luni, 22 august 2016

Sandra WALTER : Schimbarea LINIEI TEMPORALE : Al Treilea VAL din 2016 (29 iulie 2016).



Sandra WALTER

Schimbarea
LINIEI TEMPORALE :
Al Treilea VAL din 2016

(Traducere : Monica POKA)

– 29 iulie 2016 –





Nota MarYan :

Bună, tuturor.
Acum  am sosit cu un mesaj cât se poate de simplu : m-am (re)întors.

După zile şi săptămâni de „luptă cu Sistemul”, sub diferite forme şi intensităţi, Acum se pare că a sosit Timpul de a ne re-întoarce către noi înşine, lăsând cât mai „în urmă” Jocul Polarităţilor (de tip 3D, dar şi de 4D), pentru a ne re-întâlni cu Noi Înşine, în Spaţiul sigur şi plin de Iubire al Inimii...

Pentru această (nouă re)introducere, credem că acest „mesaj” de acum vreo trei săptămâni al Sandrei Walter, este cât se poate de bine-venit şi în „ton” cu acest Moment de Revenire şi de Reverie.

Pentru cei care vor informaţii „senzaţionale”, venite de la nu-ştiu-ce-mari-entităţi, acest tip de mesaj ar putea dez-iluziona (adică ar putea elibera de „iluzii”). Tocmai de aceea, insist asupra relativităţii datelor temporale expuse şi în acest mesaj, pentru a ne con-centra asupra calităţii informaţiilor imuabile şi trans-cendente ce ne sunt oferite Aici.

Haideţi să ne re-amintim : timpul exprimat prin date calendaristice de tipul „ani-luni-zile-ore-secunde” este de tipul 3D, astfel că, fixându-ne pe astfel de „detalii” („În ziua X, la ora Y, va avea loc Nu-Ştiu-Ce-Val-Măreţ”), nu facem decât să hrănim astfel de energii, aparţinând Dimensiunii Polarităţii, în timp ce, Eliberarea de aceste aspecte şi perceperea şi con-ştientizarea faptului că aceste Valuri sunt Sincrone şi Simultane în Multi-dimensionalitate (începând cu 5D), ne va permite un nivel mult mai înalt de Rezonanţă cu componentele de frecvenţe mai înalte din aceste Valuri...

...Care, apropos, aceste Valuri de Energii nu sunt nicidecum „fotonice” ( o exprimare învechită, rămasă din deceniile trecute, de când cu „Centura Fotonică”), ci sunt de-a dreptul Cuantice, de tipul Radiaţii X şi Raze Gamma (iar dacă nu ştiţi ce înseamnă acestea, cu adevărat, mai bine studiaţi pe Net, înainte de a merge mai departe).

Acum a sosit Vremea unor articole de alt tip, care să corespundă noilor Frecvenţe Planetare care, de ceva Vreme, au „inundat” Planeta noastră cea iubită, astfel că se vor rări tot mai mult PoVestirile de tipul „Conspiraţiilor Planetare” şi a „de-conspirării răilor” din această Lume : ei cu lumea lor, iar Noi, cei care aspirăm cu întreaga Fiinţă către Pace şi Iubire, cu Lumea noastră !

Însă aceste aspecte le vom detalia în următoarea PoVestire ce va sosi în scurt timp, astfel că, acum, haideţi să studiem sau să re-citim acest Mesaj ce ne re-aminteşte de Vremurile în care Funcţionăm, Aici şi Acum :






Bine-Cuvântări, prea-iubit Trib al Luminii !


Energiile pentru Valul din Septembrie, a treia noastră amplificare pentru 2016, sosesc deja !


Să recapitulăm :

Primul Val (ultima parte a lunii Decembrie 2015 – Ianuarie 2016) a avut drept scop dizolvarea programelor de „învârtire în cerc” care interferau cu percepția Umană a Schimbării în conștiință.

Aceste programe, care i-au obligat pe oameni să facă aceleași lucruri, să aibă aceleași gânduri și să repete aceleași credințe, au fost demontate.

Ca întotdeauna, colectivul recrează vechile tipare din obișnuință, astfel încât există un decalaj între ceea ce se întâmplă și ceea ce colectivul poate percepe, din cauza faptului că noi experimentăm timpul liniar.

Aceasta este alegerea liberului arbitru al Oamenilor Creatori-în-carnaţi, cu ADN puternic, care sunt capabili ca, în mod colectiv, să creeze realități.


Al Doilea Val (Martie – Aprilie) a avut ca scop umbra ; ființele ne-complementare, programele, formele gând, emoțiile și credințele care sunt profund înrădăcinate în subconștientul colectiv.

Acest nivel de lumină a fost (și este) un pic chinuitor pentru ființele diz-armonioase, atât Umane cât și non-Umane.

Mulți Lucrători în Lumină simt impactul acestei curățări globale a lipsei de armonie, deoarece efectele ei se aplică fiecărei ființe de pe această Planetă.

Nicio piatră nu rămâne neîntoarsă în timpul unei schimbări dimensionale. Mulțumiri Lucrătorilor în Lumină care au avut viziunea și intuiția de a se pregăti pentru această fază.

Aveți instrumentele, compasiunea și înțelegerea de a sta în propria voastră Putere, nu contează cât de greu este să asiști și să experimentezi această curățare a Conștientului Colectiv.

Amintiți-vă că aceste Valuri au un scop foarte profund în pregătirea și lansarea noastră în Nou. Aceste energii sunt o frecvență mai pură a luminii fotonice ; frecvențe care sunt în mod obișnuit experimentate de realitățile mai înalte.

Realitățile se bazează pe lățimi de bandă ale vibrațiilor. Rezonanța voastră vă determină realitatea pe care o proiectați în exterior – realitatea voastră personală, precum și cea colectivă.

Lumina Fotonică care are drept scop dizolvarea lățimilor de bandă ce nu mai servesc Voința Divină (rescrierea Universală) continuă să penetreze Sistemul nostru Solar, Gaia și conștiința noastră individuală.




Rezultatul Progresului nostru :
Tărâmurile Mai Înalte doresc să se conecteze cu noi


Corpurile voastre încearcă încă să susțină o conștiință uriașă într-o formă minusculă. Acest lucru poate fi dureros, inconfortabil, obositor, stimulator... tot ceea ce este necesar pentru a ancora acest nou nivel de lumină în conștiința colectivă.

Acesta este motivul pentru care a fost făcută atât de multă pregătire în curățarea și îmbunătățirea corpului și susținerea lui în transformarea sa christalină.

Mențineți-vă vehiculul corp curat și în mișcare şi curgere în acest flux nou de Lumină.

Nu uitați să raportați toate aceste efecte către nivelelor voastre Mai Înalte. Verificarea de seară cu Echipa voastră și ajutorul primit în revizuire, ajută prin ajustări făcute în perioada de somn (această metodă a funcționat bine pentru mine timp de câțiva ani buni, încercați-o) – o reamintire că sunteți monitorizați, atât individual cât și ca și colectiv.

Plângerile legate de simptomele exterioare sau interioare încetinesc procesul colectiv.

Suntem pe deplin capabili de această evoluție, dragilor.

Pe măsură ce întruparea și contactele se intensifică (sau încep) pentru mulți, împletirea câmpurilor de energie poate face ca aceste corpuri să se simtă electrificate, spulberate, într-o stare de extaz sau non-existente.

Unii se simt ne-auziți, izolați sau singuri în această călătorie.

Lăsați în urmă acele noțiuni de separare, iubiților. Noua experiență este străină nivelelor mai joase (minte, ego, emoții). Purtați-vă părintește cu ele, învățați-le să aibă răbdare cu Transformarea.

Echipele Mai Înalte aud totul, iubiților. Toate emoțiile, gândurile și cuvintele voastre intră în colectiv, sortând cine-poate-gestiona-ce-şi-când.

Așa că, dacă dorim deplina accelerare posibilă pentru aceste Valuri, este nevoie să fim Maeștri Umani – acum !

Aceasta nu este o poziție de control, ci este una de grație, de compasiune și acceptare a rolului de Indicator al Căii (Călăuză).

Chiar și cu această intensă căldură interioară, cu senzațiile de a fi electrificat, cu activările nervului vag (în curând un articol despre acest subiect) și dezvoltarea noilor glande pentru a putea gestiona această tranziție – noi, totuşi, persistăm în Grație.

Respirația Creatorului : Inspirăm și expirăm Pace, pentru a echilibra profunda neliniște care clocotește în populația Globului...




AUGUST :
Inventarierea Sănătăţii, Muncii în Lumină, Creativităţii


Al Treilea Val începe să sosească deja.

Potrivirea vibrațională va deveni mai vizibilă pe măsură ce Tribul de Vibrație Înaltă ancorează Frecvențele Libertății.

Ați simțit acest lucru de ceva vreme : libertatea, încheierea, eliberarea treptată a realității mai joase.

Şi totuși, spiritul vostru continuă să se expansioneze în vehiculul corp – din această situaţie apare termenul de „întrupare”...

Lăsați Lumina să intre, lăsați Sinele Mai Înalt să pășească în față. Creați cât de multă libertate puteți, în ciuda rutinei cotidiene ; va fi nevoie ca să vă jucați în fiecare moment, cu acest nou nivel de Lumină.

Conștientizarea multi-dimensională se intensifică în August, împreună cu Caritatea, Direcția și Creativitatea, după epurarea adusă de ultimul Val.

Folosiți ceea ce ați învățat, nu ignorați noua direcție. Mulți dintre voi veți fi relocați, veți călători pentru a pregăti valul din Septembrie.

Folosiți impulsul dat de această fază pentru a înainta și a păși dincolo de vechiul vostru Sine. Pășiți dincolo de încă un alt nivel al vechii realități.

Rezistența poate aduce depresie, confuzie și lipsă de armonie în corp. Urmați ghidarea Sinelui Mai Înalt ; aveți încredere în inima voastră, pe măsură ce aceasta fuzionează cu starea de Conștiință Christică.

Observați cum vă simțiți, din ce în ce mai mult, ca Adevăratul vostru Sine. Zâmbiți, respirați – Totul este bine.

Vibrația joasă este cea care este ; lăsați-o să-și trăiască propria ei experiență. Ceea ce se joacă pe mica scenă a realității mai joase nu are nici un impact asupra misiunii globale a Ascensiunii.

Sunt multe surprize care stau în fața realității mai joase, precum și a celei mai înalte.

Trib de Vibrație Înaltă, voi știți ce este pe cale să se manifeste !

Aveți încredere în ghidarea interioară, în ceea ce privește călătoria voastră personală.

Rămâneți în Serviciul Iubirii Divine. Luați parte la activități creatoare, jucăușe, de curățare, sănătoase, pe măsură ce energiile se schimbă în luna August.

Celebrați locul mai plin de ușurință, mai strălucitor și mai fericit din Inima Radiantă.




Punctul de Cotitură :
Pregătirile din August, Schimbarea din Septembrie


UNITATEA este Cheia în Conștiința Unității.

Aceasta se aplică gândurilor, câmpurilor de energie și emoțiilor, mai mult decât mediului fizic înconjurător.

Mulți dintre voi va fi nevoie să-i susțineți şi să fiți plini de compasiune față de ceilalţi, în timpul acestei faze.

Meditaţiile UNITĂŢII de Miercuri vă stau la dispoziție, pentru a vă conecta eteric la Tribul Luminii și Tărâmurile Mai Înalte.

Ne conectăm în acest fel, din mai multe motive : pentru a experimenta adevăratul/noul nivel de Pace Christică, pentru a ne simți puterea colectivă, pentru a vindeca colectivul și pe noi înșine, pentru a ajuta întruparea, pentru a ridica vibrația Rețelei Inimii Umane și pentru a ne conecta unii cu ceilalți, în timp ce ne împărtășim preocupările legate de locația fizică sau de epuizarea fizică, adusă de noul nivel de lumină.

Este o activitate extrem de susținătoare ; dacă nu participați, cel puţin aruncați o privire asupra motivului pentru care opuneți rezistență la a vă conecta cu alți Lucrători în Lumină, în acest fel.



 
Declanşatoarele care vin


Sunt multe lucruri care se întâmplă în acest moment, pentru a schimba vibrația înainte de a pătrunde valul următor.

Se pare că am avut o trecere dură în cel de-al doilea val, însă, cu toate acestea, vom crea o platformă mult mai înaltă pe care să stăm în luna August.

Arătători ai Căii, urmați-vă direcționarea personală în ceea ce privește locația, alinierile și co-creația.

O mare parte din acest Val va fi resimțită ca un nou val de Trezire – chiar și pentru Tribul Luminii – pe măsură ce Sinele Mai Înalt intră (ca întrupare mai deplină).

Există un pic de re-organizare, amestecare a locațiilor și sarcini care se prezintă. Acordați atenție noii direcții, obiectivul nostru fiind de a avea un influx cât mai puternic, pentru a aduce Omenirea în aliniere cu Inima sa.

POARTA LEULUI (8 August) și 21 August sunt declanșatoarele noastre colective în această lună (August).

Valul din Septembrie începe în jurul datei de  9 – 11 Septembrie, cu maximumul curgerii valului în 26 – 29 Septembrie.

Recunoștință pentru că mai puteţi suporta, inimi dragi.

Sunteți recunoscuți, sunteți prețuiți.
Așteptați-vă la strălucire, prea-iubiților.


În Iubire, Lumină şi Serviciu,
SANDRA.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu