duminică, 3 ianuarie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (84) pentru 3 ianuarie 2016 – LA MULŢI ANI ! Un AN 2016 cât mai în LUMINĂ, PACE şi IUBIRE !



PoVestea ZILEI (84)
(pentru)
3 ianuarie 2016

– LA MULŢI ANI !
Un AN 2016 cât mai în
LUMINĂ, PACE şi IUBIRE ! –





Iată-ne ajunşi şi în acest an calendaristic, 2016 ! – cel care, se pare că are cele mai mari „şanse” (prin irosirea celor din a doua jumătate a lui 2015...) de a rămâne în ANALELE PLANETEI şi ale UNIVERSULUI ca fiind ANUL EVENIMENTULUI...

Deşi unii spun că acest Moment ar mai avea destul de aşteptat, se pare că acesta „pluteşte prin aer”, fiind tot mai aproape de noi şi de Manifestarea noastră !


Urarea „tradiţională” care se face inclusiv de acest An Nou, 2016LA MULŢI ANI ! – se pare că nu este doar aşa, „tradiţională” şi plictisitoare, căci şi ea include o anume semnificaţie.

Dincolo de „instinctul de conservare şi de supravieţuire cât mai îndelungată” pe care îl are corpul fizic, sub imboldul minţii, iată că o informaţie care a sosit chiar în aceste zile (s-ar părea că de pe filiera FONDATORILOR) ne transmite faptul că vieţile mai lungi şi mai rare de pe Planetă – comparativ cu cele mult mai scurte şi dese ale multor „încarnaţi”, din prezent – se asociază cu o capacitate mai mare de a experimenta Cunoaşterea şi de a încorpora tot mai multă Înţelepciune, spre deosebire de „cei mai tineri” care au vieţi mai scurte şi mult mai dese, din care nu reuşesc să tragă prea multe concluzii despre Viaţă şi Univers...

De aceea, acest îndemn care vine în mod reflex, ca un „instict de conservare” : LA MULŢI ANI !, este îndemnul ce „ne împinge” către o viaţă cât mai îndelungată, în care înţelepciunea să aibă vreme ca să se desfăşoare (şi nu doar energia vibrantă a „tinereţii tumultuoase”)... sau, altfel spus, după cum para-frazează unii pământeni, aici este vorba nu doar de „a da ani vieţii” (viaţă îndelungată, dar plicticoasă şi repetitivă), ci mai ales de „a oferi viaţă anilor” (a umple cu culoare şi autenticitate anii Trăiţi) !

De fapt, după cum am mai precizat şi în alte PoVestiri, se pare că românii îşi transmit foare des această urare, sub forma minunatului „MULŢUMESC!”, transmis din toată inima... iar asta se vede mai ales din limbajul ardeleanului : „MULŢĂNESC”-ul acestuia ar veni de la... „MULŢI ANI, (VĂ DOR)ESC!”.

Aşadar, în aceste Momente de Graţie (atât „religioase”, cât şi „laice”), este momentul ca să ne oferim unii altora şi nouă înşine acest Divin „LA MULŢI ANI!” – cu care ocazie să ne re-amintim şi de Rostul PREZENŢEI noastre, AICI şi ACUM, pe această atât de Frumoasă PLANETĂ, în aceste Momente Cosmice in-comensurabile (de nemăsurat... în cifre sau cuvinte), în care se închid şi se intersectează nu doar Cicluri Planetare şi Galactice, ci chiar şi... Universale !...


*
*        *
*

...Deja Muzica atât de înălţătoare prezentă în Meditaţia Săptămânală pentru Apropierea EVENIMENTULUI (şi a DEZVĂLUIRII) îşi face datoria de a „creşte vibraţia” internă şi cea e-moţion-ală („e-motion”, adică „energia în mişcare”)... de aceea, acum, iarăşi nu mai insist foarte mult, pentru a ne pregăti pentru acest Moment care, iată, este susţinut şi „funcţionează” în continuare, chiar dacă Valorile de Prezenţă şi de participare par a fi fluctuante, conform cu tabelul de mai jos :

Nr. Crt.
DATA Meditaţiei
Procentul de participare (%)
din „Masa Critică” necesară
pentru Declanşarea Evenimentului
01
21 nov. 2015 (S)
aprox. 80 %
02
6 dec. 2015 (D)
70-75 %
03
13 dec. 2015 (D)
65-70 %
04
21 dec. 2015 (D)
aprox. 65 %
05
28 dec. 2015 (D)
aprox. 65 %


Şi, desigur, acum şi noi suntem împinşi cu tot mai mare forţă de a împlini „datoriile” promise încă de la finele anului trecut, legate de prezentarea ultimelor aspecte legate de Momentul Evenimentului – mai ales acum, când suntem încă în „FEREASTRA de OPORTUNITATE” dintre 25 decembrie 2015 şi 6 ianuarie 2016...

Aşadar, dragi prieteni şi colaboratori-cititori ai acestui „colţişor” de Univers Christalin, noi VĂ MULŢUMIM pentru PREZENŢĂ şi DĂRUIRE – faţă de Planetă, faţă de Univers, iar în primul şi în ultimul rând, faţă de VOI şi de Sufletul fiecărei FIINŢE care... SUNTEM !


 
Încă odată, cu cel mai Înalt Drag şi cea mai Adâncă Iubire : LA MULŢI ANI ! (în „Anul Evenimentului” ?!?...)



MarYan

9 comentarii: