joi, 21 august 2014

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (1 august 2014) - Partea a 2-a



INTERVIU cu Robert Potter
- 1 august 2014 -
(Transcriere audio de DaNell Glade)

- Partea a 2-a -

 


 
(continuare din Partea 1-a)


Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Grozav răspuns, din nou. Lămureşti o mulţime de lucruri.
 Sunt foarte bucuros de aceste interviuri. Va face o mulţime de oameni fericiţi.
Multe persoane, ca Dolores Cannon, au informaţii de mare acurateţe, care, ca şi multe alte profeţii, vorbesc despre schimbarea Pământului – care va duce la o mare dezordine la suprafaţă.
Am mai vorbit despre asta, înainte, că aceasta o să fie departe în viitor, mult după Eveniment, după ce populaţia umană de la suprafaţă s-a întâlnit cu E.T.
Oamenii vor să ştie dacă acest gen de schimbări ale polilor şi alte schimbări ale Pământului, sunt încă actuale ? Este totul echilibrat ? Vor fi vreunii dintre noi luaţi în Terra Interioară, în locuri gen „camere de ascensiune” ?

COBRA - OK. Informaţia despre schimbarea polilor fizici ai Pământului este informaţie clasificată, deci nu va fi eliberată în acest timp.
Pot să răspund la a 2-a parte. Da, după Eveniment, anumiţi oameni vor fi luaţi în subteran, în interiorul Reţelei Agartha.
Da, la anumite momente, oamenii vor fi luaţi în „camerele de ascensiune”.

Rob - OK, asta va fi posibil imediat după Eveniment ?

COBRA - Nu imediat după Eveniment, ci curând după Eveniment.

Rob - OK. Asta e o întrebare bună pentru mai multă lumină şi speranţă. Ai vorbit despre contractul de suflet şi implanturile eterice.
Cineva a întrebat dacă avem vreo putere asupra propriilor contracte de suflet, ca să alegem orice gen de experienţă de viaţă pe Pământ. Forţele Luminii văd acele anumite lucruri care au loc, sau Archonii au toată puterea, în timp ce noi nu acem nici o posibilitate de a controla aceasta?

COBRA - OK. Voi sunteţi cei care aţi creat sau semnat un contract de suflet şi în orice moment puteţi schimba aceasta sau să ştergeţi (să anulaţi), indiferent ce anume doriţi.
Nimeni altcineva nu o poate face, cu excepţia ta.
Dacă nu-ţi place contractul de suflet, îl poţi schimba. Este decizia ta.
Desigur, după ce îl vei schimba, va dura ceva timp ca aceasta să se manifeste. Ai nevoie să eliberezi ataşamentul tău faţă de alte părţi din contract. În special, toate contractele cu forţele întunericului este necesar să fie eliberate şi apoi revocate, declarate nule şi neavenite, cât mai curând posibil.
Oricine a venit în zona carantinei, a fost obligat să semneze un contract cu Archonii. Acesta va fi primul lucru care va fi eliberat.

Rob – Deci, spus simplu, am fost ţinuţi ostatici şi s-a instaurat semnarea unui CONTRACT DE SUFLET, dacă vrem să ne încarnăm şi, astfel,  practic suntem legaţi de acel contract. Sună ca un pact cu diavolul.
Este destul de greu să înţeleg sau să explic celor dintre noi care nu au nici un fel de experienţă reală a vieţii, în planurile astral sau eteric, şi cum se leagă aceasta, pentru că, datorită Vălului, am fost blocaţi ca să avem acele amintiri, aspect care reprezintă parte a contractului.
Pare destul de nedrept, şi evident că este.
Cum întoarcem situaţia aceasta ? Putem să facem asta prin anularea naturii contractului, cum am făcut în Egipt ?
Cealaltă parte trebuie să fie prezentă, pentru ca noi să anulăm acest contract ?
Aceştia sunt forţaţi să fie de acord, dacă noi decretăm şi declarăm aceasta ?

COBRA„Cheia” stă în Decizia Personală.
Dacă luaţi o decizie în sensul de a revoca contractul, acest lucru se va petrece.
TU AI PUTEREA – contractele de suflet originale au fost făcute acum 25.000 de ani, sau chiar mai mult de atât.
La anumite nivele, ai fost de acord să te încarnezi aici, în condiţiile care au fost date, care ţi-au fost prezentate de către Archoni, dar aceasta nu înseamnă că este obligatoriu să fii legat de asta.
Poţi anula contractul şi Archonii nu te pot opri.
Ei vor încerca să pună obstacole pe această cale. Cu cât mai multă lume îşi ia destinul în propriile mâini şi schimbă aceste contracte, cu atât mai multă Putere va fi pe Pământ şi tot atâta putere vor pierde Archonii.
Aceasta se întâmplă deja.

Rob - Ai fi de acord că finalizarea contractului poate fi făcută, simplu, de către o persoană care îşi creşte vibraţia şi alege să nu mai fie părtaş sau să fie influenţat de nici o negativitate, emoţie, reacţie de frică, mânie, prin puterea deciziei şi ne-re-acţionând pe cursul nici unei vibraţii joase, a realităţii iluzorii create de Illuminati, Archoni, în care trăim ?
Dacă refuzăm, simplu, să participăm, şi trăim în Lumină, vom putea anula efectiv acel contract. Este posibil ?

COBRA - Este o parte a procesului, da.

Rob - Mulţumesc. Cineva a spus mulţumesc pentru celălalt interviu de luna trecută.
Acea persoană încă doreşte să afle : dacă moare înainte de Eveniment, ce poate face ca să evite să devină ostatec al Archonilor ?

COBRA - E o chestiune de frecvenţă vibraţională. Dacă ai vibraţia corespunzătoare a conştiinţei, Vălul nu va fi capabil să te influenţeze prea mult.

Rob - OK. Cineva a întrebat dacă poţi spune despre alcool şi drogurile recreaţionale, dacă au efect în dezvoltarea spirituală.

COBRA - Alcoolul şi drogurile, în cele mai multe cazuri au un efect negativ asupra conştienţei. Dacă oameni folosesc alcool sau anumite substanţe, ei ar putea reuşi, temporar, să atingă o stare înaltă de conştienţă.
Însă, în majoritatea cazurilor, Archonii manipulează aceste substanţe, pentru a sclaviza oamenii şi a-i lega cu planul astral de jos.

Rob - Mulţumesc foarte mult, e foarte clar.
Am o mulţime de întrebări de la Freddy. Nu ştiu dacă doreşti să intri în asta.
Întrebări despre Avioanele Malaeziene : a avut legătură cu vreun progres în eliminarea Chimerei, sau a fost un atac împotriva Alianţei Estice ?
El doreşte să ştie despre prăbuşirea din Nigeria şi vremea grea – ar fi mai multe întrebări aici.

COBRA - Pas cu pas. Care e prima ? (Avionul malayezian - progres spre scoaterea Chimera).
Nu – simplu, a fost o încercare de „steag fals”, pentru a încolţi Rusia, dar nu a reuşit.

Rob - În ianuarie 2014, la un „speech” la o conferinţă de presă naţională, Christine Lagarde a dat o lecţie de numerologie despre numărul 7. A avut asta ceva de-a face cu atacul plănuit în iulie? Ce a fost cu numărul 7 în acel speech ciudat pe care l-a ţinut ?

COBRA - Da, Cabala aştepta ca anumite lucruri să aibă loc în iulie, dar care nu s-au petrecut.

Rob – Am putea spune cum Christine Lagarde e un membru al Cabalei ?

COBRA - Este asociată cu Cabala.

Rob - Le face lor pariurile. Corect ?

COBRA - Nu în toate situaţiile, dar în multe situaţii.

Rob - Lucrează inconştient în asta sau iubeşte propria putere şi continuă să facă asta ? Are o cât de puţină conştienţă pozitivă, pentru vindecarea situaţiei planetare, sau „vâsleşte orbeşte la stânga şi la dreapta”, neavând nici o idee despre ceea ce se întâmplă ?

COBRA - Are ceva idee de ceea ce se întâmplă, având ambele aspecte, şi pozitiv, şi negativ. Vom vedea care „parte” a ei va învinge.

Rob - Mulţumesc. În regulă.
Cineva a întrebat dacă au existat progrese în scoaterea implanturilor eterice şi a celor invizibile, după foarte puternica activare a Zeiţei Cosmice, de la Solstiţiul din Iunie 2014.

COBRA - A fost ceva progres, dar nu suficient, încă.

Rob - Există o singură persoană care acţionează ca şi conexiune între Chimera şi „civilizaţia de clivaj (ruptură)”, sau sunt mai multe ?

COBRA - Sunt mai multe.

Rob - Poţi vorbi despre „civilizaţia de clivaj” ?

COBRA - OK, fii mai clar.

Rob - Ce este „civilizaţia de clivaj” ?

COBRA - „Civilizaţia de clivaj”, aş spune, este un grup de oameni care au acces la tehnologii avansate, până la punctul în care stilul lor de viaţă devine semnificativ diferit de stilul de viaţă al oamenilor de pe planetă.
Ei sunt umanitatea bogată de la suprafaţa planetei.
Ei au tehnologie avansată şi felul lor de gândire este diferit, datorită accesului lor la aceasta.
Ei au trăit pe suprafaţa planetei, înainte să aibă acces la bazele subterane. Ei au avut acces la călătoria inter-planetară, de ceva vreme. Încă păstrează accesul la inteligenţa din interior şi tehnologiile avansate.
Ei lucrează direct cu grupul Chimera, majoritatea dintre ei lucrând la proiectele militare negre.

Rob - Deci au acces la tehnologii de vindecare avansate, şi chestii de genul acesta, da ?

COBRA - Da.

Rob – Da, şi păstrează aceasta doar pentru ei, în afara oricărui bun-simţ şi drept, cu deplină aroganţă. (Exact.)
Aceasta este situaţia lumii actuale.
Iată o altă întrebare : ce schimbări vezi venind, în sistemul educaţional al lumii, după Eveniment ? Ştim că acesta va fi restructurat.
Ne poţi da o imagine mai clară despre aceasta ?
                                                                  
COBRA - Desigur, acest sistem educaţional, bazat pe curentul Rockefeller, va fi complet transformat. Oamenii vor avea acces la adevărul despre istoria noastră, despre ştiinţă, despre dezvoltarea spirituală, despre locul nostru în Univers.
Întreaga educaţie va fi re-structurată, într-un fel, ca să creeze oameni mai buni, şi nu minţi controlate şi programate.
 

Rob - Foarte bine. Sociopaţii sunt oameni care există în societatea noastră, care nu pot simţi emoţia. Sunt aceşti oameni lipsiţi de ataşarea emoţională cauzată de implanturile Archonice, de genetică, sau de tehnologia scalară Archonică, sau de vreo combinaţie a acestora ?

COBRA - La bază, cauza fundamentală este trauma. Aceşti oameni au fost expuşi la anomalii cosmice.
Trauma a apărut fie din această viaţă, fie din vieţi trecute. Parte din conexiunea lor sufletească a fost distrusă.
Unii dintre aceştii oameni pot fi vindecaţi, alţiii nu pot fi vindecaţi, iar unii dintre aceştia nu vor să fie vindecaţi.

Rob - OK. Cum vor pregăti oamenii re-întoarcerea Femininului Divin, pentru a primi măreţul „Eu Sunt Prezenţa”, dezvoltând câmpul conştienţei către Lumină ?

COBRA - Nu este vorba numai despre Feminin, ci despre echilibrul dintre feminin şi masculin, care va deschide canalul către „Eu Sunt Prezenţa”.

Rob - OK. După Eveniment, se anticipează că, destul de curând după aceea, vor demara proiectele pentru Primul Contact.
Li se va permite oamenilor să fie voluntari la asemenea proiecte ? (Da.) Foarte bine.
Am o întrebare aici. De fapt, am vorbit de curând cu cineva. Am vorbit cu Andrew Basiago, care va vorbi la conferinţa mea din septembrie, a fost implicat în proiectele „Mars Jump”, îl cunoşteam pe vremea aceea ca Barrz Soetoro.
Mi-a spus că există ceva foarte interesant : este vorba de o conversaţie personală cu tine sau dintr-o altă postare a ta, unde vorbeşti despre fiinţe gigantice create cumva în sistemul Orion (zona Riegel).
Atunci când vorbim de Archoni, vorbim despre „Arcana Major” şi „Arcana Minor” din Tarot, ca diverse realităţi dimensionale în multiversul iluziilor, pe care l-am creat cu toţii aici.
Arcana Minor sunt consideraţi a fi păianjenii.
Am vorbit cu o persoană care a fost răpită şi care a avut întâlniri cu „grii” (E.T. cenuşii). În timpul răpirii sale,  acesta ar fi observat că aceia erau păianjeni foarte mici, umanoizi de la piept în sus.
Asta chiar că e „de dincolo”, pentru mine. Ştiu că fiinţele pot fi în diverse forme şi mărimi. Poţi comenta despre aceste fiinţe ? Sunt de pe Orion aceste fiinţe ? Care este istoria „fiinţelor păianjen” ?
Andrew Basiago a spus că el i-a văzut pe Marte.

COBRA - Da, multe din aceste fiinţe îşi au originea pe Orion, din sistemul Rigel. Ei sunt experimente genetice.
Acestea sunt mutaţii între diverse rase, care au fost manipulate genetic de către Archoni, pe parcursul Istoriei Galactice, şi da, au fost asemenea fiinţe pe Marte, în trecut. A fost posibil să vezi aceste fiinţe în bazele subterane de pe Marte.

Rob - Uau. Asta e cu adevărat „de dincolo”, chiar şi pentru mine, şi sunt o minte destul de deschisă, în privinţa acestei teme...
Aceste fiinţe, în sine, sunt mutaţii genetice şi un fel de victime ale forţelor întunericului, din invaziile anterioare ale altor lumi, cumva cum au fost „grii”. Corect ?

COBRA - Da, într-un fel similar, dar mult mai mult manipulaţi genetic.

Rob - Da, manipulaţi genetic. Nu pot să-mi imaginez, să am ceva de genul ăsta şi să meargă.
Cineva a întrebat aici : de ce este atât de dificil să se producă o schimbare în planul non-fizic, cu toate chestiile astea negative care au loc ?
Cum de rezistă Archonii atât de mult, blocând procesul ? Ei ştiu că totul se va sfârşi şi că situaţia lor va lua sfârşit, oricum. De ce continuă ?

COBRA - OK. Au mers prea departe şi se tem de ce se va întâmpla, când totul se va termina. Motivaţia lor de bază este frica.

Rob - Multă lume suferă cu adevărat, afundându-se într-o mare „strâmtoare financiară”, în multe ţări. Totul este din ce în ce mai greu, inclusiv în America. Pare a fi posibil ca şi aici, în viitorul apropiat, lucrurile să iasă de sub control.
Care ar fi comentariul tău despre aceste zvonuri, cum că Germania s-ar putea alătura Alianţei BRICS, fiind condusă de Angela Merkel - fiica lui Hitler ? Eu nu văd aceasta ca altceva, decât ca o încercare să deraieze alianţa BRICS.
Există ceva adevăr în zvonul acesta ?
Există vreun progres pe linie financiară, în încercarea lor de a Revaloriza monedele lumii ?

COBRA – Bazal, este adevărat, da, că Germania doreşte să se alăture Alianţei BRICS, în special, datorită faptului că există un sector economic cu adevărat puternic în Germania. Aceşti oameni (nemţii) sunt foarte interesaţi să se alăture BRICS, pentru că ei realizează ce se întâmplă cu SUA şi cu dolarul SUA.
Aceasta nu înseamnă că Angela Merkel sprijină procesul, însă este forţată să dea piept cu realitatea politico-economică a lumii.

Rob - Foarte bine.
Iată o întrebare bună : există cu adevărat un Soare Negru, sau este doar interpretarea forţelor întunericului despre Soarele Central Galactic, şi cum îl văd ei, dacă există vreunul, este un soare binar, care nu poate fi văzut cu ochiul liber, sau este un mit creat de Constantin, veneratorul stelei întunecate ? (N.MY.: Este vorba de Constantin cel Mare, archonul şef şi întemeietor al „religiei creştine”, despre care Cobra a mai amintit în postările şi interviurile sale.)
Care este povestea ?

COBRA – Aceasta este interpretarea Cabalei despre Soarele Central Galactic. Majoritatea radiaţiilor de la Soarele Central Galactic nu este în spectrul vizibil.
Aceasta a devenit un simbol al întunericului, aceştia răsucindu-l aşa cum au inversat multe simboluri ezoterice şi le-au pervertit înţelesul.
Ei nu înţeleg perspectiva mai înaltă a Soarelui Central Galactic. Pentru ei, aceasta înseamnă.

Rob - Ai afirmat de curând că acel „mic ciob”, Piatra Neagră, care este parte dintr-o piatră mai mare, este în centrul anomaliei cosmice şi a întunericului.
Eşti dispus să ne spui unde şi când a apărut acea Piatră Neagră ? Ce anume, exact, este acea anomalie care a cauzat întunericul şi suferinţa ?

COBRA - Această Piatră Neagră este, în fapt, o materie densă, condensată, de „quarci ciudaţi” (N.MY.: „Strange quarks”), situaţi într-o stare a materiei care are un potenţial foarte periculos şi care poate provoca multe probleme.
La nivel cuantic, aceasta este conectată cu haosul cuantic, care este sursa suferinţei.

Rob - Cum a apărut (N.MY.: „materia densă”, alcătuită din „quarci ciudaţi) ?

COBRA - A fost creată din „nimic”, în mod spontan.

Rob - De către fiinţele decăzute, sau doar natural...

COBRA - A fost un proces natural, ca o funcţie aleatorie, care nu are nici un înţelesfluctuaţii sălbatice la nivel cuantic.

Rob - Dacă cineva ar fi în prezenţa ei (N.MY.: a Pietrei Negre) sau ar atinge-o, nivelele vibraţionale sau conştienţa ar suferi ? Asta s-a întâmplat cu fiinţele din Chimera ?
Ce s-a întâmplat ? Cum au găsit-o ?

COBRAPiatra Neagră a fost creată artificial.
Avem pe planetă acceleratorul de particule de la CERN.
Imaginează-ţi că această tehnologie, mult mai avansată, a existat acum milioane de ani, şi că această condensare „de top” este potenţial periculoasă.
Acum nu este periculoasă, dar dacă schimbi condiţiile acestui condensat, acesta, practic, poate transforma planeta într-o Supernovă...

Rob - Am avut un interviu cu Veronica Keen, care este foarte dulce.
Am auzit de la multă lume că Irlanda are un punct de intersecţie a liniilor de forţă magnetică (N.MY.: „ley lines”), care este numit Tara.
Şi Veronica Keen, şi Billy Meyer, au vorbit despre contactele pleiadiene cu ceea ce numeau „Ip-swishes” sau echivalentul a ceea ce noi am numi „Yahweh”, ca fiind Zei, mai degrabă decât doar fiinţe spirituale.
Întrebarea mea este : care este importanţa Irlandei şi a Tarei, ca puncte de conexiune în liniile „ley” ? Acesta este un punct foarte important, sau este doar un vortex major, ca oricare altul, din jurul Planetei ?

COBRA – Acesta este unul din cele mai importante puncte de Vortex Planetar, pentru că Irlanda a fost parte din vechiul Atlantis. Este unul din cele mai puternice puncte de intrare pentru Energia Zeiţei.
Parţial, motivul pentru acest aspect este dat de faptul că, după invazia Archonilor de acum aproximativ 1.600 de ani, Irlanda nu a fost complet subjugată, iar energia Zeiţei a fost destul de puternică acolo, pentru multe secole.
Încă mai este puternică şi acum, acolo. Acele „ley-lines”, în fapt, poartă Forţa Zeiţei pe toată Planeta.

Rob - Foarte bine, foarte bine. Asta se coroborează cu ce spune Veronica Keen. Pe site-ul meu, recent am realizat un interviu cu Veronica Keen. (Cum faceţi clic pe link-ul cu portalul lui Cobra, în partea de sus, scrieţi „Cobra interviews” chiar deasupra „Victory of the Light”.)
Este un interviu foarte interesant, despre ceea ce ar putea exista în viitor.
Este adevărat că experimentul CERN a încercat să afecteze această importantă „linie de forţă magnetică” şi acest punct din Irlanda ?

COBRA - Nu.

Rob – OK. Cabala nu a făcut nimic ca să încerce să ajungă acolo ?
În postarea ta recentă, „Căderea grupului Chimera”, spui cum Chimera a fost un grup rebel de căpetenie, care a sclavizat şi a pus în carantină Terra, inclusiv pe „reptilieni” şi pe „draconieni”.
Ai putea să ne spui ceva despre reptilieni şi draconieni, dacă aceştia au venit înaintea Chimerei, pe Terra ? Erau deja fiinţe ostile sau ADN-ul lor a fost alterat prin tehnologiile de unde scalare, ca să îi facă mai violenţi, fără emoţii sau empatie ?

COBRA – Aceştia erau ostili dinainte, dar atunci nu erau atât de ostili, precum sunt acum.

Rob - Există vreo speranţă de reabilitare pentru majoritatea reptilienilor sclavizaţi şi draconieni?

COBRA - Pentru Draconieni nu există nicio speranţă reală, pentru că aceştia, practic nu au corp mental dezvoltat.
Cu reptilienii există o speranţă mare, pentru că sunt foarte emoţionali. Însă există prea multă concentrare pe emoţiile joase, fiind destul de greu să recuperezi fiinţe de acest gen.

Rob - OK. Foarte bine. Poţi prevedea ca şi comportamentul uman şi gândurile să se îmbunătăţească cât de curând, odată ce implanturile de tehnologie scalară vor fi eliminate, imediat după Eveniment ?

COBRA – Atunci când implanturile de tehnologie scalară vor fi eliminate, va apărea o îmbunătăţire drastică şi bunăstare. Oamenii vor fi mult mai fericiţi. Oamenii vor fi mult mai echilibraţi şi mult mai puţin violenţi, ca
și comportament, în general.
Când Evenimentul va avea loc, Cabala va fi scoasă şi va fi mult, mult, mult mai bine.
  

Rob - OK. Şi următoarea întrebare este -: în acest punct simţi cum comportamentul uman este influenţat de tehnologia Archonică, în sine, sau se datorează programării mentale, care a persistat atât de mult timp,
și a obiceiurilor negative, însămîânţate în oameni.
Ştiu că acestea merg împreună. Care dintre ele crezi că este mai puternic ?

COBRA - Sunt atât de inter-conectate, că, de fapt, este vorba de amândouă.

Rob - Matricea 3D este evident defectuoasă, „până în măduvă”. Cum se poate ca o construcţie parazitară, care este alimentată prin furt de energie, să fie rectificată ?

COBRA – Simplu, prin eliminarea întregii negativităţi. Singurul lucru care rămâne este Lumina.

Rob - Oh, foarte bine.
Altă întrebare pe care am avut-o, de la Anton, se referă, probabil, după câte înţeleg de la profesorii mei, la Lumina din planul astral, care, de fapt, acolo este diferită. Orice e iluminat din interior, vine de la Sine.
În momentul Evenimentului, după ce vom face shimbarea, nu va mai fi altceva decât Lumină? Nu va mai exista întuneric ? La propriu, ca şi când Soarele va fi tot timpul prezent, va fi tot timpul lumină ?

COBRA - Pe plan fizic, vom avea în continuare zi şi noapte, dar nu va mai exista întuneric spiritual, cum îl putem numi.

Rob - OK bine. Auzim mereu despre energia feminină şi masculină, dar rareori vorbim despre ce sunt acestea. Anton gândeşte că e important pentru înţelegerea elementară.
Eşti de acord că energia masculină este acţiune, mişcare, unicitate şi libertate, în timp ce energiea feminină este receptivitate, compasiune, conexiune şi unitate ?

COBRA - Da, sunt de acord cu asta.

Rob - OK. Ai menţionat de câteva ori că Universul a fost creat ca rezultat al tensiunii dinamice între două forţe opuse.
Poţi spune ceva mai mult despre asta?

COBRA - Una este forţa Unimii, pe care unii o numesc Sursă, alţii Dumnezeu sau Zeiţa. Sunt multe nume pentru Aceasta. Cealaltă sursă este funcţia cuantică aleatorie.
Universul a fost creat ca rezultat al inter-acţiunii acestor două forţe.
Întunericul nu a fost creat. A venit în fiinţă din sine. Acesta este motivul pentru care este atât de greu să înţelegem întunericul, pentru că nu are înţeles.
Suferinţa nu are nici o semnificaţie. Acţiunile Cabalei nu au niciun înţeles, pentru că acestea nu îşi au originea într-o perspectivă înaltă.
Aceasta este o simplă reacţie la realitatea planului fundamental cuantic, care nu a fost integrată sau absorbită de Unime.

Rob - Excelent.
Iată şi câteva frânturi pentru egiptologi : Cine este Nefertiti ? Care a fost rolul ei pe Terra ? În ce perioadă de timp a domnit ?

COBRA - Aş spune, foarte aproximativ, acum 3.500 de ani, mai mult sau mai puţin cu câteva sute.
De fapt, în timpul acelei perioade a avut loc o puternică bătălie între două grupuri, în care unul dintre grupuri a fost cel care acum controlează religia, Archonii, care încercau să instaleze religia fundamentalistă, iar acea primă încercare a fost în acea vreme.
Cealaltă forţă a fost reprezentată de anticele şcoli ale misterelor, care încercau să păstreze, în acea vreme, înţelepciunea şi cunoaşterea din Atlantis.
A fost o bătălie destul de puternică între aceste două forţe, în acea vreme.

Rob - Au folosit tehnologie cu navele solare sau navele spaţiale ? Erau prin preajmă sau a fost, mai degrabă, o bătălie terestră ?

COBRA - Nu, nu, a fost o bătălie terestră. A fost mai mult un război al cultelor, cu ritualuri magice şi cu infltrări, ca acum.
A fost similar cu ceea ce se întâmplă acum.

Rob - OK, bine. Mulţumesc pentru lămurirea acestor întrebări.
Mai am una interesantă, mai recentă : În stilul Cabalei şi a eforturilor ei de „a inflama spiritele”, George Bush a înaintat o lege potrivit căreia copii străini ilegali, care vin aici (în SUA), vor putea fi „procesaţi”, ca să stea aici... ceva de genul ăsta, ceea ce evident a amplificat tensiunea rasială în rândul populaţiei.
Au fost oameni care au protestat. A avut loc un moment uriaş orchestrat, al copiilor din SUA, care spuneau că unii dintre ei, din El Salvador, erau implicaţi în benzile centrale războinice ucigaşe.
Mă întrebam ce o fi în spatele acestei mişcări. Cineva mi-a spus că unul dintre planuri se referă la când anume vor fi eliberaţi aceşti copii, care mulţi dintre ei au familii aici.
Mi s-a spus de către o persoană, dar nu am dovezi în acest sens, că li se va injecta un vaccin – adică, „poţi veni aici, dar vei primi o injecţie de vaccinare”.
O persoană a spus că se intenţionează ca să se creeze un gen de plagă mortală, ca situaţie generală. Aceasta este o altă încercare pentru taberele F.E.M.A. şi „visele lor umede” de apocalipsă biologică.
Te rog să ne spui dacă ai ceva mai multe informaţii despre acest ultim moment de criză la graniţă – 100.000 de copii care stau în diferite tabere de refugiaţi („campamente”) şi care zboară în jurul ţării, pe mari cheltuieli, şi care nici măcar nu sunt repatriaţi în ţara lor.

COBRA - OK. Cabala vrea ca aceşti copii să fie subiecţii lor de test, pentru experimentele lor.

Rob – Da, sunt sigur că mulţi dintre aceştia sunt sclavi sexuali. Mulţi copii vor fi scoşi dintre ceilalţi, pentru taberele de sclavi sexuali.

COBRADa, şi aceasta este o parte a situaţiei. Da.

Rob – Oh, Doamne.

COBRA – Deci, este bine să fie expuşi aceşti oameni şi să se elibereze informaţia despre ceea ce se petrece în aceste tabere de refugiaţi.

Rob - Din nefericire, ei sunt în aceste tabere. Sunt doar puţini oameni care reuşesc să „transpire” câteva informaţii, cu fotografii din interiorul acestora.
Totul ţine de Securitatea Internă (N.MY.: „Homeland security”) : I.T.C.S., F.B.I., C.I.A., N.S.I. şi toţi ceilalţi roboţi mititei ai furtunii mai mari, neo-nazii „Opus Dei”, păpuşelele Vaticanului, care ne conduc ţara (SUA), acum.
Patrioţii devin destul de polarizaţi. La un moment dat, Cobra, vreau să spun că pentru cei dintre noi care dorim să rămânem non-violenţi, este posibil ca unii oameni dintre „pălăriile albe” şi militarii pozitivi, sau chiar buni cetăţeni, vom deveni polarizaţi şi „vom lua legea în propriile mâini”, încercând, potrivit legii, să efectuăm o „arestare cetăţenească” a acestor criminali din aceste locaţii.
Dacă se întâmplă aceasta, vor încerca Forţele Galactice să oprească asta, dacă lumea devine „nebună” şi începe să-i vâneze pe mincinosul Dick Cheney şi pe ceilalţi, ca să-i dea jos ?
Eu personal cred că acest individ încearcă să ne omoare. Nu am nici o problemă cu el, de fapt, dacă îl văd arestat şi dacă moare în arest, este un lucru bun.
Aceasta este doar opinia mea personală.

COBRA - O să explic. Forţele luminii nu vor opri patrioţii din acţiuni ca acestea, dar ar putea fi probleme, deoarece, de exemplu, dacă Dick Cheney este omorât, poate fi „reciclat” şi pus într-un nou corp clonat, astfel, venind înapoi.
Acesta este un aspect. Mai sunt şi altele.
Este nevoie să fie mai multă unitate şi organizare şi coordonare, dacă acţiuni ca aceasta vor fi vreodată încercate. Dacă sunt doar încercări singulare ale unor indivizi singuratici, acestea vor eşua. Dacă, însă, aceasta este o acţiune bine coordonată, a unui grup bine inter-conectat, poate avea succes.
Va grăbi Evenimentul.

Rob - Da, pare imposibil să găseşti inteligenţa şi leadership-ul necesar.
Majoritatea oamenilor care poartă armă şi sunt polarizaţi, sunt reactivi emoţional, mulţi dintre ei fiind veterani care au fost martori la distrugerea naţiei noastre (SUA) şi au văzut minciunile, de acea sunt polarizaţi.
Mulţi dintre ei au P.T.S.D. („posttraumatic stress disorder” – „dezordine de stres post-traumatic”) şi sunt gata de atac.
Este o situaţie tristă. Cred că sunt eforturi coordonate, puternice, în grupul militarilor pozitivi, care plănuiesc...

COBRA - Da, asta este o altă istorie. Sunt oameni între militarii pozitivi, care ştiu exact ce se petrece. Ei sunt bine coordonaţi şi acesta este exact motivul pentru care nu întreprind nici o acţiune, în acest moment.
Ei înţeleg că, dacă declanşează acţiunea înainte ca Bombele Strangelet să fie eliminate, aceasta poate fi foarte periculos. (Pe bune.)
Am vrut să trecem la acţiune, cu decade în urmă. Ei, însă, au înţeles situaţia.

Rob - Vreunul dintre aceşti tipi militari pozitivi au acces la arme de înaltă tehnologie, care pot contracara aceste câmpuri scalare ? Cât de mulţi dintre ei au cunoaştere avansată despre bombele strangelet ? Sunt doar câţiva, de elită, care înţeleg informaţia în profunzime, în interiorul G.F.L. (N.MY.: „Federaţia Galactică a Luminii”) şi Grupul Orion ?
Evident că nu poţi spune aceasta soldatului mediocru. Sunt cercuri de elită înaltă, în înteriorul „pălăriilor albe” ale militarilor pozitivi, în grupurile din jurul lumii. Este corect ?

COBRA - Da. Să spunem că oameni cei mai de la vârf, dintre miltarii pozitivi, ştiu exact ce se întâmplă. Au surse excelente de informaţii, dar nu vorbesc despre toate acestea, din diferite motive.
Evident, soldatul mediu poate primi destulă informaţie din Internet, lărgindu-şi, astfel, propria înţelegere.
Militarii pozitivi doresc ca oamenii să fie mai educaţi şi mai coordonaţi, pentru că de aceasta se va avea nevoie la momentul Evenimentului.

Rob - Absolut. Am fost şi eu pe aceste site-uri.
Guvernul SUA încă angajează şi antrenează personal uman pentru a-i plasa în F.E.M.A., ca ofiţeri de securitate, şi există „poveşti” care circulă prin diverse locuri.
Ai putea să ne reasiguri, din nou, despre taberele de refugiaţi ale F.E.M.A., că nu vor fi folosite? Există vreun risc că vor încerca să le pornească, sau acest gen de activitate, la declanşarea Evenimentului ?

COBRA – Acestea nu vor fi folosite la declanşarea Evenimentului. Dacă aceştia merg prea departe, Forţele Luminii îşi vor asuma anumite riscuri şi vor opri aceasta.
Dacă Evenimentul are loc în acest fel, nu va fi uşor, căci nu va fi o tranziţie uşoară.

Rob - Cred că a fost, cu adevărat, „un rând lung de săpat”, fiind atât de multă negativitate pe aici...
Apropiindu-ne de final, Cobra, aş dori să îţi mulţumesc, din nou, pentru acest minunat interviu. Ai împărtăşit multă lumină asupra multor subiecte. Ai trecut prin toate, ca un campion în toate domeniile.
Oamenii au nevoie să aibă răbdare. E greu să fi răbdător, când lumea arde, iar sugestia mea este „să apuci o găleată”, să o scoţi afară şi să mergi împreună cu alţii care sunt la fel ca tine, în gândire.
Avem nevoie să ne eliberăm de diferenţele noastre şi avem nevoie să ne adunăm în grupuri şi să cooperăm, în Insule de Lumină (N.MY.: Comunităţi Spirituale de Lumină, autosustenabile), să ne adunăm lângă locuri sacre, să ne punem laolaltă proprietăţile, să cumpărăm terenuri întinse şi să creăm un stil alternativ de viaţă, acţionând ca o forţă de vindecare.
Cobra, mulţumesc foarte mult. Te rog să ne împărtăşeşti blog-ul tău şi orice ştiri minunate despre orice doreşti, despre evenimente sau produse. Orice doreşti, ca oamenii să ştie despre Cobra şi Echipa Portalului.

COBRA - Doar continuaţi să vizitaţi „2012portal.blogspot.com” şi, dacă este ceva, veţi fi informaţi la timp.

Rob - OK. Cobra, mulţumesc mult. A fost un interviu minunat. Pentru cei care au trimis întrebări şi n-am ajuns la ele, îmi cer scuze. Unele dintre întrebările voastre au primit răspuns pe blog-ul lui Cobra sau pe site-ul meu, şi nu putem să punem mereu aceleaşi întrebări, chiar dacă ştiu că sunt importante pentru voi.
Continuaţi să cercetaţi.
Vom mai avea şi alte întrebări, luna viitoare. Puteţi să căutaţi continuarea aceastei emisiuni radio. Am avut nişte răspunsuri minunate.
Doresc să-i mulţumesc lui Ricky Seraphico şi frumoasei DaNell Glade, de la grupul financiar din „prepareforchange.net”, precum şi mulţumiri lui Smally, care va crea video-ul pentru acest show.
Cobra, încă odată, îţi mulţumesc foarte mult.
Victorie Luminii !

COBRA - Mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat, Victoria Luminii este aproape !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu