sâmbătă, 19 martie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (86) pentru 19 martie 2016 – Echinocţiul de Primăvară 2016 : 20 martie, ora 06.30 (ora României).



PoVestea ZILEI (86)
(pentru)
19 martie 2016

– Echinocţiul de Primăvară 2016 :
20 martie, ora 06.30 (ora României)





Iată-ne, din nou, la un nou moment astronomic important pentru Planeta noastră, cel al ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ 2016, care va avea loc, în punctul de maximă Putere, duminică, 20 martie 2016, ora 06.30 (ora României).


Cum am putea explica acest Moment, într-un mod cât mai simplu şi mai accesibil posibil ?...

Cel mai simplu ar fi de spus faptul că în acest moment, ziua este egală cu noaptea (de la „aequus” = „egal” şi „noctis” = „noapte”), aspect datorat poziţionării Pământului faţă de Soare, pe Ecliptica generală (faţă de Ecuatorul Ceresc)...  

...Şi, deja, cred că am cam „intrat în ceaţă” !



Probabilitatea este destul de mare, ţinând cont că şi eu, deşi am studiat în detaliu aceste subiecte astronomice – cel puţin pentru a pune la punct cartea de care am tot amintit pe blog – „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012” (şi care, apropos, acum este iarăşi disponibilă) – periodic sunt nevoit să reiau detaliile tehnice ale acestor aspecte astronomice...

...Căci, nefiind astronom şi nelucrând în mod uzual cu aceste concepte, acestea se uită, prea repede !



Aşadar, foarte simplu şi foarte pe scurt :

- SFERA CEREASCĂ este Sfera imaginară, exterioară Pământului, pe care sunt proiectate totalitatea corpurilor cereşti din Univers, a cărei AXĂ corespunde cu Axa (de Rotaţie a) Pământului (drept urmare, Polii fizici ai Pământului se suprapun cu Polii acestei Sfere Cereşti).


- ECUATORUL CERESC reprezintă Ecuatorul acestei Sfere Cereşti (sau Bolta Cerească), care este perpendicular pe Polii fizici ai Pământului şi, ca urmare, este paralel (şi în acelaşi plan) cu Ecuatorul Pământesc.


- ECLIPTICA este o BANDĂ de pe SFERA CEREASCĂ în care se proiectează orbita aparentă a Soarelui pe Cer (modul în care vedem mişcarea aparentă a Soarelui pe Cerul Planetar), care nu este un cerc perfect, ci este o mişcare în spirală, ale cărei limite sunt situate la maxim 18 grade de o parte şi de alta a Centrului Eclipticii (acesta fiind „Ecuatorul” sau Centrul acestei Bande în care baleiază Soarele) ; aşadar, „lărgimea de bandă” a Eclipticii (în înteriorul căreia re-găsim „zodiile” bine-cunoscute) este de maxim 18 x 2 = 36 de grade.


Datorită faptului că Axa (fizică a) Pământului este înclinată cu aprox. 23 de grade şi jumătate (23,27 grade), asta înseamnă că unghiul dintre Ecuatorul Ceresc (echivalent al Ecuatorului Pământesc) şi Ecliptică (echivalentă a Planului Sistemului Solar) are valoarea enunţată anterior, de 23,27 grade.



Aşadar, dacă uităm aceste (esenţiale) detalii astronomice, „luaţi de valurile vieţii”, vă sugerez ca să reveniţi de fiecare dată, la fiecare Solstiţiu şi Echinocţiu, la aceste explicaţii, pentru a ne reaminti CE SE ÎNTÂMPLĂ în astfel de Momente şi mai ales despre IMPORTANŢA PRACTICĂ a acestor Momente.

Astfel, Punctele de intersecţie dintre ECLIPTICĂ şi ECUATORUL CERESC reprezintă aceste deja celebre Punct VERNAL („care ţine de primăvară”) şi Punct AUTUMNAL („care ţine de toamnă”) şi care determină Momentele Echinocţiului de Primăvară şi de Toamnă, în care ZIUA ESTE EGALĂ CU NOAPTEA.


Pentru că nu doresc ca să mă lungesc, acum voi sintetiza cât se poate de mult această prezentare, ajutat fiind atât de explicaţiile oferite de către Observatorul Astronomic din Bucureşti „Amiral Vasile Urseanu, cât, mai ales, de către materialele anterioare din PoVestirile noastre mai vechi, legate de momentele de SOLSTIŢIU din Iunie 2015 :





Cu speranţa că, de data aceasta, am reuşit ca, împreună, să înţelegem cât mai limpede cum stă treaba cu aceste Echinocţii şi Solstiţii, inclusiv din punct de vedere Astronomic, haideţi ca acum să ne reamintim de importanţa Spirituală a acestor Momente Energetice Planetare.

Pentru aceasta, nu ne rămâne decât ca să re-citim detaliile din cea de-a 17-a PoVeste (Partea 1-a, despre Solstiţiul de Vară din Iunie 2015, recomandată puţin mai sus), în care ADAMA, Înaltul Preot şi Conducător al Consiliului Înţelepţilor Oraşului lemurian TELOS din AGARTHA (din Pământul Interior) evidenţiază importanţa acestora pentru întreaga populaţie, atât de la Suprafaţa Planetei, cât şi din Pământul Interior (Agartha)...


Dacă aceste Momente Energetice se pot explica prin interacţiunile energiilor Punctelor de intersecţie dintre Planurile Ecuatoriale şi ale Eclipticii Cereşti, poate că este momentul ca să ne re-amintim, acum, de intensitatea tot mai crescută a acestor Momente, care, odată cu trecerea Timpului, acestea devin tot mai intense, pe măsură ce întregul nostru Sistem Solar pătrunde tot mai adânc în interiorul CENTURII FOTONICE.


Pentru detalii, iată alte trei materiale de pe blog, care vorbesc despre aceste aspecte :





Toate aceste materiale vi le propun ca să le studiaţi în linişte, pentru a nu mai insista, acum, pentru a nu ştiu câta oară, în privinţa situaţiei CENTURII FOTONICE şi a „VALURILOR DE ENERGII CARE SUNT TRIMISE, CU TOT MAI MARE INTENSITATE, CĂTRE PLANETA PĂMÂNT”...

Este simpatic cum explicaţiile pe care le ofeream în Septembrie 2015 – despre „Valul X de Energii Galactice” cu care eram „ameninţaţi” pe 28 septembrie 2015 – sunt, acum, mai actuale decât oricând, mai ales după aceste re-înnoite informări despre „Noi Valuri” care vor inunda Pământul cu acest Echinocţiu, încadrat de cele două Eclipse, din 9 martie şi 23 martie 2016...



De aceea, dacă aţi (re)citit sau doar v-aţi reamintit pe scurt aceste idei, acum putem Sintetiza, iarăşi pe scurt : actualele VALURI DE ENERGII VENITE DIN CENTRUL GALAXIEI nu sunt Energii trimise în mod preferenţial, pentru Pământeni, de către Centrul Galactic (aşa cum se va petrece cu UNDA DE IUBIRE A VALULUI EVENIMENTULUI, care ar urma să fie trimisă chiar din Centrul Universului), ci acestea sunt, pur şi simplu, Valuri de energii de tip RAZE X şi GAMMA, ce iradiază constant şi permanent din Centrul Galactic, sub forma CENTURII FOTONICE, şi care „inundă” orice structură cerească ce pătrunde în acest teritoriu, din ce în ce mai adânc – adică exact ceea ce se petrece şi cu Planeta şi cu întregul nostru Sistem Solar, pe măsură ce intrăm tot mai adânc spre Centrul Centurii Fotonice...

...Şi, din această cauză, Valurile care pătrund pe Pământ, în „mod obiectiv” sunt din ce în ce mai energizate cu tot mai intense Raze X şi Gamma, care acţionează în mod ne-preferenţial asupra tuturor structurilor de pe Planetă, mai ales asupra ADN-ului tuturor speciilor din toate regnurile planetare (atât umane, cât şi animale şi vegetale, dar şi minerale şi eterice, de tip devaşi, elementali etc.).

Din această cauză, toate aceste „mesaje” care au „inundat” Netul cu „canalizări” despre „Valuri de energii care vin direct către Pământ” – sunt şi nu sunt veridice : privite din perspectiva Galactică a Centurii Fotonice, acestea au sens şi „veridicitate”, însă, extrase din acest context şi prezentate doar ca „valuri care sunt trimise din Centrul Galaxiei pentru noi, pământenii”, în acest caz sunt manipulări care doresc să amplifice „importanţa de Sine” a pământenilor (că „uite ce importanţi şi privilegiaţi suntem noi”), pe când, în realitate, de toate acestea beneficiază nu doar structurile cereşti din Galaxie care trec, în prezent, prin această Centură Fotonică, ci, la un alt nivel, mai profund, ACUM este „privilegiat” nu doar întreaga Galaxie, ci chiar întregul acest UNIVERS, prin acest Moment de Transformare Universală la care este supus – un fel de Up-grade Universal sau, mai (meta)fizic spus, un SALT CUANTIC UNIVERSAL !...



Iată cum, din aceste perspective, punând „cap la cap” toate aceste informaţii, observăm cum aceste Momente de Echinocţii şi Solstiţii – care, în acest caz (Echinocţiul de Primăvară 2016) este „încadrat” de două Eclipse – reprezintă, într-adevăr, „vârfuri” ale acţiunii Valurilor Energiilor Centurii Fotonice care acţionează cu tot mai mare intensitate asupra Energiilor şi Structurilor Planetare, apropiind, în acest fel, tot mai mult acel MOMENT mult dorit şi aşteptat al EVENIMENTULUI...


Aşadar, pentru dimineaţa de 20 martie 2016, ora 06.30, să ne urăm spornicie în Meditaţie !... iar dacă timpul ne găseşte „de-fazaţi” de acest moment, haideţi să (re)facem Meditaţia, ţinând cont şi de ceea ce înseamnă cu adevărat TIMPUL... re-citind şi acest ultim material propus (despre „TIMPUL OPTIM al Meditaţiei în Lumină şi SIN-CRONICITATEA”)...


De aceea, haideţi să ne oprim, măcar pentru un Moment (Cosmic), re-amintindu-ne de TRĂIREA (echinocţială) – cu BUCURIE ! – în PACE, LUMINĂ şi IUBIRE !



MarYan

Un comentariu:

  1. Pentru mine echinocțiul este un moment al profunzimilor și al apelor limpezi. Momentul aromelor vibrante, care adună și creează liniștea pe care o aduc doar conexiunile vindecătoare. Puncte de reîntoarcere. Îmi e de folos să citesc despre faptul că aceste momente, ale echinocțiilor, cresc în intensitate și au o durată suficientă pentru a fi integrate.
    Pentru mine se pare că este cel mai puternic echinocțiu pe care îl trăiesc, în sensul revelațiilor și trăirilor. Mare mulțămită ție, MarYan, pentru spațiul conturat.

    RăspundețiȘtergere