miercuri, 6 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 2. „BLACK PROJECTS şi Tehnologia ENERGIEI LIBERE”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

2.
BLACK PROJECTS
şi Tehnologia ENERGIEI LIBERE





După prezentarea primului film – „Portalul” – din seria de 7 filme documentare ale celor de la Galactis, acum venim cu următorul, al 2-lea, despre „Black Projects şi Tehnologia Energiei Libere”.


Însă, înainte de a-l prezenta, haideţi să reluăm precizările pe care le-am expus şi la începutul primului film, legate de filmele documentare de la Galactis :

- În urma „dispariţiei” bruşte şi totale a Echipei GALACTIS de pe canalele media alternative, „vidul” creat a născut multe întrebări.

- Există supoziţii şi felurite idei cu privire la acest lucru ; am fost întrebat în repetate rânduri cum ar mai putea exista acces la materialele video ale GALACTIS.

- Cei care au descărcat filmele GALACTIS atunci când ele au apărut pe Internet au la dispoziţie informaţii foarte valoroase ; deoarece cererea în acest sens este deosebită şi pentru că situaţia este cea care este, consider că o re-postare a filmelor GALACTIS pe acest blog ar fi de folos celor care sunt cu adevărat interesaţi.

- Am considerat, deci, că acest site poate să devină gazda filmelor GALACTIS, în virtutea Dezvăluirii Adevărului şi a Misterelor Creaţiei.




Iată, mai jos, şi prezentarea foarte succintă a acestui al doilea film documentar, care oferă informaţii sintetice despre un subiect „fierbinte”, asupra căruia vom reveni în foarte scurt timp (sperăm să fie o surpriză foarte plăcută...) :

Un film care prezintă sintetic, din felurite puncte de vedere, problema proiectelor neguvernamentale şi operaţiunile secrete ale Guvernului Mondial Ocult.

Aspectele de ordin militar sunt îmbinate cu cele despre istoria organizaţiilor ezoterice din secolul trecut şi cu elemente ştiinţifice despre tehnologia energiei libere.

Un accent deosebit este pus asupra tehnologiei prezentate de Fundaţia Keshe, care prin metoda MAGRAV poate să revoluţioneze din temelii concepţia ştiinţifică actuală şi viaţa societăţii umane.
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu