joi, 8 martie 2018

COBRA : Energia SEXUALĂ (6 martie 2018).




Energia
SEXUALĂ

6 martie 2018





Nota MarYan :

Subiectul din titlul acestui articol al lui Cobra – a ceea ce reprezintă, cu adevărat, Energia Sexuală a fiinţelor umane (fie acestea feminine sau masculine) – iată că îl expunem în această zi de celebrare a Energiei Feminine – „Ziua Femeii”.

De aceea poate că acest articol „s-a aşezat” chiar într-o astfel de zi : pentru a ne re-aminti că nu există, cu adevărat, o „zi a Femeii” sau o „zi a Bărbatului”, ci doar o Celebrare a UNITĂŢII reprezentate de Fuziunea acestor două polarităţi fundamentale, ce stau la baza structurării şi funcţionării acestui Univers (şi, poate că nu doar al acestui Univers !).

După cum am precizat în cele câteva articole cu care am iniţiat Categoria corespunzătoare de pe acest blog („34. Sufletul – Relaţiile Umane - Educaţia”), acest aspect, amintit mai sus (Fuziunea celor două Polarităţi), este fundamentul care stă la temelia oricărui Proces (autentic) de Ascensiune, dincolo de orice alte metode şi tehnici propuse de atâtea Şcoli şi Sisteme, mai mult sau mai puţin eficiente !

Dar haideţi să vedem ce ne precizează Cobra în acest articol, expus într-o notă „sintetică”, mai puţin utilizată de către acesta :






Energia Sexuală este conectată cu unul dintre cele mai profunde Mistere ale ZEIŢEI : Misterul Re-integrării Polarităţilor Feminin-Masculin, aflate în Procesul de Ascensiune.

Acesta este adevăratul înţeles al Formulei Alchimice : „Solve et Coagula” („Dizolvă şi Coagulează”).




Archonii au manipulat energia sexuală umană încă de la sfârşitul Perioadei Atlantidei, încercând să creeze cât mai multă separare posibilă.

Aceştia au reuşit să facă acest lucru, printr-o implantare diferită a femeilor şi a bărbaţilor, creând, astfel, o divizare psihologică prin împărţirea în „personalitatea de sex feminin” şi de sex masculin.

Această divizare primară, din vremea Atlantidei, este principalul motiv care stă la baza actualelor ne-înţelegeri din relaţiile dintre bărbaţi şi femei.

FEMEILE au fost implantate într-un mod special, ce le-a păstrat legătura cu Sufletul lor Geamăn („twin soul”), însă implantul a suprimat conexiunile sexuale cu toţi ceilalţi bărbaţi. Acest lucru a condiţionat femeile către MONO-GAMIE, prin tendinţa acestora de a-şi proiecta Sufletul Geamăn în partenerul actual.

BĂRBAŢII au fost implantaţi, şi ei, într-un mod special, care le-a blocat legătura cu Sufletul lor Geamăn, însă implantul a permis realizarea de conexiuni sexuale cu toate celelalte femei. Acest aspect îi condiţionează pe bărbaţi către POLI-AMOR, prin tendinţa acestora de a-şi nega existenţa Sufletului lor Geamăn, încercând să uite de acesta, prin a fi cu mai multe femei...




Mai mult decât atât, femeile şi bărbaţii au fost implantaţi cu un implant care separă Energia Sexuală de Energia Inimii, primind, astfel, implanturi cu acţiuni diametral opuse, pentru a se genera Separare şi Conflict maxim !

Femeile au fost implantate cu un program care permite doar Iubirea fără Sex. Doar în anumite situaţii speciale, când sunt îndeplinite anumite condiţii, o femeie se va simţi suficient de sigură pentru a permite energiei sexuale să fuzioneze cu iubirea ei.

În schimb, Bărbaţii au fost implantaţi cu un Program  care permite doar Sexul fără Iubire. Numai în situaţii speciale, când sunt îndeplinite mai multe condiţii, un bărbat se va simţi suficient de sigur pentru a permite Energiei Iubirii să fuzioneze cu acţiunea Sexuală.


Însă, mai presus de toate acestea, Archonii au început să suprime, în mod violent, Energia Sexuală Feminină de pe Planetă, prin Programare sistematică, bazată pe Traume, a femeilor, prin brutale Violuri, în timpul Invaziei Archonice KURGAN, cu mai mult de 5.000 de ani în urmă.

În intervalul de timp cuprins între anii 3.000 î.Ch. şi 300 d.Ch., femeile au putut să se exprime ca şi vindecătoare (terapeute) sexuale în Temple ale Zeiţei.

Apoi, Invazia Khazară Kurgan, din secolul al IV-lea î.Ch., a încheiat în mod brutal această tradiţie, ducând la accentuarea suprimării sexuale a femeilor...

Apoi, în Evul Mediu, Inchiziţia a mers şi mai departe cu un pas, prin arderea pe rug a multor femei (N.MY. : Sub acuzaţia de „vrăjitorie”, care, de fapt, ascundea acuza de „practicante ale Misterelor Zeiţei”, în cea mai mare parte – excluzându-le pe cele care chiar practicau Magia Neagră).

Această Programare, bazată pe Traume, a fost în curs de implementare în ultimii 5.000 de ani, creând adânci cicatrici în Psihicul Feminin Colectiv (Planetar).

Din păcate, această programare este încă în curs de desfăşurare, la nivel Global, de către aceiaşi făptuitori, inclusiv în aceste Vremuri, din Martie 2018...




Archonii manipulează, de asemenea, membrii Cabalei, insistând asupra Agendei Homosexuale între membrii acesteia, deoarece archonii ştiu prea-bine că o adevărată inter-acţiune sexuală pozitivă, între un membru al Cabalei şi o femeie, reprezintă cea mai puternică Forţă ce poate transforma, de fapt, membrii Cabalei în persoane ce ar putea susţine Lumina...

Mulţi membri ai Cabalei au un acces distorsionat la unele dintre Misterele (minore ale) Zeiţei, pe care le-au primit ca parte a instruirii lor oculte.

Mulţi membri actuali ai Cabalei sunt dintre cei care au renunţat la vechi Şcoli Antice ale Misterelor, în încarnările lor anterioare, datorită faptului că nu au putut trece testul de acces la Misterele (Majore), astfel că, ulterior, au păstrat, folosit şi distorsionat Misterele minore, la care au avut deja acces.

În prezent, Cabala încearcă să-şi impună percepţia distorsionată (în privinţa Misterelor minore) asupra populaţiei generale, prin intermediul Hollywood-ului şi mass-media.


Toate acestea au condus populaţia de la Suprafaţă către o stare foarte fragmentară.

Mulţi bărbaţi, frustraţi de situaţie, au început să joace JOCUL...

Vindecarea reală a stării fragmentate a sexualităţii umane va veni doar prin aducerea Energiei Zeiţei la Suprafaţa Planetei (în conştiinţa generală).

Pentru ca acest lucru să se realizeze, este esenţial să ne permitem să SIMŢIM şi să ne exprimăm EMOŢIILE.




CHEIA principală a Vindecării Planetare se găseşte la femeile care îşi oferă permisiunea de A SIMŢI şi de a-şi exprima Energia Sexuală.

De multe ori, aceasta nu este necesar ca să fie exprimată doar printr-o uniune sexuală, ci este suficientă şi o atingere senzuală... sau prin dans !


Scopul Energiei Sexuale este Fuziunea Polarităţilor Feminine şi Masculine în UNUL. Aceasta este Cheia NEMURIRII şi a ÎNĂLŢĂRII (ASCENSIUNII).

Fuziunea Sexuală, ca parte a Procesului Ascensiunii, face parte dintre cele mai Mari Mistere ale Zeiţei.

Acest aspect a fost perfect descris în „Spiritus Eros”, o doctrină secretă a unui Grup pozitiv al Templierilor, numit ORDO BUCINTORO.

Puteţi studia o descriere a textului „Spiritus Eros”aici, aici şi aici – în limba germană (puteţi traduce pe Google, dacă nu vorbiţi limba germană).




Multe secrete ale fuziunii sexuale în Unul sunt adânc îngropate în Sistemul KAULA TANTRA.

În fine, poate că veţi dori să studiaţi şi această carte.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu