miercuri, 13 ianuarie 2016

Florin SAIU : Efectele Cazului BODNARIU - Fierbe Scandinavia ! Teoria Conspiraţiei (Încercarea Suedezilor de a supune poporul norvegian) – 13 ianuarie 2016.



Florin SAIU
Efectele Cazului BODNARIU :
Fierbe Scandinavia !

Teoria Conspiraţiei
(Încercarea Suedezilor de a supune
poporul norvegian)

13 ianuarie 2016





Nota MarYan :

Acest început de an se arată a fi deja deosebit de dinamic, din multiple puncte de vedere – politic, economic, financiar (despre care vom puncta în PoVestea aflată „pe drum”) – dar şi din perspectiva declanşării Procesului DEZVĂLUIRII şi ajungerea acestuia, cu tot mai mare intensitate, în „mainstream”, adică în media oficială sau media corporatistă, cea controlată de Cabală şi care menţine (încă) acest control general asupra populaţiei generale.

Acest aspect este evidenţiat şi de articolul următor pe care l-am descoperit într-un ziar tipic al Cabalei, „Evenimentul Zilei”, în care vorbeşte de o „Teorie a Conspiraţiei”... dar cel mai important aspect nu este faptul de a se vorbi de aşa ceva într-un asemenea ziar, ci de ACTUALITATEA (fierbinte de-a dreptul!) a Subiectului : despre obiectivul destrămării familiilor şi a înstrăinării copiilor, care acum este intens experimentată în Țările Nordice, cu „vârf de lance” fiind Norvegia şi în care „a picat fix la mijloc” şi familia BODNARIU, cazul intens mediatizat în ultima lună.

Ceea ce doresc să subliniez în mod deosebit în această Notă se referă la un aspect foarte important : probabil că olteanca noastră, românca sociolog ajunsă în Oslo de vreo 3 ani, „C.K.”, nu este foarte familiarizată cu ceea ce înseamnă Cabala globală şi acţiunile acestora, astfel încât ea şi cu grupul ei de „intelectuali din Oslo” nu au încă perspectiva de a putea vedea dincolo de naţionalitatea unuia din „controlorii-şefi” ai deja celebrului serviciu (într-adevăr, de tip nazist) BARNEVERNET din Norvegia – acel suedez Jacop WALLENBERG, om al Cabalei, membru în Grupul BILDERBERG...

...Căci aici nu este vorba de acţiuni ale unui suedez „ticălos” împotriva populaţiei norvegiene, ci, după cum ştim din planurile Cabalei (prezentate în articolele de pe blog de la Categoria Conspiraţiilor), acest aspect face parte din Planul General al celor „fără de ţară şi fără de mamă”, de a distruge oricare valori umane, normale şi naturale, de „bun-simţ”, şi înlocuirea lor cu noi norme care să-i transforme pe oameni în „oiţele obediente” ! – aspect atât de vizibil, în prezent, inclusiv în societatea norvegiană, încât este direct sesizat şi punctat şi de către românca noastră...

Iată, aşadar, care sunt „dedesubturile” prin care nu doar familia Bodnariu este pur şi simplu „desfiinţată”, alături de tot mai multe alte familii din Norvegia (şi nu numai) – aspecte care evidenţiază disperarea cabaliştilor care lovesc fără să le mai pese de nimeni şi de nimic...

Iar acum, iată, Timpul „Dezvăluirii” de abia a început ! :






Într-un cerc al intelectualilor din Oslo se vorbește despre un scenariu uluitor !

O parte a norvegienilor crede că BARNEVERNET („Serviciul Social de Protecție a Copilului”) ar fi unealta prin care Suedia ar încerca să controleze societatea din „Țara Fiordurilor”.

Familia Bodnariu, la fel ca multe alte familii, ar fi picat la mijloc într-un război cu mize uriașe...


Evenimentul Zilei a publicat, ieri, mărturiile unei tinere sociolog din România, C.K., stabilită de trei ani la Oslo și căsătorită cu un norvegian.

Femeia, pentru că - da - este o olteancă ambițioasă care visează (sau cel puțin visa) să-și întemeieze o familie armonioasă în Scandinavia, ne-a dezvăluit aspecte cutremurătoare din viața de zi cu zi a norvegienilor.

Ne-a povestit despre rasism, naționalism, hedonism, homosexualism, despre copii răpiţi de lângă părinţi...


Astăzi, însă, vom scrie despre o idee năucitoare prin forța și importanța ei.

Sociolog de profesie, C.K. studiază, în special, efectele acțiunilor Barnevernet asupra societății în mijlocul căreia a ales să trăiască.

Concluziile acestor documentări s-au intersectat, în ultima perioadă, cu o adevărată teorie a conspirației, dezvoltată de un cerc de intelectuali norvegieni din Oslo cu care C.K. a intrat în contact.

Dar să vedem mai bine despre ce este vorba...




BARNEVERNET - o structură condusă de stat şi de şapte jucători privaţi!


Povestește C.K., sub protecția anonimatului :

„Poate nu se știu aceste lucruri, dar Barnevernet, acest serviciu care a băgat spaima atât în norvegieni, cât și în străinii stabiliți aici, este controlat într-un procent limitat de stat.

Alături de autoritățile norvegiene mai stau șapte jucători privați, care dețin acțiuni consistente la această societate. Ziarele au mai consemnat câte ceva, dar nimic amănunțit.

Dintre acești șapte actori, unul - o celebră familie suedeză, WALLENBERG pe numele ei - învârte roata...

De remarcat că Jacop WALLENBERG, reprezentant de vază al familiei suedeze, este și membru în Comitetul Executiv al Grupului BILDERBERG, celebru în toată lumea pentru influența și potența financiară.

Este, pe scurt, o organizație a unora dintre cei mai puternici oameni de pe mapamond !


C. K. se oprește pentru câteva clipe, apoi reia :

„Ar fi de reținut și motto-ul acestei familii bogate – Wallenberg : „ESSE NON VIDERI!”, adică, ceva de genul „Să fii, dar nu la vedere!”... sau, prin extensie, „Să conduci, dar din umbră!

O mână de intelectuali norvegieni cred că asta și fac suedezii : conduc fără să iasă în față. Am să explic”.




Distrugerea familiei - celula de bază a societăţii


„Deținând controlul asupra Barnevernet, elita aceasta profitoare - din care, cu siguranță, fac parte și câțiva norvegieni - s-au apucat de treabă. Urmăresc atomizarea familiilor tradiționale, practic desfiinţarea acestora, pentru că o societate poate fi mai ușor controlată atunci când n-are un fundament.

Cum au ales să distrugă familiile ?

Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului - nenorociri atât de specifice, din păcate, societății norvegiene.

Prin Barnevernet, au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere.

Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor - sunt aproape scutiți de muncă, fapt care nu e neapărat un lucru bun – iar alții sunt hărțuiți și amenințați că-și vor pierde odraslele pentru motive aiuritoare.

Copilașii sunt învățați încă de la grădiniță să se revolte împotriva părinților, să-i pârască, să-i desconsidere.

Intenția de suprimare a ideii de familie este evidentă...

Apoi, prin promovarea hedonismului, a individualismului, s-a ajuns ca mare parte a bărbaților norvegieni să devină extrem de efeminați. Femeile norvegiene, în schimb, sunt masculinizate.

În acest fel, bărbații normali au ajuns să-și caută femei din Asia sau tipuri mai empatice, cu care se căsătoresc. S-au născut astfel familiile mixte, care sunt prigonite, pentru că reprezintă, de fapt, normalitatea”.


C.K. își trage sufletul :

„Of, Doamne ! Lesbianismul atât de prezent în rândul femeilor norvegiene, care preferă aventuri de o noapte, coroborat cu bărbații lor din ce în ce mai efeminați, a condus la una din cele mai mari rate ale divorțului din Europa, dar și la sinucideri, la comportamente deviante.

Toate acestea se reflectă în statisticile pesimiste, care prevăd că, în 2050, Norvegia va fi o țară alcătuită, în proporție de 90%, din homosexuali...

Familiile compuse din astfel de oameni nu vor putea reprezenta niciodată baza unei societăți. Vor fi obediente sistemului care le-a permis, chipurile, să se exprime liber.

Și, astfel, cu celula de bază a societății distrusă, cu capul de familie inexistent, e firesc că acest grup uman va fi mai ușor de manipulat și de condus”.




Marea păcăleală : sunt conduşi de alţii pe banii lor !


„Ceea ce este și mai revoltător abia urmează : această elită restrânsă, care ar fi controlată, de fapt, de Suedia, beneficiază de controlul asupra societății norvegiene, implicit de munca membrilor acesteia.

Oamenii plătesc taxe uriașe către stat, inclusiv către Barnevernet. Sunt amăgiți că ei au grijă de viitorul copiilor norvegieni. Praf în ochi !

Mare parte din bani intră în buzunarele acestei elite, iar viitorul nației lor este în ceață. Mai precis, la discreția altora.

Deși pare o adevărată teorie a conspirației, ar trebui să privim puțin în urmă, la istoria Scandinaviei. Nu este un secret faptul că Norvegia a fost, în cea mai mare parte a existenței ei ca formațiune statală, la discreția Suediei sau a Danemarcei.

Considerați un fel de iobagi, norvegienii au format, aproape tot timpul, un popor ușor de condus”.




Românii au picat la mijloc


„Este trist faptul că familiile mixte – așa cum e și cazul familiei Bodnariu – au picat la mijloc în tot acest război : controlul societății norvegiene și, extins, al celei scandinave, pentru că mă îndoiesc că acest fenomen va viza doar Norvegia.

Am uitat un amănunt, picant, de felul lui. Bugetul Barnevernet a ajuns să atingă, în 2014, conform datelor publicate de ziarele din Oslo, în jur de 550 de milioane de euro ! Bine, suma e în coroane - se păstrează aparențele.

Se impune, însă, o întrebare : cine contribuie la acest fond și cine beneficiază, de fapt, de el ?

Răspunsul nu poate fi decât unul : norvegienii dau banii, iar acea elită controlată de suedezi, profită”.

NOTĂ : Textul de mai sus ar trebui citit și înțeles ca o „teorie a conspirației”, și nu ca un adevăr absolut.
(Nota MarYan : Evident că redatorii de la „Evenimentul Zilei” trebuiau să „se spele pe mâini” de aceste dure afirmaţii, inclusiv prin alte articole ce justifică situaţia şi deturnează atenţia – pentru „a nu fi luaţi la întrebări” de adevăraţii patroni ai acestor publicaţii, care fac parte din chiar aceste structuri deconspirate de tânăra româncă, sociolog în Oslo...)



Un nou caz sfâşietor zguduie Norvegia


C.K., tânăra română stabilită la Oslo, ne-a dezvăluit culisele unui caz dramatic consumat în urmă cu două zile în Norvegia :

„Ultima acțiune în care a fost implicat și serviciul Barnevernet a revoltat toată țara.

Ce s-a întâmplat ?

Un cuplu de norvegieni a rămas fără copilașul de câteva luni. Când au venit să-l ia, copilul era îmbrăcat subțire, iar tatăl, disperat când și-a văzut copilașul scos afară, în frig, așa sumar îmbrăcat, a alergat după acei oameni și a aruncat o hăinuță pe bebeluș, pentru a nu îngheța de frig.

Cineva a filmat scena, a urcat-o pe internet, iar în doar două zile a strâns 200.000 de vizualizări.

Din păcate, acel videoclip nu mai poate fi găsit, a fost șters”...


Curs despre sinuciderile copiilor sub 7 ani


Paranoia generată de acțunile Barnevernet se pare că a atins cote greu de imaginat în Norvegia.

Potrivit sociologului C.K., la Universitatea din Oslo se predă, mai nou, un curs cu o temă morbidă : Sinuciderile copiilor sub 7 ani.

„Au fost cazuri când asemenea copii au recurs la gesturi extreme. Este vorba despre acei micuți dați spre adopție familiilor-surogat.

Probabil n-au reușit să se adapteze la noul climat și au clacat. Prin acest curs, norvegienii vor, probabil, să înțeleagă mai bine fenomenul, pentru a-l putea stopa”.


Schema conspirației :

- O elită, dirijată de o familie suedeză putred de bogată, controlează Barnevernet („Serviciul Social de Protecție a Copilului din Norvegia”).

- Această elită dispune distrugerea ideii de familie prin promovarea agresivă a homosexualismului și a hedonismului, dar și prin separarea copiilor de părinți.

- Odată celula de bază a societății distrusă, grupul uman în sine rămâne la cheremul acestei elite, care-l manipulează după bunul plac.

- Impunerea, cu ajutorul statului norvegian, unor taxe uriașe cetățenilor dezbinați, duce la îmbogățirea elitei și la subordonarea populației autohtone.

- De remarcat că familiile mixte (vezi cazul Bodnariu) au picat la mijloc în acest război scandinav cu mize uriașe.




2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Si ce este mai rau deabia acum va incepe. Dupa cum se vede atacurile teroriste in diverse parti ale globului capata amploare,tot ceea ce pina acum numeam doar o teorie conspirativa ,de care se ridea cu gura pina la urechi ,isi arata fata hidoasa,adevarurile seci si reci ne lasa fara replica,dar cel mai odios aspect este /asemenea cazului KOLN,unde desi evidentele nu mai lasa loc de presupuneri doamna merkel END COMPANI POLYTYK i.g.n.o.r.a. ignora strada,ignora presa europeana, se ignora pina si pe ea cu toata suita de INTERESATI IN A DISTRUGE,DIVIDE SI INROBI. Ar fi cazul CONTRAOFENSIVEI. Deja in tara noastra pe linga MISCAREA MERITOCRATICA,aseara aq fost lansat GRUPUL PENTRU ROMANIA. E URGENT NEVOIE A FI F[CUTE CUNOSCUTE TOATE MISCARILE NATIONALE CARE AU IN VEDERE REASEZAREA ROMANIEI PE VALORILE EI AUTENTICE NATIONALE,ADUCEREA ROMANILOR DE PESTE HOTARE ACASA,INTARIREA LEGATURII INTRE ROMANI atait de fractionata acum,REALIZAREA UNUI PROGRAM CU TOATE PUNCTELE DE INTERES NATIONAL DAR SI SUBPUNCTELE LA FEL DE IMPORTANTE DE REPORNIRE A CONSTIINTEI DE ROMAN SI ROMANIE. NOI DOAR ATIT AVEM.

    RăspundețiȘtergere