vineri, 15 ianuarie 2016

MarYan : Cazul BODNARIU şi Atacul asupra COPIILOR (Partea 1-a).



şi
Atacul asupra COPIILOR

(Partea 1-a)





Iată cum, fără să fi avut vreo intenţie reală, „m-am trezit” cum, rapid şi pe nebăgate de seamă, am pătruns şi în acest subiect care are, după cum deja observaţi din articolul de ieri („Efectele Cazului BODNARIU : Fierbe Scandinavia ! Teoria Conspiraţiei...”), numeroase ramificaţii !

Sigur, sunt foarte multe de PoVestit pe marginea acestui subiect, cu adevărat „fierbinte” şi proaspăt în aceste momente, pentru întreaga Ţară... însă, ca de obicei, ceea ce remarc în astfel de situaţii („încinse”) este acelaşi şi acelaşi aspect : faptul că parcă nu ne-am simţi ca făcând parte din această Zonă (Românească) dacă nu ar apare şi „vorbe grele”, până la aprecieri (comentarii) care au legătură cu... animalele – şi care evidenţiază atitudini, de „primate” (însă, să nu jignim „primatele” respective!), care re-prezintă, la nivel chiar primar, auto-caracterizările respectivelor personaje, care or şti ele să scrie şi să citească în limba română, însă mai au cale lungă până la minimul limbaj al BUNULUI-SIMŢ !

De aceea, acum realizez mai bine că decizia de a „modera” comentariile era necesară nu doar pentru anumite personaje exotice – fanatici religioşi cu anumite dis-funcţii psihice, care se lansează cu tupeu fără limite în procesul de „preluare” a acestui spaţiu informaţional „Christalin”... – dar şi pentru aceste „specimene” care nu ştiu decât să arunce vorbe goale, însă pline de zoologie şi anatomie (sper că înţelegeţi că nu este cazul ca să intrăm în detalii)...

Iată, încă odată, Nivelul real (de Conştiinţă) la care funcţionează „marile entităţi” din Spaţiul Românesc (adică Noi, cu toţii), cel care este văzut de către unii ca fiind „Centrul (Buricul) Pământului” – care, apropos, mai nou, este şi acesta (Pământul) declarat a fi... Centrul Universului (şi chiar mai mult : şi plat, şi fix-nemişcat în Spaţiu !)...


Dar, totuşi, haideţi ca aceste aspecte să le aprofundăm în alte articole tematice... iar acum să observăm câte emoţii şi, ca de obicei, ce polarizare a creat acest Subiect, între români.

Dacă aţi citit articolul de ieri şi mai ştiţi şi câte ceva despre acest subiect – al controlului Cabalei, exercitat prin diverse grupuri subordonate, printre care de frunte este şi Grupul Bilderberg – atunci nu vă mai apare ca fiind ciudate toate aceste idei care se referă la manipularea şi controlul exercitate asupra unui întreg popor (norvegian, dar nu numai), prin atacarea „forţei vitale” a acestuia : COPIII.

Acum doresc să punctez o idee foarte importantă în economia acestui complex subiect, legată de „coliziunea” dintre această „nazistă” structură norvegiană de „Protecţie a Copilului” („Barnevernet”) cu cei din Familia Bodnariu, alături de ceilalţi români care au mai avut parte de acea dramatică situaţie, de a li se „răpi” copiii, în mod „oficial”, la nivel „statal” !

 


În această fază a PoVeştii noastre, cred că este important ca orice părinte român, „mamă” şi „tată”, să-şi pună problema atitudinii fundamentale ca „părinte” aflat în acţiunea de „a educa copilul”, în care „sfânta bătaie” are un profund şi accentuat „caracter naţional”...

De aceea, înainte de a con-versa şi povesti despre chestii conspiraţioniste de-a dreptul in-credibile, haideţi să vedem dacă nu tocmai această atitudine de „violenţă domestică”, ce este atât de „familiară” atâtor familii de români (atât în cazul copiilor, cât şi al femeilor – şi mai ales „la ţară”) ar putea fi una din cauzele care a dus la această ne-fericită REZONANŢĂ a familiilor de români cu acest Serviciu Norvegian aflat în căutare de „carne proaspătă” pentru realizarea propriilor lor scenarii, ordonate din „înaltele sfere”...

Deci, problema cu care ar trebui să lucrăm, din punctul nostru de vedere, se referă la violenţa fizică şi psihică (mentală, emoţională, gestuală, verbală) cu care sunt „serviţi” încă mulţi dintre copiii români, care au venit pe Planetă, aici, în această Zonă (românească), în primul rând ca să-şi împlinească propriul „program de viaţă”, şi nu ca „proprietate” a unui „(pro)creator” (părinte) care, de fapt, nici nu prea are habar cum a putut să apară o asemenea „minune”, doar după „câteva clipe de plăcere”...

Pe de altă parte, aşa cum există „legitimă apărare” a oricărei fiinţe din Univers (cel de tip 3-4D) faţă de agresiuni externe (ca, de exemplu, faţă de reptilieni şi draconieni), la fel există şi un „drept de apărare al părintelui” în faţa „agresiunii” (subtile a) copilului – care, prin lipsă de maturitate şi de discernământ nu ţine cont de nimic şi „terorizează” prin „dictatura” poftelor şi al emoţiilor duse la extrem, până la violenţă necontrolată (că doar este o fiinţă în formare, condusă până la vârsta de 7 ani de o conştiinţă elementală şi primară a corpului fizic) – astfel că părintele ar putea fi îndreptăţit să aplice acea „corecţie de ultimă instanţă”, însă, chiar şi în acest caz, doar ca un „Joc”, cu maximă detaşare şi relaxare (ştiu, sună utopic, mai ales pentru România...), şi nicidecum cu violenţă şi furie...

Alături de acest aspect, intervine şi problema religioasă – care ştim prea bine ce implicaţii sensibile poate crea în mentalitatea generală a oricărei fiinţe, cu atât mai mult a uneia crescute în spirit „adventist”, a cărei dogmă pare a fi şi mai bine „înţepenită” decât cea orthodoxă, şi care poate provoca sechele mai adânci decât la persoanele care aplică ortodoxia creştină cu cea mai evlavioasă... formalitate !

Astfel, aceşti fini psihologi ai Cabalei ştiu să profite din plin de „Legea Rezonanţei”, folosindu-se de orice „breşă karmică” existentă în familia luată la ţintă (ca exemplu : oare, fetiţele familiei Bodnariu, de prea multă simpatie pentru sufletul tatălui lor „au pus paie pe foc” şi au făcut în mod repetat declaraţii aiuritoare şi mincinoase ?... sau o antipatie in-conştientă şi karmică le-a împins să facă acele afirmaţii ?).

Iată cum, la o privire superficială, lucrurile par a fi logice şi cu deplină acoperire în atitudinea „autorităţilor” norvegiene – care, încă odată, caută zonele cu vulnerabilităţi, aşa cum se pare că a existat şi în familia Bodnariu : un stil de educaţie „românesc” (cu „sfânta bătaie” ca instrument de ne-ocolit), totul filtrat prin mentalitatea religiei adventiste care, tocmai prin impunerea „smereniei” şi a unor „icoane” (modele de a fi părinte exemplar), determină reacţia opusă, prin izbucnirea la suprafaţă a problemelor nerezolvate (printre care şi violenţa), care doar au fost foarte bine ascunse (sub preş), încă din copilărie/tinereţe.



Am creionat această imagine mai complexă pentru a vedea cum, ca de obicei, lucrurile nu sunt doar „albe sau negre”, şi că nuanţele închise la culoare sunt observabile şi dinspre partea românească...

...Însă, oricât de mari ar fi fost acele probleme, acestea ţineau de bucătăria internă a familiei (familiilor) respective, şi în niciun caz nu impuneau vreo intervenţie străină (a statului Norvegian) !


Ajunşi în acest punct, re-amintim că majoritatea/cvasi-totalitatea aspectelor trâmbiţate de Seviciul norvegian sunt doar pretexte pentru a mai înhăţa pe cineva în plasa lor, pe care am văzut-o din descrierile anterioare ale româncei sociolog din Oslo, în care dez-văluia cam cum stă treaba cu acest Serviciu şi cu principiile pe care se bazează acesta.

Dacă PoVestea cu controlul acestui Seviciu de către 7 entităţi private (asta mi-aduce aminte de Rezerva Federală Americană, condusă de vreo 12 structuri private), în frunte cu acel suedez, Jacop WALLENBERG, Şef la Grupul BILDERBERG, nu v-au impresionat prea tare, haideţi să re-vedem ce ne spune C.K. (românca sociolog din Oslo), referitor la principiile pe baza cărora funcţionează societatea norvegiană :


„Pentru a înțelege societatea scandinavă, trebuie să citiți „JANTE-LOVEN”, adică „LEGEA JANTE”, apărută în urmă cu aproape 100 de ani în Danemarca și preluată de majoritatea Ţărilor Nordice, inclusiv de Norvegia.

Ce cuprinde? Un fel de legi nescrise, destinate manipulării maselor. Cine nu le respectă este marginalizat, privit cu suspiciune și ostilitate.

Iată ce cuprind ele :

- Să nu crezi că ești special.

- Să nu crezi că ești la fel ca noi.

- Să nu crezi că ești mai deștept decât noi.

- Să nu crezi că ești mai bun decât noi.

- Nu crede că știi mai multe decât noi.

- Nu te crede mai important decât noi.

- Să nu crezi că ești bun de ceva.

- Nu râde de noi.

- Să nu crezi că îi pasă cuiva de tine.

- Nu crede că poți să ne înveți pe noi ceva.

În acest cadru, al acestor legi nescrise, acționează Barnevernet, Serviciul Social de Protecţie a Copilului din Norvegia”, crede C. K.

 


Ce părere aveţi, vi se par „normale”, ca exemple de con-vieţuire, astfel de afirmaţii ?...

Dacă la prima vedere s-ar părea că aceste „Reguli de con-vieţuire” se adresează oamenilor care trebuie să se adapteze unor minime reguli, pentru a putea trăi împreună, într-un mod cât mai puţin dis-funcţional – deşi, chiar şi în cazul acestei ipoteze, eu nu pot găsi nicio explicaţie la afirmaţii (cu titlu de „Lege”!) de genul „Să nu crezi că eşti bun de ceva” sau „Să nu crezi că îi pasă cuiva de tine”...

...Însă, dacă doriţi să înţelegeţi despre ce este vorba, aceste „Legi” pot fi citite şi înţelese cu adevărat doar în „Cheie Masonică” (adică, un fel de „ordine” venind dinspre Illuminati, ca un fel de „Reguli de adresare către Stăpâni”)... cei care, exact în acea perioadă, acum aproximativ 100 de ani, preluau integral, chiar atunci, frâiele puterii mondiale şi „puneau şaua” pe marea majoritate a naţiunilor existente în acea vreme : vedeţi scufundarea Titanicului (1912) pentru a se putea lansa Rezerva Federală Americană (1913), ca „fundaţie” pentru actuala sclavie financiară mondială ; distrugerea Rusiei Ţariste prin Bolşevicii khazari (1917) ; implementarea sistemului medical şi educaţional „modern” – toate cam în această perioadă, de acum 100 de ani.


Aşadar, corelând aceste informaţii – esenţa acestei Legi de tip Illuminati („Legea Jante”), pe baza căreia funcţionează Serviciul de Protecţie al Copilului din Norvegia („Barnevernet”), care serviciu, la rândul său, este condus, cu „majoritate de acţiuni”, de un personaj privat care face parte din conducerea Grupului Bilderberg – deci, punându-le cap la cap, deja nu mai apare aşa de ciudat comportamentul de tip „nazist” al acestui Serviciu, care dincolo de aparenţa (cică subtilă a) unei „re-împrospătări a sângelui”, caută să creeze în societatea norvegiană noul tip de „cetăţean planetar”... în viziunea Illuminati, de la vârstele cele mai fragede, inclusiv ca nou-născuţi !


Şi, cam asta ar fi tot ce se poate spune despre acest subiect ?

Din păcate, sunt nevoit să afirm că ar mai fi şi un alt aspect, unul din cele mai sensibile existente la ora actuală pe Planetă, pe care îl vom aborda în Partea a 2-a a acestei PoVestiri, după ce ne vom face curaj, trăgând adânc aer în piept...

Până atunci, haideţi să ne urăm spor la Meditaţia modului optim şi cel mai armonios în care putem să ne educăm COPIII : prin Co-erciţie, Control şi Manipulare (Condiţionare) ?... sau prin Co-laborare, Joc şi Prietenie-Respect-Iubire (Ne-condiţionare) ?...


(continuare în Partea a 2-a)



MarYan

2 comentarii:

  1. Suedezii și-au reformat societate masiv în ultimii 50-60 de ani, făcând individul depedent de stat și minimând rolul familiei. Conducătorii suedezi vorbeau despre statul care îi îngrijește pe cetățenii și le oferă tot ce au nevoie...parcă sună cunoscut scenariul. Apoi, în mod nesurprinzător, „modelul suedez” a devenit o viziune adoptată de majoritatea țărilor europene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trait in Canada 4 ani si aceleasi legi se aplica intrutotul si acolo. Copiii sunt invatati sa sune la protectia copilului imediat ce intra in scoala si se aude ca au fost lasati singuri in casa, pana te-ai dus la magazin dupa o paine. O mama a fost coplet privata de justitia canadiana de a vorbi in limba romana in prezenta copiilor ei, dati la tatal canadian. Desi mama n-a abuzat deloc copiii, i-au fost luati prin divort si plasati la tatal canadian. Nici o lege n-a putut-o face sa-si revendice copiii, pe care nu i-a mai vazut cu anii. Avea dreptul sa-i vada, dar tatal copiilor nu dorea. Atunci a fost obligata sa plateasca psiholog care sa "vegheze" la intalnirile mama-copiii, ca nu cumva acestia sa vorbeasca in romana sau sa fie influentati cumva de mama in vreun fel. Nici macar justitia din Haga n-a putut schimba soarta acestei mame disperate.

    RăspundețiȘtergere