luni, 20 iunie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (90) pentru 20 iunie 2016 – SOLSTIŢIUL de VARĂ 2016 : 21 iunie, ora 01.34 (ora României).



PoVestea ZILEI (90)
(pentru)
20 iunie 2016

– SOLSTIŢIUL de VARĂ 2016 :
21 iunie, ora 01.34 (ora României)





Iată, după cum am promis, revenim cu un al treilea articol „tematic” pentru această „po-vestită” zi, de 20 iunie 2016Momentul Solstiţiului de Vară.

Dacă primul articol – „Luna Plină şi Sindromul Broaştei Fierte” – a făcut referire la un moment care deja ţine de trecut, de câteva ore (Luna Plină din 20 iunie 2016, de pe la ora 14.00) iar cel de-al doilea – „Codurile de Smarald şi Întoarcerea la Grădina Creativităţii” atinge chestiunea Solstiţiului de Vară, însă punctează foarte mult Momentul viitor al PORTALULUI LEULUI din intervalul 26 iulie – 8 august 2016, acum nu ne rămâne decât ca, în acest scurt timp rămas, să ne referim cât mai pe scurt la acest prezent Moment Solstiţial.

Pentru aceasta, cel mai eficient pentru mine şi pentru voi este ca să reamintesc PoVestea Zilnică de exact acum un an de zile, de la precedentul Solstiţiu de Vară al anului 2015.

Astfel, în cea de-a doua parte a acestei PoVestiri (a 18-a) intram în detaliile „tehnice” a ceea ce înseamnă Solstiţiu din punct de vedere strict astronomic, inclusiv după informările oferite de cei de la Observatorul Astronomic din Bucureşti.

De aceea, acum nu mai revin cu alte şi alte detalii „ştiinţifice”, căci cei care doresc să (re)aprofundeze toate aceste aspecte, le pot face studiind aceste date, din acel articol.

Astfel că acum doar venim cu o scurtă completare oferită, prin traducerea Aureliei Dida, de pe site-ul „crystalwind.ca”, dintr-un articol ce propune şi o meditaţie cu cristale pentru acest moment Solstiţial – şi, în care, printre altele, se spune :




Pe 20 iunie 2016 este Solstițiul de Vară din acest an, marcând prima zi oficială de vară.

Solstițiul este cea mai lungă zi a anului, când soarele va apărea și va sta “nemișcat” pe cer, ajungând la punctul cel mai înalt.

Cuvântul Solstițiu este derivat din cuvântul latin „Solstitium”, conținând ”sol” care înseamnă „soareși ”sistere” însemnând „a veni la o oprire și a sta în continuare”.

Solstițiul de vară este un moment pentru a sărbători Lumina din noi înșine, cât şi din fiecare persoană de pe Pământ.

Este un moment foarte spiritual, când sărbătorim Lumina Conștiinței din interiorul nostru și ne acordăm la ciclurile naturii.

Soarele de vară aduce putere interioară și abundență, luminând viața noastră cu Lumina sa.

Energia Soarelui inspiră acțiune.

Este un timp puternic pentru a merge în aliniament și armonie cu adevărul personal și cu propriile convingeri.

Acesta este momentul pentru a elibera tot ceea ce nu mai servește, pe măsură ce te împuternicești să te îndrepți spre ceea ce hrănește sufletul tău.”




Însă, ceea ce ne interesează pe noi în mod deosebit este faptul de a ne re-aminti de semnificaţia „ezoterică” a acestui moment, pe care îl punctam în Prima Parte a PoVestirii de acum un an (cea de-a 17-a) prin citarea celor mai interesante detalii oferite de către ADAMA, Marele Preot din TELOS, oraşul Lemurian care face parte din Reţeaua Agartha (a oraşelor subpământene, de care vorbeşte şi Cobra, dar şi mulţi alţii), prin cartea cu acelaşi titlu a mediumului Aurelia Louise Jones.




Dar haideţi să re-citim, împreună, cele mai importante aspecte transmise prin acea carte, în legătură cu acest Moment (care nu pare a fi doar „astronomic”) :


„... Avem sărbători minunate în Telos, cu festivităţi măreţe şi elaborate, la care participă toată lumea, inclusiv copiii.

Deşi, în general nu avem aceleaşi sărbători ca voi, ne percepem existenţa ca pe o celebrare continuă a vieţii, a iubirii şi a recunoştinţei profunde în inimi, pentru frumuseţea, belşugul şi Graţia Divină de care ne bucurăm în fiecare zi.

Deşi avem multe motive de sărbătoare, festivităţile noastre principale au loc de patru ori pe anodată cu schimbarea anotimpului, la SOLSTIŢII şi ECHINOCŢII.

Atunci, în fiecare sezon, toate oraşele din REŢEAUA AGARTHA organizează o sărbătoare care ţine TREI ZILE.

Aceste festivităţi au loc în întregul oraş, iar prietenii şi familiile participă împreună şi îşi arată multă dragoste unii faţă de alţii.

Foarte mulţi oameni călătoresc în diferite oraşe, pentru a participa la festivităţi şi pentru a-i vizita pe cei dragi...


...În Telos, în timpul acestor perioade de sărbătoare, populaţia aproape că se dublează cu vizitatorii care vin de peste tot din INTERIORUL PĂMÂNTULUI şi, de asemenea, cu cei care sosesc DIN STELE.

Aceşti vizitatori sunt membri ai Familiei noastre Galactice şi, în acelaşi timp, familia voastră.

În viitorul apropiat, mulţi dintre voi se vor întâlni, în mod conştient şi palpabil, cu mulţi dintre fraţii şi surorile voastre din stele – şi aceasta vă va aduce multă bucurie !

Toţi ne unim într-o măreaţă celebrare a Iubirii şi a Unităţii cu Creatorul nostru, cu Pământul – şi unul cu celălalt.

Dansăm, cântăm şi ne arătăm iubirea şi aprecierea pentru bucuria de a fi împreună.

Înainte de fiecare sărbătoare, participăm la decorarea oraşului – lucru pe care-l facem cu creativitate şi gust.

Nu precupeţim niciun efort, iar decoraţiunile ne creează sentimentul de sărbătoare.”




Este fascinant cum, de fiecare dată, re-dau şi re-citesc cu aceeaşi plăcere şi bucurie aceste informaţii, căci îmi re-amintesc de manifestările de Bucurie şi de celebrare a Vieţii care au loc, în aceste zile, cel puţin la fraţii noştri (ceva mai înţelepţi decât noi, cei de la Suprafaţa Planetei) care locuiesc în zonele 5D din subteranele Terrei.


Înainte de finalul acestui scurt „raport”, cred că este important de a re-aminti de CON-TEXTUL acestui Moment Solstiţial, din cadrul acestei Perioade atât de „fierbinţi”.

Deşi unele „mesaje” vorbesc de „sosirea celui de-al treilea Val Cosmic” al energiilor de mare putere transmise dinspre Centrul Galaxiei, este important să spunem că, deşi „ceva se pe-trece” (şi chiar foarte puternic)...

...Ei bine, inclusiv acum nu avem de-a face doar cu vreun „al 3-lea” sau „al 4-lea Val”, ci cu inter-acţiunea noastră cu alte şi alte VALURI de Energii Cosmice tot mai intense (Radiaţii X şi Gamma), emise din Centrul Galactic ÎN MOD CONSTANT ŞI PERMANENT, sub forma acelei Benzi, numită ZONA ELECTRO-MAGNETICĂ NULĂ sau, mai bine-cunoscută ca şi CENTURA FOTONICĂ...

...În care Soarele cu întregul Sistem Solar pătrunde tot mai adânc, chiar spre EpiCentrul acesteia – zonă pe care o va atinge cândva, pe la mijlocul anilor 2020.

De aceea, periodic, reluăm aceste date, pentru a fi tot mai bine înţelese : NU „vin valuri de energii” către noi, trimise de „cineva” pentru vreun oarecare motiv, ci Noi – Planeta, Soarele cu întregul Sistem Solar şi zonele stelare învecinate – pătrundem tot mai adânc în CENTURA FOTONICĂ (deşi, mai corect spus, ar fi BANDA ETERICĂ sau ZONA PLASMATICĂ), astfel că „VALURILE de tip Tsunami” (Energii tot mai intense, cu frecvenţe tot mai crescute, ÎN CARE PĂTRUNDEM) sunt tot mai înalte şi de mai mare amplitudine, manifestându-se cu maximă Putere, în aceste Momente, de Echinocţii şi Solstiţii.




Şi, iarăşi, repet şi iar repet : a nu se confunda aceste valuri – care sunt atât de mult „vestite” de către nenumărate mesaje” – cu „Valul EVENIMENTULUI”, care reprezintă un Moment cu adevărat UNIC în istoria Pământului... şi, care, încă este „pe drum”...

Până la acel Moment, haideţi să ne bucurăm de acesta, al prezentului SOLSTIŢIU, care, în „lumina” afirmaţiilor de mai sus, putem spune că este CEL MAI PUTERNIC pe care l-am traversat, cel puţin pentru ultimii 26.000 de ani... Cel puţin !


SOL-STIŢIU cât mai i-LUMINAT !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu