luni, 25 august 2014

Echipa „Prepare for Change” : Informare despre ÎNCHIDEREA SISTEMULUI BANCAR



Echipa „Prepare for Change
Informare despre
ÎNCHIDEREA SISTEMULUI BANCAR
 (Transcript video tradus de Marius Sumedrea)
- 27 februarie 2014 -

 


 
Nota MarYan :

Acest mesaj video din Februarie 2014 a fost conceput pe 29 septembrie 2013, pentru momentul Resetării Financiare din contextul declanşării Evenimentului.

De aceea, dacă nu ţineţi cont de acest aspect, acest video poate suna ciudat, atunci când îl veţi viziona.

De fapt, acest mesaj este important pentru acel moment (care, chiar dacă nu se ştie CÂND, acesta va veni, cu siguranţă), atunci când în primele ore şi zile, confuzia poate fi foarte mare, la anumite nivele locale şi regionale, iar un astfel de mesaj poate ajuta la „limpezirea” şi liniştirea situaţiei.

Aşa că eu vă propun să îl aveţi undeva în computer sau cel puţin să aveţi un link la acesta ca, atunci când vine acel moment (care o fi în septembrie 2014, sau la anul, sau în alt an – vom vedea), noi să fim pregătiţi şi să fim în stare să transmitem cunoştinţelor noastre şi, de ce nu, inclusiv responsabililor locali, aceste esenţiale informaţii (alături de altele, pe care deja le-am transmis sau pe care urmează să le prezentăm în scurt timp).

Deci, este bine ca acest mesaj să îl aveţi „la îndemână”, iar urarea mea din suflet este aceea de a apela la el, cu încredere deplină, în cât mai scurt timp posibil !

Iar aceasta, ca de obicei, depinde doar de noi, de motivarea şi „mobilizarea” noastră, inclusiv prin Meditaţiile Săptămânale de Eliberare Planetară, de care sper că nici azi nu aţi uitat...

Să ne urăm Succes şi cât mai multă Pace interioară pentru a pune în practică tot ceea ce am teoretizat de atâta vreme !...







Dragi Lideri de Comunităţi,

Aţi primit această scurtă informare ca să puteți înțelege ceea ce se întâmplă acum, în privinţa închiderii sistemului bancar.

Sperăm că aceasta vă va ajuta ca să mențineţi calmul și pacea din comunitatea dvs., în timpul acestei scurte perioade de schimbare.

Noi, de asemenea, vă vom încuraja ca să-i sprijiniţi pe cei aflaţi în poziții de responsabilitate, pentru a ajuta la menținerea „pe linia de plutire” în ceea ce privește necesitățile vitale ale comunității locale.

Sperăm că distribuţia de alimente, apă, electricitate, Internet, benzină, transport și servicii de telefonie nu vor fi întrerupte, atunci când întregul sistem bancar se va închide, pentru a fi schimbat.

În plus, acest mesaj a fost creat pentru a vă ajuta să înțelegeţi ceea ce se întâmplă acum, în întreaga lume.

Persoana sau persoanele care vă oferă aceste scurte informaţii, fac parte dintr-o reţea la nivel mondial, care sunt dedicate tranziției pașnice către un sistem financiar transparent, în cazul întregului sistem bancar mondial.


Pe cine reprezentăm şi cine este în spatele acestui proces


Grupul nostru este format din persoane inteligente, conștiente, din toate segmentele societăţii, şi care sunt dedicate unei schimbări non-violente.

Am fost conștienți de ceea ce acum transpare de la persoane-cheie din organizațiile militare şi din interiorul serviciilor secrete din întreaga lume.

De asemenea, membri de rang înalt din infrastructura politică din lume, sprijină aceste titluri executorii legale.

Aceşti patrioți loiali din forțele C.I.A., N.S.A., F.B.I., militari, şerifi, polițişti, au omologii lor în întreaga lume, implicaţi într-un proces simultan, de a înlătura infractorii financiari.

Pentru a rezuma, există mari forțe operative internaționale, multi-jurisdicţionale, care au descoperit această corupție pe scară largă, în arenele financiare și politice, iar acum se iau măsuri legale, pentru a pune capăt acestui comportament criminal.

Unii lideri din agenţiile regionale și naţionale de aplicare a legii şi din forţele de poliţie sunt conștienți de ceea ce se întâmplă acum.

Noi anticipăm, de asemenea, că prezenţa militară va fi desfăşurată în oraşe, pentru a ajuta la menţinerea ordinii şi păcii.

Anticipăm şi emisiuni în rețeaua radio de difuzare de urgenţă, pentru a explica situația (foarte curând, dacă acestea nu au început deja, după ce au primit acest document).


Ce se întâmplă şi de ce sunt băncile închise


Ce se întâmplă în acest moment este o Resetare Financiară necesară, a sistemului bancar central de la nivel mondial.

Din păcate, acest lucru necesită închiderea fiecărui computer care este legat la băncile centrale.

Acest lucru va lăsa întreaga planetă fără acces la numerar, ATM-uri, carduri de credit sau de pe piețele bursiere.

Nu va fi nicio monedă disponibilă, decât ceea ce este deja în circulație, pentru o perioadă de maximum 2 săptămâni.

Intenția și planurile acestor agenții legale responsabile, este pentru un scenariu mai bun, adică de 3-5 zile, în care sistemul bancar va fi deconectat.

Cu toate acestea, perioada de timp necesară pentru ca această schimbare să aibă loc în realitate, nu este cunoscută în acest moment, fiind atât de multe variabile în joc.

Lipsa de bani din rândul populaţiei din întreaga lume, în mod clar ar putea crea unele dificultăți în diverse locații, unii putând intra în panică, pentru că nu-şi vor putea accesa banii prin canalele normale.


Rolul vostru vital în acest proces


Este vital ca să mențineţi o rețea deschisă, onestă și transparentă de comunicare cu cei din comunitatea voastră și cu acei lideri comunitari, care poate că nu vor şti ce se întâmplă şi care, astfel, vor primi în timp util această informare.

Una din cele mai importante acțiuni este de a monitoriza forţele de ordine locale, care nu sunt conștiente de acest Eveniment.

Ei se pot „lovi” de confuzia oamenilor, iar aceasta poate duce la o reacţie naturală, la fel de ostilă sau potențial violentă.

Cerem ca, mai presus de toate aceste forțe, să rămână vigilenţa pro-activă care va bloca recurgerea la violență.


Sugestii importante pentru menţinerea păcii şi pentru o schimbare armonioasă


Cerem companiilor de alimente și apă și grupurilor comunitare locale să fie încurajate să servească populația, dacă aceste probleme bancare conduc la întreruperi pentru prea mult timp, în oricare dintre următoarele domenii : transport, hrană, apă, rețea electrică, turnuri de telefonie mobilă, Internet, televiziune, servicii de urgență, spitale și orice altă rețea vitală, care ar putea fi afectată.




Cum ştim că aceasta se va întâmpla acum ?


Grupul nostru a fost contactat și am fost rugat să acționăm ca o rețea de informare și de infrastructură, pentru a vă sprijini în sarcinile desemnate, oricare ar fi acestea.

Dacă sunteți un primar sau un director al unei companii de distribuţie a apei sau a energiei, sperăm că responsabilitățile și serviciile dumneavoastră vor rămâne neîntrerupte, şi în timpul în care băncile sunt închise.

Cerem, de asemenea, să vă oferiţi sprijinul în acoperirea necesităților care ţin de infrastructură, pentru cei care cer ajutorul dumneavoastră, comunitățile locale, cum ar fi cantine, şcoli, sau unităţi de distribuție a apei, pentru cei aflaţi în nevoie.

Cerem ca spitalelor și serviciilor de urgență să li se acorde prioritate și sprijin, pentru a proteja şi informa populaţia.


De ce se întâmplă aceasta ?


Din păcate, au existat abuzuri penale în cadrul sistemelor bancare din lume, inclusiv la Federal Reserve Bank, de mai mulți ani.

Aceste persoane au corupt multe aspecte ale infrastructurii politice din întreaga lume, iar lăcomia și setea lor de putere a păcălit procesul democratic și a făcut mult rău eco-sistemelor și relațiilor noastre sociale.


Dovezile vor fi prezentate publicului


Dovada este în curs de a fi dezvăluită şi indică un sistem de fraudă financiară și corupție, care a dus la furtul instituționalizat de trilioane de dolari, câştigaţi cu greu, din întreaga lume.

Acum, acest lucru se încheie, şi deja a început prezentarea dovezilor și punerea sub acuzare, precum şi arestarea celor responsabili.

Aceste persoane, implicate în această conspirație, sunt criminali foarte puternici și cu legături politice. Aceştia au fost avertizaţi, în mod repetat, să respecte legile din țările lor, dar unii dintre ei au refuzat.


Este timpul să acţionăm


Acest refuz de a se conforma cu legea, solicită cu şi mai mare putere închiderea băncilor centrale, care afectează în prezent întregul sistem bancar mondial.

Această acțiune radicală este necesară pentru a aplica legea și, în prezent, este în curs de implementare, printr-o acțiune coordonată de forțe de poliție din întreaga lume.

Motivul pentru care acest lucru nu se face cu informarea populației, în prealabil, este pentru că aceşti criminali iresponsabili controlează mass-media globală, stabilind cenzori la nivel mondial.

Un polițist nu va spune unui criminal că va fi arestat, pentru că acesta va fugi.


Liderii puternici vor cădea


Această operațiune de înșelătorie bancară a inclus unele figuri publice foarte puternice, care, atunci când vor fi dezvăluite, cel mai probabil că vor şoca pe mulți oameni.

Aceasta NU este o lovitură de stat militară, sau ceva negativ.

De fapt, acest lucru va permite existenţa unui sistem mai cinstit de guvernare, care va găsi sprijin la nivel mondial, astfel că adevărul va fi dezvăluit publicului, în perioada care va urma.


Dreptul fiecăruia de a pune la îndoială toate acestea, este natural


Noi înțelegem că puteţi să nu fiţi conștienți sau de acord cu această informație care este prezentată aici, dar vă rugăm să luaţi în considerare faptul că această scurtă informare a fost creată la 29 septembrie 2013.

Acest lucru ar trebui să ajute şi să acționeze ca o dovadă a ceea ce se petrece acum, şi a fost cunoscut de noi, cei care am creat acest document.

Vrem să repetăm, iarăşi, că acest lucru nu este o lovitură de stat militară și că nu există niciun motiv de panică și frică. Fie că ne credeţi sau nu, cu privire la natura acestui eveniment mondial, vă rugăm să faceți totul pentru a ajuta la menţinerea calmului și a păcii în comunitățile voastre, cât mai eficient posibil.


În concluzie


Vă cerem să vă păstrați o minte deschisă faţă de acest document, iar noi vă vom sprijini în poziția voastră de responsabilitate și putere, ca lideri de comunităţi.

Vă rugăm să conştientizaţi că această tranziție este destinată să fie doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Vi se va cere să gândiţi la nivel local și să nu aşteptaţi instrucţiuni de la nivelele centrale, pentru că anumite canale de comunicare pot fi perturbate.

Vă rugăm să studiaţi acest document și, dacă este posibil, să clarificaţi ceea ce se întâmplă și să împărtășiţi aceste idei, în comunitatea voastră.

De asemenea, avem un site web (www.prepareforchange.net), în cazul în care puteți accesa link-uri către articole și dovezi a ceea ce se spune aici.

Noi vă vom încuraja să vă informaţi prin intermediul acestor link-uri.

Dacă rețeaua de Internet rămâne deschisă în timpul închiderii băncilor, aceste link-uri vă vor ajuta să înțelegeți cât mai mult din ceea ce se petrece. În cazul în care Internetul nu mai funcţionează, vă rugăm să interacționaţi cu cei care au făcut public acest document.


Cu respect, echipa „Prepare For Change” - http://www.prepareforchange.net/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu