vineri, 13 noiembrie 2015

COBRA : Faceţi „viral” pe Internet !!! MEDITAŢIE pentru data de 21 noiembrie 2015 (ora 22.12, ora României).Faceţi „viral” pe Internet !!!

MEDITAŢIE pentru data de
21 noiembrie 2015
(ora 22.12, ora României)

A sosit vremea ca să intrăm din nou în acţiune ! Este timpul ca să ne luăm destinul în propriile noastre mâini !

Suntem cu toţii de acord că procesul de Eliberare Planetară durează de prea mult timp...

Iată şansa noastră de a ACCELERA acest proces colectiv !


Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari şi mici, individual sau în cupluri, pe data de 21 noiembrie 2015.

În acea zi, un important CICLU se va închide şi un altul va începe.

Acesta este PUNCTUL DE COTITURĂ în care ne putem manifesta Puterea noastră colectivă, folosindu-l ca pe un Pivot care să declanşeze acele SCHIMBĂRI (Transformări) pe care cu toţii le aşteptăm !

Oamenii se vor aduna în acea zi şi vor invoca Prezenţa şi intervenţia Frăţiei Stelare benefice ET (extra-terestre) şi a Fiinţelor subterane ale Luminii, care să ne ajute în Procesul de Eliberare a Planetei noastre de tirania forţelor întunecate – astfel că, pentru prima dată în istoria Planetei, vom avea şansa de a ne crea propriul destin, în calitate de Cetăţeni Liberi ai Pământului.


EFORTUL nostru de masă din acea zi va fi FACTORUL DECLANŞATOR care va ajuta la activarea Planului, pentru ca acesta să poate fi dus la îndeplinire.

Activitatea noastră din acea zi este Declaraţia noastră de VICTORIE A LUMINII !


Faceţi-o să fie „viral” ! Împărtăşiţi aceasta cu toţii !

Vă rugăm să postaţi aceasta pe site-urile şi blogurile voastre.

Dacă tu cunoşti o alternativă de informare, o poţi folosi şi pe aceasta. Puteţi crea un Grup pe Facebook, pentru grupul local de persoane din această parte a lumii.

De asemenea, avem nevoie de un Grup Principal pe Facebook, pentru acest eveniment.

Puteţi crea un film despre acest eveniment şi să-l postaţi pe YouTube.
  Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale „MEDITAŢIILOR în masă asupra societăţii umană, astfel că fiecare dintre cei care vor participa la această Meditaţie pot ajuta, de fapt, să aducă EVENIMENTUL mai aproape de noi toţi.


Vom face această MEDITAŢIE în ziua de Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, la ora 21.12 CET (Ora Europei Centrale), ceea ce înseamnă ora 20.12 GMT în Londra şi ora 22.12 pentru Cairo şi pentru Bucureşti (N.MY.: Aşadar, ora 22.12, ora României, exact ca la Cairo).

Puteţi verifica aici fusul orar exact pentru Momentul meditaţiei.


Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :

1. Foloseşte propria ta tehnică, pentru a te aduce într-o Stare Relaxată a Conştienţei.

2. Afirmă-ţi intenţia de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a accelera Procesul DEZVĂLUIRII şi a EVENIMENTULUI.

3. Vizualizaţi o RAZĂ DE LUMINĂ care este emisă din chakra STEAUA SUFLETULUI” (situată la 20 de centimetri / 8 inch deasupra capului), către chakrele „Steaua Sufletului” ale tuturor celor aflaţi în Meditaţie.


4. Vizualizaţi RAZA DE LUMINĂ, de-acum colectivă, cum se extinde în Reţeaua Energetică a Pământului şi cum se conectează cu chakrele „Steaua Sufletului” ale fiecărei fiinţe de la Suprafaţa Planetei şi din interiorul acesteia, precum şi din Sistemul Solar.
Vizualizaţi toate fiinţele implicate în situaţia Pământului ca fiind armonizate cu scopul de a se manifesta DEZVĂLUIREA şi EVENIMENTUL, cât mai curând posibil, într-o manieră cât mai armonioasă.
Vizualizaţi cum toate Bombele Plasmatice STRANGELET şi TOPLET sunt îndepărtate într-un mod inofensiv.
Vizualizaţi cum toate celelalte tehnologii de arme exotice sunt expuse şi apoi îndepărtate fără efort.
Vizualizaţi DEZVĂLUIREA completă în mass-media despre Prezenţa Extra-Terestră şi Programele Spaţiale Secrete.
Vizualizaţi cum are loc EVENIMENTUL care, în cele din urmă, Eliberează Planeta Pământ.Poate vă puteţi inspira, în privinţa Evenimentului, şi din acest articol...
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu