vineri, 15 aprilie 2016

COBRA : Scurtă ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (13 aprilie 2016).



Scurtă ACTUALIZARE
a Situaţiei Planetare

– 13 aprilie 2016 –





Nota MarYan :

Iată cum, şi prin acest mesaj, Cobra confirmă ceea ce afimam în Nota noastră a unuia dintre articolele sale anterioare, referitoare la scăderea continuă a procentului Forţelor Întunecate prezente în interiorul Sistemului nostru Solar, care acum ar reprezenta mai puţin de 7% !

(Oricum, „Curăţenia de PrimăVară” – inclusiv a „Barierei Chimera” – a început de ceva timp, iar acum asistăm doar la „faza finală”, pe care sperăm să nu o mai lungim prea mult, în obişnuita „tradiţie pământeană”...)

Şi o altă confirmare : acum, odată cu spargerea şi a acestei „Bariere”, „s-a rupt” şi blocajul informaţional referitor la Noile Tehnologii Alternative, inclusiv prin „barierele” forţate de către Keshe încă din toamna anului trecut, care, iată, acum ne permite şi nouă de a putea organiza, în acest week-end, un eveniment care are în centrul atenţiei „Starea de Sănătate şi Noile Tehnologii Plasmatice”.

Dar iată şi acest mesaj al lui Cobra :

 




Curăţirea Grupului Chimera continuă.

Forţele Luminii au început să demonteze aşa-numita „Barieră Chimera” !



BARIERA CHIMERA reprezintă linia exterioară de apărare a Gupului Chimera, constând dintr-o Flotă de Nave-Mamă, conectate la Bombele Plasmatice de tip Toplet.

Scopul acestora este acela de a preveni penetrarea Sisitemului nostru Solar de către energiile pozitive inter-Stelare şi Galactice.

Această Flotă este situată chiar în interiorul „Barierei exterioare” (aşa cum a fost numită de către Coorey Goode) sau a „Membranei Tahionice” (după cum au denumit-o alte surse).

Locaţia „Barierei exterioare”/„Membranei Tahionice” co-incide cu HelioPauza de la marginea exterioară a Sistemului nostru Solar, fiind folosită de către Forţele Luminii la deplasarea directă a Fiinţelor şi a Energiilor în interiorul şi în afara Sistemului nostru Solar.




Demontarea acesteia a permis deschiderea Sistemului nostru Solar şi, prin urmare, a conştiinţei omenirii, la energiile pozitive ale Spaţiului inter-stelar.


Există un Grup, numit „Iniţiativa Dezvăluirea” care intenţionează să trimită numeroase Sonde Spaţiale miniaturale către Alfa-Centauri.


Puteţi vizita aici site-ul acestora.

Vă rugăm să nu luaţi în considerare prezenţa în acest Grup a agentului Cabalei Mark Zuckerberg (N.MY.: „patronul” – de faţadă - al FaceBook-ului), căci el nu va fi capabil să facă prea mult rău proiectului.



BIGELOW AEROSPACE” tocmai a lansat Habitatul său Spaţial Extensibil (BEAM). O versiune extinsă a acestuia poate duce, în foarte scurt timp, la colonizarea în masă a Sistemului nostru Solar.


Echipa noastră americano-japoneză a plantat cu succes o Piatră Cintamani în Antarctica :


Felicitări !



Pe data de 19 Aprilie 2016, „Shangai Gold Exchange” va începe să pună în aplicare tranzacţionarea Aurului în Yuani.

Cu toate că acesta reprezintă un pas important către Resetarea Financiară, noi NU Suntem încă în acel punct, astfel că, numindu-l „Şocul Shangai”, este un pic prea forţat şi dramatic...


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Ce coinciden'[....tocmai marţi 19 aprilie este ziua mea de naştere... şi a multor oameni care s-au născut la această dată.În multe cazuri constat că luna aprilie este o lună importantă în fiecare andeoarece ziua şi luna respectivă au coincis cu sărbătorirea PAŞTELUI NOSTRU LA ORTODOCŞI,în astfel de perioade simţind o stare spirituală de adînci sentimente indescriptibile. nu ştiu dac-ar fi trebuit să îmi împărtăşesc aceste sentimente intime cu Dvs.,dar o fac pentru că de foarte mult timp vă citesc articolele şi mă bucur asemenea unui copil cînd veştile despre eliberarea planetară sînt ÎN şi DE LUMINĂ şi nu ştiu cum să fac şi eu,simţindu-mă vinovat că alte fiinţe îşi sacrifică liniştea căminului în familie pentru un IDEAL ATÎT DE MĂREŢ.Poate este prea puţin faptul de a citi astfel de mesaje şi de a le face cunoscute ,trimiţîndu-le la rîndul meu la adresele din agenda mea sau de a putra la o cafea discuţii pe această temă cu cunoscuţii mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Cine va coloniza sistemul nostru solar ?

    RăspundețiȘtergere