniolă” !) şi alte asemenea aspecte de detalii astronomic-astrologice ş.a. – vom mai vorbi într-o nouă PoVeste a Zilei, până la acest Moment ce va avea loc peste exact o săptămână.

Până atunci, haideţi să vedem Mesajul, cu Meditaţia propusă pentru acel moment, nu înainte de a face două precizări :

- Toate VideoClipurile legate de acel Moment le puteţi vedea în articolul ce urmează acestui mesaj, cu tot ceea ce este nevoie pentru a medita la acel moment – cel puţin în limba română ; pentru alte limbi, intraţi pe acel articol al lui Cobra sau pe linkurile propuse de el, unde puteţi găsi Video-Clipurile (din peste 40 de limbi) şi Audio-Clipurile (din peste 30 de limbi) preferate, postate până în prezent.

- Vă rog să nu uitaţi de acest aspect esenţial, referitor la „Timpul Optim al Meditaţiei (în Lumină) şi SinCronicitatea” : pentru cei care aveţi o problemă cu Momentul propus pentru Meditaţie (care, pentru România, pare a fi mai puţin optim, la ora 05.45 , duminică dimineaţa), puteţi folosi meditaţia în avans, pentru a putea fi cu ceilalţi, în acelaşi Spaţiu/Timp, la acel Moment – sau, în caz extrem, puteţi Medita şi după aceea, însă cu mai mici şanse de sincronizare perfectă şi cu mai mari eforturi pentru a fi în SinCronicitate cu ceilalţi (pentru detalii, puteţi lectura PoVestea Zilei nr. 64, cu acelaşi titlu, propusă pe acest blog în 24 septembrie 2015).

Aşadar, iată Mesajul (de fapt, cele două Mesaje) ale lui Cobra, cu textul Meditaţiei în Masă, propusă pentru duminică dimineaţa, 5 aprilie 2020, ora 05.45 , a României, urmate de Clipurile Video şi Audio, în Limba Română, pentru această planetară şi capitală Meditaţie pentru draga noastră Planetă ! :






Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult, iar Linia Temporală actuală nu merge în cea mai bună direcţie.

Iată şansa noastră de a schimba în mod colectiv actuala Linie Temporală cu alta, optimă, pentru Eliberarea Planetară.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de Configuraţia astrologică majoră a CONJUNCŢIEI dintre Planetele JUPITER şi PLUTO din 4 / 5 aprilie 2020, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm Conştiinţa şi să declanşăm Procesul care va concretiza Linia Temporală optimă a Ascensiunii pentru Planetă.




Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre.
Dacă ştiţi vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.

Totuşi, de această dată nu vor fi suficiente doar persoanele ce accesează acest blog.
Avem nevoie de o colaborare la nivel mondial, cu cât mai mulţi factori de influenţă implicaţi („influencer”-i).

Această Activare reprezintă un test pentru populaţia de la Suprafaţa Planetei de a se observa dacă aceasta va putea manifesta Unitatea, sau nu...

Forţele Luminii vor monitoriza Nivelul de Cooperare şi îl vor folosi ca unul dintre factorii determinanţi în planurile imediate de viitor, în legătură cu EVENIMENTUL.

Există mulţi lideri spirituali cu mulţi urmăritori (discipoli), iar eu sper sincer că aceştia doresc să elimine corona-virusul şi ca Planeta noastră să facă Saltul către cea mai favorabilă LINIE TEMPORALĂ posibilă.

Dacă aceştia doresc să se alăture acestei Meditaţii, mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com .




Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în Masă, asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Activare/Meditaţie poate contribui, de fapt, la a aduce mai aproape de noi Era VĂRSĂTORULUI.


Această Activare ajută Forţele Luminii în a pune bazele Luminii la Suprafaţa Planetei pentru eliminarea completă a corona-virusului, ajutând la îndepărtarea tuturor fricilor pe care le-a creat această Epidemie, pentru a contra-cara şi toate planurile pe care forţele întunecate le-au creat în legătură cu declanşarea acestei epidemii şi, de asemenea, pentru a ajuta în Saltul Evoluţei Planetare către cea mai pozitivă Linie Temporală a ASCENSIUNII ce ne va conduce către ERA Vărsătorului.

Numărul de oameni care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea acestui Proces.

Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Activare !
Acest aspect va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în Câmpul energetic global.




Vom face această Meditaţie la Momentul exact de Conjuncţie între JUPITER şi PLUTO din 4 / 5 Aprilie 2020, cel ce va reprezenta primul Moment în care o Energie cu adevărat puternică, ce face parte din Era Vrsătorului, va atinge („va lovi”) Suprafaţa Planetei.

Vom face această Meditaţie pe 4 aprilie 2020 la ora 10:45 p.m. EDT, ora locală pentru New-York.

Acest moment înseamnă ora 09:45 p.m. CDT în Chicago , ora 08:45 p.m. MDT în Denver, ora 07:45 p.m. PDT în Los Angeles.

Europa şi Asia vor fi deja pe 5 aprilie 2020 în momentul Activării, care va fi la ora 03:45 a.m. BST în Londra, ora 04:45 a.m. CEST în Paris, ora 04:45 a.m. EET în Cairo, ora 10:45 CST în Taipei şi Beijing, ora 11:45 JST la Tokyo şi ora 12:45 AEST la Sidney.


(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este duminică dimineaţa, 5 Aprilie 2020, la ora 05:45 a.m.)




INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument pentru Saltul Planetei către cea mai pozitivă (optimă) Linie Temporală şi, de asemenea, ca instrument pentru eliminarea completă a corona-virusului.

3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină Albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

4. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută toate corona-virusurile rămase pe Planetă, dezinfectând toate zonele infectate de la suprafaţa Planetei, vindecând toţi pacienţii, înlăturând orice frică asociată cu această epidemie şi re-aducând stabilitatea.

5. Vizualizaţi cum cursul evenimentelor pe Planeta Pământ se schimbă în cea mai pozitivă LINIE TEMPORALĂ posibilă, care se îndepărtează de oricare alte epidemii, de orice fel de războaie precum şi de orice fel de control şi dominare globale.
Vizualizaţi cum LUMINA Albă, Roză, Albastră şi Aurie vindecă toate inechităţile, eliminând toată sărăcia şi aducând Abundenţa pentru întreaga Umanitate.
Vizualizaţi, de asemenea, cum începe un Nou Mare Ciclu Cosmic al EREI VĂRSĂTORULUI, care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.




Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Vor urma Actualizări la acest articol (vedeţi mai jos).

Victoria Luminii !





AUDIO/VIDEO-Clipurile
pentru Meditaţia în Masă
din 4/5 Aprilie 2020





VideoClipurile MEDITAŢIEI pentru activarea Liniei Temporale a Ascensiunii / Sfârşitul CoronaVirusului au fost create în aproape 40 de limbi.
(N.MY. : Codul QR pentru VideoClipul în limba engleză îl puteţi afla în imaginea de la finalul articolului.)

Faceţi-le virale, răspândiţi-le prin Reţelele voastre de pe Internet, pentru a ajuta la atingerea Masei Critice !

Iată, mai jos, Videoclipurile în Limba Română :






Clipurile Audio pentru MEDITAŢIA AUDIO au fost create în peste 30 de limbi.

Iată-l pe cel în Limba Română :



Listele de redare video au fost create în numeroase limbi şi pot fi regăsite pe „We Love Mass Meditation”, canalul nostru oficial de YouTube...

...Dar şi la „Age of Aquarius”...

...La „TruthEarthOrg”...

...Şi la „Etehade Noor”.

De asemenea, a fost creată pagina evenimentului şi pe FaceBook, în limba engleză.




Anunţul meu (N.MY. : al lui Cobra) despre această Meditaţie în Masă a provocat multe reacţii puternice, una dintre acestea fiind abordată în mod genial în acest articol.

Persoanele care au întrebări despre situaţia generală le pot trimite la adresa welovemassmeditation@gmail.com , iar multe dintre acestea ar putea primi răspuns în cadrul unui nou interviu al lui Cobra ce va fi postat pe acest blog, cât mai curând posibil, cel mai probabil până pe 22 martie 2020 (N.MY: : Într-adevăr, un articol dedicat acestui subiect a fost postat de către Cobra pe 20 martie 2020, pe care îl vom expune şi pe acesta în scurt timp).


Până atunci, vă urez să aveţi parte de o Scrisoare Deschisă plină de inspiraţie !

Victoria Luminii !



6 comentarii:

  1. Multumim Marian, multumim Cobra! Victorie LUMINII!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie Har și pace,armonie,sănătate și Iubire pe întreg pământul! Lumină Vie tuturor!💟

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu suntem in masura sa spunem ce este bine si ce este rau! Judecam.. ne lasam ghidati de ego pana si in meditatie! Poate Corona Virus are rolul lui dincolo de egoul nostru si de mintea noastra de oameni! Ar fi bine sa ridicam vibratia, sa trimitem iubire acolo unde e durere, sa eliberam frica si sa credem ca tot ce se intampla se intampla spre bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie LUMINA si PACE in Ceruri/Sa fie LUMINA,PACE si ARMONIE pe Pamant/Sa fie PACE in adancuri/Sa fie Sanatate,Fericire si Prosperitate la toata fiinta!!! NAMASTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Meditația a fost absolut specială, emoționantă și plină de bucurie. Mulțumiri și binecuvântări Cobra și tuturor care au făcut posibilă această Meditație Unică!!! Să ne fiere folos !!!

    RăspundețiȘtergere