duminică, 10 aprilie 2016

MarYan : Continuarea Seriei de CONFERINŢE (a 4-a) sub genericul “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică” (17 aprilie 2016).Continuarea Seriei de
CONFERINŢE
(a 4-a) sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Starea de Sănătate
şi
NOILE TEHNOLOGII PLASMATICE

în Braşov, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 17 aprilie 2016, orele 17.00–19.00)

Cea de-a 4-a Conferinţă, din Seria de Conferinţe privind Sănătatea Holistică (“EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”), iniţiate de Asociaţia „CESAN”, vine cu un suflu cu totul şi cu totul „nou”, căci iată, încă din sub-titlul acesteia – „Starea de Sănătate şi NOILE TEHNOLOGII PLASMATICE” – realizaţi că acest moment poate fi unul cu adevărat deosebit, de-a dreptul „revelator” pentru unii dintre voi...

Dacă despre Fundaţia KESHE şi Tehnologiile sale Plasmatice am mai scris pe acest blog, cu generarea unor „variate” comentarii (de la entuziasm necondiţionat la scepticism şi acuze de şarlatanie), iată că acum, în fine, după o „Tăcere strategică”, a sosit momentul prezentării „în direct şi la o oră de vârf”... a unor informaţii nu doar teoretice, ci în primul rând practice !
Despre ce fel de informaţii practice ar putea fi vorba ?

Pentru cei care aţi studiat câte puţin din Tehnologiile lui Keshe, poate că ştiţi deja sau cel puţin aţi auzit de celebrul său „MAGRAV” („Reactor Plasmatic Magneto-Gravitaţional”), unul dintre aparatele de tip „neconvenţional” ce poate „revoluţiona” modul de accesare a enegiei necesare oricărei gospodării.

După ce au fost oferite schemele tehnologice, împreună cu multe alte detalii, în Conferinţele sale săptămânale, mai ales după lansarea Conferinţei pentru Pace de la Roma din 16 octombrie 2015 (pe care am prezentat-o şi noi în detaliu, la momentul respectiv), acestea au fost urmate de o uriaşă „AŞTEPTARE” (pasivă, din păcate) în privinţa rezultatelor practice oferite de aceste „Magrav”-uri...

...Ca acum, Conferinţa noastră să „se aşeze” (în mod total nepremeditat, căci ea s-a cerut” pentru acest moment) cu exact două zile înaintea lansării de către Keshe a unei noi „Conferinţe pentru Pace” la Dubai, începând cu marţi, 19 aprilie 2016 – ca o frumoasă „avan-premieră locală” a acestui nou „Eveniment Global” (care, în prezent, încă nu este perceput la adevărata sa valoare), organizat de Fizicianul iranian şi „Omul” KESHE !

Prin această Conferinţă a noastră, de la Braşov, iată că a sosit Momentul ca să venim, poate „în premieră” pentru România, cu elemente cât mai pragmatice referitoare la dispozitivele plasmatice ale lui Keshe, care ne evidenţiază cum acestea CHIAR FUNCŢIONEAZĂ !

 


Dacă doriţi să aflaţi mai multe (şi) în această privinţă şi să înţelegeţi mai bine atât Aspectele Teoretice de funcţionare ale acestor TEHNOLOGII PLASMATICE, cât mai ales ale Elementelor Practice de construire a acestora, atunci sunteţi BINE-VENIŢI ! pentru ca, ÎMPREUNĂ, să ne putem „Înălţa” la nivelul de vibraţie corespunzător de accesare şi „revelare” a acestor informaţii ce ne va permite ÎNŢELEGEREA acestora, pentru punerea lor în practică, în viaţa de zi cu zi, în conformitate cu Frecvenţele de Rezonanţă ale propriilor noastre energii ale FIINŢEI, care vor permite, în final, funcţionarea acestor tipuri de „aparate” plasmatice.

Sper că am reuşit să mă fac înţeles cât mai limpede în această privinţă şi, dacă SIMŢIŢI Chemarea şi Ghidarea interioară, atunci sunteţi aşteptaţi la Braşov, în „Livada Poştei”, în „Ziua Soarelui” (Duminică), la Liceul „Aprily Lajos”, într-o zi de 17 Aprilie, de la ora 17.00 („1-7” sau „Numărul Fecioarei”, a Uneia dintre încarnările „Principiului Feminin”)...

...Pentru A FI şi A CONSTRUI ÎMPREUNĂ un minunat CÂMP PLASMATIC CUANTIC SCALAR, care să ne con-ducă spre Noi Niveluri de ÎNŢELEGERE şi CON-ŞTIENTIZARE a Cine SUNTEM – inclusiv prin aceste minunate „Jucării” ale Noilor Tehnologii...
  Aşadar, iată şi prezentarea „tehnică” a acestui veritabil EVENIMENT, la care vă aşteptăm cu cel mai mare drag ! :
Asociaţia “CESAN”
(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Starea de Sănătate
şi
NOILE TEHNOLOGII PLASMATICE

în BRAŞOV, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 17 aprilie 2016, orele 17.00–19.00)


Re-amintiţi-vă : sunteţi propriul vostru MEDIC !

CINE susţine această Conferinţă ?


- Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie Naturală; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.

- Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 23 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi, din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.

- Silviu DĂNUŢ : cercetător şi practicant în Tehnologiile Plasmatice Keshe şi în alte tehnologii şi ştiinţe neconvenţionale.În CE constă această Conferinţă ?


1. Nutriţia optimă în Bolile Metabolice (Diabet etc.) şi Remedii Naturale pentru aceste dis-funcţii (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).

2. CÂMPUL PLASMATIC al (CON)ŞTIINŢEI CUANTICE în NUTRIŢIA HOLISTICĂ sau Ce este HRANA CU LUMINĂ ? (Medic drd. Marian PARASCHIV).

3. Introducere în Ştiinţele şi Tehnologiile Plasmatice KESHE – în special tehnologiile pentru energie, transport, sănătate, alimentaţie şi agricultură, cu aplicaţii şi demonstraţii practice (Silviu DĂNUŢ).


Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul PREPARATELOR NATURALE ale Bucătăriei fără Foc, fără produse animale şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN”, bazată în special pe gustoasele şi, totuşi, terapeuticele Deserturi naturale, alături de alte „bunătăţuri” de tip „Raw Vegan” (ex.: Salate de tip a-boeuf, Sărmăluţe, Chifteluţe, Pâine-Azime, Pizza etc.), create cu drag şi pasiune, pe baza unei experienţe de preparare în Alimentaţia Naturală de peste 23 de ani...


...La care puteţi „asorta” şi „alimentele informaţionale” prin cele câteva CĂRŢI aflate în oferta Editurii Asociaţiei noastre („CESAN – CHRISTALIN”) !
Unde şi când va fi evenimentul ?


- BRAŞOV, duminică, 17 aprilie 2016, orele 17.00 – 19.00.

- Locaţia exactă :  Sala de Festivităţi a Liceului Aprily Lajos (zona Livada Poştei“).Cum pot să particip ?


Pentru rezervări şi alte detalii : tel.  0723.50.20.17


INTRAREA  LIBERĂ !
(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere !)MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu