sâmbătă, 28 februarie 2015

COBRA : Actualizare lunară (februarie) - Video-uri cu MEDITAŢII şi CONFERINŢE cu Cobra (27 februarie 2015)Actualizare lunară (februarie) :
Video-uri cu MEDITAŢII
şi CONFERINŢE cu Cobra
27 februarie 2015

Nota MarYan :

„Este tot mai fascinant modul în care lucrează Energia Planetară !” – spuneam acest lucru în Nota Personală la ultima Actualizare a lui Cobra la „Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară”, din 16 februarie 2015.

Acum, însă, această remarcă pare a fi chiar „şi mai actuală”, dacă se poate folosi acest termen.

Informaţia cu care Cobra vine în această ultimă actualizare, legată de organizarea unei Conferinţe la Konstanz, Germania, în data de 21-22 martie 2015, pentru tot mai mulţi dintre voi începe să sune „foarte interesant” – pentru că observ (din mesajele primite, care sunt tot mai multe...) cum tot mai mulţi dintre voi ştiţi şi sunteţi interesaţi de a participa la Conferinţa GALACTIS organizată tot pe... 22 martie 2015 (doar că la Bucureşti) – însă pentru mine sună de-a dreptul „fantastic” şi „premonitoriu”, pentru că, exact acum un an, discutam cu SAL RACHELE pentru a-i organiza un eveniment ca cel de la Braşov („work-shop”), pentru toamna lui 2014, la... Konstanz, Germania (care, din păcate, până la urmă nu s-a „materializat”) !

Şi, corelat cu faptul că, acum 7 ani, re-întorcându-mă din Germania, am simţit o nevoie imperioasă de a mă întoarce în România luând-o „în jos” (deşi veneam „de sus”, din nord), pe lângă malul lacului Constance, din care cauză „am fost nevoit” să înnoptez aproape de malul acestuia (văzut, de Cobra, ca unul din cele mai mari vortexuri ale Zeiţei din Europa) – ei bine, din toate aceste aspecte aparent disparate, „mesajul” apare tot mai „străveziu” : momentul din 22 martie 2015 pare unul foarte interesant şi cu O CONEXIUNE DIRECTĂ între aceste Conferinţe (cea de „Penetrare prin Compresie”, a lui Cobra, de la Konstanz, alături de a noastră, cu „GALACTIS”, de la Bucureşti).

Şi, pentru că la „GALACTIS” se aduce aproape de noi informaţia şi vibraţia SIRIUSIANĂ, în timp ce prin Cobra se transmite mesajul PLEIADIAN, observ, iarăşi, cum ALIANŢA SIRIUSIANO-PLEIADIANĂ pare a funcţiona la niveluri la care minţile noastre rămân doar simpli spectatori !...

Voi ce ziceţi, aş mai putea adăuga ceva ?...
COBRA :


...Sau să-l ascultaţi pe YouTube :Puteţi trimite întrebările voastre la rob@thepromiserevealed.com , iar la multe dintre acestea vom răspunde la următorul interviu de actualizare lunară.


Versiunile de pe YouTube ale Meditaţiei Săptămânale de Eliberare Planetară sunt acum disponibil şi în limbile :

- FRANCEZĂ :-SPANIOLĂ :- PORTUGHEZĂ :- UNGARĂ :- JAPONEZĂ :- CHINEZĂ (simplificată) :-CHINEZĂ (tradiţională) :


 
Există o mare nevoie de a crea un Centru de Comunicare pentru toate Grupurile de sprijin pentru Eveniment şi pentru Grupurile „Frăţiei Trandafirului” din întreaga lume.


Multe Grupuri de sprijin ale Evenimentului sunt coordonate prin Facebook.
Lista lor este aici.

Imediat după Eclipsa Totală de Soare (N.MY.: din 20 martie 2015), chiar la Echinocţiul de primăvară, vom avea prima noastră Conferinţă europeană.

Sunteţi mai mult decât bineveniţi ca să vă alăturaţi nouă pe 21 şi 22 martie 2015 la KONSTANZ, Germania.

Konstanz este un frumos oraş german, situat pe malul lacului Constance, care este unul din cele mai mari vortexuri ale Zeiţei din Europa.


Există mai multe Conferinţe ale „Penetrării prin Compresie” planificate în viitorul apropiat, care vor fi anunţate atunci când toate detaliile vor fi finalizate.


PENETRAREA prin COMPRESIE este aproape !
6 comentarii:

 1. tot mai aproape da citeam adineauri pe qhht-hipnoza regresiva un articol-lumina vine din centrul pamintului-despre o pacienta sub hipnoza care vedea cum sa facut plasa in jurul pamintului si cum o lumina din centrul pamintului a arso frumos namaste

  RăspundețiȘtergere
 2. Expansiunea Solară, Energia Mamei Divine și Experiența Multi – Dimensională
  Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

  Preaiubită Familie a Luminii, în timp ce vă pregătiți pentru puternicele energii care urmează să sosească în timpul Echinocțiului și Eclipsei din Martie 2015 [20 martie 2015, Eclipsă totală de Soare n.t.], voi simțiți în prezent efectele activității dinamice și a expansiunii Soarelui și a Sistemului Solar. Soarele/Solaris experimentează o ”actualizare” în Câmpul Corpului său de Lumină, pentru a-l aduce într-o rezonanță armonică cu Codurile de Lumină Cosmice/Galactice transmise de Marele Soare Central în centrul Galaxiei. Acest proces este ghidat de către Consiliul Solar al lui Solaris/Soarelui și de către Consiliul Galactic al Galaxiei Roz Aurii (Calea Lactee).

  Pe măsură ce aceste ajustări Solare necesare sunt făcute în Corpul de Lumină al lui Solaris/Soarelui, ele vor fi, de asemenea, simțite ca și ”actualizări” similare la nivelul Solar al propriului vostru Corp de Lumină. Acestea vor iniția o recalibrare a frecvențelor în Corpul vostru de Lumină precum și în Corpul vostru Fizic.
  Acesta este un proces puternic pe care îl veți simți în Glanda Pineală și în sistemul nervos, precum și în zona Plexului Solar. Este posibil ca pentru o scurtă perioadă de timp să experimentați tensiune, anxietate, depresie, amețeli, întreruperi ale somnului sau vise intense. Ați putea experimenta, de asemenea, eliberarea unor vechi tipare ale fricii asociate cu deținerea și întruparea de mai multă lumină pe măsură ce vă dezvăluiți mai mult Divinitatea Interioară către lumea exterioară. Aceste simptome se vor diminua dacă procesul de recalibrare este finalizat în pregătirea pentru marile schimbări de pe planetă din luna Martie.

  Acest proces îi va permite apoi Corpului vostru de Lumină și Corpului vostru Fizic să dețină și să transmită mai multă Lumină de Diamant care este primită de la Centrul Galactic în Galaxie și prin intermediul lui Solaris/Soarelui pe Pământ. Aceasta vă va permite să deveniți Ființele Cristaline de Lumină Diamant care vor apărea pe Pământ în Noua Realitate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Flacăra Geamană și Întruparea Divinului Feminin al Marii Mame

  Activarea Codurilor Diamant pe Pământ a atins stadiul în care Flacăra Geamănă sau Uniunea Inimii Sacre este de deplin realizată. Aceasta este o uniune interioară în care Divinul Feminin și Divinul Masculin se împreunează într-o Uniune Sacră pentru a crea Noua Realitate.

  În acest moment special, energia Marii Mame este cea care este simțită cel mai puternic. Ca și Ma’at, Păstrătoarea Echilibrului Cosmic, ea se trezește în mulți oameni. Aceasta este o energie intensă care se exprimă pe sine de multe ori ca un Gol, ca și golul sau nimicul, înainte de Manifestare. Pentru mulți, a trebui să întrupeze Golul, este o experiență înfricoșătoare, în special într-o societate care pune accentul pe activitate și producție.

  A întrupa Divinul Feminin înseamnă a întrupa totodată și acest nimic și a fi în pace cu el ca și parte a ciclurilor existenței. Nu vă temeți că sunteți ”blocați” sau că ați fi eșuat. Este pur și simplu momentul în care voi Sunteți Golul/Vidul pentru a facilita nașterea a ceva nou în Lumină.
  A fi capabil să deții acest Gol/Vid în echilibru cu Creația și Manifestarea este opera Marii Mame Cosmice. A deține această energie în tine însuți înseamnă să o întrupezi pe Marea Mamă Cosmică.

  Ca și Întrupare a Divinului Feminin, voi facilitați Echilibrul întregii vieți pe Pământ. Deveniți în același timp și Quan Yin, canalul pentru Iubire și Compasiune, și podul pentru energia care iubește și hrănește toate ființele vii.

  Preaiubită Familie a Luminii, pe măsură ce întrupați această energie a Divinului Feminin, voi ajutați în susținerea, iubirea și renașterea Pământului. Acesta este ultimul secret al Misterului Codurilor Graalului, reînnoirea vieții și a iubirii într-o Nouă Eră prin procesul Alchimic al Sacrei Uniuni interioare. Este o profundă uniune a tuturor aspectelor Sinelui, transmutarea vechilor energii în Noua Lumina Cristalină de Diamant.

  Pe măsură ce o întrupați pe Marea Mamă, voi deveniți Graalul, sau Potirul pentru Lumina de Diamant. Ea curge de la voi în crearea unui Nou Pământ și a unei Noi Realități. La momentul potrivit, Divinul Masculin va păși în față pentru a manifesta această Nouă Realitate în Forma Materială.

  RăspundețiȘtergere
 4. Procesul Realității Multi – Dimensionale și ” Disonanța Fazei de Timp”

  În același timp în care lucrați cu aceste schimbări în Energia Luminii, voi vă familiarizați cu abilitățile voastre de Maeștri ai Luminii Multi – Dimensionali. Acest lucru vă cere să fiți înalt calificați în ceea ce privește schimbarea dimensiunilor, deoare voi schimbați și Linii Temporale și Faze de Timp. Acest lucru dă naștere la un efect pe care îl vom numi ” Disonanța Fazei de Timp”.

  Această ”disonanță” apare atunci când Corpul vostru de Lumină trebuie să comute rapid între diferite linii temporale și ritmuri ale timpului.

  Pământul vostru este situat acum în cea de-a cincea Dimensiune a Luminii. Cei mai mulți dintre locuitorii Pământului au ales, pentru moment, să rămână în iluzia Dimensiunii 3D, care include dualitate, conflict și participare în ”dramele” emoționale ale abuzului și victimizării. În cea de-a cincea Dimensiune a Luminii, percepția unității și interconexiunii devine mai importantă, la fel ca și crearea unei societăți pașnice și sustenabile. În cea de-a sașea Dimensiune a Luminii, Magia și Imaginația sunt modurile principale de percepție, cu Misterele și Miracolele aflate în centrul atenției, iar în cea de-a șaptea Dimensiune a Luminii intrați în Măiestria/Stăpânirea Tehnologiei Schimbării Dimensionale a Luminii Sufletului.
  Chiar acum Preaiubiților, voi învățați cum să stăpâniți această practică. În fiecare zi, s-ar putea să treceți de la 3D la 4D (Spirale de Timp) la 5D și la 6D de mai multe ori. La fiecare trecere, Corpul vostru și Corpul vostru de Lumină schimbă Frecvența Luminii și Ritmul.

  3D este o frecvență foarte lentă, dar ea se manifestă la nivel fizic ca o înaltă activitate și stres. 5D este mai lentă și 6 D chiar și mai lentă în ceea ce privește percepția, pe măsură ce vă apropiați de o stare de ”fără timp” și de ACUM care este esența Formelor Mai Înalte de Conștiință.

  Schimbarea între o activitate ridicată și o liniște absolută poate crea un sentiment de disonanță și de anxietate. Mulți oameni se simt anxioși, blocați, căutând un motiv pentru care ”nu se întâmplă nimic”, când de fapt, ei experimentează profunda pace a Dimeniunilor Mai Înalte ale Conștiinței.

  Mulți dintre voi au ales, la Nivel de Suflet, să continueă să aibă aventuri în 3D, în timp ce trăiesc și crează și în dimensiunile mai înalte. Aceasta este esența Multi – Dimensionalității. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca Corpul și Mintea voastră să se obișnuiască cu aceste schimbări ale Fazelor de Timp între nivelele Percepției și Frecvenței.
  Vă dorim multă bucurie în Călătoria voastră pe Pământ.

  RăspundețiȘtergere
 5. Toate cele trei comentarii pe care le-am postat sunt cuprinse in comunicarea Arhanghelului Mihail prin Celia Fenn.
  Lumina si iubire.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulţumesc Violeta, pentru acest Mesaj al Arhanghelului Mihail, care rezonează atât de bine cu vibraţiile şi mesajele transmise de noi prin acest "Univers Christalin"...

  Cu drag,
  MarYan.

  RăspundețiȘtergere